Νέα

Star Academy -E tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι το σταρ ακαντεμυ το πιο συχαμενο τηλεπαιχνίδι ολων των εποχών?????

• ναι

Ψήφοι: 2 8,3%
  • Ασφαλώς και ναι

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Είναι εμμετικο

Ψήφοι: 6 25,0%
  • Απόλυτο σκουπιδι

Ψήφοι: 10 41,7%
  • Δεν το ειδα ποτε

Ψήφοι: 3 12,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
κατσε να τους δω τους κλεφτοκοταδες τη κυριακη τι θα κανουν με το face sounds familiar...θα κλαψουνε μανουλες
τα λαιβ αρχικα θα ξεκινούσανε πεμπτες, αλλα μετα αποφασισε να εχει επεισοδιο εκεινη την μερα του  σουρβαιβορ...
μετα τα λαιβ τα πηγαμε παρασκευη,αλλα τωρα παρασκευη εχει ντανσ γουιθ δε σταρς, οποτε το λαιβ το παμε σαββατο...
ευτυχως το face sounds familiar το βαλανε κυριακη που ούτως ή αλλως ειχε  σουρβαιβορ οποτε δεν μας ενδιεφερε σαν μερα...αν το face sounds familiar το βαζανε σαββατο θα μιλάγαμε για τεραστια πουστια απέναντι στην ακαδημια, γιατι θα είχαμε κυριακη - πεμπτη σουρβαιβορ, παρασκευη ντας και σαββατο face sounds familiar.....τι σκατα να εκανε ο μενιος μετα ρε πουστη μου, να εβαζε 8η μερα στην βδομαδα.... :S :S :S :S
δοξα τω θεω, μια χαρα τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
Ανακοίνωση προς τα μέλη Ακαδημίας: απόψε 1 ώρα πρίν το λαιβ θα προηγηθεί συγκέντρωση στο νήμα για να ακολουθήσει σχολιασμός και προκαταρκτική κριτική της επερχόμενης εκπομπής
επισης οσοι είναι στο κοινο, ας ανεβαζουν φωτογραφιες λαιβ από το σοου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
τα λαιβ αρχικα θα ξεκινούσανε πεμπτες, αλλα μετα αποφασισε να εχει επεισοδιο εκεινη την μερα του  σουρβαιβορ...
μετα τα λαιβ τα πηγαμε παρασκευη,αλλα τωρα παρασκευη εχει ντανσ γουιθ δε σταρς, οποτε το λαιβ το παμε σαββατο...
ευτυχως το face sounds familiar το βαλανε κυριακη που ούτως ή αλλως ειχε  σουρβαιβορ οποτε δεν μας ενδιεφερε σαν μερα...αν το face sounds familiar το βαζανε σαββατο θα μιλάγαμε για τεραστια πουστια απέναντι στην ακαδημια, γιατι θα είχαμε κυριακη - πεμπτη σουρβαιβορ, παρασκευη ντας και σαββατο face sounds familiar.....τι σκατα να εκανε ο μενιος μετα ρε πουστη μου, να εβαζε 8η μερα στην βδομαδα.... :S :S :S :S
δοξα τω θεω, μια χαρα τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μη ξεχνάς οτι τη Πέμπτη πλέον αρχίζει εξ φάκτορ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
μη ξεχνάς οτι τη Πέμπτη πλέον αρχίζει εξ φάκτορ....
ούτως ή αλλως πεμπτη εχει σουρβαιβορ...οποτε είναι νεκρη μερα για μας...ας προσευχηθούμε να μεινει κενο το σαββατοβραδο για να σκιζει το σοου  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Καλημέρα παιδιά!!  :coffee:

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Άγριο χώσιμο στον Καρβέλα: «Έχει μια διαστροφή και πιστεύω θα διαλύσει το Star Academy»

Τον «στόλισε» τον Νίκο Καρβέλα και τη συμμετοχή του στο Star Academy
Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Μαρία Ιωαννίδου είπε μεταξύ άλλων:
«Την παρακολουθώ τη Ναταλία στο Star Academy και είναι η καλύτερη. Νομίζω ότι ο Καρβέλας θα διαλύσει την εκπομπή. Δεν μου αρέσει. Είναι σπουδαίος μουσικός, αλλά σαν άτομο έχει μια διαστροφή και πιστεύω ότι θα χαλάσει την εκπομπή, θα τη διαλύσει, το λέω ευθαρσώς. Η Άννα Βίσση μου αρέσει πολύ και ο Φουρθιώτης είναι καλός παρουσιαστής και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες».

