Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Ναι Γερμανια ειμαι, εχω το ηλεκτρονικο εντυπο του "ατλας", αλλα στους γερμανικο ταμειο τι τους ειπες για να ξεκινησει η διαδικασια αξιολογισης;

Έστειλα στο ασφαλιστικό ταμείο που ήμουν να κάνουμε εκκαθαριστικό λογαριασμό ενσήμων,μαζί και με τα χρόνια της Ελλάδας.
Και τους προσκόμισα πτυχίο και αναλυτικές βαθμολογίες εξαμήνων,μεταφρασμένα/επικυρωμένα,όπως μου τα ζήτησαν.
Και στην εκκαθάριση που μου έστειλαν,έχουν προσμετρηθεί κανονικά.

Αλλά κάθε ταμείο και κρατίδιο είναι διαφορετικό,στείλε ένα email πρώτα στο ταμείο σου και πες ότι θέλεις εκκαθάριση

Υ.Γ. Είμαι και φορολογικός κάτοικος εξωτερικού από την πρώτη μέρα που μετανάστευσα,δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ώστε να έχω πάτημα για εκκαθάριση από Ελλάδα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
..Ο χρονς σπουδως φυσικα δεν ειναι στο ηλεκτρονικο εγγραφο το ατλας, απο που καταλαβες οτι τα εχουν συμπεριλαβει στα συνταξιμα;
Στην εκκαθάριση που μου έστειλαν οι Γερμανοί

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
Στην εκκαθάριση που μου έστειλαν οι Γερμανοί
η "εκκαθαριση" ειναι καποια ειδικη λεξη, η απλα abrechnung?
Eγω τους ειχα γραψει εαν μπορουν στην "αναφορα συνταξης"που στελνουν καθε 1-2 χρονια να μου συμπεριλαβουν και την ελληνικη συνταξη. Μου επισυναψαν ενα εντυπο - αδιαφοφο εντυπο , επιπλεων μου εγραψαν οτι θα πρεπει να απευθυνθω στο ελληνικο οργανισμο, αυτοι κανουν κατι τετοιο.

Οκ θα τους στηλω εμαιλ με το αιτημα για "abrechnung" με επισυναπτομενο το εντυπο του "ιδικα" το πτυχιο (μεταφρασμενο )και το στρατολογικο..αλλα θα καταλαβουν;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
η "εκκαθαριση" ειναι καποια ειδικη λεξη, η απλα abrechnung?
Eγω τους ειχα γραψει εαν μπορουν στην "αναφορα συνταξης"που στελνουν καθε 1-2 χρονια να μου συμπεριλαβουν και την ελληνικη συνταξη. Μου επισυναψαν ενα εντυπο - αδιαφοφο εντυπο , επιπλεων μου εγραψαν οτι θα πρεπει να απευθυνθω στο ελληνικο οργανισμο, αυτοι κανουν κατι τετοιο.

Οκ θα τους στηλω εμαιλ με το αιτημα για "abrechnung" με επισυναπτομενο το εντυπο του "ιδικα" το πτυχιο (μεταφρασμενο )και το στρατολογικο..αλλα θα καταλαβουν;

Πες τους Antrag auf Kontenklärung και τα έγγραφα που χρειάζεσαι είναι τα V100 και αν θυμάμαι καλά και το V0410.

Κλείσε καλύτερα ένα ραντεβού,
να σου πουν τι ακριβώς χρειάζονται από εσένα,γιατί η διαδικασία είναι χρονοβόρα και καλό είναι να τους πας με τη μία τα σωστά έγγραφα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.472
Πόντοι
26.141
Είχε βάρδια στη διεθνή αλυσίδα μεταφοράς νεκρών και βοθρολυμάτων που έχουμε εγώ,αυτός και o kman;:2funny:

Σε καταλαβαίνω..
Από τη Ζιμπάμπουε στη Ζυρίχη, πρέπει να μεσολαβήσει ένα εξάμηνο στο Δενδροπόταμο για να αντέξεις χωρίς να πάθεις πολιτισμικό σοκ:confused:
Ζυρίχη πήγα πριν λίγα χρόνια κ θυμάμαι το δρόμο με τις πουτανες τις μαύρες κ τις μαροκανες ......
Πολύ μιζέρια
Προτιμώ Χαράρε και Κινσάσα

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
Πες τους Antrag auf Kontenklärung και τα έγγραφα που χρειάζεσαι είναι τα V100 και αν θυμάμαι καλά και το V0410.

Κλείσε καλύτερα ένα ραντεβού,
να σου πουν τι ακριβώς χρειάζονται από εσένα,γιατί η διαδικασία είναι χρονοβόρα και καλό είναι να τους πας με τη μία τα σωστά έγγραφα
@Valkanios Poutsaras σε ευχαριστω!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.960
Πόντοι
3.656
Σου έχω λύση για να σε αποτρέψω να αποτεφρώθεις..

Εδω..
IMG_20241204_145312.jpg

Τοπ χριστιανικό νεκροταφείο .δίπλα στην Ουκρανία με τις ντεβουσκες να κλαίνε στο.μνημα σου .

Σαχλαμάρες ..άκου εκεί αποτέφρωση ....είμαστε χ.ο κ μόνο ενταφιασμός :confused:
Εγώ θέλω να με βαλσαμωσουνε παρέα με τον κμαν (να φαίνομαι ψηλός)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.960
Πόντοι
3.656
Η διαδικασία που κάνω είναι σαν συλλογή ενσήμων από όσες χώρες έχω δουλέψει και την έχω εκκινήσει πριν 2 χρόνια.

Την έχουν κάνει και άλλοι Έλληνες του εξωτερικού, που όπως εγώ δε δουλέψαμε ούτε δεκαετία στην Ελλάδα, για να κλείσουμε το κεφάλαιο ένσημα/σύνταξη από Ελλάδα και να μην ψαχνομαστε μετά από 30 χρόνια.

Εν τω μεταξύ,τα χρόνια των σπουδών στην Ελλάδα,έχουν προσμετρηθεί σαν "εργασία".
Δηλ εγώ που είχα 8 χρόνια εισφορές τεβε και 5 χρόνια σπουδές επίσημα θυπολογιζονται για 13??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.960
Πόντοι
3.656
Ζυρίχη πήγα πριν λίγα χρόνια κ θυμάμαι το δρόμο με τις πουτανες τις μαύρες κ τις μαροκανες ......
Πολύ μιζέρια
Προτιμώ Χαράρε και Κινσάσα
Αφου δεν πήγες Φρανκφούρτη πίσω από τα στενά στο Bahnhof δεν έχεις πάει πουθενά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.960
Πόντοι
3.656
Από ανατολικο μπλοκ ή πτυχίο ή σκυλί ή σλαβα θα αγόραζες κ θα κατεβαζες:confused::confused:
Όντως εγώ πρώτη φορά πήγα στο μπλοκ Ρουμανία για να πάρω ένα σκυλί κουτάβι με πετιγκρι φτηνό. Μετά είδα τα σκυλιά επίσης με πετιγκρι λυσασμενα εκείνη την εποχή χωρίς ινστα και φανς με κλειστά σύνορα, μια πουτανομαζωξη και έκτοτε δεν ξέφυγα ποτέ από το περιβάλλον αυτό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.472
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.472
Πόντοι
26.141
Δηλ εγώ που είχα 8 χρόνια εισφορές τεβε και 5 χρόνια σπουδές επίσημα θυπολογιζονται για 13??
Στο τέλος μπορείς να τα αγοράσεις ...
Μπορεί κ τώρα ...εξαρτάται πόσο κοντά είσαι στην σύνταξη ...μπορείς κ του στρατού ....αλλά κ να τα αγοράσεις μετά πρέπει να δεις ηλικιακά αν συμφέρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom