Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Ζυρίχη πήγα πριν λίγα χρόνια κ θυμάμαι το δρόμο με τις πουτανες τις μαύρες κ τις μαροκανες ......
Πολύ μιζέρια
Προτιμώ Χαράρε και Κινσάσα
Αφου δεν πήγες Φρανκφούρτη πίσω από τα στενά στο Bahnhof δεν έχεις πάει πουθενά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Από ανατολικο μπλοκ ή πτυχίο ή σκυλί ή σλαβα θα αγόραζες κ θα κατεβαζες:confused::confused:
Όντως εγώ πρώτη φορά πήγα στο μπλοκ Ρουμανία για να πάρω ένα σκυλί κουτάβι με πετιγκρι φτηνό. Μετά είδα τα σκυλιά επίσης με πετιγκρι λυσασμενα εκείνη την εποχή χωρίς ινστα και φανς με κλειστά σύνορα, μια πουτανομαζωξη και έκτοτε δεν ξέφυγα ποτέ από το περιβάλλον αυτό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.184
Πόντοι
28.061

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.184
Πόντοι
28.061
Δηλ εγώ που είχα 8 χρόνια εισφορές τεβε και 5 χρόνια σπουδές επίσημα θυπολογιζονται για 13??
Στο τέλος μπορείς να τα αγοράσεις ...
Μπορεί κ τώρα ...εξαρτάται πόσο κοντά είσαι στην σύνταξη ...μπορείς κ του στρατού ....αλλά κ να τα αγοράσεις μετά πρέπει να δεις ηλικιακά αν συμφέρει

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Δηλ εγώ που είχα 8 χρόνια εισφορές τεβε και 5 χρόνια σπουδές επίσημα θυπολογιζονται για 13??

Δεν ξέρω για τέβε,κ.λ.π., ξέρω ότι η Γερμανία αναγνωρίζει τα ευρωπαϊκά μπάτσελορ σαν χρόνο εργασίας
και επίσης ότι για τα χρόνια που δούλεψα Ελλάδα μου αντιστοιχεί ένα ποσό.

Ισχύει και αντίστροφα.
Γείτονας που είχε πάει Γερμανία δεκαετία 90 και δούλεψε λίγα χρόνια σε εργοστάσιο και γύρισε ξανά Ελλάδα,
πήρε την ελληνική σύνταξη που του αναλογούσε και ένα ποσό από τη Γερμανία.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Εν τω μεταξύ στο Γερμανιστάν...

Οι Γερμανοί την έχουν χάσει τη μάχη...
Έχουν υποστεί τόση προπαγάνδα επί δεκαετίες που τους σκοτώσαν 9χρονο αγοράκι σε χριστουγεννιάτικη αγορά
και πάλι δεν...

Καλύτερα που δεν ξέρεις γερμανικά, γιατί το παρακάτω βίντεο προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση με το μήνυμα ότι δεν είναι κακό μία Γερμανίδα αν της αρέσει ένα τουρκικό όνομα,να το επιλέξει για το παιδί της και χωρίς καν να έχει παντρευτεί τούρκο ή να έχει σχέση με τουρκία...:confused:

Φαντάσου να είσαι γερμανάκι, να σε ρωτάνε για το όνομά σου και να πρέπει να εξηγείς για όλη σου τη ζωή ότι η μάνα σου είναι βλήμα..

Εγώ από καθαρή λύπηση για τους λοβοτομημένους ημιγκαίη σύγχρονους Γερμανούς, θα ανέβω το Φλεβάρη να ψηφίσω το AfD..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.005
Πόντοι
6.056
Φαντάσου να είσαι γερμανάκι, να σε ρωτάνε για το όνομά σου και να πρέπει να εξηγείς για όλη σου τη ζωή ότι η μάνα σου είναι βλήμα..

Εγώ από καθαρή λύπηση για τους λοβοτομημένους ημιγκαίη σύγχρονους Γερμανούς, θα ανέβω το Φλεβάρη να ψηφίσω το AfD..
Τυπάρα , η δράση προκαλεί αντίδραση .
Δεν έχει περάσει ακόμη η κατάσταση το σημείο χωρίς επιστροφή

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Τυπάρα , η δράση προκαλεί αντίδραση .
Δεν έχει περάσει ακόμη η κατάσταση το σημείο χωρίς επιστροφή

Έχει μερικές πόλεις στην Ευρώπη, κάποιες και γερμανικές που έχουν ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή..
Και πλέον γερμανικό διαβατήριο έχουν χαρίσει σχεδόν σε όλους του 2015..
Μετά έχεις τόσους μωχάματ χωμένους στο στρατό,αστυνομία,κυβέρνηση...
Δεν τους ξεκουνάς εύκολα..

Εδώ έχουν αφανιστεί τόσες αυτοκρατορίες, σιγά μην δεν μπορεί να καταντήσει η Γερμανία ένα μπάσταρδο έθνος που θα χαθεί στην ιστορία..

Φαντάσου να έλεγες σε έναν βυζαντινό το 900μ.Χ. ότι η Αγία Σοφία θα έχει κάποτε μιναρέδες και ότι οι μογγολόγυφτοι στα βάθη της Ασίας, θα έκαναν δική τους την Πόλη η οποία κάποτε θα έχει πληθυσμό μεγαλύτερο από της Ελλάδας..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.005
Πόντοι
6.056
Μην κοιτάς όμως τις χώρες μία μία.
Τώρα, όλα τα ευρωπαϊκά έθνη , οδεύουν προς τον πάτο .
Για αυτό υπάρχει ελπίδα.

Υπάρχει .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Δεν ξέρω για τέβε,κ.λ.π., ξέρω ότι η Γερμανία αναγνωρίζει τα ευρωπαϊκά μπάτσελορ σαν χρόνο εργασίας
και επίσης ότι για τα χρόνια που δούλεψα Ελλάδα μου αντιστοιχεί ένα ποσό.

Ισχύει και αντίστροφα.
Γείτονας που είχε πάει Γερμανία δεκαετία 90 και δούλεψε λίγα χρόνια σε εργοστάσιο και γύρισε ξανά Ελλάδα,
πήρε την ελληνική σύνταξη που του αναλογούσε και ένα ποσό από τη Γερμανία.
Πριν απο λιγο ημουν σε ενα τραπεζι με ενα Βελγο. Εξαιρετικος επαγγελματιας με δυνατο background. Δεν περιμενει την Βελγικη συνταξη, εχει επενδυσει σε ακινητα τα οποια τα εχει δηλωμενα σε trust (καιτοι ο καλογερος, ο μεγας κτηματομεσιτης δεν εχει αναφερει ποτε τα trust, μονο ψαχνει στο μπου που να περασει αφορολογητα ως συνταξιουχος)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Μην κοιτάς όμως τις χώρες μία μία.
Τώρα, όλα τα ευρωπαϊκά έθνη , οδεύουν προς τον πάτο .
Για αυτό υπάρχει ελπίδα.

Υπάρχει .

Μακάρι...

Καλά,χωρίς Σλάβους θα είμασταν χαμένοι από χέρι..

Με αριστερομαλάκες μεσόγειους,λοβοτομημένα Γερμανοιειδή και βίκινγκς από τα Lidl θα έπρεπε να ετοιμαζόμασταν ήδη για το χαρέμι του σουλτάνου..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.005
Πόντοι
6.056
Με αριστερομαλάκες μεσόγειους,λοβοτομημένα Γερμανοιειδή και βίκινγκς από τα Lidl θα έπρεπε να ετοιμαζόμασταν ήδη για το χαρέμι του σουλτάνου..
Από έμψυχο υλικό ... η νέα οθωμανική αυτοκρατορία ... είναι ήδη έτοιμη .
Ξέχνα τα 85 μύρια στην τουρκία ... και τα 10 μύρια τούρκους στη γερμανία.
Γύρω από τη μαύρη θάλασσα .... και σε όλα τα κράτη σε ... -ιστάν ....

Έχει ο σουλτάνος κάπου 300 εκατομμύρια που γουστάρουν να είναι τούρκοι και νέα οθωμανική αυτοκρατορία. Το φρένο είναι ... ότι δεν τη γουστάρουν οι ρώσοι ....
και ότι τα 300 μύρια που είναι νέοι , δυναμικοί και μάχιμοι , βρίσκονται σε χώρες που δεν κατασκευάζουν όπλα. Αυτό από τον καιρό των πολέμων των άγγλων με τους μπόερς και τους ζουλού ...
και του αμερικάνικου εμφύλιου .... που οι νότιοι δεν έφτιαχναν .... τίποτε .... έχει διδάξει πολλά.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Πριν απο λιγο ημουν σε ενα τραπεζι με ενα Βελγο. Εξαιρετικος επαγγελματιας με δυνατο background. Δεν περιμενει την Βελγικη συνταξη, εχει επενδυσει σε ακινητα τα οποια τα εχει δηλωμενα σε trust (καιτοι ο καλογερος, ο μεγας κτηματομεσιτης δεν εχει αναφερει ποτε τα trust, μονο ψαχνει στο μπου που να περασει αφορολογητα ως συνταξιουχος)

Αυτοί είναι η εξαίρεση και στα χρόνια τους μπορούσες να επενδύσεις ακόμη και κεντρική Ευρώπη.
Ξέρω άτομα που απλά αγόραζαν σπίτια, τα ανακαίνιζαν, περίμεναν να ανέβει η αγορά και πουλούσαν, αγοράζοντας καλύτερο...και καλύτερο...

Εδώ σε εμένα λοξά στα 500 μέτρα πωλείται βίλα σε οικόπεδο δίπλα στη λίμνη της Ζυρίχης 22,5 εκατομμύρια..
Διαμερίσματα όποιος αγόρασε κάποτε,αγόρασε..
Οι κάτω των 45 ότι κληρονομήσουν από γονείς ή γυναίκα.
Αλλιώς 30 χλμ από Ζυρίχη και αν...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.005
Πόντοι
6.056
Ξέρω άτομα που απλά αγόραζαν σπίτια, τα ανακαίνιζαν, περίμεναν να ανέβει η αγορά και πουλούσαν, αγοράζοντας καλύτερο...και καλύτερο...
Στην ελλάδα φίλε με την ΥΠΕΡΑΞΙΑ , φρόντισαν να το ξεσκίσουν κι αυτό .
Σαρανταένατακατο .

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Από έμψυχο υλικό ... η νέα οθωμανική αυτοκρατορία ... είναι ήδη έτοιμη .
Ξέχνα τα 85 μύρια στην τουρκία ... και τα 10 μύρια τούρκους στη γερμανία.
Γύρω από τη μαύρη θάλασσα .... και σε όλα τα κράτη σε ... -ιστάν ....

Έχει ο σουλτάνος κάπου 300 εκατομμύρια που γουστάρουν να είναι τούρκοι και νέα οθωμανική αυτοκρατορία. Το φρένο είναι ... ότι δεν τη γουστάρουν οι ρώσοι ....
και ότι τα 300 μύρια που είναι νέοι , δυναμικοί και μάχιμοι , βρίσκονται σε χώρες που δεν κατασκευάζουν όπλα. Αυτό από τον καιρό των πολέμων των άγγλων με τους μπόερς και τους ζουλού ...
και του αμερικάνικου εμφύλιου .... που οι νότιοι δεν έφτιαχναν .... τίποτε .... έχει διδάξει πολλά
Λάκη, δε θα χρειαστούν όπλα..
Οι μισοί λευκοί που ξέρω δεν κάνουν παιδιά ή το πολύ 1 ή σπάνια 2
Οι αμπντουλάχ αμολάνε παιδιά χωρίς τελειωμό...

Σε το πολύ καμιά 20ετία θα βγάλουν και έναν αμπντουλάχ για πρωθυπουργό Γερμανίας, όπως έχει από το 2016 πακιστανό δήμαρχο το Λονδίνο και είχε και ινδό πρωθυπουργό...

Είναι καθαρά θέμα αριθμών..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.005
Πόντοι
6.056

Σε καμιά 20ετία θα βγάλουν και έναν αμπντουλάχ για πρωθυπουργό Γερμανίας, όπως έχει από το 2016 πακιστανό δήμαρχο το Λονδίνο και είχε και ινδό πρωθυπουργό...

Αυτά που λες ισχύουν . Τώρα. Δεν σημαίνει όμως ότι θα συνεχίσει για πάντα έτσι .
Μέχρι ενός σημείου μπορεί να πάει . Μετά δεν θα υπάρχει ευρώπη. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμη.

Μην ξεχνάς τον ορισμό του Φον Κλάουζεβιτς. Πόλεμος, είναι η συνέχεια της πολιτικής, με άλλα μέσα.
Όταν το αδιέξοδο είναι τέτοιο ... θα πάρει άλλο δρόμο .
Εκεί , κολλάει η λαϊκή σοφία του έλληνα .... όσα φέρνει η ώρα ... δεν τα φέρνει ο χρόνος ....

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.634
Πόντοι
1.056
Αυτά που λες ισχύουν . Τώρα. Δεν σημαίνει όμως ότι θα συνεχίσει για πάντα έτσι .
Μέχρι ενός σημείου μπορεί να πάει . Μετά δεν θα υπάρχει ευρώπη. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμη.

Μην ξεχνάς τον ορισμό του Φον Κλάουζεβιτς. Πόλεμος, είναι η συνέχεια της πολιτικής, με άλλα μέσα.
Όταν το αδιέξοδο είναι τέτοιο ... θα πάρει άλλο δρόμο .
Εκεί , κολλάει η λαϊκή σοφία του έλληνα .... όσα φέρνει η ώρα ... δεν τα φέρνει ο χρόνος ....

Μακάρι..

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Τριτη με Παρασκευη θα ειμαι Γενευη, τι προτεινουν τα μελη?

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.866
Πόντοι
216

Σε το πολύ καμιά 20ετία θα βγάλουν και έναν αμπντουλάχ για πρωθυπουργό Γερμανίας, όπως έχει από το 2016 πακιστανό δήμαρχο το Λονδίνο και είχε και ινδό πρωθυπουργό...

Αντικειμενικά μιλώντας, τα ποσοστά μουσουλμάνων σε Ευρώπη και UK είναι γύρω στο 5-6% που δεν είναι τόσο τραγικό. Επιπλέον οι περισσότεροι έχουν μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, δηλαδή η ιδιοκτησία τους επί Ευρωπαικών-Βρετανικών ασσετς (σπίτια, γη, μετοχές, κλπ) είναι σχεδόν μηδενική

Ναι μεν σε κάποιες πόλεις υπάρχει υπερσυγκέντρωση, αλλά σε τεράστιες περιοχές είναι ελάχιστοι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom