troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
ευτυχως εμεις οι τηνειτζερ δινουμε παρωνΤέτχοια ώρα;;;
4ο όνειρο.
ευτυχως εμεις οι τηνειτζερ δινουμε παρωνΤέτχοια ώρα;;;
4ο όνειρο.
βαλε καμια φωτο ρε...δεν ξερουμε ουτε ενα παιχτη εμεις και οι αλλοι ποσταρουν παναρα σε ολες της εκδοχεςΤι σωματαρα εχει η κορωναιου!!!
Ξεροχυνω λεμε
Το ναταλάκι είναι η μουνάρα εκεί μέσα. ;)Τι σωματαρα εχει η κορωναιου!!!
Ξεροχυνω λεμε
ευτυχως εμεις οι τηνειτζερ δινουμε παρων
Μεταξύ μας πάλι, μη μας πάρει χαμπάρι ο μπλε.
Τωρα ειναι ωρα αιχμης στο θρεντ τυπε...δεν το χουμε αναγκηβαλε καμια φωτο ρε...δεν ξερουμε ουτε ενα παιχτη εμεις και οι αλλοι ποσταρουν παναρα σε ολες της εκδοχες
9 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμαΤωρα ειναι ωρα αιχμης στο θρεντ τυπε...δεν το χουμε αναγκη
Θα βαλω φωτο σε ακυρες ωρες για να προσελκυσω τα λιγουρια...
βαλτε καμια φωτο ρεΤο ναταλάκι είναι η μουνάρα εκεί μέσα. ;)
Τωρα ειναι ωρα αιχμης στο θρεντ τυπε...δεν το χουμε αναγκη
Να πάρεις τηλεόραση με pip η μια δέυτερη αυτές τις εποχές με τα δυο σούπερ ριάλιτυ χρείαζεται. ;)βαλτε καμια φωτο ρε
τοχει το επικοινωνιακο ρε μαν
τυπε στην τιβι εχω βαλει το πισι για να παρακολουθω το νημαΝα πάρεις τηλεόραση με pip η μια δέυτερη αυτές τις εποχές με τα δυο σούπερ ριάλιτυ χρείαζεται. ;)
Eλα να σου δώσω οθόνη να κάνεις δουλειά σου.τυπε στην τιβι εχω βαλει το πισι για να παρακολουθω το νημα
3 αν εχεις τυπε...βλεπω και το κανε μου λαικ και σε λιγοα αρχιζει και το εξ φακτορEλα να σου δώσω οθόνη να κάνεις δουλειά σου.
Είσαι και πλεονέκτης.3 αν εχεις τυπε...βλεπω και το κανε μου λαικ και σε λιγοα αρχιζει και το εξ φακτορ
και ενα προτζεκτορα και εκλεισε...παρακατω δεν παειΕίσαι και πλεονέκτης.
Εχώ μια καινούρια στο κουτί της την θές?
Τωρα ειναι ωρα αιχμης στο θρεντ τυπε...δεν το χουμε αναγκη
Μήπως να σου παραχωρώ το σπίτι μου 21:00 με 24:00 ?και ενα προτζεκτορα και εκλεισε...παρακατω δεν παει
ελα ρε.....αυτοκινητο με μπετζινα 7 με 7 και κλεισαμεΜήπως να σου παραχωρώ το σπίτι μου 21:00 με 24:00 ?
Δώσε μου και ένα τραπεζικό λογαριασμό να σου βάζω τον μισθό μου.ελα ρε.....αυτοκινητο με μπετζινα 7 με 7 και κλεισαμε
μην εισαι μαλακας...τα μισαΔώσε μου και ένα τραπεζικό λογαριασμό να σου βάζω τον μισθό μου.