baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
Έχουν έρθει αλλά είναι αφοσιώμενοι και δεν ποστάρουν. ;)μπηκα να δω τι γινεται κι είμαι εγω κι ένα μελος ακομα :S
τι ωρα θα ελθουν οι αλλοι?
Έχουν έρθει αλλά είναι αφοσιώμενοι και δεν ποστάρουν. ;)μπηκα να δω τι γινεται κι είμαι εγω κι ένα μελος ακομα :S
τι ωρα θα ελθουν οι αλλοι?
ψαχτείτε παιδιά Βρείτε μια λυση μόνο με την ποιότητα δεν μπορεί να γίνει κάτι αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα κλειστε τοτι αλλο στον πουτσο να κανουμε εδω για εχουμε κοσμο?
την δαλιδα να παιρνει πιπες στον ροπαο με φωτο και σημερινη εσπρεσο?
Τυποι σας εσβησε απο τον χαρτι μεχρι ο Λορεντζος τι λες τωρα με την Εσπρεσο και τη ταπα στο κωλο...
εεεεεε αμα υπαρχει ποιοτητα,υπαρχει ποιοτητα τελος.
Ο λορεντζος με την τάπα του είναι μόδα, το σταρ ακάδεμυ είναι αξία και οι αξίες δε χάνονται ποτέ.
Έχει εξαφανιστεί Κ ο Λορέντζος.Μπορει να ψάχνει την τάπα πουθενάΟ λορεντζος με την τάπα του είναι μόδα, το σταρ ακάδεμυ είναι αξία και οι αξίες δε χάνονται ποτέ.
Έχει εξαφανιστεί Κ ο Λορέντζος.Μπορει να ψάχνει την τάπα πουθενά
Κάπου θα κάνει τη φωτοσοπιά του τώρα!
Εσυ κάνεις τις μαλακιές εγω την πληρώνω,θα με αναγκάσεις να τσακωθώ με τον Λορετζό.Ο λορεντζος με την τάπα του είναι μόδα, το σταρ ακάδεμυ είναι αξία και οι αξίες δε χάνονται ποτέ.
Εσυ κάνεις τις μαλακιές εγω την πληρώνω,θα με αναγκάσεις να τσακωθώ με τον Λορετζό.