Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Οι Πολωνοί καυλώνουν με τις μεσογειακές στα ταξίδια.Arabki,Wloszki,Portugalki(Αράβισσες,,Ιταλίδες,Πορτογαλίδες).Είμαι εθισμένος λέει,έχετε ωραία μάτια.Αναφέρει και Ελληνίδες το τραγούδι.

Αμα δείτε κάτι τέτοιο βρίσκεστε ανατολικά του Οντερ.

MpaEdn.png

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.212
Πόντοι
456
Μα δεν είναι όλοι για όλα και πολύ περισσότερο για καμάκι που εκει πρέπει να συνδυαστούν πολλές αρετές για να υπάρχει αποτέλεσμα και επιτυχία.
Εδώ έβλεπες στο εξωτερικό που γινόταν του μα-μουνιου το πανηγύρι και ο άλλος σπιτωνε απ την αρχή (των σπουδών ή της καριερας που πήγαινε να κάνει) μια ελλεινιδα ή μια καλή σε εμφανιση ξενη κ αυτό ήταν- τέλος. Ζούσε αυτό που βιωνε ή έβλεπε γύρω του στην Ελλάδα δηλαδη ένα μουνι μονιμο σπίτι για το σπασουαρ νευρων - @@×÷ών και τίποτε άλλο. Άρα το καμακι σαν σπορ στην ελληνική κουλτούρα πάντα ήταν η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Άλλωστε είναι ένα ευγενές σπορ δεν είναι για όλους.
Μιλαμε για Ελληνες, που στην εποχη των παχιων αγελαδων παντρευονταν μπογους κακομουτσουνες Γεωργιανες απο τις οποιες ετρωγαν και ξυλο

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.150
Πόντοι
1.056
Ενδεχομενως να μην του αρεσει το περιβαλλον του και να μαζευει φραγκα και ενεργεια να τα ξοδεψει εκει που γουσταρει. Μου εχει συμβει και εμενα σε ελληνικη πολη

Αν ήταν νεότερος δε θα είχε καμία δικαιολογία να μην αλλάξει πόλη/χώρα.
Τώρα τρώει τις κελεμπίες και τους vegan lgtbq στη μάπα,με αντάλλαγμα μερικες μέρες στα μουνολιβαδα

Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε Χάρης Σαολίν, θα του πήρε στάνταρ κάνα δίωρο να γράψει τα post και ο Αρχηγός τον απαξίωσε στα καπάκια ποστάροντας 50 screenshots και 10 βίντεο :2funny:

@Glyfomounix
Χθες με το που γύρισα πήγα να σηκώσω τα βάρη της ζωής και έπιασα την πάρλα με τύπισσα τούμπανο που δεν είχα ξαναδεί,την περνάω για Λατίνα,μου λέει και ότι τη λένε Ida,το έχω 99% σίγουρο,της πετάω κάτι στα ισπανικά και με κοιτάει σαν χάνος..
Μου λέει δεν είμαι Ισπανίδα,θα σου πω αλλά δε θέλω να θυμώσεις :think:
Είμαι από τη Μακεδονία :confused:
Πατέρας σκοπιανός-μανα Κόσσοβο Δηλαδή λίγο καλύτερο απο
πατέρας τζιχαντιστής-μητερα Ζουλού:confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Μιλαμε για Ελληνες, που στην εποχη των παχιων αγελαδων παντρευονταν μπογους κακομουτσουνες Γεωργιανες απο τις οποιες ετρωγαν και ξυλο
Αυτό είναι το καλό σενάριο τύπε.

Άλλοι παίρνουν κοντοχοντρες ελλεηνιδες που μοιάζουν με μεταλλαγμένα κοτόπουλα και ταυτόχρονα το παίζουν γαμιαδες των Ευρωπαϊκών ξενοδοχείων και σοδομιστες των ουγγρικών κουγκαρ, εκφράζοντας άποψη για κάθε εθνότητα μουνιού από Αμερική μέχρι καζαβουμπου

Φουκαράδες που έχουν μεγάλες λίστες για να τις βάζουν στον κωλο τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Τώρα τρώει τις κελεμπίες και τους vegan lgtbq στη μάπα,με αντάλλαγμα μερικες μέρες στα μουνολιβαδα

Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε Χάρης Σαολίν, θα του πήρε στάνταρ κάνα δίωρο να γράψει τα post και ο Αρχηγός τον απαξίωσε στα καπάκια ποστάροντας 50 screenshots και 10 βίντεο :2funny:

@Glyfomounix
Χθες με το που γύρισα πήγα να σηκώσω τα βάρη της ζωής και έπιασα την πάρλα με τύπισσα τούμπανο που δεν είχα ξαναδεί,την περνάω για Λατίνα,μου λέει και ότι τη λένε Ida,το έχω 99% σίγουρο,της πετάω κάτι στα ισπανικά και με κοιτάει σαν χάνος..
Πω ρε μαν , ίδιο ονομα με μουσουλμάνα των Βαλκανίων ίδιας καταγωγής που έτρωγα πρόσφατα, χαχαχα

Γενικά Κοσσοβάροι «πρόσφυγες» παίξανε πολύ στην Ευρώπη μετά τη σεμπρενιτσα. Το Λουξεμβούργο γεμάτο είναι , και κάποιες από αυτές είναι και καλά μουνια.

Εντίτ: και βλέπεις να έρχονται με τις X1 με αυτοκόλλητα το Κόσοβο η τη Βοσνία από πίσω

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.212
Πόντοι
456
Αυτό είναι το καλό σενάριο τύπε.

Άλλοι παίρνουν κοντοχοντρες ελλεηνιδες που μοιάζουν με μεταλλαγμένα κοτόπουλα και ταυτόχρονα το παίζουν γαμιαδες των Ευρωπαϊκών ξενοδοχείων και σοδομιστες των ουγγρικών κουγκαρ, εκφράζοντας άποψη για κάθε εθνότητα μουνιού από Αμερική μέχρι καζαβουμπου

Φουκαράδες που έχουν μεγάλες λίστες για να τις βάζουν στον κωλο τους
Καλα, αυτο ειναι γενικο στην Ελλαδα. Η κοπελα μου ειναι Λετονη, φανταζεσαι τι συμβουλες ακουω ακομα και απο ελλεηνιδες γνωστες μου, για αυτη την επιλογη. Οι φιλοι μου στην Ελλαδα μου ζητανε την επομενη φορα που θα ερθουμε διακοπες να φερει και τις φιλες της.
btw η κοπελα εχει καλη θεση σε εταιρεια, βγαζει 2,5k net και εχει αγορασει δικο της σπιτι με δανειο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου τύπε. Σαν τον ΓΑΠ είσαι που έλεγε λεφτά υπάρχουν , εσυ λες μουνια υπάρχουν και μας διαβάζουν πιτσιρικάδες (σαν το γιωργη) και θα χάσουν τις οικονομίες τους

Εγώ τους δίνω κίνητρο να σηκωθούν από τον καναπέ να κυνηγήσουν το μουνί.Εξηγώ τα πάντα,κόστη,τεχνικές,μέρη,νοοτροπίες,μαγαζιά δεν αφήνουμε κάτι στην τύχη.Μετά είναι ο βαθμός καύλας που έχει ο καθένας και πόσο θέλει να προσπαθήσει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Καλα, αυτο ειναι γενικο στην Ελλαδα. Η κοπελα μου ειναι Λετονη, φανταζεσαι τι συμβουλες ακουω ακομα και απο ελλεηνιδες γνωστες μου, για αυτη την επιλογη. Οι φιλοι μου στην Ελλαδα μου ζητανε την επομενη φορα που θα ερθουμε διακοπες να φερει και τις φιλες της.
btw η κοπελα εχει καλη θεση σε εταιρεια, βγαζει 2,5k net και εχει αγορασει δικο της σπιτι με δανειο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα τύπε

Η εκτόξευση μαλακιας δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο φουκαράδων του μπου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Εγώ τους δίνω κίνητρο να σηκωθούν από τον καναπέ να κυνηγήσουν το μουνί.Εξηγώ τα πάντα,κόστη,τεχνικές,μέρη,νοοτροπίες,μαγαζιά δεν αφήνουμε κάτι στην τύχη.Μετά είναι ο βαθμός καύλας που έχει ο καθένας και πόσο θέλει να προσπαθήσει.
αρχιδια εξηγείς αρχηγέ. Εγώ μαζί σου είμαι το ξέρεις , αλλα τα περιγράφεις χαρωπά και ωραία όπως ήταν πριν 15 χρόνια

Τώρα αν ο άλλος είναι λίγο Καλούλης θα κάνει ότι ο γιωργος71 και θα σπάσει το κεφάλι και το κουμπαρά του

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
αρχιδια εξηγείς αρχηγέ. Εγώ μαζί σου είμαι το ξέρεις , αλλα τα περιγράφεις χαρωπά και ωραία όπως ήταν πριν 15 χρόνια

Τώρα αν ο άλλος είναι λίγο Καλούλης θα κάνει ότι ο γιωργος71 και θα σπάσει το κεφάλι και το κουμπαρά του

Πρώτα πρώτα ο Γιώργος πέρασε καλά όπως είπε.Τώρα αν κάποιος βαριέται μπορεί να μην πάει.
Π.χ. ο Σάντμαν βαράει το κεφάλι του στον τοίχο,γράφει αν ήξερα τι γινόταν στα 00s Πολωνία θα πήγαινα θα είχα ξεσκιστεί αλλά δεν υπήρχε πληροφόρηση.Του λέω εγώ τα γράφω από το 2008 πώς δεν υπήρχε πληροφόρηση?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Πρώτα πρώτα ο Γιώργος πέρασε καλά όπως είπε.Τώρα αν κάποιος βαριέται μπορεί να μην πάει.
Π.χ. ο Σάντμαν βαράει το κεφάλι του στον τοίχο,γράφει αν ήξερα τι γινόταν στα 00s Πολωνία θα πήγαινα θα είχα ξεσκιστεί αλλά δεν υπήρχε πληροφόρηση.Του λέω εγώ τα γράφω από το 2008 πώς δεν υπήρχε πληροφόρηση?

μην είσαι άδικος με τον σαντμαν.

Τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς , δεν είχε ραιανερ, δεν είχε κύκλο για να πάει στο μπλοκ, θέλανε μεγαλύτερους τότε, ήταν δύσκολα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.212
Πόντοι
456

Αυτος βαριεται και να την στησει στον Λευκο Πυργο που ειναι τιγκα στις τουριστριες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
μην είσαι άδικος με τον σαντμαν.

Τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς , δεν είχε ραιανερ, δεν είχε κύκλο για να πάει στο μπλοκ, θέλανε μεγαλύτερους τότε, ήταν δύσκολα

Τα γράφαμε όλα.Για Κίεβο,Βαρσοβία,γόνους,ψωλάδες,κατάρρευση,τι θα γίνει με την κρίση κτλ ο άλλος δεν τα πιστεύει λέει τι μαλακίες είναι αυτά.Μετά τα διαβάζει δέκα,δεκαπέντε χρόνια μετά και λέει όχι ρε πούστη δεν είναι δυνατό να γράφτηκαν αυτά τα πράγματα τότε,κα΄ποιο λάθος έχει γίνει.Τότε δεν υπήρχε πληροφόρηση.
Είναι shock value.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306

@Glyfomounix

Αμα δεις ο Χάρης γυρνάει συνέχεια σε μέρη που ελπίζει να βρει Ρωσίδες,Ουκρανέζες και μετά γράφει πάντα οτι οι ντόπιες είναι καλύτερες.Καλύτερες οι Τουρκάλες στην Αττάλεια,καλύτερες οι Ελληνίδες στη Θεσσαλονίκη,καλύτερες οι Γεωργιανές στην Τυφλίδα κτλ.
Αμα είναι έτσι ας πάει Κωνσταντινούπολη με 18 εκατομμύρια πληθυσμό να καλοπεράσει.Τίγκα στις Τουρκάλες είναι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.047
Πόντοι
6.056
Σε περιττώματα που βρίσκονται στη λίστα μου, το θεωρώ άσκοπο να αναφέρεσαι .
Δεν ασχολούμαι . Η μόνη ενασχόληση είναι για μπουν κι άλλοι .
Αν τους έχεις σε εκτίμηση και σε ενδιαφέρουν όσα γράφουν , να πας να τους βρεις
να γίνεται κολλητάρια. Εγώ επειδή δεν πλησιάζω τέτοια όντα ούτε έξω,
τα βάζω κι εδώ στη λίστα, για να μη διαβάζω αυτά που γράφουν.
Αν έχεις άλλη στάση , να τους χαίρεσαι .

Εδώ Λάκη είναι το απόλυτο νήμα των φαντασιώσεων

Και άντε ο Κμαν ειναι φάση 'ασ'τον τρελό στην τρέλα του','ασε με στον κόσμο τον δικό μου'...

Βαλκανικα γεροντοπαλίκαρα...που φαντάζονται ότι οι γυναίκες λιποθυμάνε με το που τους βλέπουν...και βαράνε παλαμάκια τα μουνιά τους

Άλλοι φαντασιώνονται πως έχουν...Λετονές γκόμενες

Άλλοι κοπρίτες στα σκοτεινά τους δωμάτια...φαντασιώνονται άλλα μέλη...όπως ο Καβάφης τον Καισαρίωνα

Μαγείες...

Τεσπα,αν και όποτε πέσει κανα κλωνοζολ...πουστοζολ...παπαροζολ...ή άλλο ζολ...ίσως επανέλθω

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Τα γράφαμε όλα.Για Κίεβο,Βαρσοβία,γόνους,ψωλάδες,κατάρρευση,τι θα γίνει με την κρίση κτλ ο άλλος δεν τα πιστεύει λέει τι μαλακίες είναι αυτά.Μετά τα διαβάζει δέκα,δεκαπέντε χρόνια μετά και λέει όχι ρε πούστη δεν είναι δυνατό να γράφτηκαν αυτά τα πράγματα τότε,κα΄ποιο λάθος έχει γίνει.Τότε δεν υπήρχε πληροφόρηση.
Είναι shock value.
Αρχηγέ, να σε ρωτήσω κάτι?
Πίνεις όταν εισαι με τις ψηλές? Εννοώ πίνεις αρκετά, μπαίνεις σε mood ευθυμίας και "γλεντιού"?
Μέσα σε μαγαζί που θα μας με την ψηλή, παίζει να γουστάρεις τη φάση τόσο που να μπλέξεις και με άλλες παρέες και να κεράσεις σφηνάκια κλπ?

Βασικά σε ρωτώ, γιατί εγώ το ψάχνω αρκετά αυτό το κομμάτι. Δηλαδή το έξω με την κούκλα/καύλα που εν τέλη θα διασκεδάσω πολύ, τόσο πολύ που μετά να παίζει και να μην γαμήσω όσο θα θελα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ, να σε ρωτήσω κάτι?
Πίνεις όταν εισαι με τις ψηλές? Εννοώ πίνεις αρκετά, μπαίνεις σε mood ευθυμίας και "γλεντιού"?
Μέσα σε μαγαζί που θα μας με την ψηλή, παίζει να γουστάρεις τη φάση τόσο που να μπλέξεις και με άλλες παρέες και να κεράσεις σφηνάκια κλπ?

Βασικά σε ρωτώ, γιατί εγώ το ψάχνω αρκετά αυτό το κομμάτι. Δηλαδή το έξω με την κούκλα/καύλα που εν τέλη θα διασκεδάσω πολύ, τόσο πολύ που μετά να παίζει και να μην γαμήσω όσο θα θελα.

Υπάρχουν γκόμενες που πίνουν και άλλες που δεν πίνουν ή πίνουν λίγο.Π.χ. η Πολωνέζα ήταν δυνατό ποτήρι όπως και η Λευκορρωσίδα.Η Ρωσίδα όμως στη Μπούντβα έπινε πάρα πολύ λίγο.Με αυτές που πίνουν,πίνεις και εσύ υποχρεωτικά.Π.χ. με την Πολωνέζα θα πιούμε χαλαρά τρία κρασιά το βράδυ.Ουίσκια,βότκες τα αποφεύγω γενικά,έχει όμως μερικές που κατεβάζουν ένα μπουκάλι ουίσκυ σα νεροφίδες.
Γενικά με αυτές που πίνουν περνάς καλύτερα,είναι πιο διασκεδαστικές αλλά μερικές φορές το παρακάνουν με το πιώμα και παίζει να βρεθείς προ άβολων καταστάσεων.

Με άλλες παρέες δεν μπλέκω γενικά εκτός από Πολωνία,Ρωσία,Λευκορρωσία καμιά φορά που σε κερνάνε οι διπλανοί σφηνάκια και δεν μπορείς να αρνηθείς είναι προσβολή.Βέβαια στα σλαβικά πάρτυ γίνονται τα πάντα,σου ρίχνονται μετά οι γκόμενες αυτών που σε κερνάνε γιατί αυτοί θέλουν να γαμήσουν τη δική σου.Οι Σλάβοι όμως αντέχουν πολύ περισσότερο το ποτό όπως και οι Σλάβες,μιλάμε για σιδερένια συκώτια προιόν αιώνων φυσική επιλογής.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.931
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν γκόμενες που πίνουν και άλλες που δεν πίνουν ή πίνουν λίγο.Π.χ. η Πολωνέζα ήταν δυνατό ποτήρι όπως και η Λευκορρωσίδα.Η Ρωσίδα όμως στη Μπούντβα έπινε πάρα πολύ λίγο.Με αυτές που πίνουν,πίνεις και εσύ υποχρεωτικά.Π.χ. με την Πολωνέζα θα πιούμε χαλαρά τρία κρασιά το βράδυ.Ουίσκια,βότκες τα αποφεύγω γενικά,έχει όμως μερικές που κατεβάζουν ένα μπουκάλι ουίσκυ σα νεροφίδες.
Γενικά με αυτές που πίνουν περνάς καλύτερα,είναι πιο διασκεδαστικές αλλά μερικές φορές το παρακάνουν με το πιώμα και παίζει να βρεθείς προ άβολων καταστάσεων.
Αρχηγέ αν θυμάμαι καλά , πριν χρόνια είχες ανεβάσει και μισθοδοσία μπας και βουλώσεις κάποιες μουνοτρυπες, αλλα ακόμα λένε ότι δε γαμας και ότι είσαι φτωχός

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ αν θυμάμαι καλά , πριν χρόνια είχες ανεβάσει και μισθοδοσία μπας και βουλώσεις κάποιες μουνοτρυπες, αλλα ακόμα λένε ότι δε γαμας και ότι είσαι φτωχός

Δε γίνονται πλέον σπονσοριλίκια χωρίς 5000-6000 ευρώ το μήνα καθαρά.Μόνο τα αεροπορικά,τα ξενοδοχεία,τα εστιατόρια τα βασικά έξοδα δηλαδή απαιτούν 1500 συνολικά το τιήμερο χώρια το δωράκι της γκόμενας.
Ειδικά τώρα με τον πληθωρισμό τα έξοδα έχουν ξεφύγει.Χρειάζονται 20% περισσότερα έξοδα για το ίδιο αποτέλεσμα.Βέβαια και οι γκόμενες έχουν τώρα μεγαλύτερη ανάγκη.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20

Με άλλες παρέες δεν μπλέκω γενικά εκτός από Πολωνία,Ρωσία,Λευκορρωσία καμιά φορά που σε κερνάνε οι διπλανοί σφηνάκια και δεν μπορείς να αρνηθείς είναι προσβολή.Βέβαια στα σλαβικά πάρτυ γίνονται τα πάντα,σου ρίχνονται μετά οι γκόμενες αυτών που σε κερνάνε γιατί αυτοί θέλουν να γαμήσουν τη δική σου.Οι Σλάβοι όμως αντέχουν πολύ περισσότερο το ποτό όπως και οι Σλάβες,μιλάμε για σιδερένια συκώτια προιόν αιώνων φυσική επιλογής.
Αβολες καταστάσεις πολλές.... από το να ξερνανε διαρκως, κλάματα, φωνές και θέμα με τα ξενοδοχεία, να εξαφανίζονται χωρίς να το πάρω χαμπάρι, αλλά και φορές να να δίνουν κώλο λες και δεν είχαν μουνί, και γενικά τις επόμενες μέρες να νιώθουν πιο οικεία μαζί μου...

Τώρα στα 45+ γενικά το ψάχνω το θέμα διασκέδαση και νομίζω πως σε γενικές γραμμές οι σλάβες το 'χουν πιο πολύ το θέμα σε σχέση με ασιάτισσες, λατίνες, μεσογειακές. Ίσως Αγγλίδες και βόρειες το παν καλά, αλλά και πάλι με ξενερώνει ο τρόπος τους γενικά, οπότε για διασκέδαση νομίζω πως μόνο με σλάβες βγαίνουν τρελά γούστα. Btw, δεν έχω καμία εμπειρία με πολωνέζα... οπότε αναφέρομαι σε (λευκο)ρωσοουκρανές.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom