troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Και τι συζυγο...Σύζυγο έχει πάντως
Και τι συζυγο...Σύζυγο έχει πάντως
Μπορεί να μακραίνουν τα χέρια του σαν τον Τιραμόλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διάδοχος του διαδόχου του Uri Geller
Πώς το κάνει;;
έχει και είναι λογικό με αυτά που λέει ο μπάρμπας, η σύζυγος, να προτιμά το τηλεπαθητικό συζυγικό σεξ.Σύζυγο έχει πάντως
Δεν ειναι απο τα ναρκωτικα, σε μενα που παιρνω δεν εχει συμβει . Εχει ιδιαιτερες ικανοτητες ο Σταματης οσοι τον ακουμε ξερουμεΆλλος αφήνει υπονοούμενα για ναρκωτικά, άλλος ισχυρίζεται ότι ο καλλιτέχνης φοβάται τον θάνατο, άλλος υπαινίσσεται ότι ξεκούτιανε....μην δείτε έναν άνθρωπο να προκόβει ρε πούστη μου
Καλά, δεν γίνονται σε όλους τα ίδια. Σε σένα έχουν "συμβεί" άλλα, π.χ. λες ότι κάνεις πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο ή ότι τρως κατσικάκι με 2% λιπαρά γιατί το βρίσκεις πιο φθηνό. (Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά)Δεν ειναι απο τα ναρκωτικα, σε μενα που παιρνω δεν εχει συμβει .
Εννοείς ότι έχεις βρει ναρκωτικό που καταστέλλει την ακοή και μπορείς να ακούς Γονίδη χωρίς να ακούς;Δεν ειναι απο τα ναρκωτικα, σε μενα που παιρνω δεν εχει συμβει . Εχει ιδιαιτερες ικανοτητες ο Σταματης οσοι τον ακουμε ξερουμε
Γονιδη , Μποτσελι κ Τζ.Μπιμπερ ακουω μανιωδως τυπεΕννοείς ότι έχεις βρει ναρκωτικό που καταστέλλει την ακοή και μπορείς να ακούς Γονίδη χωρίς να ακούς;
Κομμάτι απλά δυνατόΈχω πετάξει μαζί σου . Το πε, το ξαναπε, ε το πίστεψε στο τελος
Ωραία η σύζυγος...Σύζυγο έχει πάντως
Έμπαινες Aristarxos....Ωραία η σύζυγος...
Με παντρεμένες δεν μπλεκω..παρά την αντίθετη άποψη του αιολοςανεμος..Έμπαινες Aristarxos....
Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια σε ένα παιδικό σταθμό κοντά στο σπίτι μου, είδα μια ξανθιά, ψηλή 1,80, με σορτσάκι ( ήταν Αύγουστος) και μια BMW, να πηγαίνει να παίρνει το παιδάκι της...για αυτήν θα παρεβαινα τις αρχές μου...Με παντρεμένες δεν μπλεκω..παρά την αντίθετη άποψη του αιολοςανεμος..