Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Καταστάσεις στο Sen.Μουνάκια παντού,τα καμάκια παρουσιάζουν όπλα.Κλασική ανατολική Ευρώπη.
Γενικώς παραλύεις από την υπερπληθώρα των στόχων.Μιλάμε για πολύ μουνί.
Η κλασική κατάληξη μετά το κλάμπινγκ.
Εχει τόσο μουνί γύρω,είναι τόσο μεγάλη η καυλίαση και η ερωτική ατμόσφαιρα που γενικά δεν παίζει ρόλο ποια από όλες θα γαμήσεις.
Αρα κανεις καμακι με οποιοδηποτε παρουσιαστικο χωρις γλωσσα- και γ@μας στο τελος της βραδιάς γυναικες της διπλανης πορτας- όχι αυτές που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα. Ουαου-ή γη της επαγγελίας (και δεν το είχα δει) τότε θα ξαναπαω, αυτή τη φορά σόλο να ξεχυθω στα καμακια με την νοηματική- γιατί αυτές από αγγλικά κ ιταλικά δεν..

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Αυτός δεν πήγε στο Cubano.Το Cubano είναι τρασιά τελείως,έχει πηδιόλες μεθυσμένες μικρές και Λατίνους.Αυτός πήγε στα κυριλέ όπως το Level27,είδε οτι είναι υψηλό το επίπεδο του ανταγωνισμού και αποφάσισε να πάει στα λαικά disco polo μαγαζιά τύπου Wesele με ντόπια καθοδήγηση.Το Wesele έχει μουσική ντίσκο πόλο,δεν είναι λατινάδικο ούτε mainstream οπότε βασικά μόνο Πολωνοί πατάνε εκεί.

Ναι, όπως τα λες ήταν.
Απλά στο L27 έιχα πάει με πιτσιρικα απο ιντερνετ, και ίσως και για αυτό να άκουσα με το καλησπέρα σας 4000 από μια μουνάρα που πήγα και της μίλησα.
Στο επόμενο ταξίδι θα είμαι πολύ πιο "έτοιμος" και θα πάω σε αρκετά από τα μαγαζιά που έχεις αναφέρει. Επίσης θα έχω πάντα στο πλάνο και τη πιθανότητα τριολε με την "εσκορτού" που θα ναι μαζί μου.

Update για Τζουλια.
Τραγέλαφος...
Εμφάνιση μέτρια προς κακή. Vibe καλό. Average sex με δόσεις τσόντας. Δεν συγκινείτε από το χρήμα. Ξέρει τις ανάγκες της και απλά προσπαθεί όντας ξενερωμένη από την πορεία της να τις καλύψει με γαμήσια του 300ρικου κλπ. Συνολικά μέτρια πράγματα, αλλά αν δεν πήγαινα θα έσκαγα. Όπως είπε κάτι παρόμοιο και κάποιος σε μια κριτική, η φωνή της είναι όλα τα λεφτά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.270
Πόντοι
3.656
Φαίνεται ότι οι ξένες τόσα χρόνια που γεννοβολουν κατά το ήμισυ ελληνόπουλα (και δεν ειναι λιγα) τα πιάνουν με τον Κρίνο.

Παλιά αυτά.Τώρα που βλέπεις εσυ ξένες με ελληνόπουλα;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356
Έχει ο θείος τασος. Με 150ε το γαμησι (δίωρο) πήρε δύο γκόμενες Καλές έως πολύ καλές
Κατά τα άλλα έπιασε το Λία του
Βεβαια δεν ξέρει ρωσσικα. Αλλά μάλλον ούτε εσύ ξέρεις
100 δολλαρια
minsk19.jpg
εκαστη, ζηταγαν 200 ... καλοκαιρι του 19
και ρωσικα καλα να μιλουσα δεν νομιζω να δεχοντουσαν με λιγοτερα εκτος αν πηγε κανεις αλλος και γαμησε με 50 (για το πληρωμενο παντα), για γκομενες αν ξερεις σαφως ειναι πλεονεκτημα.
Αυτα το πρωτο βραδυ, συνολικα εκατσα τεσσερα και εννοειται χωρις καμμια ιντερνετικη προεργασια (ειμαι της παλιας σχολης)
Πιστευω τωρα θα ειναι καπως καλυτερα, μενει να αποδειχθει βεβαια ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
100 δολλαρια
minsk19.jpg
και ρωσικα καλα να μιλουσα δεν νομιζω να δεχοντουσαν με λιγοτερα εκτος αν πηγε κανεις αλλος και γαμησε με 50 (για το πληρωμενο παντα), για γκομενες αν ξερεις σαφως ειναι πλεονεκτημα.
Αυτα το πρωτο βραδυ, συνολικα εκατσα τεσσερα και εννοειται χωρις καμμια ιντερνετικη προεργασια (ειμαι της παλιας σχολης)
Πριν πέντε χρόνια τύπε . Τώρα δε θα ζήταγαν τόσα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Για τα αλβανάκια και τα πακιστανάκια μιλάς;Δεν έχουν ελληνιδες μάνες αυτά
Εσύ τυπε εκει που βρισκεσαι εχεις φτιάξει έναν δικό σου κόσμο και αυτόν πιστεύεις, ότι κι αν σου πουν οι άλλοι εσύ το ραβδί σου. Και στη βιλλα του Χίου χεφνερ με τα λαγουδάκια να σε πηγαινε κάποιος εσύ ακόμη κι εκει κάτι αρνητικό θα έβρισκες να πεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.333
Πόντοι
2.606
Έχω λίγο πριν από κορόνα,δηλαδή και προ πολέμου, οπότε η εμπειρία μου πλέον έχει μόνο ιστορική και λαογραφική αξία...

Όταν πας γράψε μας πως είναι τα πράγματα..
τι παραθεση ηταν αυτη δεν το ειχα γραψει εγω αυτο :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
Εσύ τυπε εκει που βρισκεσαι εχεις φτιάξει έναν δικό σου κόσμο και αυτόν πιστεύεις, ότι κι αν σου πουν οι άλλοι εσύ το ραβδί σου. Και στη βιλλα του Χίου χεφνερ με τα λαγουδάκια να σε πηγαινε κάποιος εσύ ακόμη κι εκει κάτι αρνητικό θα έβρισκες να πεις.
Μα και να πήγαινε εκεί , αν δεν είχε κύκλο να τον συστήσουν αυτές μόνο σε γνωστούς θα κάθονταν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.861
Πόντοι
2.306
Παίζω αναγεννησιακό λαούτο, οπότε είμαι τουλάχιστον 500 χρονών :2funny:

Μη μου πεις οτι ξέρεις το Σεραφίνο και τον Τιραμόλα?Σε κόβω για γενιά του Πολυτεχνείου.
Εχεις αράξει στο χωριό Ζυρίχη και νομίζεις οτι κάτι κάνεις.Τι Ζερούχη τι Βελούχι που λένε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Όπως εσύ την δεκαετία του '60 και το έτερο ήμισυ-ο βαλκανιος παραμυθας την δεκαετία του '70 με τον παιδικό ήρωα του- Φλας Γκορντον. Γι αυτό μην το παίζετε μαθητουδια- ετσι παλιόγεροι
Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι ο βαλκάνιος παραμυθάς είναι κλώνος του κμαν,πράγμα που δεν θεωρώ απίθανο

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή,τα μπουρδέλα ή και τα δύο μαζί, ποστάρω δύο screenshots για ξεκάθαρο flexάρισμα και για να ψάχνουν χριστουγεννιάτικα σειριακούς αριθμούς :2funny:

Screenshot_2024-12-22-07-33-41-184_com.android.chrome~3.jpg

Screenshot_2024-12-22-07-31-22-372_com.android.chrome~2.jpg

Για τον έναν που με έχει αναφέρει ονομαστικά λες και τρέχει κάτι στα γύφτικα, του έχω κυκλώσει και το όνομά μου:2funny:
Και αυτό ΔΕΝ είναι dating site, oπότε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και Tinder να σας μαυρίσω μερικούς τη ψυχή τελείως :2funny::2funny:
Πόση απόγνωση και απελπισία πρέπει να έχει φορτώσει κάποιος που προσπαθεί με ποτήρια ,καρέκλες και μηνύματα από dating site να αποδείξει ότι είναι αρεστός στο γυναικείο φυλο . Ρε μπετόβλακα και ο παππούς μου που που κοντεύει τα ενενήντα να κάνει προφίλ σε travelgirls και παρόμοια τα ίδια match θα έχει με εσένα αν όχι και περισσότερα.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
100 δολλαρια
minsk19.jpg

Τα συγχαρητηρια μου, εξαιρετικες. Σαν μαμα και κορη ειναι. Πως εγινε η γνωριμια αφου δεν τo δουλευεις το ονλινε και σου ζητησαν λεφτα, σε καποιο μαγαζι? Εγω μιλαω με μια 35αρα λευκωροσιδα παλι μανα χωρισμενη με ωραιο vibe απο Μινσκ για μια πρωτη καβατζα.

Μου λεει αμπελοφιλοσοφιες για σοβαρη σχεση και να της πληρωνω ταξιδια για Τουρκια για να βλεπομαστε... Τεσπα αν μπορεις να δωσεις καποιες εξτρα info για μαγαζια που γινοταν/γινεται παιχνιδι πες μου. Σκοπευω να κατσω 12-21 Φλεβ και να παω με bus απο Βιλνιους οποτε θα εχω καποιο περιθωριο να κανω καλυτερο παιχνιδι αυτη τη φορα αλλα δεν γουσταρω το πληρωμενο γενικα.

Ευχαριστω.

Συνημμένα

• 467575078_936679698420176_1991235750479292213_n.jpg
    467575078_936679698420176_1991235750479292213_n.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 6

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Μη μου πεις οτι ξέρεις το Σεραφίνο και τον Τιραμόλα?Σε κόβω για γενιά του Πολυτεχνείου.
Εχεις αράξει στο χωριό Ζυρίχη και νομίζεις οτι κάτι κάνεις.Τι Ζερούχη τι Βελούχι που λένε.

Σας έχω ξεγελάσει όλους.

Πάργα έχουμε έρθει με το ΚΑΠΗ για Χριστούγεννα, αλλά λέω σε όλους ότι είμαι Πράγα :2funny:

Αρχηγέ, ξέρεις τι είναι να παρακαλάς για ένα γλειφομούνι στο Μετάξι και να τρως πόρτα ενώ η τσατσά δίνει το πράσινο φως στον Άχμετ από τη Φαλούτζα ή το Δημητράκη ντυμένο διάολο;:2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.861
Πόντοι
2.306
Σας έχω ξεγελάσει όλους.

Πάργα έχουμε έρθει με το ΚΑΠΗ για Χριστούγεννα, αλλά λέω σε όλους ότι είμαι Πράγα :2funny:

Αρχηγέ, ξέρεις τι είναι να παρακαλάς για ένα γλειφομούνι στο Μετάξι και να τρως πόρτα ενώ η τσατσά δίνει το πράσινο φως στον Άχμετ από τη Φαλούτζα ή το Δημητράκη ντυμένο διάολο;:2funny:

Πλέον για να ευχαριστήσει τις πουτάνες που δεν του έριξαν πόρτα προσφέρει γλυφομούνι.
Στης Πράγας τον ανήφορο βλέπεις τη Μαλοστράνσκα που λένε.Πούλησε ο βλάχος το orloj και πήρε κομπολόι.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.822
Πόντοι
456
Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι ο βαλκάνιος παραμυθάς είναι κλώνος του κμαν,πράγμα που δεν θεωρώ απίθανο

Και του mida..

Καλά, δε μου κάνει εντύπωση ότι δεν το θεωρείς απίθανο,μιας και είναι πράγματα που υποστήριζε μόνο το αξιοσέβαστο και σωας τα φρένας μέλος Δημητράκης :2funny:

Υ.Γ. Πως είναι να πας να το παίξεις έξυπνος για μια φωτογραφία και μετά να σου μπαίνει το βίντεο στον ΠΑΤΟ σου;
Αν θες στο στέλνω και ολόκληρο, διαρκεί 0:36 δευτερόλεπτα να το ευχαριστηθεί η σούφρα σου :fuck1:

Screenshot_2024-12-23-12-20-50-462_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
100 δολλαρια
minsk19.jpg
Ναι αλλά χαλάς την πιάτσα έτσι. Τι γνώμη θα σχηματίσουν οι λευκορωσιδες για το greek κορόιδο καμάκι ;
Χάθηκε δηλαδή ο κόσμος να δώσεις κατιτίς παραπάνω ;; Άλλοι δηλαδή πληρώνουν με τα χρόνια τους άρρωστους γονείς τα αδέλφια στις φυλακές ,τα σκυλιά , τα γατιά τους προπονητές τένις ..............και εσύ δίνεις απλά 100 και τέλος ;
Πρέπει να σε διαγράψουν από το φόρουμ και να μπει απαγόρευση να ξαναπάς σ αυτά τα μέρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom