Νέα

Star Academy -E tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι το σταρ ακαντεμυ το πιο συχαμενο τηλεπαιχνίδι ολων των εποχών?????

• ναι

Ψήφοι: 2 8,3%
  • Ασφαλώς και ναι

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Είναι εμμετικο

Ψήφοι: 6 25,0%
  • Απόλυτο σκουπιδι

Ψήφοι: 10 41,7%
  • Δεν το ειδα ποτε

Ψήφοι: 3 12,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
ειρηνευτικη δυναμη ηταν ο ραο....τα παρασιτα που κρυβετε στο νημα σας χτυπησε μονο χειρουργικα....
ο αρχηγος ειναι υπερμαχος της ιδεας οτι ολα τα σοου τα θελουμε στην τιβι ακομα και τα μετρια σαν το δικο σας
το παρασιτο το προσηλυτισατε τυπε...μπαρος..μεγας προδοτης!!σας ανοιγω τα ματια τωρα..θρεφετε τον οφι στα στηθια σας..θα σας ρημαξει και να το θυμασαι..παιζει με τη νοημοσυνη σας!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.712
Πόντοι
5.506
το παρασιτο το προσηλυτισατε τυπε...μπαρος..μεγας προδοτης!!σας ανοιγω τα ματια τωρα..θρεφετε τον οφι στα στηθια σας..θα σας ρημαξει και να το θυμασαι..παιζει με τη νοημοσυνη σας!
ειναι μαγκας παντελονατος πειραιωτης αδερφι μας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.252
Πόντοι
5.506
ειρηνευτικη δυναμη ηταν ο ραο....τα παρασιτα που κρυβετε στο νημα σας χτυπησε μονο χειρουργικα....
ο αρχηγος ειναι υπερμαχος της ιδεας οτι ολα τα σοου τα θελουμε στην τιβι ακομα και τα μετρια σαν το δικο σας

Προσυπογράφω τα πάντα, μέχρι και την τελευταία τελεία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.252
Πόντοι
5.506

Πολύ φτηνό κόλπο για να στοχοποιηθεί το πιο μάχιμο μέλος μας.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Ενα θα πω μόνο κάποιοι δειλιάζουν,τα αποτελέσματα της δειλίας τους θα τα δούν σύντομα αλλά εγώ δεν θα τους καλύψω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.252
Πόντοι
5.506
Ενα θα πω μόνο κάποιοι δειλιάζουν,τα αποτελέσματα της δειλίας τους θα τα δούν σύντομα αλλά εγώ δεν θα τους καλύψω.

Μπραδερ, κανέις δε δειλιάζει, όλοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Μπραδερ, κανέις δε δειλιάζει, όλοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κάποιοι ονόματα δε λέω παρα λίγο να με αφήσουν ακάλυπτο,ευτυχώς επικράτησε η λογική και έκανα την κοτα πίσω.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
Εγω τα ειπα τυποι μπαροκ και τρουμπακη..πλησιαζει η στιγμη που θα τον δειτε να υποστηριζει μουρατιδη..αυτα κανει...δολοπλοκει μεσα στο ιδιο το καναλι..δεν εχει κανεναν ηθικο φραγμο..το πληρωμα του χρονου πλησιαζει..ελπιζω τοτε να ζητησετε συγχωρεση..εγω θα την προσφερω απλοχερα..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.712
Πόντοι
5.506
Εγω τα ειπα τυποι μπαροκ και τρουμπακη..πλησιαζει η στιγμη που θα τον δειτε να υποστηριζει μουρατιδη..αυτα κανει...δολοπλοκει μεσα στο ιδιο το καναλι..δεν εχει κανεναν ηθικο φραγμο..το πληρωμα του χρονου πλησιαζει..ελπιζω τοτε να ζητησετε συγχωρεση..εγω θα την προσφερω απλοχερα..
μπιρλα στα κενα και εμεις υποστηριζουμε μουρατιδη....ειμαστε σε κοινη γραμμη,αδερφια ολοι

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
δεν μιλαει ετσι ο μπαρος...ειναι παντελονατος θα εχει στοιχεια
παντελονατος ο μπαρος????!!!!!ας γελασω...ενα θα σου πω φιλε...τη δευτερα και την τριτη φανατικος εχθρος και υβριστης μουνοΠΑΝΟΥ...την τεταρτη και την πεμπτη φιλος και υποστηρικτης...την κυριακη παλι απο την αρχη...σου μιλαω για διχασμενο ατομο με βιαιες εξαρσεις...δε ξερω μηπως του ριχνει καποιος κατι στην πορτοκαλαδα αλλα αυτες οι συμπεριφορες ειναι τουλαχιστον ανεξηγητες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.712
Πόντοι
5.506
παντελονατος ο μπαρος????!!!!!ας γελασω...ενα θα σου πω φιλε...τη δευτερα και την τριτη φανατικος εχθρος και υβριστης μουνοΠΑΝΟΥ...την τεταρτη και την πεμπτη φιλος και υποστηρικτης...την κυριακη παλι απο την αρχη...σου μιλαω για διχασμενο ατομο με βιαιες εξαρσεις...δε ξερω μηπως του ριχνει καποιος κατι στην πορτοκαλαδα αλλα αυτες οι συμπεριφορες ειναι τουλαχιστον ανεξηγητες
απο την εκλλησια εδω ειναι τυπε....σπαθι σε ολα .δεν ξερω τι λες.
προσεχε λιγο τα λογια σου

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
Το μυαλο μου παει στο οτι πιθανοτατα εχει ψηφισει λεβεντη!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Έχω τακτική πρεζούς,θα σας τρελάνω εκ των έσω στο παιχνιδάκι σας.  :cool2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.252
Πόντοι
5.506

Mε βάζεις για δεύτερη φορά σε σκέψεις. Και δε μπορώ να μείνω πλέον μόνος στο νήμα, να σκεφτώ, έχει κοσμοσυρροή. (4 μέλη- 7 επισκέπτες).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom