Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχει μέση τιμή σε τίποτα στη Γερμανία,είναι χώρα πολλών ταχυτήτων..
Είναι σαν να μου λες μέση τιμή στις ΗΠΑ..
Η Κωνστάνζα έχει τουρισμό μόνο το καλοκαίρι.

Τι οικονομία ρε μλκ;
H καλύτερή μου είναι όταν γκόμενες μου λένε να πάμε Γερμανία.Αυτή ήθελε να πάμε στην παρέλαση=καρναβάλι της Κωνστάνζας.
Οικονομικά για εμάς,μια απόδραση στη Γερμανία είναι όπως πήγαιναν οι Έλληνες το 90 για ψώνια στη Βουλγαρία.:2funny:
Απλά δε θέλω να με περνάει για μαλάκα ο κάθε εστιάτορας..
Έχεις βγει ρε τύπε από τα σύνορα ; Έχεις σαρώσει κάνα χειμώνα την Ευρώπη ;

Έχεις πάει το 91 με μηχανή κοντακ Βουδαπέστη;

Ξέρεις από ρολόγια, παλτά, πουκάμισα, μανικετόκουμπα και σουπερκαρ στυλ σεατ λεον;

Αν όχι , μη μιλάς

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Μπριζολικό κλασικά και στο βάθος η Λετονή.Καλή ήτανε αλλά κάπως ψόφια.

tQHv1r.jpg

YB9hxh.jpg

bh8g0F.jpg

neXsvM.jpg

00eSrx.jpg

Βαλκανικό χέρι κλασικά.

X0qkpH.jpg

Πολύ ξενέρωτες γενικά οι Βαλτικές,βαριέσαι.Καμία σχέση με τις θερμόαιμες συναισθηματικές Σλάβες.
Δεν έκατσε και το τριολέ με την Πολωνέζα ενώ το θέλανε και οι δυο,βασικά λόγω logistics.Επόμενος σταθμός Μινσκ,τα μουνολίβαδα μας καλούν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.631
Πόντοι
786
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Τι μπριζολαρα είναι αυτη,το μισό τραπέζι πιάνει :grin:

Γενικά ποσο σου στοίχισε ολο το πακέτο;

Ενα κιλο μπριζόλα αλλά την καταβρόχθισα.Η γκόμενα ορρώδησε με την τεράστια γαριδομακαρονάδα παρόλο που τη βρήκε νοστιμοτατη.Δε βγήκε ακριβά κάπου ένα χιλιάρικο για τριήμερο με τα αεροπορικά,shopping,εστιατόρια κτλ.Αλλά πολύ ξενέρωτη η γκόμενα ούτε roof top ήθελε ούτε κλαμπιές.Οικονομική βέβαια,καμία σχέση με Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ.
Είναι αυτή που είχα και στην Κρακοβία.

SxClxJ.jpg

Γενικά πάντως Βαρσοβία χαμός από σπόνσορινγκ.Απειρες δυνατότητες.Λεφτά να έχεις και χρόνο να τις κυκλοφορείς.Για τη Λευκορρωσίδα ξόδεψα ένα χιλιάρικο επίσης συνολικά για ξενοδοχείο,ρεστωράν,δώρο.Με 800 τη μέρα Βαρσοβία γαμάς κάθε μέρα και άλλη μουνάρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.791
Πόντοι
216
Ενα κιλο μπριζόλα αλλά την καταβρόχθισα.Η γκόμενα ορρώδησε με την τεράστια γαριδομακαρονάδα παρόλο που τη βρήκε νοστιμοτατη.Δε βγήκε ακριβά κάπου ένα χιλιάρικο για τριήμερο με τα αεροπορικά,shopping,εστιατόρια κτλ.Αλλά πολύ ξενέρωτη η γκόμενα ούτε roof top ήθελε ούτε κλαμπιές.Οικονομική βέβαια,καμία σχέση με Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ.
Είναι αυτή που είχα και στην Κρακοβία.

SxClxJ.jpg

Γενικά πάντως Βαρσοβία χαμός από σπόνσορινγκ.Απειρες δυνατότητες.Λεφτά να έχεις και χρόνο να τις κυκλοφορείς.Για τη Λευκορρωσίδα ξόδεψα ένα χιλιάρικο επίσης συνολικά για ξενοδοχείο,ρεστωράν,δώρο.Με 800 τη μέρα Βαρσοβία γαμάς κάθε μέρα και άλλη μουνάρα.

Aθήνα δεν είναι οι παραπάνω φώτο;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Aθήνα δεν είναι οι παραπάνω φώτο;

Ναι,Αθήνα.Αυτή ενθουσιάστηκε με τα φτηνομάγαζα στην Πατησίων,τα ξεσήκωσε.Στο Notos ξενέρωσε με τις τιμές,Ερμού δεν της άρεσε καθόλου,λέει πανάκριβα είναι εδώ.
Γενικά πρακτικές οι Βαλτικές,μου λέει το δώρο σου θα το ξοδέψω για το δίπλωμα οδήγησης,η άλλη μου είχε πει είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί τώρα μπορώ να αγοράσω φούρνο.Αυτά δεν τα λένε ποτέ Ουκρανέζες,συνήθως τα ξοδεύουν σε καλλωπισμούς,ρούχα κτλ.
Γενικά σε σχέση με τις Σλάβες οι Βαλτικές έχουν ρομαντισμό,συναισθηματισμό,τρέλα,πνευματικές ανησυχίες υπό του μηδενός.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.082
Πόντοι
3.936
Μετά τον Αι Βασίλη να γίνει πρόταση ώστε να εισαι εσύ ο επομενος.. πχ. ο Αϊ Γαμίλης με τα δωράκια του για τις πονεμενες ψυχες.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
100
Πόντοι
1
Επειδή εάν τύχει να χτυπήσω κανένα ταξίδι υπερατλαντικό για 1-2 μήνες θα αργήσει μέχρι το χειμώνα και επειδή μου ήρθε έντονα η επιθυμία να κάνω καμια τουλάχιστον 3μερη απόδραση και πάνω κοντινή !!! μπήκα να διαβάσω για πολωνια !!! η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί σελίδες και σελίδες άχρηστου περιεχομένου χωρίς καμια χρήσιμη πληροφορία για οποιον θελήσει να πάει !!

Ξενέρωσα πολύ με αυτό διαβάζοντας αρκετές σελίδες χωρίς κανένα αποτέλεσμα ουσιαστικό !!!

Εν τέλη κάποιες ερωτήσεις που είχα της έκανα στον balcan cowboy ο οποιος άμεσα βοηθησε με πληροφορίες !!! (ευχαριστώ γιαυτο )

Βρε παιδιά καλο το κους κους αλλα χάνονται πληροφορίες για τον μελλοντικό υποψήφιο τουρίστα !!!

Οπως και να έχει , ευχαριστώ για τις πληροφορίες που ήταν άμεσες !!

Επι της ουσίας καλες οι γενικές πληροφορίες , αλλα καπου χάνεται νομίζω η μπαλα και σε νέους επισκέπτες που θέλουν ουσιαστικές πληροφορίες .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.082
Πόντοι
3.936
Εν τέλη κάποιες ερωτήσεις που είχα της έκανα στον balcan cowboy ο οποιος άμεσα βοηθησε με πληροφορίες !!! (ευχαριστώ γιαυτο )Βρε παιδιά καλο το κους κους αλλα χάνονται πληροφορίες για τον μελλοντικό υποψήφιο τουρίστα !!!
Τότε θα διάβασες και για το μέλος, george71 που ακουγε τις συμβουλες του b.c και οταν εκει πηγε εμεινε με το μαντολινο στο χερι. Απο τότε δεν ξαναπατησε στο νημα με το φιασκο που έπαθε.
Επίσης ο τυπος b.c διατυπανιζει ότι οι πολωνεζες είναι ευκολες αλλα όταν πάει πολωνια ψωνίζει αλλοδαπές εκδιδομενες σε φάση ο'τι κατσει- ούτε καν πολωνεζες της ,δουλειάς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
O πινεζοκαράφλας balcan cowboy διατυμπανίζει ότι οι Πολωνές είνει εύκολες αλλά όταν πηγαίνει Πολωνία βρίσκει αλλοδαπές εκδιδόμενες. Μην τον ακούτε. Είναι εντελώς μαλάκας και σίχαμα. Έτσι την είχε πατήσει κι ο George 71 και πήρε μια αγκαλιά αρχίδια. Ντρεπόταν μετα να γράψει στο φόρουμ κι έγινε κλώνος Pinoklis ξαναυποστηρίζοντας τον μωβάρχιδο καραγκιόζη. Οι δυο μαλάκες με τρίτο τον Λάκη Μασκαρπόνε. Χαμός. Χαχαχαχα.

Εκεί στην Ερμού την παίζεις καθόλου ή μόνο καμάκι?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Πόλκες χορεύουνε στη δισκοθήκη τη δεκαετία του 90.Κορμιά θανατηφόρα.Ωραίες εποχές άκρατος ρομαντισμός.

GhEpTB.png

kwy8ei.png

SctF8B.png

dXLBSU.png

uNrrHf.png

tD0D50.png

WDQaYw.png

HPYlg5.png

OfMuAe.png

cJ1ask.png

Βλέπουμε και τον ανταγωνισμό τότε.

jcpkqX.png

Κλασικά 90s στο Στεττίνο.Κομμουνιστική αρχιτεκτονική και οι δρόμοι γεμάτοι Fiat polski.Πραγματική νοσταλγία.
Είμαστε τυχεροί που προλάβαμε αυτές τις ρομαντικές εποχές.

Bc4rlj.png

4EFiqF.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Βρε σεις, η φάση δεν είναι για όλλους για πολλούς λόγους. Ο αρχηγός έχει δαπανήσει άπειρο χρόνο και χρήμα και σίγουρα μπορεί να δώσει γνώση σε όποιον θέλει να ψαχτεί για καυλωτικά σκηνικά στα μουνολίβαδα. Εδώ το τονίζω... ΚΑΥΛΩΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, και όχι να γαμήσει μια-δυο ώρες όπως θα γαμούσε μια τύπισσα γραφείου.
Εδώ μιλάμε για την Πολωνία. Από κει και πέρα, εγώ αλλά και κάθε άλλος παίρνει αυτά που μοιράζεται ο αρχηγός και τα προσαρμόζει στο στυλ του ή τέλος πάντων στη φάση που αναζητά.

Το να λέμε και να ξαναλέμε για το κόστος είναι περιττό. Με όλα μέσα θες κανα 1000ρικο τη μέρα για να περάσεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, με πολύ μικρές πιθανότητες ξενερώματος.
Αναλυτικά
Διαμονή στο κέντρο, σε χώρο καλό έως πολύ καλό, 150-200.
Room service + convenient stores, 50-100
Σλάβα, 300+
Φαγητό, 100-150 (ενα γεύμα σε εστιατόριο + κάτι από delivery ή σνακ κλπ)
Ποτά - Διασκέδαση, 100+
Λοιπά, 100
Μετάβαση - μετακίνηση (αναγωγή ανά ημέρα με πτήση από Αθήνα) 100

Σύνολο: 900 - 1050
Από κει και πέρα το κόστος μπορεί να ανέβει σημαντικά αν θες ακριβά malt, ή παρτούζες με 9+ . Όπως επίσης μπορεί και να πέσει λίγο αν τα βρεις με την σλάβοπούλα και αντί 300 τη μέρα κάνεις τα κουμάντα σου και σου κοστίσει 300 για κάμποσες μέρες (πράγμα που παίζει). Επίσης και το freeware παίγνιο, δεν είναι εκτός πραγματικότητας, και σίγουρα πιο εφικτό/ελκυστικό από το αντίστοιχο στις πιο πολλές χώρες.
Στο προσεχές ταξίδι μου, λογικά θα έχω κάπως υψηλότερο κόστος, και μπορεί καποια χρήματα να φύγουν χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα. Ετσι είναι αυτά.

Πήγες τελικά το Φεβρουάριο Βαρσοβία?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.411
Πόντοι
3.506
Μόλις κλείστηκε το επόμενο ταξίδι Βαρσοβία, τελικά για 7ημερο αρχές Φλεβάρη, με συνοδία ελληνίδας νεαράς που το δίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.
Με τα αγγλικά το χει όσο και με τα ποτά... κάπου το χάνει, αλλά οκ. Θα πάμε μαζί σαν "φίλοι", οπότε δεν θα με "φρενάρει" σε τίποτα. Τωρα αν βγουν ζηλοτυπίες κλπ, απλά θα πάρω το μάθημά μου και δεν θα ξαναγίνει.
Αρχηγέ, εμπειρία από airbnb κλπ έχεις? Μάλλον για κεντρικό διαμέρισμα πάω παρά για ξενοδοχείο. Εχω δει αρκετά ανάμεσα στην Mazovieska και τον πεζόδρομο με τις καφετέρειες. Όλα καλές κριτικές κλπ. Βασικά το σκέφτομαι το διαμέρισμα για πιο πολύ χαβαλέ + ότι μάλλον λόγω κρύου θα την βγάζω αρκετά μέσα.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
204
Πόντοι
20
Αρχηγέ πήγα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά...
Από Ελλάδα έφυγα όντας ψιλο-άρρωστος, με στομαχικά/εντερικά θέματα κυρίως.
Από το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείιο, μέχρι και τη μέρα που έφυγα ήμουν με πυρετό και διάρροιες από άλλο πλανήτη. Σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά ντρεπόμουν να είμαι με άλλο άτομο μαζί, οπότε πλήρωσα ένα έξτρα δωμάτιο. Αν και προς το τέλος της βδομάδας κάπως έστρωσα, δεν ασχολήθηκα με τίποτα... Ακόμα, ενάμιση μήνα μετά δεν έχω επανέλθει στο 100%. Αγευσία, αοσμία, και στομαχικά ακόμα με ταλαιπωρούν... Οπότε δουλεία και μόνο δουλειά η φάση.

Λίγο να στρώσω και ίσως την κάνω για καμιά περιπέτεια αρχές του Απρίλη

Kyubi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Με ενδιαφέρει πολύ η Πολωνία και συγκεκριμένα η Βαρσοβια. Εχω πάει 1 φορά στο Βρόστλαβ.

Αλλά θα παω Βαρσοβία αυτή τη φορά.

Επειδή έχουν λεχθεί διάφορα.

Αν κάποιος έχει τη διάθεση μπορεί να δώσει κάποιες αξιόπιστες πληροφορίες εδώ ή με προσωπικό μηνυμα.

Πχ, σε ποια περιοχή είναι καλά να μείνω στο κέντρο, που να κυκλοφορήσω , μπαρ για πέσιμο ,Κλαμπς για γκόμενες ξεπέτες ή και για σοβαρές κοπέλες! Ηλικίες από 24-34 περίπου. Μόνο αγγλικά ξέρω.

Ευχαριστώ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom