yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
αμα μπουνε αγαπη μονο, τζουλια αλεξανδρατου και ντουβλη δε θα χωρανε οι σελιδες τα ποστςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
κυκλοφορουν εντονες φημες ότι στο επομενο λαιβ μπαινουν 3 νεοι παιχτες...
αμα μπουνε αγαπη μονο, τζουλια αλεξανδρατου και ντουβλη δε θα χωρανε οι σελιδες τα ποστςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
κυκλοφορουν εντονες φημες ότι στο επομενο λαιβ μπαινουν 3 νεοι παιχτες...
οι πιρφοροι και οι πισωγλεντηδες κατεστρεψαν την ελλαδα τυπε :-τυποι να μην σας στεναχωρησω αλλα το θεμα "να σου βαζει κωλοδακτυλο η γυναικα" εχει 20πλασιους επισκεπτες τωρα :S :S :S
Επρεπε να ψηναμε την μαριαννα μας απο εδω μεσα να εμπαινε..αμα μπουνε αγαπη μονο, τζουλια αλεξανδρατου και ντουβλη δε θα χωρανε οι σελιδες τα ποστς
αμα μπουνε αγαπη μονο, τζουλια αλεξανδρατου και ντουβλη δε θα χωρανε οι σελιδες τα ποστς
τυπε δεν ειναι πετσετα, η μοκετα του καθιστικου ειναι :SΤωρα στο επεισοδιο, ο θηλυκος σβατζενεγκερ μονο με μια πετσετα πανω της...αλλα επιπεδα καυλας..
Ολο στην ντουζερια ειναι η παστρικια...την εχει ξεφτυλισει στα πλακομουνια την κακομοιρα την φαιη.. :Sτυπε δεν ειναι πετσετα, η μοκετα του καθιστικου ειναι :S
πολυ καβλα κουνηματα απο 19χρονο λολιτακιΟλο στην ντουζερια ειναι η παστρικια...την εχει ξεφτυλισει στα πλακομουνια την κακομοιρα την φαιη.. :S
μια χαρα σταθήκαμε και εψες τυπε...απέναντι σε 2 ριαλιτι, ένα μπλοκμπαστερ εκατομμυριων στο σταρ (300), την κλαμψομουνιαση της χατζηβασιλειου στο αλφα και το (γαμω το) σοι μου στο ιδιο καναλι που βρίσκεται σε κομβικο σημειοΜένιο, πολύ κωλόπαιδα στο Σκαι....
Σου έκλεψαν τις τελευταίες ελπίδες για νούμερα τηλεθέασης με το Xfactor...
μια χαρα σταθήκαμε και εψες τυπε...απέναντι σε 2 ριαλιτι, ένα μπλοκμπαστερ εκατομμυριων στο σταρ (300), την κλαμψομουνιαση της χατζηβασιλειου στο αλφα και το (γαμω το) σοι μου στο ιδιο καναλι που βρίσκεται σε κομβικο σημειο
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
The X Factor 2
26,8%
AlphaAlpha
Παμε Πακετο
24,6%
AlphaAlpha
Το Σοϊ σου
22,5%
Ant1Ant1
Μπρουσκο
21,5%
AlphaAlpha
Ελα στη Θεση μου
21,1%
Ant1Ant1
So You Think You Can Dance
14,9%
StarStar
300: Η Ανοδος της Αυτοκρατοριας
10,1%
Epsilon TVEpsilon TV
Star Academy
1,2%
Ρε τι μουνοπανα είναι αυτα;Όλοι τους απεναντι.Μη δουν μια εκπομπή να ρολαρει,αμέσως όλοι απέναντι.Μενιο κράτα γεράμια χαρα σταθήκαμε και εψες τυπε...απέναντι σε 2 ριαλιτι, ένα μπλοκμπαστερ εκατομμυριων στο σταρ (300), την κλαμψομουνιαση της χατζηβασιλειου στο αλφα και το (γαμω το) σοι μου στο ιδιο καναλι που βρίσκεται σε κομβικο σημειο
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
The X Factor 2
26,8%
AlphaAlpha
Παμε Πακετο
24,6%
AlphaAlpha
Το Σοϊ σου
22,5%
Ant1Ant1
Μπρουσκο
21,5%
AlphaAlpha
Ελα στη Θεση μου
21,1%
Ant1Ant1
So You Think You Can Dance
14,9%
StarStar
300: Η Ανοδος της Αυτοκρατοριας
10,1%
Epsilon TVEpsilon TV
Star Academy
1,2%
βρηκες και εσυ ατομα για πιπα τυπε..το λολιτακι είναι ακομα παρθενα...καλα για την δαλιδα δεν το συζητω καν, είναι αθωα, αγνη, ασπιλη, αμολυντη και αβγαλτη.....Μόνο με πίπα live της Dalida και της Lolita θα πάρει τα πάνω του ο Μένιος... Αν και θα σκάσει από τη ζήλεια του, θα κάνει πέτρα την καρδιά του για χάρη του καναλιού και της μέγιστης καλλιτεχνικής ακαδημίας!!!
Είσαι κ μαρτυριάρης :Sβρηκες και εσυ ατομα για πιπα τυπε..το λολιτακι είναι ακομα παρθενα...καλα για την δαλιδα δεν το συζητω καν, είναι αθωα, αγνη, ασπιλη, αμολυντη και αβγαλτη.....
μακαρι να μπουν 3 νεοι παιχτες το σαββατο όπως ακούγεται..κατα προτιμηση για να απογειωθεί το σοου θα ηθελα :
1)ενανπουστη,ντιγκτινταγκα,πισωγλεντη, κομμωτη Πάνος Αργιαννίδης
2)ένα εκφυλο γκρανυ Ζωζά Σαμπουτζάκη
3)έναν αραπη Βας Βας Παρασκευάς