Αήθης επίθεση σπίλωσης εκ των κριτών της ακαδημίας εξοχότατο Νίκο Καρβέλα. Μένιο ακούς?

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
τα λαιβ αρχικα θα ξεκινούσανε πεμπτες, αλλα μετα αποφασισε να εχει επεισοδιο εκεινη την μερα του  σουρβαιβορ...
ευτυχως το face sounds familiar το βαλανε κυριακη που ούτως ή αλλως ειχε  σουρβαιβορ οποτε δεν μας ενδιεφερε σαν μερα...αν το face sounds familiar το βαζανε σαββατο θα μιλάγαμε για τεραστια πουστια απέναντι στην ακαδημια, γιατι θα είχαμε κυριακη - πεμπτη σουρβαιβορ, παρασκευη ντας και σαββατο face sounds familiar.....τι σκατα να εκανε ο μενιος μετα ρε πουστη μου, να εβαζε 8η μερα στην βδομαδα.... :S :S :S :S
δοξα τω θεω, μια χαρα τωρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ωραίος. :happy: :happy:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Σας έχω νέα, "Κόλαση" θα γίνει το βράδυ :headbang: λέει ο μένιος :effemine:

Για να δούμε θα περάσετε το 1% σήμερα :think: :S :S :S 

Ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από την εκπομπή του, «Αποκαλυπτικά», ανακοίνωσε την επιστροφή του talent show αλλά και τις αλλαγές που θα επικρατήσουν. Συγκεκριμένα μίλησε για αλλαγές τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στους συμμετέχοντες.

«Περνάμε στην δεύτερη φάση του Star Academy! Το σούπερ Star Academy λοιπόν απόψε το βράδυ θέλω να σας πω πως αν έχετε διάθεση απόψε για πολύ τραγούδι, για ωραίες φωνές αλλά και… πιστέψτε με.. και το βράδυ εκεί που οι άλλοι σταματούν το ρεπορτάζ συνεχίζουν τα αποκαλυπτικά. Κόλαση στο show απόψε! Πενταμελές η κριτική επιτροπή! Ποια θα είναι η 5η κριτής ή ποιος; Μετά τα 4 live οι κριτές θα έχουν το δικαίωμα ν ψηφίζουν από το μηδέν έως το δέκα! Οι κριτές θα βγάζουν τον πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση και πίσω στα backstage θα απαντούν στις ερωτήσεις οι διαγωνιζόμενοι…»

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Σας έχω νέα, "Κόλαση" θα γίνει το βράδυ :headbang: λέει ο μένιος :effemine:

Για να δούμε θα περάσετε το 1% σήμερα :think: :S :S :S 

Ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από την εκπομπή του, «Αποκαλυπτικά», ανακοίνωσε την επιστροφή του talent show αλλά και τις αλλαγές που θα επικρατήσουν. Συγκεκριμένα μίλησε για αλλαγές τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στους συμμετέχοντες.

«Περνάμε στην δεύτερη φάση του Star Academy! Το σούπερ Star Academy λοιπόν απόψε το βράδυ θέλω να σας πω πως αν έχετε διάθεση απόψε για πολύ τραγούδι, για ωραίες φωνές αλλά και… πιστέψτε με.. και το βράδυ εκεί που οι άλλοι σταματούν το ρεπορτάζ συνεχίζουν τα αποκαλυπτικά. Κόλαση στο show απόψε! Πενταμελές η κριτική επιτροπή! Ποια θα είναι η 5η κριτής ή ποιος; Μετά τα 4 live οι κριτές θα έχουν το δικαίωμα ν ψηφίζουν από το μηδέν έως το δέκα! Οι κριτές θα βγάζουν τον πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση και πίσω στα backstage θα απαντούν στις ερωτήσεις οι διαγωνιζόμενοι…»

τυπε δε πιστευω να ειρωνευεσαι την εκπομπαρα μας  :knuppel:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.822
Πόντοι
2.646
Δε σέβονται τίποτα τα μουνια του ντανς.Πηγαν και βάλανε την εκπομπή παρασκευή για να τους λυπηθουμε και να αλλάξουμε μέρα  :headbaning2:

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
πόση αναμονή πλέον για το λαιβ της ποιοτικότερης εκπομπής?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom