Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.997
Πόντοι
2.306
Δεν ειναι μονο το κοστος,ειναι και οι ποσοτητες..τι να καταλαβουν απο το piccolo του μινι μπαρ που ειναι 200 ml.κανεις αυτο που λεει ο πινοκλις .πετας μετα τα αλλα εξω και βαζεις κανονικα μπουκαλια

Απλά έφτασα αφού είχε κλείσει το απέναντι Zabka,αλλιώς προμηθεύομαι ουίσκια,βότκες,χυμούς και κρασιά στη φτήνεια απο το Zabka και μπορούν να πιουν τα άντερά τους.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.997
Πόντοι
2.306
Χοτελ πιο προτεινεις?εχω μεινει πρεζιντετιαλ,νοβοτελ

Δεν έχω μείνει σε κανένα που να μου αρέσει.Πάντως στο μπαρ και στο λόμπυ του Raddisson και του Sheraton αράζουν γκόμενες που κάνουν αρπαχτές.Στα άλλα δεν ξέρω.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.552
Πόντοι
4.587
Απλά έφτασα αφού είχε κλείσει το απέναντι Zabka,αλλιώς προμηθεύομαι ουίσκια,βότκες,χυμούς και κρασιά στη φτήνεια απο το Zabka και μπορούν να πιουν τα άντερά τους.
Περνε και κανα μπουκαλι απο το αεροδρομιο αν ειναι να πας αργα..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.224
Πόντοι
6.056

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.097
Πόντοι
206
Αυτή την πέτυχα μέσω άλλης που είχα γνωρίσει στο μπαρ ξενοδοχείου.Γενικά το σύστημα είναι να έρχεσαι ξανά και ξανά,μετά κάνεις χαρέμι.Εχω τώρα τέσσερις Βαρσοβία και άλλες στα σκαριά αλλά το πολύ μα προλάβω να συναντήσω άλλες δύο.
Ορεξη και λεφτά να έχεις,οι δυνατότητες είναι τεράστιες.Είναι ό,τι πιο κοντά σε Κίεβο,Μόσχα,Μινσκ στην ΕΕ.Γαμάς τη μία,σου φέρνει μετά τις φίλες της να τις γαμήσεις και αυτές,πρακτικά σχεδόν όλες οι ωραίες γκόμενες σπονσοράρονται στις σλαβικές χώρες.
Βέβαια έχει και περιπλοκές,μια καριόλα απο το goldbikini με εκβιάζει να της στείλω λεφτά για μα μη με καταδώσει στην πολωνική αστυνομία οτι εκμεταλεύομαι φτωχές κοπέλες κτλ.Γενικά παίζει και λίγο μαλακία με τις Πολωνέζες που συμπαρασύρει και τις πιο Ανατολικές εδώ σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.
Tελικα πως την σκαπουλαρες;Σε κατέδωσε στην αστυνομία αυτή που σε εκβίαζε ή της έδωσες λεφτά;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.997
Πόντοι
2.306
Tελικα πως την σκαπουλαρες;Σε κατέδωσε στην αστυνομία αυτή που σε εκβίαζε ή της έδωσες λεφτά;

Μπα όχι,απειλεί αλλά δεν έχει τίποτα σε βάρος μου.Γενικά Πολωνία πρέπει λίγο να προσέχεις δεν αλωνίζεις έτσι ελευθέρως.
Εντωμεταξύ το καλό μουνί κοστίζει πολύ αλλά είναι διαθέσιμο Βαρσοβία,απλά τα σκας.Η ίδια γκόμενα που θα ήθελε 100 στο Μπρεστ,θα ζητήσει 300 στο Μινσκ,500 Βαρσοβία και 700 Βερολίνο,κάπως έτσι πάει.Οι γκόμενες κάνουν geomax όπως και εμείς για να πετύχουν καλύτερες ταρίφες.Το ίδιο κάνουν και οι Ουκρανέζες βέβαια.
Βέβαια οι Ουκρανέζες παίζουν και τη λαμογιά οπότε όσες μένουν εξωτερικό τις αποφεύγω.Λευκορρωσίδες πολύ καλύτερες αν και ακριβές και ρουφήχτρες.Πολύ πιώμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.922
Πόντοι
3.936
Οι περισσότερες προέρχονται από χωριά της Λευκορρωσίας και έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία δύο χρόνια Πολωνία.
Καλά ρε τυπε ποσα θες να μας τρελανεις- τόσα χρόνια διατυμπανιζεις ποσο ευκολες είναι οι Πολωνεζες -και τρέξτε εκει να φορτώσετε- μαγεία, ευκολια,καρφώματα, γκαμησια και άλλα τέτοια κουλα. Όμως οταν φτάσεις εκει αγοράζεις απ το καλάθι με τις αλλοδαπές πφουτανες; Δηλαδη που πήγαν οι πόρνες πολωνεζες; και μη μας δείξεις καμμια από τις φώτο κονσέρβα από αυτές που κοντεύουν να πάρουν σύνταξη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.997
Πόντοι
2.306
Η Πολωνέζα που έχω μένει σε χωριό κοντά στα σύνορα με Σλοβακία και κωλυόταν να έρθει Βαρσοβία.Βαρσοβία το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι ξένες,έχει πάρα πολλές Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες,Βαλτικές ακόμα και Ουγγαρέζες.Παντού ακούς ρωσικά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom