Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.308
Like
9.365
Πόντοι
2.306
Δεν είναι τόσο απλό.Εγώ τον ήπια με το θέμα της βίζας κυρίως γιατί δεν υπολόγισα καλά τους χρόνους ενώ ο νυκτερος καθάρισε με φίλους στη Ρωσία,προφανώς τα λεφτά μπήκαν σε dt στο λογαριασμό της γκόμενας.Και της εμπιστεύθηκε 750 ευρώ χωρίς να την έχει συναντήσει δεν είναι λίγα.Πολύ θετικό που βγήκε η βίζα σε 10 μέρες.
Μουναρα Χτύπησε πάντως έτσι, να τα λέμε και αυτά. Ξηγηθηκε σπαθί η γκομενα , μιας και τίμια Ρωσίδα και όχι Ουκρανική λαμογια
 
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Μηνύματα
2.605
Like
6.234
Πόντοι
1.056
Εχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα τους φίλους στη Ρωσία που βοηθάνε με τις μεταβιβάσεις και την άπταιστη γνώση των ρωσικών.Αυτά το 99% δεν τα έχει.
Χωρίς τα 700 ευρώ δε θα έτρεχε η άλλη με τα τρένα να βγάλει βίζα.Πλήρωσε βίζα,προξενείο,εισιτήρια τρένων.
Η δικιά μου μου είχε ζητήσει χρήματα για ξενοδοχείο σκύλου και ταξί για Σερεμέτιεβο πριν έρθει.Για βίζα έπρεπε να στείλω άλλα 400.Τουτέστιν 600 συνολικά σε άτομο που δεν έχεις συναντήσει.Αν έμενε στην πόλη της και όχι Μόσχα θα έπρεπε να στείλω άλλα 200 για εσωτερικό αεροπορικό ή τρένο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
@Kalogero Τι ζωγράφους και να τους νοικιάζουμε αίθουσες..

Αθλήτριες πρέπει να σπονσοράρουμε,να έχουν και κωλομέρι πέτρα.

Σιγά..
Παπούτσια Nike με το κιλό από την Αγιά Βαρβάρα,κάνα συμπλήρωμα, μαγνήσιο και είμαστε κομπλέ

Σιγά μην μπλέξουμε με τις αρτίστες,να μας σκάσει ξαφνικά καμιά με αξύριστη μασχάλη :confused:
Είτε σπόνσοριγκ είτε μέντοριγκ, δεν θα πρέπει να υπάρχει στο πεδίο άλλος τύπος που να σε κάνει να αισθάνεσαι το κορόιδο που πληρώνει για να τα τρώει η γκόμενα με αυτόν. Θα πρέπει να είσαι μεν ρεαλιστής, αλλά δεν χρειάζεται να φέρνεις στο μυαλό συγκεκριμμένο πρόσωπο και να σου χαλάει την ψυχολογία. Η αθλήτρια θέλει προπονητή και θα περνάει πολλές ώρες με αυτόν και θα έχουν το ίδιο πάθος με τον αθλητισμό, άσε που μπορεί να είναι νέος και ρωμαλέος και να χτυπάει άμεσα η σύγκριση. Στο μέντοριγκ ο «προπονητής» είναι ο μέντορας, δηλ. αν μεντοράρεις αθλήτρια πρέπει να είσαι του αθλήματος.

Αυτά που έγραψα τις προάλλες για τη ζωγράφο στο mentoring 2.0 :grin: δηλ. να μεντοράρεις χωρίς να ξέρεις το χώρο, είναι για λόγους ανάγκης, δηλ. όταν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς και μπορείς να υποστηρίξεις μόνο το οικονομικό σκέλος. Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι δεύτερος. Δεν θα σου έρθει η άλλη με αξύριστη μασχάλη, αν επιλέξεις σωστά. Από την κουβέντα καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις.

Ξέρω ότι τα έγραψες για πλάκα, αλλά είπα να απαντήσω σοβαρά.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Η δικιά μου μου είχε ζητήσει χρήματα για ξενοδοχείο σκύλου και ταξί για Σερεμέτιεβο πριν έρθει.Για βίζα έπρεπε να στείλω άλλα 400.Τουτέστιν 600 συνολικά σε άτομο που δεν έχεις συναντήσει.

Πλήρωσες και ξενοδοχείο σκύλου τελικά;
Αυτή στο τέλος θα σε βάλει να κόψεις και το μουστάκι. :embarrased:

Φαίδων Γεωργίτσης πριν κόψει το μουστάκι.jpg


:2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom