Και Ναταλια και Μενιο τυπε. :S :S :S
Έχει υψηλά στάνταρτς βλέπω ο Μάκαρος!
Και Ναταλια και Μενιο τυπε. :S :S :S
τυπε τη κορωναιου θα την κρατησουμε εδω ειναι η αδυναμια του ραοπαοΣτέλνουμε πακέτο Κορωναίου και Σταύρακα στους άπλυτους και μας στέλνουν μάνατζερ ράγκμπι!!!!
τυπε τη κορωναιου θα την κρατησουμε εδω ειναι η αδυναμια του ραοπαο
Το χτεσινό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό.
Όσοι δεν το είδαν, είναι απλά φτωχότεροι.
ρε πουτσα επειδη απο την συγκινηση λιποθυμησα...ποιος εφυγε χτες? μην μου πεις λολιτα....Το χτεσινό επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό.
Όσοι δεν το είδαν, είναι απλά φτωχότεροι.
Δεν ξέρω δεν το είδα ως το τέλος. Μπήκα σε κατι τσοντες, παναθεμα τες, και ξεχάστηκα.ρε πουτσα επειδη απο την συγκινηση λιποθυμησα...ποιος εφυγε χτες? μην μου πεις λολιτα....
ποιοι ειναι οι νεοι προτεινομενοι? βοηθατε ρε παιδια...
δεν παιζει ρε δεν το παραδεχομαι....αγβ τα μαγειρεψε...η παραγκα του αλαφουζου...καλα για την τηλεθεαση τι να πουμε..ξεπερασε καθε προσδοκια..οριο μας πλεον μονο ο ουρανος....
σπασαμε το στοιχειωμενο οριο τοθ 10%
AlphaAlpha Στην Υγεια μας ρε Παιδια 21,1%
Ant1Ant1 Ζητειται Επειγοντως Γαμπρος 17%
Ant1Ant1 Γαμος αλα Πλαγια 14,1%
StarStar Ταξιδι 2: Το Μυστηριωδες Νησι (Journey 2: The Mysterious Island) 11,7%
Epsilon TVEpsilon TV Star Academy 10,8%
ενας ειναι ο γιουφτος που πηρε την χαμηλοτερη βαθμολογια εψες...οι αλλοι δυο θα βγουν απο τους δασκαλουςποιοι ειναι οι νεοι προτεινομενοι?
εχουμε εκπομπη σημερα? και αν ναι πως στηριξουμε φαμιλιαρ??ενας ειναι ο γιουφτος που πηρε την χαμηλοτερη βαθμολογια εψες...οι αλλοι δυο θα βγουν απο τους δασκαλους
ασυλια πηρε ο ηροδοτος επειδη πηρε την ψηλοτερη βαθμολογια εψες
Η απονομή βαθμολογίας, ο Μουρατίδης και τα μπαλετίνια το γύρισαν το σόου μας!καλα για την τηλεθεαση τι να πουμε..ξεπερασε καθε προσδοκια..οριο μας πλεον μονο ο ουρανος....
σπασαμε το στοιχειωμενο οριο τοθ 10%
AlphaAlpha Στην Υγεια μας ρε Παιδια 21,1%
Ant1Ant1 Ζητειται Επειγοντως Γαμπρος 17%
Ant1Ant1 Γαμος αλα Πλαγια 14,1%
StarStar Ταξιδι 2: Το Μυστηριωδες Νησι (Journey 2: The Mysterious Island) 11,7%
Epsilon TVEpsilon TV Star Academy 10,8%