Πολύ τοξικοτητα και ηρωνία γενικά το θρεντ και δεν κτλβαινω τον λογο. Δεν αναφερομαι σε εσενα , γενικα το παρατηρησα στις καποιες απο τις σελιδεσ που διαβασα. Ωρες ωρες σαν να μιλανε γκομενες και οχι ενηλικεσ αντρες μεταξυ τους. Τεσπα στο θεμα μας, για την εμπειρια παω και δεν ειμαι προσκολημενος σε καμμια. Κανενας σοφρον δεν παει για μια γκομενα σε ενα τετοιο μερος και ποσο μαλλον για μια σε παρομοια ηλικια σε εμενα (38). Εχοντας καβατζες ομως εμενα δεν με χαλαει ποσο μαλλον σε ενα παραξενο μερος σαν αυτο (δεν εχω βρεθει ξανα εκτος EU inside Europe).Στο βιλνιους δεν παίζει καμμια ρουκέτα αδεσποτη?
Και ερώτηση πας για μουνια γενικώς η για την θεία αυτή που ποστάρες πριν? Αν το α καλό βόλι και ενημέρωσε
Αν το Β μην πας καθόλου κι αν πας μην ενημερώσεις, από ναυάγια είναι πλήρες το θρεντ, μηδενός εξαιρουμένου, μαζί κι εγώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 263K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.884
- Πόντοι
- 2.306
Όχι,δεν είναι κμανική φαντασιωση.
Απλά εσύ είσαι άλλος ένας περιορισμένης ευθυνης ναυάγιο που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με αυτό που εγραψε τρολαρει τον άλλο Αϊνστάιν του Forum που φαντασιώνεται ναζί και μωβ αρχιδια,οπως και τους βετεράνους του μπλοκ
Για επεξηγήσεις ποστ ή ξεφτιλίσματα,πάντα στη διάθεσή σου
Φαντάσου τώρα τον τύπο να τα χώνει στα καμάκια του 90,να λέει αυτές που γαμούσαμε με μια φέτα ψωμί στο Χολοντόμορ φτάσανε να ζητάνε κοτόπουλα στήθος και μερικές ακόμα και μπουτάκι.Τι ζημιά μας έκανε ο καπιταλισμός και οι μουνόδουλοι.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.884
- Πόντοι
- 2.306
Αρχηγέ ποτε φευγεις Βαρσοβία;
Ισως να πάω το Νέο Ετος για Πρωτοχρονιά.Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Βαρσοβίας,Ρίγας ή να καλέσω Λεττονή Γερμανία.
Σίγουρα επόμενο ταξίδι θα είναι και Λευκορρωσία.Ο γίγας Λούκα ανανέωσε τη φρι βίζα για ολόκληρο το 2025.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 3.656
Ισως να πάω το Νέο Ετος για Πρωτοχρονιά.Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Βαρσοβίας,Ρίγας ή να καλέσω Λεττονή Γερμανία.
Σίγουρα επόμενο ταξίδι θα είναι και Λευκορρωσία.Ο γίγας Λούκα ανανέωσε τη φρι βίζα για ολόκληρο το 2025.
Ριγα τι παίζει,έχεις ξαναπάει εκεί;
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.884
- Πόντοι
- 2.306
Ριγα τι παίζει,έχεις ξαναπάει εκεί;
Δεν έχω πάει αλλά γάμησα αρκετές Βαλτικές τελευταία και έχω περιέργεια.Φαίνονται πολύ πρόθυμες,βέβαια είναι θεόψυχρες,δεν έχουν το σλαβικό ταπεραμέντο.
Σίγουρα γαμάς Ρίγα αν και είναι άντρο σεξοτουριστών.Εχει και πολύ μεγάλη ρωσική μειονότητα.
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.884
- Πόντοι
- 2.306
Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ πριν λίγο στο ΕΡΤ3 για τη Λευκή Θάλασσα.
Απίστευτος, ατόφιος Ρωσικός Βορράς.
Πρωτεύουσα της περιοχής το Arkhangelsk, έχει πάει κανένας κατά κει;
Ταξίδι στη Λευκή Θάλασσα (E) (E) [K8]
[The White Sea, Soul Of The Russian Arctic ] Ωριαίο ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας.Αυτή είναι ιστορία μίας θάλασσας κουρνιασμένης στον Άπω Βορρά, η οποία...www.ertflix.gr
Εκεί λένε γαμάνε όλοι,έχει τις περισσότερες καυλωμένες καθότι οι ντόπιοι είναι όλοι ναυτικοί και απουσιάζουν σε ποντοπόρα ταξίδια οπότε οι γκόμενες και σύζυγοι που μένουν πίσω λυσάνε για πούτσο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.908
- Πόντοι
- 3.656
Έτσι είναι φίλεΠολύ τοξικοτητα και ηρωνία γενικά το θρεντ και δεν κτλβαινω τον λογο. Δεν αναφερομαι σε εσενα , γενικα το παρατηρησα στις καποιες απο τις σελιδεσ που διαβασα. Ωρες ωρες σαν να μιλανε γκομενες και οχι ενηλικεσ αντρες μεταξυ τους. Τεσπα στο θεμα μας, για την εμπειρια παω και δεν ειμαι προσκολημενος σε καμμια. Κανενας σοφρον δεν παει για μια γκομενα σε ενα τετοιο μερος και ποσο μαλλον για μια σε παρομοια ηλικια σε εμενα (38). Εχοντας καβατζες ομως εμενα δεν με χαλαει ποσο μαλλον σε ενα παραξενο μερος σαν αυτο (δεν εχω βρεθει ξανα εκτος EU inside Europe).
Αφου δεν γαμάμε εμείς να μην γαμαει κάνεις. Είναι αξίωμα στο σαιτ
Πάντως είσαι ο μόνος που έχεις ανδιαφρριν γιατί δείχνεις ειλικρινής
Το μόνο μείον αυτό το ποστάρισματα με την θεία, χωρίς να σε ειρωνεύομαι. Καλά χριστιυγενσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά όχι για 50 χρόνουςΕκεί λένε γαμάνε όλοι,έχει τις περισσότερες καυλωμένες καθότι οι ντόπιοι είναι όλοι ναυτικοί και απουσιάζουν σε ποντοπόρα ταξίδια οπότε οι γκόμενες και σύζυγοι που μένουν πίσω λυσάνε για πούτσο.
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.842
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλά όχι για 50 χρόνους
Για 50χρονους πορνοεπισκέπτες ΠΣΚ που δεν κάνουν ότι ο kman ή έστω καθαρό πουτανιλίκι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για ελευθέρας βοσκής για γυναίκες ηλικίας-εμφάνισης που αξίζει κάποιος να πάρει το αεροπλάνο να τραβηχτεί.
Όχι μόνο στο μπλοκ, αλλά πουθενά στην Ευρώπη.
Μόνο όσοι ακολουθήσουν τα βήματα του volcano στη ζούγκλα με τον Ταρζάν μπορούν να διατηρήσουν ακόμη την ψευδαίσθηση της κατάκτησης.
Είναι και οι μόδες ένα θέμα, που οι γκόμενες τις ακολουθούν τυφλά..
Κάποτε ήταν cool για μια ντόπια να τραβιέται με κανάν εξωτικό και να βγει κανά μαυράκι με αφάνα,
πλέον γελάνε με την πάρτη τους που οι περισσότερες μεγαλώνουν τα παιδιά μόνες τους..
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.842
- Πόντοι
- 456
Πολύ τοξικοτητα και ηρωνία γενικά το θρεντ και δεν κτλβαινω τον λογο.
Γιατί πολύ απλά κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι έχουν ψοφήσει από καιρό και ότι το δικό τους ΤΩΡΑ ήταν πριν 20χρονια και αυτό λόγω "σπουδών"..
Στα pm μου πάντως γελάμε, με πράγματα που προσωπικά δεν είχα διαβάσει..
Π.χ. ο unhuman ανέβασε φωτό από γιούρμαλα
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία - Page 245
και ο άλλος πάει να το παίξει ξερόλας ρωτώντας παρακάτω αν έχει πάει γιούρμαλα...
Άλλοι βγάζουν καμένα μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ και ενώ ο kman ανεβάζει ακόμη και τις αποδείξεις των εστιατορίων από τα μέρη που επισκέπτεται, ψάχνουν να πουν τη μαλακία τους..
Φυσικά οι ίδιοι, παντελώς ξεχασμένοι από τη ζωή, μέχρι το Μετάξι για κανά γλειφομούνι και αν...
'Αλλος κατεβάζει τις φωτογραφίες στο pc του για να τις αναλύσει, ψάχνει να πει την μαλακία του,
του γίνεται ο πάτος βάζο και μετά κάνει τον ανήξερο..
Όλη η ελληνική μιζέρια συγκεντρωμένη σε ένα thread...
Οι κόντρες έχουν γενικά την πλάκα τους, αλλά άμα έχεις απέναντί σου ψοφίμια, τι κόντρα να κάνεις..
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.211
- Πόντοι
- 6.056
Χρόνια Πολλά τυπάρα καταρχήν και σε όλους στο thread.Άλλοι βγάζουν καμένα μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ και ενώ ο kman ανεβάζει ακόμη και τις αποδείξεις των εστιατορίων από τα μέρη που επισκέπτεται, ψάχνουν να πουν τη μαλακία τους..
Φυσικά οι ίδιοι, παντελώς ξεχασμένοι από τη ζωή, μέχρι το Μετάξι για κανά γλειφομούνι και αν...
'Αλλος κατεβάζει τις φωτογραφίες στο pc του για να τις αναλύσει, ψάχνει να πει την μαλακία του,
Οι κόντρες έχουν γενικά την πλάκα τους, αλλά άμα έχεις απέναντί σου ψοφίμια, τι κόντρα να κάνεις..
Για να καταλάβεις τι σκουπίδια και τελειωμένα ναυάγια υπάρχουν ...
ο άλλος έχει γράψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts
επειδή πριν 15 χρόνια
τονίζω
ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ
ολογράφως το νούμερο
δεκαπέντε χρόνια
είχα γράψει σε ένα ποστ
για ένα παλιό φτιαγμένο αυτοκίνητο
ενώ εννοούσα ότι ΣΠΙΝΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ
ότι ντριφτάρει .
Δεκαπέντε χρόνια τώρα
έχει γράψει χιλιάδες posts και έχει ανεβάσει εκατοντάδες ψηφοφορίες
για το που μένω, για το που έχω σπίτι ... για τις μεθόδους που γουστάρω για καμάκι ....
για ξυριστικά λέμε με άλλους ανεβάζει φωτό τα δικά του
για ρολόγια λέμε με άλλους ανεβάζεις δικές του φωτογραφίες
στο ρημάδι που μένει στο κέντρο με τις μπεζ μαρμαρίνες του 1960 ....
και έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή ....
Και γράφει ....
"τι θα έλεγαν ... οι επαϊοντες του μηχανοκίνητου αθλητισμού"
αν διάβαζαν το ποστ
στο μπου.κομ
ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
οπού αντί να γράψω ότι σπινάρει .... έγραψα ότι ντριφτάρει ........
Και έχει και άλλους 5-6 μαλακές, ξεφτίλες, ρεζίλια, ναυάγια αποτυχημένους
που το ... έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους.
Οπότε ό,τι ναυάγιο κι αν βρεις εδώ
μπροστά σε ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ , είναι .... ο Χιου Χέφνερ .....
T
Τεσπα ας ληξει το θεμα, δεν εχει νοημα να αποδειξει ο καθενας ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Στην ουσια εγω προσωπικα εχω κανει το λαθος να παω βαλτικες χωρες και πολωνια τωρα που κανει ψωλοκρυο. Π.χ ημουν Ριγα για 5 μερες τελη Νοεμβρη, γινεται πολυ παιχνιδι αλλα απο οτι καταλαβα καλοκαιρι αξιζει παραπανω για να παει κανεις και γιουρμαλα που ολες οι φιλαργυρες ουκρανολετονες ειναι εκει. Περα απο αυτο μου ειπαν οτι ειναι απο τα καλυτερα μερη στη Βαλτικη για καλοκαιρι.
Βαρσοβια μου αρεσε λιγο παραπανω , μπορει και επειδη ημουν με παρεα αλλα και παλι οι δικοι μου δεν ηταν μαχημοι. Π.χ πετυχα στο roof top του presidential hotel παρεα με μολδαβολευκορωσιδες erasmus students, βγηκαμε για φαγητο στο καπακι ενω ειχα κανονισει να δω σε 2 ωρες τη μιλφ πολωνεζα . Καταλαβα οτι η φαση δεν οδηγουσε καπου οποτε εκανα τον μαλακα και τους αφησα ολους συξηλους να μην χανω το χρονο μου να παω να βρω την πολωνεζα.
Αναφορικα με Belarus εχω αρχισει να κανω 2ες σκεψεις γιατι βλεπω στα συνορα Lt-Bel υπαρχει τρελη αναμονη ακομη και αν πας με λεωφορειο. Δεν μιλαω γρι Ρωσικα οποτε κοιταω μηπως ζητησω απο την Λευκορωσιδα να μου στειλει κανα invitation να εχω καλυμενα τα νοτα μου. Στη χειροτερη θα την βγαλω 10 μερες στο βιλνιους.
Γιατί πολύ απλά κάποιοι δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι έχουν ψοφήσει από καιρό και ότι το δικό τους ΤΩΡΑ ήταν πριν 20χρονια και αυτό λόγω "σπουδών"..
Στα pm μου πάντως γελάμε, με πράγματα που προσωπικά δεν είχα διαβάσει..
Π.χ. ο unhuman ανέβασε φωτό από γιούρμαλα
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία - Page 245
και ο άλλος πάει να το παίξει ξερόλας ρωτώντας παρακάτω αν έχει πάει γιούρμαλα...
Άλλοι βγάζουν καμένα μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ και ενώ ο kman ανεβάζει ακόμη και τις αποδείξεις των εστιατορίων από τα μέρη που επισκέπτεται, ψάχνουν να πουν τη μαλακία τους..
Τεσπα ας ληξει το θεμα, δεν εχει νοημα να αποδειξει ο καθενας ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Στην ουσια εγω προσωπικα εχω κανει το λαθος να παω βαλτικες χωρες και πολωνια τωρα που κανει ψωλοκρυο. Π.χ ημουν Ριγα για 5 μερες τελη Νοεμβρη, γινεται πολυ παιχνιδι αλλα απο οτι καταλαβα καλοκαιρι αξιζει παραπανω για να παει κανεις και γιουρμαλα που ολες οι φιλαργυρες ουκρανολετονες ειναι εκει. Περα απο αυτο μου ειπαν οτι ειναι απο τα καλυτερα μερη στη Βαλτικη για καλοκαιρι.
Βαρσοβια μου αρεσε λιγο παραπανω , μπορει και επειδη ημουν με παρεα αλλα και παλι οι δικοι μου δεν ηταν μαχημοι. Π.χ πετυχα στο roof top του presidential hotel παρεα με μολδαβολευκορωσιδες erasmus students, βγηκαμε για φαγητο στο καπακι ενω ειχα κανονισει να δω σε 2 ωρες τη μιλφ πολωνεζα . Καταλαβα οτι η φαση δεν οδηγουσε καπου οποτε εκανα τον μαλακα και τους αφησα ολους συξηλους να μην χανω το χρονο μου να παω να βρω την πολωνεζα.
Αναφορικα με Belarus εχω αρχισει να κανω 2ες σκεψεις γιατι βλεπω στα συνορα Lt-Bel υπαρχει τρελη αναμονη ακομη και αν πας με λεωφορειο. Δεν μιλαω γρι Ρωσικα οποτε κοιταω μηπως ζητησω απο την Λευκορωσιδα να μου στειλει κανα invitation να εχω καλυμενα τα νοτα μου. Στη χειροτερη θα την βγαλω 10 μερες στο βιλνιους.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.908
- Πόντοι
- 3.656
Ο Θεός σουβδινει σημάδια να μην βασανίσεις για μια θεία. Στιελτης ναρθει, αν έρθει είσαι καλύτερα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί για δυτικό περιβάλλον η θεία έχει αξία οπότε θα αισθάνεσαι Γουίνερ, ενώ αν πας από εκεί η εικόνα είναι καθαρά θύματος ξένου με μια τοπική θεία από τα αζήτηταT
Δεύτερον και πιο ουσιαστικό ότι αν έρθει θαναι σίγουρα τα γκολ εκτός αν είναι καμικάζι κι απαιτεί ΠΡΙΝ πολλά, πράγμα όχι απίθανο
Οποτε άστο να πάει στο διαολο φερτη με προσκληση να γλυτώσεις τα βάσανο
Αν κι. Εμένα προσωπικά με νεδιεδεφερε να πας αποκεί να πάρουμε κλίμα.... Παρόλα αυτά αλληλεγγύη ανδρών καλε στη να έρθει
Χριστιτγενα με μπου έστω σποτ
Χρόνια πολλά σε όλα τα ναυάγια
Εκτιμώ ότι μπαίνεις στη θέση μου. Βασικά έχεις δίκιο αλλά μάλλον αγνοησες το γεγονός ότι δεν πάω εκεί για αυτήν αποκλειστικά προφανώς. Δεν είμαι τόσο θύμα. Θα σου απαντήσω λίγο αργότερα ή αύριο πιο ενδελεχώς και με αντίστοιχη (τραυματική) εμπειρία που είχα πρόσφατα Λεμεσό/Πράγα. Καλά Χριστούγεννα.Ο Θεός σουβδινει σημάδια να μην βασανίσεις για μια θεία. Στιελτης ναρθει, αν έρθει είσαι καλύτερα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί για δυτικό περιβάλλον η θεία έχει αξία οπότε θα αισθάνεσαι Γουίνερ, ενώ αν πας από εκεί η εικόνα είναι καθαρά θύματος ξένου με μια τοπική θεία από τα αζήτητα
Δεύτερον και πιο ουσιαστικό ότι αν έρθει θαναι σίγουρα τα γκολ εκτός αν είναι καμικάζι κι απαιτεί ΠΡΙΝ πολλά, πράγμα όχι απίθανο
Οποτε άστο να πάει στο διαολο φερτη με προσκληση να γλυτώσεις τα βάσανο
Αν κι. Εμένα προσωπικά με νεδιεδεφερε να πας αποκεί να πάρουμε κλίμα.... Παρόλα αυτά αλληλεγγύη ανδρών καλε στη να έρθει
Χριστιτγενα με μπου έστω σποτ
Χρόνια πολλά σε όλα τα ναυάγια
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.211
- Πόντοι
- 6.056
Εδώ , είσαι λίγο υποκειμενικός ΝΟΜΙΖΩ. Αυτά που λες, ισχύουν , αλλά με κριτήρια που εσύ βάζεις.Για 50χρονους πορνοεπισκέπτες ΠΣΚ που δεν κάνουν ότι ο kman ή έστω καθαρό πουτανιλίκι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για ελευθέρας βοσκής για γυναίκες ηλικίας-εμφάνισης που αξίζει κάποιος να πάρει το αεροπλάνο να τραβηχτεί.
Άλλων , μπορεί και μάλλον είναι διαφορετικά.
Προφανώς εσύ εννοείς ο 50ρης του ΠΣΚ, που θα πάει με 2500-4000€
δεν θα φάει 10ρι .... 25χρονη !!!!!!
Αυτό μας έλειπε , εδώ που τα λέμε !!!!
Αν ήταν έτσι , τα πουλάγαμε όλοι όλα και πηγαίναμε να τρώμε 10ρια 25yo με 4Κ.
Μετά ας γυρνάγαμε σε φτωχοκομείο στην αθήνα ... ή στα γρεβενά ...
ή άστεγοι στη δράμα ... που έχει ζέστη !
Αλλά ... ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ....
είναι απίθανο να φάει ξένος .... ένα 7άρι 40άρα ;;;;;;
Για πολλούς έλληνες , στα 50 , μια χαρά είναι .
Ειδικά αν δεν έχουν λάμπο ... και σκάφος με 3 προπέλες ....
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.842
- Πόντοι
- 456
Εδώ , είσαι λίγο υποκειμενικός ΝΟΜΙΖΩ. Αυτά που λες, ισχύουν , αλλά με κριτήρια που εσύ βάζεις.
Νομίζω αυτό που έγραψες
περιλαμβάνεται σε αυτό
Για 50χρονους πορνοεπισκέπτες ΠΣΚ που δεν κάνουν ότι ο kman ή έστω καθαρό πουτανιλίκι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για ελευθέρας βοσκής για γυναίκες ηλικίας-εμφάνισης που αξίζει κάποιος να πάρει το αεροπλάνο να τραβηχτεί.
Ότι ο 50αρης για κάτι αξιόλογο πρέπει να τα σκάσει.
Στα 10αρια 25χρονες,δηλαδή κρεμ ντε λα κρεμ, έχουν 99% πρόσβαση μόνο μάχιμοι ντόπιοι
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.211
- Πόντοι
- 6.056
Τι εννοείς αξιόλογο ;Ότι ο 50αρης για κάτι αξιόλογο πρέπει να τα σκάσει.
Στα 10αρια 25χρονες,δηλαδή κρεμ ντε λα κρεμ, έχουν 99% πρόσβαση μόνο μάχιμοι ντόπιοι
Δεν λέω για 25άρες 10αρια επαναλαμβάνω.
Αλλά αν ελληνάρας, στα 50 ... πάει μερικές μέρες ... και με λίγα χιλιάρικα .... φάει κομμάτι -10 χρόνια από ηλικία του .... 6-8/10 ... είναι άσχημα ;
Ελλάδα ΤΡΩΕΙ ΤΑ @@ ΤΟΥ ....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.908
- Πόντοι
- 3.656
Λάκη δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά όποιος πάει στο μπλοκ για Σαραντάρες στην δική μου λίστα είναι Ναυάγιο τύπου ΑΕδώ , είσαι λίγο υποκειμενικός ΝΟΜΙΖΩ. Αυτά που λες, ισχύουν , αλλά με κριτήρια που εσύ βάζεις.
Αυτό μας έλειπε , εδώ που τα λέμε !!!!
Αν ήταν έτσι , τα πουλάγαμε όλοι όλα και πηγαίναμε να τρώμε 10ρια 25yo με 4Κ.
Μετά ας γυρνάγαμε σε φτωχοκομείο στην αθήνα ... ή στα γρεβενά ...
ή άστεγοι στη δράμα ... που έχει ζέστη !
Αλλά ... ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ....
είναι απίθανο να φάει ξένος .... ένα 7άρι 40άρα ;;;;;;
Για πολλούς έλληνες , στα 50 , μια χαρά είναι .
Ειδικά αν δεν έχουν λάμπο ... και σκάφος με 3 προπέλες ....
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.211
- Πόντοι
- 6.056
Λάκη δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά όποιος πάει στο μπλοκ για Σαραντάρες στην δική μου λίστα είναι Ναυάγιο τύπου Α
Μην κοιτάς από τη δική σου σκοπιά.
Δες το αντικειμενικά.
Στην ελλάδα ... τι επιλογές έχει ;;;;
Αν εκεί .... φάει πολύ παραπάνω από τα ΜΠΑΖΑ ... ή το ΤΙΠΟΤΕπου τρώει ελλάδα ...
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.908
- Πόντοι
- 3.656
OxiΜην κοιτάς από τη δική σου σκοπιά.
Δες το αντικειμενικά.
Στην ελλάδα ... τι επιλογές έχει ;;;;
Αν εκεί .... φάει πολύ παραπάνω από τα ΜΠΑΖΑ ... ή το ΤΙΠΟΤΕπου τρώει ελλάδα ...
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ;
Γιατι. Δεν ζει εκεί δεν του προσφέρει κάτι μια 40αρα...
Εάν τώρα αναζητά μια να την κάνει να την ράνει να την φέρει Ελλάδα μετά κλπ, ίσως να χει ένα νόημα.
Αλλά εγώ είμαι οπτικής όπως και ο αρχηγός τασος βαλκάνιος Βολκανο κι άλλοι πολλοί, ότι τα μουνια είναι πολλά, αν τραβιέται κάπου ειδικά γι αυτό ΔΕΝ έχει νόημα να ασχολείσαι με μια ας είναι ότι κ νάναι, πόσο μάλλον, σιτρμενη ελαφρώς...
Πχ ζαχαροβα, ευχαρίστως την γαμουσα( ας είναι πουρη, με καβκωνει) ,
κάνα διήμερο από όλες τις μπάντες, αλλά δεν θα τρέχα για αυτή στην Μόσχα δεύτερη φορά.