Το μυστικό για να κερδίσεις τις Σουηδέζες στη χώρα τους είναι να σέβεσαι τον τρόπο ζωής τους...στην Ooopss άλα λοιπόν όπως οι Ουψαλιώτες. Δεν ψαρώνουν με επιδείξεις χρήματος και πόσο γαμάτοι είμαστε εμείς οι Έλληνες, επίσης δίνουν πολύ σημασίά στην ισότητα των φύλων,όλες έχουν ταξιδέψει στο μισό πλανήτη (εμπειρίες) οπότε κόψε ζήλειες, με πόσους έχεις πάει και λοιπές παπαριές !
Φρόντισε να προσέχεις το σώμα σου (σπάνια θα δεις υπέρβαρο νέο, οι Σουηδοί είναι όμορφοι άντρες) και μάθε όσο πιο καλά μπορείς τη γλώσσα (δώσε βάση στα φωνήεντα και το ότι είναι τραγουδιστή). Θα πάθεις κόκομπλοκ με τις επιμιξίες που θα δεις στη Σουηδία, θα λες δε γίνεται να είναι τόσο όμορφες.
Τώρα που μεγαλώνουν οι μέρες ξεσαλώνουν (είναι υπέροχη η τεραααααστια διάρκεια του ημερήσιου φωτός και η ροζ/μπλε νύχτα)...αν καταφέρεις το χειμωνα που πέφτει η πίσσα από τις 14.30 το μεσημέρι να τους σπάσεις την κατάθλιψη θα ζήσεις μεγάλες στιγμές !
hint...καθαριότητα και μην την ξυρίζεις τελείως την τρίχα !
Σωστος σε ολα εισαι ;)
Εχω να προσθεσω ομως οτι για να κανεις κατι, πρεπει να εισαι ευχαριστος τυπος.
Δε γουσταρουνε μυστηριο και παραξενιες οπως γουσταρουν οι δικες μας.
Δε γουσταρουν νταηδες, αλανια κλπ
Ουτε με λεφτα πεφτουν, ουτε με παπαρολογιες.
Θελουνε σωστη κουβεντα, οπως μιλανε και οι φιλοι μεταξυ τους. Και πολυ σωστο αυτο με το socializing, πιανουν κουβεντα με ολους, ειδικα αμα δουν οτι δεν εισαι σκανδιναβος. Αμα πεις οτι εισαι ελληνας το 99% θα σου πει ειχα παει διακοπες στη ροδο, την κω, κλπ. Κ εκει ειναι που ξεκιναει η κουβεντα, απο κει και περα στο χερι και το λογο του καθενος ειναι το παιχνιδι.
Εγω περα απο χειμωνα θα προτεινω και το mitlsomer, που μολις εχουν τελειωσει τα σχολεια και γινεται της πουτανας στη στοκχολμη, εκει ειχα μεινει εγω τουλαχιστον.
Ουπσαλα που λεει ο φιλος εχω ακουσει οτι πανε πολλοι για σπουδες κ οτι εχει ωραιες γυναικες και εθιμα, αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια..
Το πιο σημαντικο ειναι να δωσεις καλη εντυπωση στην αρχη. Μετα ολα τα αλλα ερχονται..