Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 336K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Αρχηγέ πήγα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά...
Από Ελλάδα έφυγα όντας ψιλο-άρρωστος, με στομαχικά/εντερικά θέματα κυρίως.
Από το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείιο, μέχρι και τη μέρα που έφυγα ήμουν με πυρετό και διάρροιες από άλλο πλανήτη. Σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά ντρεπόμουν να είμαι με άλλο άτομο μαζί, οπότε πλήρωσα ένα έξτρα δωμάτιο. Αν και προς το τέλος της βδομάδας κάπως έστρωσα, δεν ασχολήθηκα με τίποτα... Ακόμα, ενάμιση μήνα μετά δεν έχω επανέλθει στο 100%. Αγευσία, αοσμία, και στομαχικά ακόμα με ταλαιπωρούν... Οπότε δουλεία και μόνο δουλειά η φάση.

Λίγο να στρώσω και ίσως την κάνω για καμιά περιπέτεια αρχές του Απρίλη

Και εγώ την πάτησα φέτος άσχημα αρρώστησα σε όλα τα ταξίδια και μερικά αναγκάστηκα να τα ακυρώσω.Ελπίζω από Μάιο και μετά να εξαφανιστούν ιοί κτλ να εκδράμουμε ανέτως.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα

Με ενδιαφέρει πολύ η Πολωνία και συγκεκριμένα η Βαρσοβια. Εχω πάει 1 φορά στο Βρόστλαβ.

Αλλά θα παω Βαρσοβία αυτή τη φορά.

Επειδή έχουν λεχθεί διάφορα.

Αν κάποιος έχει τη διάθεση μπορεί να δώσει κάποιες αξιόπιστες πληροφορίες εδώ ή με προσωπικό μηνυμα.

Πχ, σε ποια περιοχή είναι καλά να μείνω στο κέντρο, που να κυκλοφορήσω , μπαρ για πέσιμο ,Κλαμπς για γκόμενες ξεπέτες ή και για σοβαρές κοπέλες! Ηλικίες από 24-34 περίπου. Μόνο αγγλικά ξέρω.

Ευχαριστώ.

Τα έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές.Πρέπει να μείνεις κέντρο όσο πιο κοντά στη Nowy Swiat γίνεται.Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο κέντρο είναι εξάλλου.
ΠΣΚ έχει άπειρες επιλογές Enklawa,Bank mainstream clubs,Sen,Level 27 high end με μουνάρες υψηλών όμως απαιτήσεων,Ritual,Selavi σπονσοράδικα(σκάνε φοιτήτριες για αρπαχτές),Sketchnite φοιτητικό,Zanzibar μιλφάδικο,Teatro Cubano λατινάδικο με Πόλκες που ψάχνονται για ξένο και συχνά χρωματιστό πούτσο,Wesele λαικό μαγαζί ντίσκο πόλο με εύθυμες,πιωμένες σε καλή διάθεση.Γενικά ό,τι θες.Συν άπειρα ποτάδικα,μπαράκια,καφέ,ημιρεστωράν σε Nowy Swiat,Poznanka κτλ γεμάτη είναι η πόλη.
Θα ξεκινούσα από ποτάδικο σε Nowy Swiat,μετά θα πήγαινα Enklawa και αν δεν καθόταν τίποτα θα πήγαινα δίπλα Ritual,Selavi ή σε high end π.χ. Sen,Level27.Αν ήμουνα νέωπας βέβαια θα δοκίμαζα Teatro Cubano.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Minsk νυχτερινή μαγεία.Μοιάζει πολύ με παλιά Πολωνία.
Καυλούπολη.

OdPKq2.png

6bwFCw.png

BvjD0e.png

5Uq8CD.png

RvGFkg.png

gUkOfy.png

0lJI3b.png

jOYqfo.png

WjrhUE.png

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Παραδοσιακοί Πολωνοί.Συνήθως οι Ελληνες δεν μπορούν να τους ξεχωρίσουν από Ουκρανούς και Ρώσους.Σλαβικές καταστάσεις.

BucYmY.png

SF4ROR.png

Otn9op.png

2jDwep.png

IlpeaS.png

Κλασσικές Πόλκες με τις ποδάρες και τις σέξυ εμφανίσεις.Περίπου αδύνατο να μην καυλώσεις στις σλαβικές χώρες.

1V5Jzs.png

RYloqB.png

CRmZA4.png

D1YwM2.png

PtJLTw.png

5e4Sso.png

Κλασικός Πολωναράς με δύο γκόμενες στα γόνατά του ενώ τα δίπλα μουνάκια κυαλάρουνε.Γενικά σλαβικές χώρες δεν παίζει ρόλο ποια τελικά θα γαμήσεις αφού η αφθονία μούνεως είναι απεριόριστη.Παράδεισος για άντρες.

cDUR73.png

Σλαβικές χώρες ξεφεύγεις τελείως.Μιλάμε για παράλληλο σύμπαν σε σχέση με την παρακμή της Δύσεως.
Επεα πτεροετα......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ρε κάτι άλογα. Αυτή είναι κατάσταση. Να επιλέγεις κι όχι να σε επιλέγουν. Στην Ελλάδα περιμένουμε με το φανάρι. Έχει παραγίνει το κακό.
Στα όνειρα διαλέγεις
Όπως και οδόν Κιχώτης Δεν χρειάζεται καν να πας
Διαλέγεις και στο σπίτι σου

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Σιγά μια συνηθισμένη Σλάβα είναι.Μάλλον δεν πήγες στα μέρη ενδιαφέροντος Level27,Sen,Enklawa,Zlote Terasy κτλ.
Συμφωνώ με νηματοθετη
Μέτρια σε φάτσα αν είναι πολύ κορμαρα και πέριξ πάνω του 1.75 προκρίνεται
Αν είναι κάνα 1.67 βάλε Χ..

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Τα έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές.Πρέπει να μείνεις κέντρο όσο πιο κοντά στη Nowy Swiat γίνεται.Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο κέντρο είναι εξάλλου.
ΠΣΚ έχει άπειρες επιλογές Enklawa,Bank mainstream clubs,Sen,Level 27 high end με μουνάρες υψηλών όμως απαιτήσεων,Ritual,Selavi σπονσοράδικα(σκάνε φοιτήτριες για αρπαχτές),Sketchnite φοιτητικό,Zanzibar μιλφάδικο,Teatro Cubano λατινάδικο με Πόλκες που ψάχνονται για ξένο και συχνά χρωματιστό πούτσο,Wesele λαικό μαγαζί ντίσκο πόλο με εύθυμες,πιωμένες σε καλή διάθεση.Γενικά ό,τι θες.Συν άπειρα ποτάδικα,μπαράκια,καφέ,ημιρεστωράν σε Nowy Swiat,Poznanka κτλ γεμάτη είναι η πόλη.
Θα ξεκινούσα από ποτάδικο σε Nowy Swiat,μετά θα πήγαινα Enklawa και αν δεν καθόταν τίποτα θα πήγαινα δίπλα Ritual,Selavi ή σε high end π.χ. Sen,Level27.Αν ήμουνα νέωπας βέβαια θα δοκίμαζα Teatro Cubano.
Φίλε φοβερές πληροφορίες Ρισπεκτ
Φυσικά δεν ισχύουν αυτά που λες επί του πεδίου μια στις είκοσι κ λιγότερες είναι οι πιθανότητες για σκορ, έχω πάει 3,4 φορές προ τριετίας πριν κοβιντ κλπ καλοκαίρι
Βλεπεις πολύ θέμα αλλά δεν είναι ιζυγκοινγκ η φαση
Πάντως τα τιπς πολύ καλά. Κερδίζεις χρόνο από άσκοπο κωλοβαρεμα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Φίλε φοβερές πληροφορίες Ρισπεκτ
Φυσικά δεν ισχύουν αυτά που λες επί του πεδίου μια στις είκοσι κ λιγότερες είναι οι πιθανότητες για σκορ, έχω πάει 3,4 φορές προ τριετίας πριν κοβιντ κλπ καλοκαίρι
Βλεπεις πολύ θέμα αλλά δεν είναι ιζυγκοινγκ η φαση
Πάντως τα τιπς πολύ καλά. Κερδίζεις χρόνο από άσκοπο κωλοβαρεμα

Εξαρτάται πώς θα παίξεις τα χαρτιά σου.Πόσο χρήμα μπορείς να διαθέσεις πώς είσαι εμφανισιακά για να κάνεις ζημιά κτλ.
Εχει όμως ευκαιρίες,οι γκόμενες βγαίνουν για γνωριμίες και παίζουν one night stands αν είσαι τυχερός.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Εξαρτάται πώς θα παίξεις τα χαρτιά σου.Πόσο χρήμα μπορείς να διαθέσεις πώς είσαι εμφανισιακά για να κάνεις ζημιά κτλ.
Ναι αν θες 500 και 1000 την βραδια που γράφεις κάπου αλλού για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον για 2,3 η και 4 ώρες, είναι άκυρο το πεδίο
Σε λογικά πλαίσια με κανονική εμφάνιση δεν προσελκύεις ενδιαφερον
Ίσως κάποτε πριν 20 χρονια η πριν 15..πλεον όχι....

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Πάντως έχει πολύ πληροφορία το νημα
Στα άλλα νηματα που μπήκα βουκγαρια Ρουμανία κλπ αναφέρονται κάτι βλακειες προ Χριστού φάση

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Ναι αν θες 500 και 1000 την βραδια που γράφεις κάπου αλλού για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον για 2,3 η και 4 ώρες, είναι άκυρο το πεδίο
Σε λογικά πλαίσια με κανονική εμφάνιση δεν προσελκύεις ενδιαφερον
Ίσως κάποτε πριν 20 χρονια η πριν 15..πλεον όχι....

Αμα είναι κάποιος νέος και εμφανίσιμος μπορεί να χτυπήσει στο Teatro Cubano,να χωθεί και να γαμήσει ανάμεσα στους Λατίνους και Αραπάδες.Εκεί είναι τζαμπέ έχει πάμπολλές μικρές αλλά είναι πατείς με πατώσε και έχει ανταγωνισμό.Η να πάει Sketchnite,ακόμα και Enklawa.Από 35-40 και πάνω πρέπει να σπρώξει χρήμα.
Σε σπονσοράδικο δεν είναι δυνατό να μη βρεις να γαμήσεις άμα τα χώσεις,οι γκόμενες πάνε εκεί για αυτό το λόγο.Και στα high end clubs έχει μερικές που κάνουν αρπαχτές.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Αμα είναι κάποιος νέος και εμφανίσιμος μπορεί να χτυπήσει στο Teatro Cubano,να χωθεί και να γαμήσει ανάμεσα στους Λατίνους και Αραπάδες.Εκεί είναι τζαμπέ έχει πάμπολλές μικρές αλλά είναι πατείς με πατώσε και έχει ανταγωνισμό.Η να πάει Sketchnite,ακόμα και Enklawa.Από 35-40 και πάνω πρέπει να σπρώξει χρήμα.
Ναι μάλλον έτσι αλλά εδώ οι πιο πολύ μαζί κιε εγώ 45 και είμαστε
Επίσης χρήμα να σπρώξεις αλλά άλλο 100 και 200 κι άλλο 500 με 1000
Στην μια γαμάς μέχρι τα 200 στην δεύτερη σε γαμησαν, με τα 1000
Σεξ και τα δύο, αλλά από την σωστή πλευρά μόνο το πρώτο που θα λεγε κι ο Κυριάκος μας

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Ναι μάλλον έτσι αλλά εδώ οι πιο πολύ μαζί κιε εγώ 45 και είμαστε
Επίσης χρήμα να σπρώξεις αλλά άλλο 100 και 200 κι άλλο 500 με 1000
Στην μια γαμάς μέχρι τα 200 στην δεύτερη σε γαμησαν, με τα 1000
Σεξ και τα δύο, αλλά από την σωστή πλευρά μόνο το πρώτο που θα λεγε κι ο Κυριάκος μας

Αυτά είναι τα ποσά που απαιτούνται,τι να κάνουμε τώρα.Αν υπάρχει καλύτερη πόλη εντός ΕΕ για γούστα είμαι όλος αυτιά.

Μινσκ ή Βαρσοβία;

Τι εννοείς?Μινσκ φυσικά είναι καλύτερο γιατί όλα είναι φτηνότερα,οι γκόμενες πιο λεπτές και μετράς περισσότερο.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Μινσκ ή Βαρσοβία;
Να σου πω εγώ κι ας μην έχω πάει Μινσκ.
Σίγουρα Μινσκ με πολλά η λίγα θα γαμισεις ψευτοαμορε φάση
Βαρσοβία και με πολλά μπορεί να μείνεις με το πουλί στο χέρι εύκολα, εκτός αν πας καθαρά κονσέρβα όπως φυλής στούντιο κλπ

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Βαρσοβία δεν πάνε οι περισσότεροι να κάνουν αυτά που λέω γιατί τρομάζουν από τον ανταγωνισμό.Μινσκ είναι πιο δύσκολο να πας,δε λειτουργούν οι κάρτες αλλά έχει πλεονεκτήματα ακόμα και σε σχέση με Μόσχα.Θα πάω το Μάιο που θα έχει καλύτερο καιρό.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Αυτά είναι τα ποσά που απαιτούνται,τι να κάνουμε τώρα.Αν υπάρχει καλύτερη πόλη εντός ΕΕ για γούστα είμαι όλος αυτιά.

Τι εννοείς?Μινσκ φυσικά είναι καλύτερο γιατί όλα είναι φτηνότερα,οι γκόμενες πιο λεπτές και μετράς περισσότερο.
Ναι μπορεί ναχεις δίκιο αλλά αν είναι να χαλάς 1000 κάνεις μπατζετ τις 10 μέρες και πας πχ Κολομβία η Αργεντινή και είσαι βασιλιάς. Βλέπεις και κάτι
Θα μου πεις δύο μέρες δρόμος. Σωστό αλλά. Εκεί πλέον παίζει η φαση. 3γω παντρεμένος έξω από αυτά ειμαι κάνα στούντιο αναγκαστικά η μόνη λύση από τον καιρό που τελείωσε προ 15ετιας το ανατολικο ιζυγκοινγκ

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21
Βαρσοβία δεν πάνε οι περισσότεροι να κάνουν αυτά που λέω γιατί τρομάζουν από τον ανταγωνισμό.Μινσκ είναι πιο δύσκολο να πας,δε λειτουργούν οι κάρτες αλλά έχει πλεονεκτήματα ακόμα και σε σχέση με Μόσχα.Θα πάω το Μάιο που θα έχει καλύτερο καιρό.
Βαρσοβία δεν παν γιατί είναι χαμένη φάση για το 90%
Ούτε Μινσκ πιστεύω ότι είναι εύκολα
Καλπιοςνεγραψε ότι πήγε αλλά δεν έχει συνεχίσει να μοιραστεί την εμπειρία του

Και χωρίς ρωσικά;
Όσες είναι για ξένους Μίλαν αγγλικά
Αυτό είναι δεύτερο πρόβλημα
Το βασικό είναι να έχεις υψηλό στάτους σε σχέση με τους ντόπιους που Πολωνία δεν είναι εύκολο

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
400
Πόντοι
21

Εκεί ήθελα να καταλήξω

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Ναι μπορεί ναχεις δίκιο αλλά αν είναι να χαλάς 1000 κάνεις μπατζετ τις 10 μέρες και πας πχ Κολομβία η Αργεντινή και είσαι βασιλιάς. Βλέπεις και κάτι
Θα μου πεις δύο μέρες δρόμος. Σωστό αλλά. Εκεί πλέον παίζει η φαση. 3γω παντρεμένος έξω από αυτά ειμαι κάνα στούντιο αναγκαστικά η μόνη λύση από τον καιρό που τελείωσε προ 15ετιας το ανατολικο ιζυγκοινγκ

Δεν έχει τελειώσει καθόλου το ανατολικό μπλοκ απλά έχει ανέβει ο πήχυς και πολλοί είναι τώρα πλέον κάτω απο τον πήχυ.
Η Ουκρανία μέχρι το 2018 και τη φρι βίζα το 2017 ήταν ακόμα πολύ δυνατή.Τα έγραφα στο αντίστοιχο θρεντ για σπόνσορινγκ της Ουκρανίας.Ρωσία είναι ακόμα πολύ δυνατή άσχετα αν δυσκόλεψαν τα πράγματα λόγω πολέμου.
Η Πολωνία βελτιώθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω αθρόας εισόδου Ουκρανέζων,Λευκορρωσίδων,Βαλτικών.Τα έχουμε γράψει πολλές φορές,όλα μεταβάλλονται γρήγορα και μερικές φορές απρόβλεπτα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom