You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπυράκι στην βάση του πέους???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
αντε παλιιιιι
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
καλησπερα παιδια!εχει εμφανιστει ενα σπυρακι που εμφανιστηκε σαν καυλωσπυρο που μεσα ειχε υγρο!δεν το εσπασα το αφησα...και αυτο σκληρηνε???γνωριζει καποιοσ τιποτα?
Αν δεν εχει υγρο μεσα μη το πειραζεις, κοψε τα γιατροσοφια και κανε μια γαμημενη επισκεψη σε εναν δερματολογο ΑΜΕΣΑ.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το κουρευεις το γκαζον ?
Αν ναι για δες εδψω συμβοπυλες κηπουρηκης
ναι αλλα ολο και καποιοσ θα γνωριζει η θα του εχει τυχει εδωμεσα και μπορει να δωσει μια προχειρη συμβουληΑν δεν εχει υγρο μεσα μη το πειραζεις, κοψε τα γιατροσοφια και κανε μια γαμημενη επισκεψη σε εναν δερματολογο ΑΜΕΣΑ.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Το κουρευεις το γκαζον ?
Οταν ο αλλος εχει σπυρια στην πουτσα του μην γραφετε μαλακιες.
Μπορει να ειναι κονδυλωμα και με το ξυρισμα να εξαπλωθει.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο,τιδήποτε κι αν πούμε εδώ δεν θα είναι έγκυρο αφού δεν είμαστε γιατροί (αλλά και γιατροί να είμαστε, διάγνωση από μακρυά δεν γίνεται). Να πας σε δερματολογο το γρηγορότερο δυνατό.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ναι αλλα ολο και καποιοσ θα γνωριζει η θα του εχει τυχει εδωμεσα και μπορει να δωσει μια προχειρη συμβουλη
Οχι ρε φιλε, δεν μπορει να δωσει μια προχειρη συμβουλη. Γιατι αν επαναπαυθεις και ειναι τιποτα σοβαρο θα φας καβλι στον λωκο μετα.
Αν αντιμετωπιζεις ετσι τα θεματα υγειας σου εισαι μεγιστος μαλακας.
Μια επισκεψη στον γιατρο κοστιζει 30-50 ευρω. Και σημερα να πας στα γρηγορα θα μπορει να σε δει.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Του ειπα εγω να ξυριστει ?
πιθανη θυλακιτηδα διεγνωσα και γιαυτο τον ρωτησα
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Του ειπα εγω να ξυριστει ?
πιθανη θυλακιτηδα διεγνωσα και γιαυτο τον ρωτησα
Ο αλλος αν σκεφτει να ξυριστει και εχει τιποτα σοβαροτερο ομως την γαμησε.
Το τι διεγνωσε ο καθενας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εγω πχ διεγνωσα οξεια γιατονπουτσιαση αλλα δεν το λεω.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ο αλλος αν σκεφτει να ξυριστει και εχει τιποτα σοβαροτερο ομως την γαμησε.
Το τι διεγνωσε ο καθενας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εγω πχ διεγνωσα οξεια γιατονπουτσιαση αλλα δεν το λεω.
Αν δεις το λινκ που εδωσα ισως καταλαβεις ...
αν εχει κατι ποιο σοβαριο να παει σε αλλον γιατρο .. εγω ειμαι στα εξωτερικα ιατρεια
θενξ!εσυ τουλαχιστον εδοσεσ ενα λινκ!οι υπολοιποι μου λενε να παω σε γιατρο αλλα παραλληλα λενε και την διαγνωση τουσΑν δεις το λινκ που εδωσα ισως καταλαβεις ...
αν εχει κατι ποιο σοβαριο να παει σε αλλον γιατρο .. εγω ειμαι στα εξωτερικα ιατρεια
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
θενξ!εσυ τουλαχιστον εδοσεσ ενα λινκ!οι υπολοιποι μου λενε να παω σε γιατρο αλλα παραλληλα λενε και την διαγνωση τουσ
Σε παρακαλώ πολύ. Εγώ καμμιά διάγνωση δεν έκανα, απλά σού είπα να πας σε γιατρό. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
καλησπερα παιδια!εχει εμφανιστει ενα σπυρακι που εμφανιστηκε σαν καυλωσπυρο που μεσα ειχε υγρο!δεν το εσπασα το αφησα...και αυτο σκληρηνε???γνωριζει καποιοσ τιποτα?
Μα είναι δυνατόν να περιμένεις από εδώ μέσα να πάρεις διάγνωση για τον πούτσο σου ??????
Άντε σε κανέναν γιατρό να αποκλείσεις ότι έχεις κάτι σοβαρό και μετά χτυπάς το κεφάλι σου για τις μαλακίες που σου λέμε εμείς εδώ μέσα
Όλα αυτά εντελώς φιλικά
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
θενξ!εσυ τουλαχιστον εδοσεσ ενα λινκ!οι υπολοιποι μου λενε να παω σε γιατρο αλλα παραλληλα λενε και την διαγνωση τουσ
θενξ! εσυ τουλαχιστον μου ειπες θενξ ,αλλοι οτι λεω μαλακιες ειπαν
Ναι. Κατι γνωριζω.
Δες εδω:
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πας καλα ρε συ αναλ? οταν ο αλλος εχει σπυρια στην πουτσα του, περιμενει γνωμες απο δω μεσα κ καυλαντιζει αντι να παει σε δερματολογο, καλυτερα να παρει οχι ξυραφι αλλα μαχαιρι να την κοψει.
Επισκέπτης
Αγνοια και Φόβος οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη διασπορά των αρφοδίσιων νοσημάτων
Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή ή φόβο εάν τύχει και προσνβληθεί από κάποιο αφροδίσιο νόσημα ΣΥΦΙΛΗ – ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΙΑ – ΜΑΛΑΚΟ ΕΛΚΟΣ -ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΛΕΜΦΟΚΟΚΚΙΩΜΑ – ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΩΣΗ -ΜΟΝΙΛΙΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ-ΦΘΕΙΡΙΑΣΗ ΕΦΗΒΑΙΟΥ
Υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία NAI. Πρέπει, όμως να εφαρμοστεί η θεραπεία άμεσα και χωρίς παρεκκλίσεις από τις οδηγίες του γιατρού
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα συμπτώματα που εκδηλώνονται και τα ευρήματα που εντοπίζονται, συχνά, είναι διαφορετικά στους άνδρες και τις γυναίκες και βρίσκονται σε συνάρτηση με τον τρόπο που επήλθε η μόλυνση.
Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή ή φόβο εάν τύχει και προσνβληθεί από κάποιο αφροδίσιο νόσημα ΣΥΦΙΛΗ – ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΙΑ – ΜΑΛΑΚΟ ΕΛΚΟΣ -ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΛΕΜΦΟΚΟΚΚΙΩΜΑ – ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΩΣΗ -ΜΟΝΙΛΙΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ-ΦΘΕΙΡΙΑΣΗ ΕΦΗΒΑΙΟΥ
Υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία NAI. Πρέπει, όμως να εφαρμοστεί η θεραπεία άμεσα και χωρίς παρεκκλίσεις από τις οδηγίες του γιατρού
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα συμπτώματα που εκδηλώνονται και τα ευρήματα που εντοπίζονται, συχνά, είναι διαφορετικά στους άνδρες και τις γυναίκες και βρίσκονται σε συνάρτηση με τον τρόπο που επήλθε η μόλυνση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις