Εχμ, αυτά ταιριάζουν στο δικό σου προφίλ κι όχι στο δικό μου. Εσύ την έπεφτες στις γκόμενες στα malls, στα clubs και στα αεροδρόμια και τους πρότεινες deal. Εγώ δεν σκορπάω λεφτά έτσι απλά επειδή η άλλη ανοίγει τα πόδια, θέλω να έχει περιπέτεια, κι άρα δεν μπορώ να υποδυθώ έναν ρόλο που δεν μου ταιριάζει.
Έχω ήδη κάνει τα κουμάντα μου, βλέποντας τα μουνάκια να μαζεύονται στα σόσιαλς για να δείξουν τον κώλο τους και πήγα και πήρα
certification Pix για να μπορώ να έχω καλύτερη πρόσβαση. Μπορώ να προτείνω επαγγ. υποστήριξη σε wannabe influencers κι όχι μόνο βάσει θεωρίας, αλλά έχω κι εμπειρία πλέον από το μανατζάρισμα της βοσκοπούλας.
Το σχέδιο στο οποίο τείνω να καταλήξω είναι το εξής:
-Μόλις ξεμπερδέψω από κάτι υποχρεώσεις που έχω, πάω μια βόλτα να δω αν το περιβάλλον εκεί είναι ευνοικό για εγκατάσταση, για να μην κάθομαι και κάνω σχέδια τζάμπα.
-Αν είναι ΟΚ, το πιο βολικό πλάνο είναι να φτιάξω ένα site, σε wordpress που ξέρω καλά την πλατφόρμα και η οποία έχει ήδη μετάφραση στα τσέχικα, με υπηρεσίες για influencers, ώστε να έχω αξιοπιστία.
-Φτιάχνω κατάλληλο πακέτο παροχών και αρχίζω να επικοινωνώ με influencers που στοχεύω στα διάφορα σόσιαλς και μου φαίνονται κατάλληλες. Δηλ. θα προσφέρω πραγματικές επαγγ. υπηρεσίες στις οποίες όμως θα προσθέσω και μεντορικό πακέτο καλοπέρασης.