barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.940
- Πόντοι
- 5.506
ο στατρος ηταν αυτο με το μακρυμαλο και το μακιγιαζ?
Kαι τα κλαμερακια στο μαλλί. Αντράκι από τα λίγα, μπεσαλίδικο, μαγκιώρικο, πειραιώτικο, πασαλιμανιώτικο.
ο στατρος ηταν αυτο με το μακρυμαλο και το μακιγιαζ?
επππςςς το παρακαναμε τωραKαι τα κλαμερακια στο μαλλί. Αντράκι από τα λίγα, μπεσαλίδικο, μαγκιώρικο, πειραιώτικο, πασαλιμανιώτικο.
τυπε χαλαρα με τα παιδια...ειναι δυσκολο απο την μπιχλα του σορβαιβορ να ενσωματωθουν στην πιοτητα του ακαδεμυΈλεος, ρε τύποι. 500 φορές έχετε ρωτήσει ποιος είναι ο Σταύρος... :S :S :S
αφου ειδες την αληθεια ρε μπιρλαΡε τυποι ειδα κατι στον θεμο το βραδυ ψες αργα μετα το σουρβαι και τον ειδα αυτον..[size=20pt]ευγενικο παιδι με ποιοτητα φανηκε και πανω απ ολα με σεβασμο[/size] στον καρβελα..οτι χειροτερο δλδ..πιο κατω δεν εχει..τι επιπεδο μπορει να εχετε για να τους βλεπετε αυτους..
ποσο περηφανος ειμαι για εσενα ρε τυπεΣαν γνήσιος Ελληνας και καλός χριστιανός,πήγα εκκλησία άναψα κεράκι προσκύνησα,ζήτησα τη συγνώμη του θεού και πήρα την ευλογία του ιερωμένου.Και επέστρεψα αρματωμένος για να τιμωρήσω τους ασεβής.
με συγκινας ρε τυπε...εδω ειναι τα αδερφια μου,η πατριδα μου.δεν θα τα απαρνηθω...Τρουμπακη ελα μαζι μας..ο μπαρος ο νωντας και ο ραο ειναι καμενα χαρτια...εσυ εχεις ηθος και ποιοτητα και στο αναγνωριζω οτι μπορει να παρασυρθηκες(απο τεκνατζου γερμανου ισως?) αλλα ποτε δεν ειναι αργα να επιστρεψεις τον ισιο δρομο..δεν ειναι τεχνη αυτο που παρακολουθεις..ελα μαζι μας στο 60% του τηλεοπτικου κοινου(και ειδικα στο δυναμικο γαμαμε και δερνουμε)..εστω και τωρα θα σου δειξουμε στοργη και αγαπη..η αγκαλια του σουρβαι ειναι μεγαλη..
Σε στηρίζω Τρουμπάκη για την ακεραιότητα σουμε συγκινας ρε τυπε...εδω ειναι τα αδερφια μου,η πατριδα μου.δεν θα τα απαρνηθω...
ηρθες νατασα?Σε στηρίζω Τρουμπάκη για την ακεραιότητα σου
Παρούσαηρθες νατασα?
Τι θα τη βάλουμε πρώτη γραμμή?ηρθες νατασα?
θα ειναι δυσκολα,προσπαθουν να μας απαξιωσουν,να μας τραμπουκισουν.φυγε τωρα νατασα,φυγε να σωθεις εσυΠαρούσα
η ρεγκινα πολεμαει οσο 10 σουρβαιβοριτες σκυλεΤι θα τη βάλουμε πρώτη γραμμή?
Αν έχει κανόνια εμπροσθέν καλώς αλλιώς βλέπω βατερλώ.η ρεγκινα πολεμαει οσο 10 σουρβαιβοριτες σκυλε
εισαι σεξιστης σε ενα σαι που δεν φημιζετε γιαυτο...Αν έχει κανόνια εμπροσθέν καλώς αλλιώς βλέπω βατερλώ.