You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταμάτης Γονίδης-ο γιατρός της καψούρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Vergara
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ένας παραγωγός του betradio.com ο Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος είναι Μπουζουκόβιος,
είπε μια φορά σε μίκα εκπομπή του πως o Γονίδης όταν τραγουδάει φτύνει
Γι'αυτό όσοι πάτε να τον ακούσετε μην καθίσετε κοντά στην πιστά εάν δεν θέλετε να βραχέιτε
είπε μια φορά σε μίκα εκπομπή του πως o Γονίδης όταν τραγουδάει φτύνει
Γι'αυτό όσοι πάτε να τον ακούσετε μην καθίσετε κοντά στην πιστά εάν δεν θέλετε να βραχέιτε
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
άνθρωποι και κτήνη
Επισκέπτης
κανα τορρεντ δεν εχετε να βαλετε ρε
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
ίσως το μοναδικό τραγούδι στον κόσμο χωρίς ρεφρέν!!!!
"Είσαι τα πάντα για μένα μά δέν εισαι εδώ, (μού) λείπεις και τα'χω χαμενα, κανέναν δέν θελω να δώ" τό λέει τρείς φορές.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Ευκολα,ηδη εχει ταρακουνησει τους εγκεφαλους μας με αυτα που λεειΓονίδης: Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη
«Μου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»www.newsbeast.gr
Πώς το κάνει;;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Ε οσο περναει ο καιρος τα αποτελεσματα απο κοκα κολες,φαντες και λοιπα αναψυκτικα γινονται πιο εμφανηΤο περίεργο είναι ότι το λέει παντού αυτό το πράγμα το τελευταίο καιρό
Σύζυγο έχει πάντωςΔεν θα έχει και κανέναν να τον μαζέψει να μη γίνεται ρόμπα.....
Βολεύει πολύ, στην περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κανάλι και βαριέσαι να σηκωθείς να πάρεις το τηλεκοντρόλ.Γονίδης: Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη
«Μου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω»www.newsbeast.gr
Να μας πει πώς το κάνει.
Τελευταία τροποποίηση:
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Έστω ότι μπορεί κάποιος να κουνήσει ένα πετραδάκι ή ένα κέρμα σε ένα τραπέζι με τη δύναμη του μυαλού.
Λοιπόν;
Ξόδεψε πολλή ενέργεια για το τίποτα.
Φαντάσου συγκέντρωση μυαλού που θα έπρεπε να σπαταλήσει για να φάει ένα γιαούρτι με το κουτάλι που θα κινούσε...τηλεπαθητικά
Γι αυτό μας εδώθησαν 2 χέρια με 5 δάκτυλα το καθένα για να κάνουν πράξη όσα σκέφτεται ο εγκέφαλος.
Τέτοιες παπάτζες σκέφτονται μόνο όσοι δεν είναι αρκετά ευφυείς ώστε να αντιληφθούν τις άπειρες δεξιοτεχνίες των χεριών και πως η απουσία χρήσης τους δεν αποτελεί έξτρα δύναμη για το μυαλό.
Αντίθετα είναι ένα θέμα λαικού εντυπωσιασμού άνευ πραγματικής αξίας.
Ο άνθρωπος αυτός προφανώς δεν είδε συνέχεια στο μεγαλείο της καριέρας του και άρχισε να φοβάται το θάνατο λίγο παραπάνω.
Οπότε αναζητά το νόημα της ζωής κάπου αλλού,μακριά από τα εγκόσμια.
Μαγκιά του,αλλά εμάς ας μας αφήνει αδιάφορους κάτι άλλο εκτός από τη διασκογραφική προίκα που μας έχει αφήσει..
Λοιπόν;
Ξόδεψε πολλή ενέργεια για το τίποτα.
Φαντάσου συγκέντρωση μυαλού που θα έπρεπε να σπαταλήσει για να φάει ένα γιαούρτι με το κουτάλι που θα κινούσε...τηλεπαθητικά
Γι αυτό μας εδώθησαν 2 χέρια με 5 δάκτυλα το καθένα για να κάνουν πράξη όσα σκέφτεται ο εγκέφαλος.
Τέτοιες παπάτζες σκέφτονται μόνο όσοι δεν είναι αρκετά ευφυείς ώστε να αντιληφθούν τις άπειρες δεξιοτεχνίες των χεριών και πως η απουσία χρήσης τους δεν αποτελεί έξτρα δύναμη για το μυαλό.
Αντίθετα είναι ένα θέμα λαικού εντυπωσιασμού άνευ πραγματικής αξίας.
Ο άνθρωπος αυτός προφανώς δεν είδε συνέχεια στο μεγαλείο της καριέρας του και άρχισε να φοβάται το θάνατο λίγο παραπάνω.
Οπότε αναζητά το νόημα της ζωής κάπου αλλού,μακριά από τα εγκόσμια.
Μαγκιά του,αλλά εμάς ας μας αφήνει αδιάφορους κάτι άλλο εκτός από τη διασκογραφική προίκα που μας έχει αφήσει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 79K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις