Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Ναι, σιγουρα απ' το google translate.Ο κμαν ξέρει και τις γλώσσες τους, είναι μεγάλο αβαντάζ αυτό
Ναι, σιγουρα απ' το google translate.Ο κμαν ξέρει και τις γλώσσες τους, είναι μεγάλο αβαντάζ αυτό
Εαν δεν μιλάς,την γλώσσα τους σε μαδανε σαν κοτόπουλο (έχουμε κ λαμπρο παράδειγμα εδώ μεσα) λέγοντας απίστευτες ιστοριες με δρακους ,για να τ αρπάξουν χοντρά.Για μπαμπουσκες γεννημενες πριν το 80 ναι. Ειδικα οσες γεννηθηκαν μετα το 90 μιλανε τα αγγλικα με ανεση
Μιλάς και τη γλώσσα όμως αν θυμάμαι καλά;
Επίσης άκουσα ότι ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό είναι λίγο γτπ εκεί.
Ναι και μένα μου κάνει εντύπωση. Τα άτομα που μου το είπαν δουλεύουν σε μεγάλη τράπεζα και μεγάλη φαρμακευτική αντίστοιχα με μισθο πάνω από 120.Όσο αφορά έμενα,έχουμε μάχιμη ένωση εκπαιδευτικών που διαπραγματεύεται πολύ καλά τέτοια θέματα και είμαστε πολύ καλά.
Για άλλα επαγγέλματα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες,αλλά αν κρίνω από τον αριθμό των εξειδικευμένων Γερμανών που έχουν έρθει/θέλουν να έρθουν,δεν τίθεται σύγκριση σε βασικά θεματα όπως αυτά που αναφέρθηκες
Άσε μη γράφεις για Μάλτα γιατί δεν έχει πάει κανείς από αυτούς εκεί και όταν αναφέρει κάποιος για Μάλτα και τι μουνί παίζει από όλες τις εθνικότητες σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Πηγαινε Μαλτα καλυτερα ως συνταξιουχος αν σε απασχολει το φορολογικο και η ασφαλεια. Και αρκετα βιζιτακια εχει λογω των expats
Ναι και μένα μου κάνει εντύπωση. Τα άτομα που μου το είπαν δουλεύουν σε μεγάλη τράπεζα και μεγάλη φαρμακευτική αντίστοιχα με μισθο πάνω από 120.
Άσε μη γράφεις για Μάλτα γιατί δεν έχει πάει κανείς από αυτούς εκεί και όταν αναφέρει κάποιος για Μάλτα και τι μουνί παίζει από όλες τις εθνικότητες σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Ε βέβαια αφού ξέρουν οι περισσότεροι 2-3 μέρη από πριν 20 χρόνια και αγνοούν άλλα μέρη με πολύ μουνί στην τωρινή εποχή.
Τα @@ μου θα βρήκε....Παρεπιπτόντως τώρα που μιλάω για Λίχτενσταϊν , είχα γνωρίσει μια μαύρη , με μάνα λευκή , Γαλλίδα , θεότρελη. Που είχα το μυαλό της μόνο στο μπικικίνι και στο να βρει άντρα με λεφτά ακόμα και 20-25 χρόνια μεγαλύτερο που έλεγε θέλει να πάει εκεί να παίρνει 100 χιλιάρικα το χρόνο.
Και κάποτε μάζευαν μπαμπάκι
Παρεπιπτόντως τώρα που μιλάω για Λίχτενσταϊν , είχα γνωρίσει μια μαύρη , με μάνα λευκή , Γαλλίδα , θεότρελη. Που είχα το μυαλό της μόνο στο μπικικίνι και στο να βρει άντρα με λεφτά ακόμα και 20-25 χρόνια μεγαλύτερο που έλεγε θέλει να πάει εκεί να παίρνει 100 χιλιάρικα το χρόνο.
Και κάποτε μάζευαν μπαμπάκι
Τουρίστριες. Οι ξένες που δουλεύουν εκεί κάποιες καλές (σλαβες) κάποιες σκατα (Αγγλίδες)Άσε μη γράφεις για Μάλτα γιατί δεν έχει πάει κανείς από αυτούς εκεί και όταν αναφέρει κάποιος για Μάλτα και τι μουνί παίζει από όλες τις εθνικότητες σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Ε βέβαια αφού ξέρουν οι περισσότεροι 2-3 μέρη από πριν 20 χρόνια και αγνοούν άλλα μέρη με πολύ μουνί στην τωρινή εποχή.
Αυτά τα μάθαμε πρώτοι από τον @sex volcano,π.χ. ότι το μουνί τους μυρίζει,
Μου την πάσαρε ένας Ιταλός ο οποίος είναι τρομερός πεφτουλας. Και αρχικά σκεφτόμουν τι στο διάολο έγινε και δεν επιτέθηκε ο ίδιος. Μετά κατάλαβα.Τα @@ μου θα βρήκε....
Όπως τι; Τι δεν παίζει;Έχω πάει αρκετές μέρες, φίλος μου δούλευε σε ναυτιλιακή εκεί.
Μουνί παίζει,τουρισμός παίζει, αλλά δεν παίζουν ένα σωρό άλλα πράγματα..
Α, αλλος ενας που δεν μπορεσε να διοριστει μεσω ΑΣΕΠ στον πιο ευλογημενο τοπο του γαλαξια. Κριμα, εχασες μια δεκαετια σε νησια που θα πληρωνοσουν κιολας ως ωρομισθιος καθηγητης απολαμβανοντας ηλιο, θαλασσα και αλβανους μαθητες. Τωρα μπορει να ησουν μονιμος Αθηνα και να εβγαζες 1070 ευρω τον μηνα που στην Ελλαδα περνας βασιλιας. Κατσε τωρα να σε τρωει το χιονι και η βροχη με τους φριτζηδες να σου πινουν το αιμαΌσο αφορά έμενα,έχουμε μάχιμη ένωση εκπαιδευτικών που διαπραγματεύεται πολύ καλά τέτοια θέματα και είμαστε πολύ καλά.
Για άλλα επαγγέλματα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες,αλλά αν κρίνω από τον αριθμό των εξειδικευμένων Γερμανών που έχουν έρθει/θέλουν να έρθουν,δεν τίθεται σύγκριση σε βασικά θεματα όπως αυτά που αναφέρθηκες
Αυτά τα περιεργα κόλπα τα έκαναν κάποιες ελλεινιδες παλιά-αλλά έπρεπε να είναι φουλ καψουρα κ να τις τρελαινεις στη πφουτσα.Αυτό με την γκόμενα που σου βάζε λεφτά στην τσέπη και 3 χρόνια μικρότερη που το διάβασες?????
Σιγα ρε παίκτη μην ειναι και Iμπιζα η Μάλτα με 316 km2. Σχεδον μιση Σάμος είναι σε έκταση, πόσο μ@υνι να έχει πια επάνω. Να πεις Κύπρο- να πω οk'.Άσε μη γράφεις για Μάλτα γιατί δεν έχει πάει κανείς από αυτούς εκεί και όταν αναφέρει κάποιος για Μάλτα και τι μουνί παίζει από όλες τις εθνικότητες σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Μάλτα είναι το Νο1 γενικώς στον κόσμο για μουνί ;Έχω πάει αρκετές μέρες, φίλος μου δούλευε σε ναυτιλιακή εκεί.
Μουνί παίζει,τουρισμός παίζει, αλλά δεν παίζουν ένα σωρό άλλα πράγματα..
Μάλτα είναι το Νο1 γενικώς στον κόσμο για μουνί ;
ή το Νο1 μετά την ... Κύπρο ;;;
Τώρα πρέπει πραγματικά να σου εξηγήσω τι παίζει και τι όχι,σε ένα τόσο μικρό μέρος;Όπως τι; Τι δεν παίζει;
Α, αλλος ενας που δεν μπορεσε να διοριστει μεσω ΑΣΕΠ στον πιο ευλογημενο τοπο του γαλαξια. Κριμα, εχασες μια δεκαετια σε νησια που θα πληρωνοσουν κιολας ως ωρομισθιος καθηγητης απολαμβανοντας ηλιο, θαλασσα και αλβανους μαθητες. Τωρα μπορει να ησουν μονιμος Αθηνα και να εβγαζες 1070 ευρω τον μηνα που στην Ελλαδα περνας βασιλιας. Κατσε τωρα να σε τρωει το χιονι και η βροχη με τους φριτζηδες να σου πινουν το αιμα