Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Ναι το ειδα ... αυτος ομως ειναι γυνασμενος εμφανισιμος και η γκομενα 8αρι χωρις παιδια.
Ετσι οπως τα γραφω ειναι , ουτε στερημενος ηταν ουτε τιποτα ,τον ξερω τριαντα χρονια
Αν δεν έγραφες γυμνασμένο και εμφάνισημος θα νόμιζα ότι αναφέρεσαι σε μολντο η έστω πορδομερανατη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σε αυτή τα έξοδα διακοπών πληρώνω,της αγορασα χτες κάτι γυαλιά που ήθελε για το τρέξιμο,ακριβούτσικα βέβαια στα 170 ευρώ,τώρα μου είπε οτι χρειάζεται μια τετρακοσάρα για προπονητή για το μαραθώνιο.Αυτά βέβαια είναι στη διακριτική μου ευχέρεια αν και σαν τζέντλεμαν δεν ορωδώ.
Το πρόβλημα είναι οτι χτύπησε ξανά ο ερυθρός δαίμων υπό μορφή περιόδου οπότε ακυρώθηκαν οι πισινικές αναζητήσεις η γκόμενα έμεινε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα για καμάκι.Πολλές ευκαιρίες έξω αλλά πρέπει κάπως να συντονιστείς δεν είναι Πολωνία,σε βλέπουν κιόλας πολλοί τι κάνεις.
Εχουν και κάπως σκληρό ύφος οι Σέρβες οπότε αναζητώ τις Ρωσίδες αλλά άμα πάρεις το κολλάει γίνεται και με Σέρβες.
Δεν είναι τυχαία η περίοδος
Μάλλον την προκάλεσε με χάπια, η ο γυμναστής το παράκανε και της χάλασε το αιδιοτριβειον...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Δεν είναι τυχαία η περίοδος
Μάλλον την προκάλεσε με χάπια, η ο γυμναστής το παράκανε και της χάλασε το αιδιοτριβειον...
Μην τον ξυπνάς και το έπαθε δεύτερη φορά. Είναι αγαθιαρης

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παλιά λεγόταν ξάδερφος που ερχόταν μαζί γιατί αλλιώς δεν την άφηνε η μαμά της
Προπονητής στίβου μάλλον είναι αναβάθμιση σαν τίτλος

τα είπες όλα Μίδα η κοροιδία πάει σύννεφο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Βελιγράδι ρωσική παρουσίασις.

t2yOxS.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Φοβερό φυστίκι φέτος με τις περιόδους.Το Μάρτιο η Βαλτική στην Αθήνα είχε περίοδο τη δεύτερη μέρα,η Τσέχα το Μάιο το ίδιο.Συναντώ τη Ρωσίδα Μπούντβα τον Ιούλιο και στα καπάκια της έρχεται περίοδος και τώρα τεταρτώνει το κακό.Τις αλλάζει και τη διάθεση,γίνονται κυκλοθυμικές.
Όχι φίλτατε, απλά μετράνε τις ημέρες και κανονίζουν το ταξιδάκι τους όταν έχουν περίοδο- για να γλυτώσουν το φυστικι κ να λουφαρουν κανοντας διακοπές τζαμπε κ μόνο. Στο αβαβα κ στο ρελαντί βρίσκοντας το θύμα απ τη δύση ο οποίος,πρέπει να είναι καλό παιδί κ να τις καταλαβαίνει. Εσυ όμως πρέπει να τους λες: τι κ αν σου ήρθε περίοδος- υπάρχει κ άλλη δίοδος.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Τώρα καταλαβαίνω τη λύσσα των Γερμανών στον πόλεμο κατά των Πολωνών και των Σέρβων.Τους είχαν μπει στο μάτι αυτοί οι δυο λαοί για τους ίδιους λόγους.

r5eJjP.jpg

Hwkuu2.jpg

Σε πρώτο πλάνο η δικιά μου.Εχει εμφανές cameltoe,φαίνονται τα πάντα όλα,ούτε που την απασχολεί αλλά και οι άλλες εδώ δίπλα τα ίδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι φίλτατε, απλά μετράνε τις ημέρες και κανονίζουν το ταξιδάκι τους όταν έχουν περίοδο- για να γλυτώσουν το φυστικι κ να λουφαρουν κανοντας διακοπές τζαμπε κ μόνο. Στο αβαβα κ στο ρελαντί βρίσκοντας το θύμα απ τη δύση ο οποίος,πρέπει να είναι καλό παιδί κ να τις καταλαβαίνει. Εσυ όμως πρέπει να τους λες: τι κ αν σου ήρθε περίοδος- υπάρχει κ άλλη δίοδος.

Γενικά την λαμογιά οι σλάβες την έχουν αναγάγει σε άλλο επίπεδο, ειδικά όταν είναι να τα φάνε χοντρά από κάποιο δυτικό που είναι μαλθακός σαν τον Κάημαν. Στους Ρώσους δεν περνάνε αυτά έχει φάπες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Η άλλη του τον παίζει πίσω;

Δεν ξέρω πάντως τον καβάλαγε στην πισίνα.Τώρα αν τη γαμούσε μέσα στο νερό δεν ξέρω.Ηταν και μια άλλη τελείως ξέκωλη δίπλα τόπλες με χαλαρό στρινγκ μαγιό τα έβλεπες όλα.Μίλαγε συνεχώς στο κινητό στα αγγλικά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Tip για τους Θεσσαλονικεις
Στην Περαια πρεπει να εχουν δωθει οικηματα για προσφυγες απο Ουκρανια. Δεν το εχω διασταυρωσει αλλα ηταν φουλ σε αυτοκινητα με ουκρανικες πινακιδες με επιβατες και οδηγους Ουκρανες.
Άρα δεν γαμάς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Δεν μετράνε τιποτα
Υπάρχει χάπι σε 3 μέρες προκαλεί περίοδο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Ξυπνα αρχηγέ. Δεν παίζει να μη σου έδωσε φιντμπακ η πορνη σου για τις μέρες.

Εκτίθεσαι . Αλλα παραδέχομαι ότι είσαι τζέντλεμαν και τα λες τίμια όχι σαν κάτι άλλους που μας το παίζουν Ναπολέοντες

Για να βρεις καλά μουνια πρέπει αυτοπροσώπως να περάσεις τον Νιεμαν και να χτυπήσεις το Μινσκ από βορρά σαν άλλος Μανσταιν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Δεν μετράνε τιποτα
Υπάρχει χάπι σε 3 μέρες προκαλεί περίοδο
Αν έδινα τόσα λεφτά σε πουτανα και μου έκανε τέτοια πουτανια θα έπαιρνε δρομο

Γνωστός μου , πήγαινε πριν 10 χρόνια Λβιβ. Τούρκος αυτός. Πήγε στο εστιατόριο με μια, πάει να τη φιλήσει , αυτή τραβιέται και την έδιωξε επι τόπου

Ο ΚΜΑΝ παραείναι φιλεύσπλαχνος. Οι Σλαβες καταλαβαίνουν μόνο από δύναμη , τρίτο ραιχ στυλ. Αδιστακτος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Γενικά την λαμογιά οι σλάβες την έχουν αναγάγει σε άλλο επίπεδο, ειδικά όταν είναι να τα φάνε χοντρά από κάποιο δυτικό που είναι μαλθακός σαν τον Κάημαν. Στους Ρώσους δεν περνάνε αυτά έχει φάπες
Μουχει τύχει κ μένα με αυτήν που ο Μολντο ονομάζε Θεα, και του τουχε φύγει δικαιολογηνενα το σαγωνι όταν την πρωτοείδε...
20 τοτε η Ροντα 1.75 ύψος ποδαρες ξανθιά ματαρες χεθλαρες λέει θέλω να πάμε Οδησσό
Λέω πάμε ζατοκα πουναι όλο μολδαβοι
(κ πιο φτηνά τα μισά λεφτά) όχι λέει οντεσα θέλω κλαμπνγκ κλπ
Πάμε ωραία κ καλά πρώτη μέρα πιπες στην θάλασσα γαμισι στην πισίνα κλπ κλπ
κατά το δεύτερο πρωί ήρθαν οι ρωσοι...
Μετά την πίπα λέει γαμισι γιοκ μουρθε περίοδος μόνο πίπα
Της λέω έχουμε σήμερα όλη μέρα κ μέχρι αύριο το βράδυ
Βρες λύση εγώ ήρθα για ρηλαξ κ γαμισι
Αν μεθαύριο βράδυ μετά τις πιπες δεν έχει μουνι σε πάω σε μπουζ για μολντοβα πίσω (κ φέρνω άλλη.δεν τοπα αυτό αλλά ευνόητο)..
Ως εκ θαύματος της πέρασε σε δύο μέρες, πήρε χάπια ταμπον έκανε δέκα ντους την μέρα, εκτός από κάτι ροζ στο σεντόνι σποραδικα μόνο την πρώτη μέρα δεν ανατέθηκε θέμα
Συμπέρασμα όλα γίνονται ανάλογα το δέλεαρ και την απειλή
Αν ήταν σήμερα δώδεκα χρόνια μετά να είχα την ίδια μουνα θα βολευόμουν και με τις πιπες μόνο πάντως...
Άλλαξαν οι εποχές έπεσε η αξία μας ανέβηκε αυτών...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom