Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.109
Πόντοι
1.056
Τυπάρα , μετά το WWII ξεριζώθηκαν κάπου 15 εκατομμύρια Γερμανοί , από Βαλτικές, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία και ΕΣΣΔ. Αυτούς δεν τους αναφέρει κανείς.

Έχει μουσεία,κάθε χρόνο εκδηλώσεις,το γερμανικό κράτος βοήθησε όσους γύρισαν,κ.λ.π.

Να πούμε για τους βιασμούς Γερμανίδων ;
Εκατομμύρια.

Ποιος θα σου τα πει αυτά στο κομμουνιστάν που μεγαλώσαμε;
Εδώ μας έμαθαν ότι δεν υπήρξε το Κατίν και από σύμπτωση έχω βρεθεί στην Πολωνία όταν έκαναν μνημόσυνο για το Κατίν.
Οι απόγονοι τιμούσαν ονομαστικά τους προγόνους τους

Το ότι οι άγγλοι , έβαζαν πολλούς χρήσιμους ηλίθιους να κάνουν μαλακίες και μετά να πληρώνουν μόνοι τους τα αντίποινα , είναι αλήθεια.

Δεν ήταν όλες οι αντιστασιακές ενέργειες με πρωτοβουλία των Άγγλων,ούτε στην Ελλάδα ήταν η αντίσταση μονο με παρακίνηση των Άγγλων.

Και το είμαι φιλικά διακείμενος/σύμμαχος όπως ήταν οι Κροάτες,Τούρκοι,δεν έχει σχέση με την Τσεχία.
Άσε τι μαθαίνουμε εμείς στην Ελλάδα.
Σημασία έχει τι έζησαν εκείνοι.

Τέσπα,ας μην το γαμησω παραπάνω το τοπικ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.621
Πόντοι
2.306
Έχει μουσεία,κάθε χρόνο εκδηλώσεις,το γερμανικό κράτος βοήθησε όσους γύρισαν,κ.λ.π.

Ποιος θα σου τα πει αυτά στο κομμουνιστάν που μεγαλώσαμε;
Εδώ μας έμαθαν ότι δεν υπήρξε το Κατίν και από σύμπτωση έχω βρεθεί στην Πολωνία όταν έκαναν μνημόσυνο για το Κατίν.
Οι απόγονοι τιμούσαν ονομαστικά τους προγόνους τους

Δεν ήταν όλες οι αντιστασιακές ενέργειες με πρωτοβουλία των Άγγλων,ούτε στην Ελλάδα ήταν η αντίσταση μονο με παρακίνηση των Άγγλων.

Και το είμαι φιλικά διακείμενος/σύμμαχος όπως ήταν οι Κροάτες,Τούρκοι,δεν έχει σχέση με την Τσεχία.
Άσε τι μαθαίνουμε εμείς στην Ελλάδα.
Σημασία έχει τι έζησαν εκείνοι.

Τέσπα,ας μην το γαμησω παραπάνω το τοπικ

Σκέψου οτι οι ίδιοι οι Ρώσοι αναγνώρισαν επίσημα οτι έκαναν τους φόνους των Πολωνών αξιωματικών στο Κατύν και το ΚΚΕ ακόμα το αρνείται.Προβάλλει τη στσλινική άποψη οτι οι Γερμανοί καθάρισαν τους Πολωνούς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.621
Πόντοι
2.306
Και τον Reinhard Heydrich ποιος τον σκότωσε;
Οι Τσέχοι σύμμαχοι;
Η επιχείρηση operation anthropoid από ποιους οργανώθηκε;

Το ξέρεις ότι μόνο για αυτό το γεγονός δολοφονήθηκαν για αντίποινα 5.000 Τσέχοι;
Ο Χίτλερ είχε τόση αδυναμία
στον Χάιντριχ που αν δεν τον φρενάρε ο Χίμλερ θα είχαν εξαφανιστεί 4-5 τσέχικα χωριά από το χάρτη

Αυτό ας πούμε σου λέει κάτι:
Σφαγή Lidice

Λάκη,έχω πάει στη βίλα-αρχηγείο του Heydrich και έμενα 4 χρόνια 100μ μακριά από το Μουσείο "Σουδητών" που αναφέρεις.

Την ιστορία την μαθαίνει κανείς από τον τόπο και τους ανθρώπους του,όχι από κόκκινα ή μπλε βιβλία..

Ο Χάιντριχ μάγκας.Του την είχαν στήσει οι Τσέχοι κομμάντος εκπαιδευμένοι απο τους Αγγλους να τον καθαρίσουν και αυτός μόλις τους είδε άρχισε να τους πυροβολάει από τη Μερσεντές εν κινήσει.Μπλοκάρισαν όπλα,έπεσαν χειροβομβίδες,χοντρό πιστολίδι,έγινε χαμός.Ηταν η πρώτη και τελευταία αντιστασιακή πράξη των Τσέχων,τους έλιωσαν μετά οι Γερμανοί αλλά οι Αγγλοι είχαν πετύχει το σκοπό τους να σπείρουν εχθρότητα μεταξύ Τσέχων Γερμανών που μέχρι τότε τα ψιλοέβρισκαν χάρη στο Χάιντριχ.
Ηταν ο μοναδικός δημοφιλής Γερμανός διοικητής σε σλαβική χώρα,τους γκαουλάιτερ σε Πολωνία,Ουκρανία,Σερβία κτλ ήθελαν να τους γδάρουν οι ντόπιοι.Οπότε οι Αγγλοι αποφάσισαν να τον ξεκάνουν για να μη χάσουν οριστικά την Τσεχοσλοβακία.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν άμα πυροβολάς με αγγλικά Sten.Τα γερμανικά MP40 και τα ρωσικά PPSH σπάνια μπλόκαραν.

Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.644
Πόντοι
206
Ο Χάιντριχ μάγκας.Του την είχαν στήσει οι Τσέχοι κομμάντος εκπαιδευμένοι απο τους Αγγλους να τον καθαρίσουν και αυτός μόλις τους είδε άρχισε να τους πυροβολάει από τη Μερσεντές εν κινήσει.Μπλοκάρισαν όπλα,έπεσαν χειροβομβίδες,χοντρό πιστολίδι,έγινε χαμός.Ηταν η πρώτη και τελευταία αντιστασιακή πράξη των Τσέχων,τους έλιωσαν μετά οι Γερμανοί αλλά οι Αγγλοι είχαν πετύχει το σκοπό τους να σπείρουν εχθρότητα μεταξύ Τσέχων Γερμανών που μέχρι τότε τα ψιλοέβρισκαν χάρη στο Χάιντριχ.
Ηταν ο μοναδικός δημοφιλής Γερμανός διοικητής σε σλαβική χώρα,τους γκαουλάιτερ σε Πολωνία,Ουκρανία,Σερβία κτλ ήθελαν να τους γδάρουν οι ντόπιοι.Οπότε οι Αγγλοι αποφάσισαν να τον ξεκάνουν για να μη χάσουν οριστικά την Τσεχοσλοβακία.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν άμα πυροβολάς με αγγλικά Sten.Τα γερμανικά MP40 και τα ρωσικά PPSH σπάνια μπλόκαραν.
Τόσο "μάγκας" που γνωρίζοντας τον τρόμο που προκαλούσε στους ντόπιους, κυκλοφορούσε με ανοιχτό αυτοκίνητο επιδεικνύοντας σιγουριά ότι θα χέζονταν να τον πειράξουν. Ουσιαστικά τον σκότωσαν τα θραύσματα από την έκρηξη της χειρομβοδίδας που πέταξε ο ένας από τους δύο κομμάντο.
Στο νοσοκομείο που τον πήγαν θα υπήρχε μία πιθανότητα να τον σώσουν με πενικιλλίνη, η οποία ήταν άγνωστη εκείνη την εποχή εκτός από τους Άγγλους που μόλις την είχαν ανακαλύψει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.266
Πόντοι
3.656
Ενδιαφέρον.Μόνο 3 ώρες αναμονή ή 3 ώρες ήταν η ανάκριση?Ελεγξαν κινητά?Εχει αναμονή και στη λιθουανική πλευρά?
Κατευθύνεσαι για Μινσκ?Δουλεύουν οι ευρωπαικές πιστωτικές Λευκορρωσία?
Λογικά με Πουτίναρο και Τράμπαρο θα λυθούν όλα τα sanctions και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Έλα αρχηγέ. Τελευταία ζαριά ετοιμάσου μας πήραν τα χρόνια σιγά σιγά. Ότι προλάβουμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.266
Πόντοι
3.656
Οντως δεν έχουν εκπαίδευση.Ολοι χτεσινοί είναι μαθαίνουν πάνω στη δουλειά.Γερμανία για το παεαμικρό χρειάζεσαι δίπλωμα,ΗΠΑ είναι χύμα τα πράγματα.Προφανώς αλλάζουν πολλές δουλειές.
Το καλό είναι οτι είναι πιο ενθουσιώδεις,ενεργητικοί,αισιόδοξοι κτλ,δεν είναι τίγκα στην κατήφεια όπως οι Βορειοευρωπαίοι.
Ντεκαντανς εμένα μου φάνηκαν πιο πολύ οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι στα παπαρια τους στην χειρότερη έχουν την πρόνοια. Φαιι σπίτι χαρτζιλίκι νοσοκομείο πληρωμένα Οι Αμερικανοί τι έχουν τα παπαρια τους
Ένα βανακι να μπούμε μέσα κι αν υπάρχει κι αυτό

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.621
Πόντοι
2.306
Τόσο "μάγκας" που γνωρίζοντας τον τρόμο που προκαλούσε στους ντόπιους, κυκλοφορούσε με ανοιχτό αυτοκίνητο επιδεικνύοντας σιγουριά ότι θα χέζονταν να τον πειράξουν. Ουσιαστικά τον σκότωσαν τα θραύσματα από την έκρηξη της χειρομβοδίδας που πέταξε ο ένας από τους δύο κομμάντο.
Στο νοσοκομείο που τον πήγαν θα υπήρχε μία πιθανότητα να τον σώσουν με πενικιλλίνη, η οποία ήταν άγνωστη εκείνη την εποχή εκτός από τους Άγγλους που μόλις την είχαν ανακαλύψει.

Είχε ιδανικά ο Χάιντριχ.Π.χ. ενώ σφάδαζε από τους πόνους και κατέρρεε μετά τον τραυματισμό από τη χειροβομβίδα λέει στον οδηγό του Κλάιν που πήγε να τον βοηθήσει.Ασε εμένα(να πεθάνω) και κυνήγα τον Τσέχο.Γιατί καταλάβαινε το νόημα μιας επιτυχημένης επίθεσης των Σλάβων σε σημαντικό Γερμανό διοικητή,τι συνέπειες θα είχε.Και ο Κλάιν υπακούει στην εντολή και επιτίθεται άοπλος ουσιαστικά(αφού το όπλο του είχε μπλοκάρει) στον οπλισμένο Τσέχο κομάντο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σιγά μη γίνονταν αυτά σήμερα π.χ. τραυματισμένος στρατηγός του Ε.Σ. να λέει στον οδηγό του άσε με εμένα να πεθάνω και κυνήγα τον πούστη τον Τούρκο.
Δε συζητάμε τώρα να έχει φάει χειροβομβίδα και να βγαίνει έξω από το όχημα ακάλυπτος και να πυροβολεί.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.932
Πόντοι
216
Δεν υπάρχουν αυτά βρο για το 70%
Επιστήμονας ναι. Εργαζόμενος με ειδίκευση ελαφριά ξεχαστο
Τι να κονομήσεις. Ίσα ίσα τα έξοδα βγαίνουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηλεκτροσυγκολλητής π.χ. (welder) με απολυτήριο λυκείου παίζεις στα 50k. Καθολου ασχημα αν μένεις σε στουντιάκι των 2k. Καναδά στο railway (TTC) με υπερωρία βγαζεις και παραπάνω, αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι. Δε σου λέω ότι θα γινεις παμπλουτος αλλά με καλη διαχείριση βάζεις στην άκρη

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.109
Πόντοι
1.056
Εν τω μεταξύ έχω βρεθεί Άγιου Βαλεντίνου στην Πολωνία και έβλεπα ωραίες καταστάσεις με ζευγάρια κάθε ηλικίας,κάνα λουλούδι στο χέρι,να τρώνε μαζί,άντρες και γυναίκες προβλεπέ εμφάνιση,κ.λ.π.

Γερμανία όλο και καμιά συνάδελφος με κοντό μαλλί θα πετάγονταν να πει ότι είναι εμπορικό πανηγυράκι,άλλες θα έκαναν κάτι τελείως αντίθετο εκείνη τη μέρα δήθεν από άποψη,κ.λ.π.

Πολλές δυτικές γυναίκες θύματα του φεμινισμού τους,είναι απλά joy killers και καταντάνε βαρετές..
Μου έκατσε μια Ελβετίδα πριν κάνα δίμηνο,που επαγγέλλεται κάτι καλλιτεχνικό και εκεί που είναι να πέσει πρώτη φορά γαμησι, σταματάει και πριν τον πάρει στο στόμα άρχισε να μου λέει ότι το κάνει επειδή το θέλει και όχι επειδή πρέπει,κ.λ.π.,κ.λ.π.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.123
Πόντοι
456
Μου έκατσε μια Ελβετίδα πριν κάνα δίμηνο,που επαγγέλλεται κάτι καλλιτεχνικό και εκεί που είναι να πέσει πρώτη φορά γαμησι, σταματάει και πριν τον πάρει στο στόμα άρχισε να μου λέει ότι το κάνει επειδή το θέλει και όχι επειδή πρέπει,κ.λ.π.,κ.λ.π.
Ασχετως τι λενε, νομιζω οτι παιζουν αρκετα και τον τρωνε σχετικα ευκολα
Χωρις πληρωμη, περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να γαμησεις Ελβετια παρα μπλοκ

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.109
Πόντοι
1.056
Εν τω μεταξύ αυτή δεν ήταν καν τυπική ελβετίδα..
Δούλευε στο θέατρο,από αριστερή οικογένεια και αν δεν ήταν όμορφη, θα την είχα συνδέσει απευθείας με Κάιρο..

Αν εννοείς σαν τουρίστας να γαμήσεις ντόπιες ελευθέρας βοσκής,δηλαδή απλά να κεράσεις κανά ποτό, και να ξέρει η γκόμενα ότι είσαι περαστικός,
μόνο Ασία και Αφρική πλέον...
Εκτός αν πας στα λατινάδικα της Ευρώπης να αρχίσεις το χορό και να γαμήσεις δυτικές που έχουν φάει χυσαμόλι από κάθε γύφτο..

Σαν μόνιμος γαμάς γενικά στο εξωτερικό, σίγουρα περισσότερο από Ελλάδα,αλλά πάντα έχει σημασία τι γαμάς.
Π.χ.αν γαμάς μαμάδες, μαύρες,τουρκάλες,κοσοβάρες, είσαι μια κατηγορία πάνω από πεπονομετανάστη.

Οι Ελβετίδες εμένα μου φαίνονται ένα κλικ πιο δύσκολες και πιο συντηρητικές από τις Γερμανίδες,
αλλά γενικά βατή πίστα.
Εννοείται γλώσσα,δουλειά,τρόπος ζωής και άλλα πρέπει να ταιριάζουν..
Αν η άλλη παίρνει τα βουνά, κάνει σκι και εσένα το μεγαλύτερο ταλέντο σου είναι να στηρίζεις τον φραπέ πάνω στην κοιλιά σου,
καμία πιθανότητα...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.644
Πόντοι
206
Είχε ιδανικά ο Χάιντριχ.Π.χ. ενώ σφάδαζε από τους πόνους και κατέρρεε μετά τον τραυματισμό από τη χειροβομβίδα λέει στον οδηγό του Κλάιν που πήγε να τον βοηθήσει.Ασε εμένα(να πεθάνω) και κυνήγα τον Τσέχο.Γιατί καταλάβαινε το νόημα μιας επιτυχημένης επίθεσης των Σλάβων σε σημαντικό Γερμανό διοικητή,τι συνέπειες θα είχε.Και ο Κλάιν υπακούει στην εντολή και επιτίθεται άοπλος ουσιαστικά(αφού το όπλο του είχε μπλοκάρει) στον οπλισμένο Τσέχο κομάντο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σιγά μη γίνονταν αυτά σήμερα π.χ. τραυματισμένος στρατηγός του Ε.Σ. να λέει στον οδηγό του άσε με εμένα να πεθάνω και κυνήγα τον πούστη τον Τούρκο.
Δε συζητάμε τώρα να έχει φάει χειροβομβίδα και να βγαίνει έξω από το όχημα ακάλυπτος και να πυροβολεί.
Ναι, ήταν ένας φανατικός Ναζί, το "ξανθό κτήνος" τον αποκαλούσαν. Ένας σχετικά καλλιεργημένος δολοφόνος.
Και ήταν και μπουρδελιάρης :confused:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.123
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ αυτή δεν ήταν καν τυπική ελβετίδα..
Δούλευε στο θέατρο,από αριστερή οικογένεια και αν δεν ήταν όμορφη, θα την είχα συνδέσει απευθείας με Κάιρο..

Αν εννοείς σαν τουρίστας να γαμήσεις ντόπιες ελευθέρας βοσκής,δηλαδή απλά να κεράσεις κανά ποτό, και να ξέρει η γκόμενα ότι είσαι περαστικός,
μόνο Ασία και Αφρική πλέον...
Εκτός αν πας στα λατινάδικα της Ευρώπης να αρχίσεις το χορό και να γαμήσεις δυτικές που έχουν φάει χυσαμόλι από κάθε γύφτο..

Σαν μόνιμος γαμάς γενικά στο εξωτερικό, σίγουρα περισσότερο από Ελλάδα,αλλά πάντα έχει σημασία τι γαμάς.
Π.χ.αν γαμάς μαμάδες, μαύρες,τουρκάλες,κοσοβάρες, είσαι μια κατηγορία πάνω από πεπονομετανάστη.

Οι Ελβετίδες εμένα μου φαίνονται ένα κλικ πιο δύσκολες και πιο συντηρητικές από τις Γερμανίδες,
αλλά γενικά βατή πίστα.
Εννοείται γλώσσα,δουλειά,τρόπος ζωής και άλλα πρέπει να ταιριάζουν..
Αν η άλλη παίρνει τα βουνά, κάνει σκι και εσένα το μεγαλύτερο ταλέντο σου είναι να στηρίζεις τον φραπέ πάνω στην κοιλιά σου,
καμία πιθανότητα...
Tι να πω ισως ειμαι κωλοφαρδος. Αν και η μια κατακτηση απο την αλλη απεχουν 8 χρονια, μια στην Ζυριχη το 17 και μια στην Γενευη το 25, και οι δυο απο καμακι και βρισκομουν εκει σε επαγγελματικα ταξιδια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.041
Πόντοι
6.056
Ξαναγύρισε ο Ντόναλντ.
Και πάλι ... λέει αυτά που λέει στο παραλήρημά του !
Συγκρίνει ... γαμήσια με γκόμενες ... και πουτάνες.
ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΜΑΝ ... ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ... Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ !!!!!!!

Τελικά μήπως έπρεπε να πληρώνουμε για να διαβάζουμε αυτά που διαβάζουμε εδώ ;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.266
Πόντοι
3.656

Μην λέμε ΑΝΈΚΔΟΤΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.266
Πόντοι
3.656
Tι να πω ισως ειμαι κωλοφαρδος. Αν και η μια κατακτηση απο την αλλη απεχουν 8 χρονια, μια στην Ζυριχη το 17 και μια στην Γενευη το 25, και οι δυο απο καμακι και βρισκομουν εκει σε επαγγελματικα ταξιδια
Εγώ έχω δει ένα όνειρο μια γαμουσα την βάνα μπάρμπα στα νιάτα της εποχη κλικ εξωφυλουυ και μια την ρουσλανα μετά την γοοθριβιζιον στα καμαρίνια
Κι επειδή ήταν κοντή πολύ μόνο πίπες μου κανε.
Κοινές εμπειρίες έχουμε τυπε unhuman

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.489
Πόντοι
786
Εγώ έχω δει ένα όνειρο μια γαμουσα την βάνα μπάρμπα στα νιάτα της εποχη κλικ εξωφυλουυ και μια την ρουσλανα μετά την γοοθριβιζιον στα καμαρίνια
Κι επειδή ήταν κοντή πολύ μόνο πίπες μου κανε.
Κοινές εμπειρίες έχουμε τυπε unhuman
δεν υπολογίζεις την ακαταμάχητη γοητεία της στολής

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.621
Πόντοι
2.306
Βουκολικές καταστάσεις στη μαγική Πολωνία.Τότε που γαμούσες με μια ρόκα καλαμπόκι.
Βλέπετε τα καυλωτικά,προοργασμικά βλέμματα από τις Πόλκες και γιατί όλοι ζηλεύουν τους Σλάβους.

uMbFNF.png

OnR4sL.png

DAYZLA.png

Mb4O8c.png

RLs90J.png

ET6ARG.png

jgyIwW.png

YWz4ua.png

LwZCBD.png

4fY8nE.png

9tbmZb.png

JXNph7.png

ahXANh.png

VN8roN.png

pMKAyk.png

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.109
Πόντοι
1.056

Τύπε, τίποτα δεν αποκλείεται, απλά πιστεύω ότι εδώ μέσα έχει σημασία να αναφερόμαστε στον κανόνα και όχι τις εξαιρέσεις.
Και εγώ θυμάμαι Έλληνα 50άρη τουρίστα που ήρθε Πράγα και τα γάμησε όλα και χωρίς λεφτά.
Από 50άρηδες που έχω γνωρίσει, μόνο αυτός.....ΕΝΑΣ και άλλος κανένας...
Αλλά αυτός θα γαμούσε και στη σελήνη.

Επίσης το γάμησα Πολωνέζα,Τσέχα,κ.λ.π. από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Άλλος Έλληνας 30plus γνώρισε Τσέχα από Tinder, μας την έφερε κιόλας..
1.60,80 κιλά,μπάζο από τα λίγα...
Αυτός θα γυρίσει Ελλάδα και θα λέει άνοιξα Tinder και έριξα instafuck με ξανθιά Τσέχα..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.621
Πόντοι
2.306
Οταν αλώνιζα Τσεχία αρχές του 2000 ήταν παράδεισος.Από τις λίγες χώρες που μπορούσες να βγάλεις μοντελοειδή γκόμενα πολύ γρήγορα.Ολες πρόθυμες και σαν Ελληνας μετρούσες πολύ ειδικά στην επαρχία.
Μετά από 10 χρόνια είχε αλλάξει πάρα πολύ η κατάσταση και η Πολωνία είχε γίνει καλύτερη.
Τώρα άμα πάει Ελληνας Πράγα πιο πιθανό να μπλέξει με ξένη τουρίστρια παρά με Τσέχα.
Για να λέμε την αλήθεια ποτέ η Τσεχία δεν ήταν καλύτερη από Ουκρανία.Είχε όμως το πλεονέκτημα του πολύ υψηλού μέσου όρου και οτι οι μουνάρες ήταν προσιτές.Πολωνία πάντα είχες ταβάνι,δε γαμούσες πάνω από εφτάρι σαν τουρίστας.Ουκρανία γαμούσες αλλά δεν είχε τόσα μοντέλα όσα η Τσεχία,είχες όμως πρόσβαση σαν τουρίστας στο υψηλό επίπεδο.
Δηλαδή το βασικό πλεονέκτημα της Τσεχίας είναι η πολύ μεγάλη πυκνότητα από μουνάρες,έβλεπες θεόμουνα σε πόλεις δέκα χιλιάδων κατοίκων,κάτι που Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία είναι αδιαννόητο.

Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom