Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Για μαρτύρα τύπε, να πάρουμε μία ιδέα. Έστω τάξη μεγέθους

Αν παραμείνω μέχρι τα 65 εργαζόμενος στην Ελβετία θα είναι 1930 € από Ελβετία + 480€ από Γερμανία + άγνωστο ποσό από Ελλάδα(κάνα 200€ το έχουμε υπολογίσει) αλλά οι ελληνικές αρχές εδώ και δύο χρόνια ακόμη να απαντήσουν επίσημα...

Θεωρώ την ελληνική,πιθανόν και τη γερμανική χαμένη και βασίζομαι μόνο στην Ελβετική.

Αν έβγαινα αύριο σύνταξη, θα πηγαινα μόνιμα στο μπλοκ για να πεθάνω μια μερα χαρούμενος με το ρυτιδιασμενο χέρι μου ακουμπισμένο σε ένα λευκό 20χρονο κωλομέρι:smiling-face-with-heart-eyes:

Έχω ήδη κάνει τα χαρτιά μου ώστε όπου και αν τεζαρω,να με μεταφέρουν και να με κάψουν στην Ελβετία

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Η την κόρη του καθηγητή που έλεγες.Φαντάσου τώρα τον καθηγητή να τραβάει πουτσότριχες,μα πώς είναι δυνατόν αυτός ο αρχιμαλάκας να βγάζει τόσα λεφτά Ελβετία και εμείς εδώ να πεινάμε?
Εσπασε τελείως το μέσα έξω,φυστίκι τρελό.

Δυστυχώς Αρχηγέ, αυτή η οικογένεια υπήρξε τόσο διαπλεκόμενη που μάλλον θα πεινάσουν από τους τελευταίους..

Φυσικά ξέρουν τι κάνω και εγώ και όσοι ήμασταν ψηλά στον πίνακα μας(από τους 10 πρώτους οι 8 είμαστε έξω) αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους..
Το 1000+ θα πέφτει ακόμη και όταν ο υπόλοιπος λαός θα παίρνει 400...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.985
Πόντοι
2.306
Μλκιες λλει εντελώς τα ΜΙΣΆ ισχύουν σαν μέσος μισθός και ακόμα πιο κάτω σαν ελάχιστος σε ΟΛΕΣ τις χώρες που ξέρω όπως προανέφερα

Ο χάρτης μιλάει για περιουσία,όχι για εισόδημα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.960
Πόντοι
3.656
Ο χάρτης μιλάει για περιουσία,όχι για εισόδημα.
Ακόμα πιο λάθος ΌΛΟΙ οι Κύπριοι έχουν από ένα έως δύο σπίτια διαμερίσματα που αξίζουν τα διπλά απ ότι στην Ελλάδα.... Οι Έλληνες έχουν ιδιοκατοιξηση αλλά κάπου το 60% κι επίσης οι αξίες είναι αισθητά πιο κάτω απ ότι στην Κύπρο. Οπότε πάλι μλκιες λεει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.374
Πόντοι
6.056
έπρεπε προ πoλλου να είναι EΠΙΤΗΜΟΣ και τιμής ένεκεν σ αυτό τον τίτλο.

Είναι ο ίδιος όλα αυτά που πασχίζει να προσάψει σε άλλους .

Έχω χάσει τον λογαριασμό πόσα προφίλ του μπανάραν.

Τα περισσότερα δεκαετίες πριν .........

Ποιος σοβαρός άνθρωπος μη μαλάκας όταν έκανε το πρώτο προφίλ του εδώ έφτιαξε και άλλους τριάντα τουλάχιστον κλώνους;;;;;;;;;;
Εγώ είχα ζητήσει και μου μπάναραν ένα προφίλ γιατί έφυγα για 2-3 χρόνια.
Κανένα άλλο δεν μου μπάναραν . Όταν έφευγα σταμάταγα , έκανα άλλο προφίλ μετά από χρόνια.
Όλα όσα λες, είναι ψέμματα .
Οπότε ή τα διάβασες από καθίκια σαν τον Barock & TheSaint ή είσαι ίδιο καθίκι με αυτούς.
Πιθανότερο το δεύτερο , αφού τους υποστηρίζεις στο διαγωνισμό του saint
που είναι ένας ξεφτίλας , που ζει με ένα σκυλί , τέρμα ναυάγιο . Του το έγραψε πολύ καλά ο LION7
ότι διδάσκει τις νέες γενιές, πως δεν πρέπει να καταντήσουν στα 50-60 τους.
Όποιος δεν του μοιάζει σε τίποτε, θα έχει θριαμβεύσει στη ζωή.
Εσύ μάλλον το πας για να γίνεις σαν αυτόν.
Να τον χαίρεσαι .
Αν και πιθανότερο είναι να είσαι κλώνος του. Ναυάγιο που ζει με ένα σκυλί είναι , χρόνο έχει .
Τα posts σου είναι όλα , την περίοδο των διαγωνισμών . ΟΛΑ.
Κόψε την πρόσβαση στο προφίλ σου τώρα, όπως έκανες και στον κύριο λογαριασμό.
Τον TheSaint .

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.429
Πόντοι
1.056
Μέση Πολωνέζα ως θέατρο, σήμερα το πρωί....
IMG_20241227_125017.jpg
IMG_20241228_084056.jpg
IMG_20241228_084128.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.416
Πόντοι
26.141
Αν παραμείνω μέχρι τα 65 εργαζόμενος στην Ελβετία θα είναι 1930 € από Ελβετία + 480€ από Γερμανία + άγνωστο ποσό από Ελλάδα(κάνα 200€ το έχουμε υπολογίσει) αλλά οι ελληνικές αρχές εδώ και δύο χρόνια ακόμη να απαντήσουν επίσημα...

Θεωρώ την ελληνική,πιθανόν και τη γερμανική χαμένη και βασίζομαι μόνο στην Ελβετική.

Αν έβγαινα αύριο σύνταξη, θα πηγαινα μόνιμα στο μπλοκ για να πεθάνω μια μερα χαρούμενος με το ρυτιδιασμενο χέρι μου ακουμπισμένο σε ένα λευκό 20χρονο κωλομέρι:smiling-face-with-heart-eyes:

Έχω ήδη κάνει τα χαρτιά μου ώστε όπου και αν τεζαρω,να με μεταφέρουν και να με κάψουν στην Ελβετία
Σου έχω λύση για να σε αποτρέψω να αποτεφρώθεις..

Εδω..
IMG_20241204_145312.jpg

Τοπ χριστιανικό νεκροταφείο .δίπλα στην Ουκρανία με τις ντεβουσκες να κλαίνε στο.μνημα σου .

Σαχλαμάρες ..άκου εκεί αποτέφρωση ....είμαστε χ.ο κ μόνο ενταφιασμός :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.638
Πόντοι
3.936
Αυτοί που υποτιθεται ότι ζουν τόσο καλά στο εξωτερικό παρόλα αυτά η πρώτη τους σκέψη είναι η σύνταξη και ο ενταφιασμός -μιλαμε για χλιδα και ποιότητα ζωής τώρα. Τελικα ειναι τοσο μικροι ηλικιακα όσο διατυμπανιζουν; Ή παραμενουν μικροί μόνο στο μυαλό.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.985
Πόντοι
2.306
Μέση Πολωνέζα ως θέατρο, σήμερα το πρωί....
IMG_20241227_125017.jpg
IMG_20241228_084056.jpg
IMG_20241228_084128.jpg

Τα Χριστούγεννα δεν είναι καλά σε αυτές τις χώρες γιατί είναι οικογενειακή γιορτή.Τώρα όμως το ΠΣΚ και την Παραμονή θα είναι σίγουρα καλά.Πήγες στα κλαμπ?Πώς βλέπεις την κατάσταση Βαρσοβία?

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Σου έχω λύση για να σε αποτρέψω να αποτεφρώθεις..

Εδω..
IMG_20241204_145312.jpg

Τοπ χριστιανικό νεκροταφείο .δίπλα στην Ουκρανία με τις ντεβουσκες να κλαίνε στο.μνημα σου .

Αν μου κρατάνε το παγωμένο μου παπάρι ενώ κλαίνε θα το ξανασκεφτώ :think:

Αλλά άσε,θα πυροδοτήσει ο εγγονός του Πούτιν κάναν Oreshnik V,θα εκτοξευτώ με το φέρετρο σε κάνα μολδαβεζικο Campus και θα κάνουν πειράματα πάνω μου οι μελλοντικοί ιατροί χασάπηδες :confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
νομιζα οτι θα πρεπει να συμπληρωθουν 14 εργασιμα στην Ελλαδα χρονια για να λαβει συνταξη απο τον ΕΦΚΑ.
Δεν ειναι ετσι;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
νομιζα οτι θα πρεπει να συμπληρωθουν 14 εργασιμα στην Ελλαδα χρονια για να λαβει συνταξη απο τον ΕΦΚΑ.
Δεν ειναι ετσι;

Η διαδικασία που κάνω είναι σαν συλλογή ενσήμων από όσες χώρες έχω δουλέψει και την έχω εκκινήσει πριν 2 χρόνια.

Την έχουν κάνει και άλλοι Έλληνες του εξωτερικού, που όπως εγώ δε δουλέψαμε ούτε δεκαετία στην Ελλάδα, για να κλείσουμε το κεφάλαιο ένσημα/σύνταξη από Ελλάδα και να μην ψαχνομαστε μετά από 30 χρόνια.

Εν τω μεταξύ,τα χρόνια των σπουδών στην Ελλάδα,έχουν προσμετρηθεί σαν "εργασία".

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.416
Πόντοι
26.141
Αυτοί που υποτιθεται ότι ζουν τόσο καλά στο εξωτερικό παρόλα αυτά η πρώτη τους σκέψη είναι η σύνταξη και ο ενταφιασμός -μιλαμε για χλιδα και ποιότητα ζωής τώρα. Τελικα ειναι τοσο μικροι ηλικιακα όσο διατυμπανιζουν; Ή παραμενουν μικροί μόνο στο μυαλό.
Μα δεις που είναι κομμουνιστής άθεος ο Β.Π

:confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Δεν ειναι ετσι;

Εσύ νομίζω είσαι Γερμανία.

Θυμάμαι όταν άρχισα να τρέχω τη διαδικασία έπρεπε να μπω μέσω ΗΔΙΚΑ,μετά "Άτλας" και τελικά πήγα πήρα τα ένσημα(Wertmarke )στο χέρι.
Τα έδωσα στους Γερμανούς οι οποίοι περιμένουν εδώ και 2 χρόνια επικύρωση από τους Έλληνες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.416
Πόντοι
26.141

Θυμάμαι όταν άρχισα να τρέχω τη διαδικασία έπρεπε να μπω μέσω ΗΔΙΚΑ,μετά "Άτλας" και τελικά πήγα πήρα τα ένσημα(Wertmarke )στο χέρι.
Τα έδωσα στους Γερμανούς οι οποίοι περιμένουν εδώ και 2 χρόνια επικύρωση από τους Έλληνες
Πουλώ σήμα κυκλοφορίας γίνεται ελβετική 2024 που στην ουσία λήγει 31 Γενάρη 2025 σε κακή τιμή
Δέκα ευρώ
Μόνο σοβαρές προτάσεις ..
Οι Ελβετοί ζουν σε αρχαιγονα χρόνια με τη γίνεται τους ούτε κάμερες ούτε ηλεκτρονικο σύστημα
Ένα απλό αυτοκόλλητο σαν τα στικερς τα κορίτσια στα λευκώματα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Πουλώ σήμα κυκλοφορίας γίνεται ελβετική 2024 που στην ουσία λήγει 31 Γενάρη 2025 σε κακή τιμή
Δέκα ευρώ
Μόνο σοβαρές προτάσεις ..
Οι Ελβετοί ζουν σε αρχαιγονα χρόνια με τη γίνεται τους ούτε κάμερες ούτε ηλεκτρονικο σύστημα
Ένα απλό αυτοκόλλητο σαν τα στικερς τα κορίτσια στα λευκώματα

Να το πουλήσεις στο φίλο σου το Μίδα που μάλλον συνάντησες κιόλας,ενώ εμένα μου είπες ότι ήρθες κατόπιν εορτής :birdman::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.416
Πόντοι
26.141
Να το πουλήσεις στο φίλο σου το Μίδα που μάλλον συνάντησες κιόλας,ενώ εμένα μου είπες ότι ήρθες κατόπιν εορτής :birdman::2funny:
Μίδας ήταν νεκροτομείο εκείνη τη μέρα ....εξάλλου δεν άντεξα τις κατσιβελοπολεις τους ..κ έφυγα για colmar

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506

Ναι Γερμανια ειμαι, εχω το ηλεκτρονικο εντυπο του "ατλας", αλλα στους γερμανικο ταμειο τι τους ειπες για να ξεκινησει η διαδικασια αξιολογισης;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.653
Πόντοι
506
Η διαδικασία που κάνω είναι σαν συλλογή ενσήμων από όσες χώρες έχω δουλέψει και την έχω εκκινήσει πριν 2 χρόνια.

Την έχουν κάνει και άλλοι Έλληνες του εξωτερικού, που όπως εγώ δε δουλέψαμε ούτε δεκαετία στην Ελλάδα, για να κλείσουμε το κεφάλαιο ένσημα/σύνταξη από Ελλάδα και να μην ψαχνομαστε μετά από 30 χρόνια.

Εν τω μεταξύ,τα χρόνια των σπουδών στην Ελλάδα,έχουν προσμετρηθεί σαν "εργασία".
ουτε και εγω συμπληρωσα δεκαετια, αλλα που καταλαβες οτι προσμετρονται τα χρονια σπουδων;
Νομιζα οτι τα χρονια σπουδων + το χρονο στρατου θα επρεπε να πληρωσεις τον ΕΦΚΑ...Ο χρονς σπουδως φυσικα δεν ειναι στο ηλεκτρονικο εγγραφο το ατλας, απο που καταλαβες οτι τα εχουν συμπεριλαβει στα συνταξιμα;

Σορι για το σπαμ, αλλα με ενδιαφερει!

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.892
Πόντοι
456
Μίδας ήταν νεκροτομείο εκείνη τη μέρα ....εξάλλου δεν άντεξα τις κατσιβελοπολεις τους ..κ έφυγα για colmar

Είχε βάρδια στη διεθνή αλυσίδα μεταφοράς νεκρών και βοθρολυμάτων που έχουμε εγώ,αυτός και o kman;:2funny:

Σε καταλαβαίνω..
Από τη Ζιμπάμπουε στη Ζυρίχη, πρέπει να μεσολαβήσει ένα εξάμηνο στο Δενδροπόταμο για να αντέξεις χωρίς να πάθεις πολιτισμικό σοκ:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom