Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μόνο ο barock είναι αυθεντικός κατσικογάμης.
Γαμάει κατσίκες 100% .
κι εσύ φίλτατε γράφεις τα ίδια κ τα ίδια σε διαφορα νηματα για τον μπαρόκ αλλά δε σου λέει κανείς τίποτε- οπότε ο καθένας με τις 'συμπάθειες'του.

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Μιλάμε για γυναίκες όχι για φάλαινες

Στο μπου είμαστε όχι στη Γκρινπίς
Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Γυναίκες ύψους 1,85 με 120-130κιλά βάρος δεν την λες φάλαινα αν είναι σωστά κατανεμημένα τα κιλά.

Παλιότερα και εγώ γουσταρα τις ψηλές και με νορμάλ κιλά ώσπου δοκίμασα και με τα πολλά κιλά.

Όταν αντικρυσεις κωλάρες Μπουτάρης και βυζάρες νούμερο 6-7 θα καταλάβεις τι εννοώ.

Οι λευκές που πήγα έμοιαζαν σαν μάτι Αφρικανες με τις κωλάρες και τις βυζάρες.

Στην Αφρικη και στην Αμερικη οι sbbw κάνουν θραύση.

Και επειδή οι Αφρικανες κουβαλούν αυτό το dna με το σώμα λαμπάδα αλλά έντονα τα χαρακτηριστικά με πεταχτο κωλο και μεγάλα βυζιά έχουν πέραση.

Εγώ με μια τέτοια είχα περάσει μια μέρα.Πεντε φορές και ήθελα και άλλο αλλά δεν μπορούσα πονούσε ο πουτσος μετά.

Από την άλλη οι ψιλολιγνες skinny που έχω δοκιμάσει ακόμη και σε σχέση δεν τρελαινομουν.Πολλα κόκαλα έπιαναν παρά κρέας.

Ωραίο το ύψος αλλά χωρίς ψωμί δεν λέει.

Όλες οι Σλαβες είναι μια κοψια.

Παρεπιπτόντως πέρυσι μου έτυχε το εξής συμβάν.

Ήμουν στο αεροδρόμιο Ελ βενιζελ και έρχεται μια 25χρονη γύρω στο 1;74 ύψος τέλειο σώμα και μου την πέφτει κανονικά ρωτώντας με και καλά που να πάει για κάτι που έψαχνε γιατί έρχεται πρώτη φορά Ελλάδα για διακοπές.

Τι ρωτάω..Where are you from;
Πολωνία μου λέει!!

Δεν ξεκολαγε όλο απορίες και καλα...

Αν δεν είχα την δικιά μου να πάρω επειδή γύριζε από ταξίδι θα την είχα φορτώσει..Τηλέφωνο πήρα πάντως...

Ίδιο συμβάν και πριν δύο χρόνια αλλά αυτή ήταν Ουγγαρέζικο άτι.

Κραχτης το αεροδρομιο.Φανταζομαι όσοι δουλεύουν εκεί θα τρώνε καλά.
..
Εγω τρεις φορές πήγα και τις δύο παραλίγο να φύγω με άλλη και να παρατήσω την δική μου..

Για να πω την αλήθεια το μετάνιωσα....

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Ειχαμε κόντρα Βαλκάνιου vs Μιντ+ δώστε μου σελίδα να διαβάσω
Μιλάμε για τιτανομαχια

Δεν θέλω να διακόψω την τροπή που έχει πάρει το thread με χεσίματα,σκυλογαμήσια και ραντεβού θανάτου κλώνων, αλλά εννοεί kman VS Mindreader

Ο Αρχηγός με συνοπτικές διαδικασίες έφαγε λάχανο τον πορνοφιλόσοφο πρέσβη Ασίας, Ωκεανίας και Τρίτου Κόσμου :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Γυναίκες ύψους 1,85 με 120-130κιλά βάρος δεν την λες φάλαινα αν είναι σωστά κατανεμημένα τα κιλά.

:confused::confused::confused:

Τύπε,η μόνη περίπτωση να μην είναι φάλαινα στα 120-130 κιλά,θα παραμείνω on topic και θα σου πω,ότι θα έπρεπε να μην έχει πάει κάνα 2-3 βδομάδες για χέσιμο :confused:

Συνεχίστε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Θυμάμαι μια κόντρα πριν χρόνια και ο τύπος καλόγερος αναφέρθηκε

Δυνατός παίκτης ο μαιντ, κοσμοπολίτης και ήξερε ότι όσο περνάνε τα χρόνια , τα ένσημα στο μπλοκ μπαίνουν δύσκολα ,όποτε το έριξε στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ

Κάτι σαν τον Κριστιάνο

Λείπει κόσμος από αυτό το νήμα. Μητσος, Μαιντ, Τροβαδούρος, Χασλερ, Κορσο. Μαλακια
K kakiasmenoprovato!!

Trouvadorous δεν τον αφήνουν οι μεγάλες δυνάμεις του σαη κ διοίκησης να μπει δυναμικά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μας δουλεύεις ρε τύπε ;

Για μουνι μιλάμε εδώ η για μαούνα με λαθραίους που φοβόμαστε μην αναποδογυρίσει και κοιτάμε την κατανομή βάρους ;

για γκομενα η για ντάτσουν γυφτου γεμάτο πατάτες;

Τρέλα πουλάς ρε Τζιμακο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κι εσύ φίλτατε γράφεις τα ίδια κ τα ίδια σε διαφορα νηματα για τον μπαρόκ αλλά δε σου λέει κανείς τίποτε- οπότε ο καθένας με τις 'συμπάθειες'του.
Έχει λίστα αυτός ,κάτσε καλά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Και το πουλί τύπε. Ακόμα και ο χοντρός με τη κολομπιανα χάθηκε
O αδέκαστος είναι ερωτευμένος
Οφείλουμε να το σεβαστούμε

Τροβαδουρος προσπαθεί να κάνει προφίλ αλλά η διοίκηση είναι σκληρή μαζι του :confused:( στενόμυαλοι)
Μαιντ κρέμασε Καπότα

Για κακιασμενοπροβατο δεν ξέρω :confused:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Μας δουλεύεις ρε τύπε ;

Για μουνι μιλάμε εδώ η για μαούνα με λαθραίους που φοβόμαστε μην αναποδογυρίσει και κοιτάμε την κατανομή βάρους ;

για γκομενα η για ντάτσουν γυφτου γεμάτο πατάτες;

Τρέλα πουλάς ρε Τζιμακο;

Έχει λίστα αυτός ,κάτσε καλά
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πάντως έχει ύψος 1.82 και είναι πάνω από 100 κιλά με εξάρες βυζάρες.
Κάτι ήξερε ο αείμνηστος από τότε....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Δεν θέλω να διακόψω την τροπή που έχει πάρει το thread με χεσίματα,σκυλογαμήσια και ραντεβού θανάτου κλώνων, αλλά εννοεί kman VS Mindreader

Ο Αρχηγός με συνοπτικές διαδικασίες έφαγε λάχανο τον πορνοφιλόσοφο πρέσβη Ασίας, Ωκεανίας και Τρίτου Κόσμου :confused:
Α αυτό το θυμάμαι
Ο Μιντ μ άρεσε εμένα κι είχε φτιάξει ένα φοβερό οδοιπορικό για Μαδαγασκάρη νομίζω
Μια κατηγορία μόνος του

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
:confused::confused::confused:

Τύπε,η μόνη περίπτωση να μην είναι φάλαινα στα 120-130 κιλά,θα παραμείνω on topic και θα σου πω,ότι θα έπρεπε να μην έχει πάει κάνα 2-3 βδομάδες για χέσιμο :confused:

Συνεχίστε

Η να έχεις μάτια τύπου Αλεξ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Αυτοί που συνοδεύουν πατόζες στα χλιδάτα σουσοψαροριμπαϊαδικα των κυριλέ προαστείων της αττικής ....
φοράνε ακριβά σώβρακα .........

Για να καμαρώνουν στις σέλφι που βγάζουν να τραβάνε μαλακία .
Γιατί το ότι δεν γαμάνε τις πατόζες που συνοδεύουν ... είναι γεγονός.
Κανείς δεν μπορεί να τις γαμήσει αυτές.
Τι εστι πατοζα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πάντως έχει ύψος 1.82 και είναι πάνω από 100 κιλά με εξάρες βυζάρες.
Κάτι ήξερε ο αείμνηστος από τότε....
Άλλος κλασικός ελληνας ναυγιο ο Αντρέας στα ερωτικά.
.

Κορυφαίο μέλος ο Σπύρος 68 με Κούβανα κλπ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Ο mindreader τι έγινε ; δεν άντεξε την κόντρα με τον βαλκανιο χεστη και εξαφανίστηκε;
Μπορούμε να μιλάμε για κόντρα με πληρωμένες; Τις βίζιτες του Kman τις γαμάει ο οποιοσδήποτε που θα αποφασίσει να τα σκάσει. O mindreader πρόσεχε το πορτοφόλι του και δεν ήταν κορόιδο. Επομένως οι γυναίκες που πόσταρε φαίνονταν σαν υποδεέστερες κι εκτός αυτού ήταν και ασιάτισσες και δεν μπορούσαν να αντέξουν σε σύγκριση με σλάβες. Αλλά ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος, οπότε δεν έχει νόημα και η σύγκριση. Ο Mindreader έλεγε ότι αν ενηλικιωθεί ο γιος του θα την κάνει για Μεντεγίν. Τροφοδοτούσε κι ένα νήμα με τα αρνητικά της Ελλάδας, οπότε σίγουρα το ψάχνει για έξω ή μπορεί κιόλας να έχει φύγει.

Δυνατός παίκτης ο μαιντ, κοσμοπολίτης και ήξερε ότι όσο περνάνε τα χρόνια , τα ένσημα στο μπλοκ μπαίνουν δύσκολα ,όποτε το έριξε στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ
Ο τύπος ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού. Ταξιδευτής-γαμέας που έβαζε πρώτα την εξερεύνηση κι είχε κάτι να διηγηθεί. Και προπαντός άνθρωπος, αυτός δεν έχεζε κακομοίρες. Είχε τακτ και λέγειν και μπορούσε άνετα να σταθεί σε μια κοινωνική συναναστροφή και να μιλήσει για πολλά θέματα κι όχι μόνο για σεξ. Εννοείται αυτόν τον βάζεις στον κύκλο σου γιατί είναι αξιοπρεπής, ο Kman είναι ακοινώνητος και μπορεί να πάθεις ότι έπαθε κι ο Roosh, όταν συναντήθηκε μαζί του. :grin:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Καταλαβαίνεις ότι είσαι άρχοντας όταν ενήλικες σφάζονται για τα κουραδια σου ενώ ποστάρεις βίντεο με βουκολικές βυζαρες μιας χαμένης πλέον εποχής

Οι βυζάρες της Μαρίσα είναι σύγχρονες δεν ανήκουν σε άλλη εποχή.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Κανενα λαχανο δεν έφαγε τυπε,ο κμαν δεν κανει ουτε κατι το ιδιαιτερο ουτε κατι το δύσκολο.
Ουσιαστικά την ευκολια την μετατρεπει σε δυσκολια και επιστήμη με γνώμονα τα αλλα πεδία.
Κοτσαρει και τις φωτογραφιες ως αποδεικτικα οποτε η περσονα ειναι ετοιμη για προβολή.
Το θεμα ειναι μην παιρνει κοσμο στο λαιμο του και νομίζουν ότι θα πανε στα σλαβικα μερη και θα πηδήσουν ευκολα,δεν πηδας ευκολα.
Όποιος διαβάζει για τις εμπειρίες, τους τρόπους δράσης και γενικά για τα βιώματα κάποιου τρίτου, πρέπει να διαθέτει τη στοιχειώδη αντίληψη και την ικανότητα να φιλτράρει όλες τις πληροφορίες. Ανεξαρτήτως ποιος είναι ο γραφών, κάποια μπορεί να ισχύουν εξ ορισμού, κάποια να μην ισχύουν, να είναι μυθοπλασίες, τρολάρισμα κλπ και άλλα να ισχύουν γιατί έχουν προηγηθεί συγκεκριμένες ενέργειες που χωρίς αυτές το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό
Κανείς Kman και οποισδήποτε γενικά δε παίρνει κάποιον στο λαιμό του. Είναι τουλάχιστον αστείο αυτό. Και αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο "τη πάθει", ε τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Δε γίνεται να σκεφτόμαστε ότι σε ένα σάι με τη συγκεκριμένη θεματολογία αν ο άλλος που διαβάζει είναι πχ ανήλικος, με μειωμένο IQ, διανοητικά καθυστερημένος, με "χαλασμένη ψυχολογία", άσχετος με τη κατάσταση που επικρατεί σε άλλες χώρες, κοκ.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Μπορούμε να μιλάμε για κόντρα με πληρωμένες; Τις βίζιτες του Kman τις γαμάει ο οποιοσδήποτε που θα αποφασίσει να τα σκάσει. O mindreader πρόσεχε το πορτοφόλι του και δεν ήταν κορόιδο. Επομένως οι γυναίκες που πόσταρε φαίνονταν σαν υποδεέστερες κι εκτός αυτού ήταν και ασιάτισσες και δεν μπορούσαν να αντέξουν σε σύγκριση με σλάβες. Αλλά ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος, οπότε δεν έχει νόημα και η σύγκριση. Ο Mindreader έλεγε ότι αν ενηλικιωθεί ο γιος του θα την κάνει για Μεντεγίν. Τροφοδοτούσε κι ένα νήμα με τα αρνητικά της Ελλάδας, οπότε σίγουρα το ψάχνει για έξω ή μπορεί κιόλας να έχει φύγει.

Ο τύπος ήταν και του λιμανιού και του σαλονιού. Ταξιδευτής-γαμέας που έβαζε πρώτα την εξερεύνηση κι είχε κάτι να διηγηθεί. Και προπαντός άνθρωπος, αυτός δεν έχεζε κακομοίρες. Είχε τακτ και λέγειν και μπορούσε άνετα να σταθεί σε μια κοινωνική συναναστροφή και να μιλήσει για πολλά θέματα κι όχι μόνο για σεξ. Εννοείται αυτόν τον βάζεις στον κύκλο σου γιατί είναι αξιοπρεπής, ο Kman είναι ακοινώνητος και μπορεί να πάθεις ότι έπαθε κι ο Roosh, όταν συναντήθηκε μαζί του. :grin:
Σε Μαγαδασκαρες κλπ που ετρεχε ο μιντ δεν χρειαζεται να τις χεσεις, σε προλαβαινουν

Nigerian women performing some beauty ritual, using human faeces…

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Εσενα αυτο σε πειραξε οτι παίρνει κόσμο στο λαιμο του ή οτι λεει αναλήθειες γενικολογίες μαζοποιησεις και φαντασίες
Ρε γαμωτο ορισμένοι κολλατε σε μια λέξη.
Εχει αναφερει οτι χρειαζονται περιπου 1000 ευρω ημερησιως για να βγαλεις τα γουστα που βγαζει εκεινος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom