iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Και ο λορεντζο λεει οτι κανει τεχνη.....
Αφηρημένη;
Και ο λορεντζο λεει οτι κανει τεχνη.....
ειδες πιστο σκυλι μου πως μανι μανι μαζεψαμελιγουριακοσμο....δεν θελει κοπο, θελει τροπο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδες πιστο σκυλι μου πως μανι μανι μαζεψαμελιγουριακοσμο....δεν θελει κοπο, θελει τροπο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η ρεπτιλιαν μπορει να εφυγε απο το καλυτερο ριαλιτυ του κοσμου αλλα θα μεινει για παντα στιςχουφτεςκαρδιες μας
http://[URL unfurl="true"]www.metrosport.gr/images/thumbs_medium/X1Kn528L3OkR3QlgbpcT.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
η φωνη της αντηχει στα αυτια μου καθε βραδυ....
τυπε μου? ακους αυτην την φωνη να σου λεει? ...ΧΥΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?η φωνη της αντηχει στα αυτια μου καθε βραδυ....
και επιλογη "μπαν στον ντοπαμινα" ;)Αλλαξε ψηφοφορία βάλε να διαλέξουν το μεγαλύτερο καυίδιο του παίγνιου.
δαλιδα
πρελορετζου
ναταλία
αννα
Λεσμπιάν
και τιμητικά κορωναίου
α και η σταυρους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μακαρι να με αξιωσει καποτε ο θεος να γινω ενας στεφανο σαρτινι...Κανεις τεχνη την πωληση προιοντων. Ρισπεχ.
μεντι ζενεζ ΤΩΡΑ τηλεπωληση να βγαλουμε μαλια και.......ΦΡΥΔΙΑ (δεν κανω πλακα τωρα το βλεπω)Κανεις τεχνη την πωληση προιοντων. Ρισπεχ.
μεντι ζενεζ ΤΩΡΑ τηλεπωληση να βγαλουμε μαλια και.......ΦΡΥΔΙΑ (δεν κανω πλακα τωρα το βλεπω)
μακαρι να με αξιωσει καποτε ο θεος να γινω ενας στεφανο σαρτινι...
τα φρυδια οχιΔεν πιστευω να υποννοεις οτι μας επεσαν στα λαιβ.
ο γλιτσας ο ρομα ρε...ειπε τραβελι και αλογομουρη τον σταυρο και τον εδωσε στεγνα η γκαγκακη
ο γλιτσας ο ρομα ρε...ειπε τραβελι και αλογομουρη τον σταυρο και τον εδωσε στεγνα η γκαγκακη