Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Αμα έδειχνες όμως σε κανονικές γκόμενες δε θα γελούσανε αλλά ίσως να ψιλοθυμώνανε.
Έχω πει σε δύο Πολωνέζες ότι τις λες MacGirls ή δε θυμάμαι τότε πως ακριβώς τις έλεγες και ότι αν μια Σλάβα πηδηχθεί με τριτοκοσμικό, τότε μάλλον είναι Πολωνέζα.
Μία παραδέχθηκε ότι ισχύει, αλλά και οι δύο τα ψιλοπήρανε με όσα λες για τις Πολωνέζες.

ΟΛΕΣ όσες έχουν δει φωτό σου με τα αλόγατα,σε κάτι ασανσέρ και να πιάνεις μπούτια,έχουν πει ότι πρόκειται για πουτάνες.:grin:
Ούτε καν σπονσορέτες, μεντορέτες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Aρχηγέ, άσε τα βίντεο..
Μεθαύριο αρχίζει το Oktoberfest και θα γίνει το μουνιού το πανηγύρι.
Και τα 3 επόμενα ΠΣΚ θα είμαι εκεί:rockon:
Αν δεν κάνει καμιά μαλακία κανάς αλλαχμπάρης να μας τινάξει στον αέρα, θα περάσουμε καλά:rockon:

Δεν πάω εύκολα πλέον σε παρακμιακά δυτικά τοπία.Slavija μόνο.Περνάς τα σύνορα σε Οντρα,Νάισσε για να νιώσεις ελεύθερος πλέον.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Έχω πει σε δύο Πολωνέζες ότι τις λες MacGirls ή δε θυμάμαι τότε πως ακριβώς τις έλεγες και ότι αν μια Σλάβα πηδηχθεί με τριτοκοσμικό, τότε μάλλον είναι Πολωνέζα.
Μία παραδέχθηκε ότι ισχύει, αλλά και οι δύο τα ψιλοπήρανε με όσα λες για τις Πολωνέζες.

ΟΛΕΣ όσες έχουν δει φωτό σου με τα αλόγατα,σε κάτι ασανσέρ και να πιάνεις μπούτια,έχουν πει ότι πρόκειται για πουτάνες.:grin:
Ούτε καν σπονσορέτες, μεντορέτες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..

Σιγά μην ομολογήσουν τι ισχύει.Σε Πολωνέζες πρέπει να δείξεις φωτό δική μου με Πολωνέζα,σε Τσέχες φωτό με Τσέχα και σε Ρωσίδα φωτό με Ρωσίδα.Σε Ουκρανέζα πρέπει να δείξεις φωτό με Ουκρανέζα.Αν το κάνεις θα σου πουν οτι πρόκειται για σπονσορέτς και όχι για πουτάνες.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
478
Πόντοι
36
Δεν πάω εύκολα πλέον σε παρακμιακά δυτικά τοπία.Slavija μόνο.Περνάς τα σύνορα σε Οντρα,Νάισσε για να νιώσεις ελεύθερος πλέον.

Θα πας Ρωσία με την πρόσκληση του Πούτιν για όσους θέλουν να γλυτώσουν από το woke της Δύσης;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ο Βαλκάνιος σου είπε να πας στο φεστιβάλ όχι τόσο πολύ για να πηδήξεις αλλά για να κοινωνικοποιηθείς λίγο. Είσαι χωρίς φίλους και παρέες και η μόνη διέξοδος στη ζωή σου είναι 3ήμερα στο μπλοκ με πουτάνες που τις πληρώνεις περισσότερα από ότι αξίζουν. Αν αυτό που ζεις λέγεται νορμάλ φυσιολογική ζωή τότε σίγουρα θα πρέπει να λάβεις βοήθεια από ειδικό γιατί οι φριζίδες σου άφησαν ανεξίτηλα τραύματα με το να σε πάνε τρένο στην δουλειά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
ο Βαλκάνιος σου είπε να πας στο φεστιβάλ όχι τόσο πολύ για να πηδήξεις αλλά για να κοινωνικοποιηθείς λίγο. Είσαι χωρίς φίλους και παρέες και η μόνη διέξοδος στη ζωή σου είναι 3ήμερα στο μπλοκ με πουτάνες που τις πληρώνεις περισσότερα από ότι αξίζουν. Αν αυτό που ζεις λέγεται νορμάλ φυσιολογική ζωή τότε σίγουρα θα πρέπει να λάβεις βοήθεια από ειδικό γιατί οι φριζίδες σου άφησαν ανεξίτηλα τραύματα με το να σε πάνε τρένο στην δουλειά.
Αυτό βγάζει κακια που ξέρεις τι ζωή κάνει στη Γερμανία και αν έχει φίλους επειδή πόσταρε ένα σπίτι κοντέινερ σημαίνει ότι δεν έχει ζωή; Μπορεί και να μην έχει αλλά αυτό από που προκύπτει ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό βγάζει κακια που ξέρεις τι ζωή κάνει στη Γερμανία και αν έχει φίλους επειδή πόσταρε ένα σπίτι κοντέινερ σημαίνει ότι δεν έχει ζωή; Μπορεί και να μην έχει αλλά αυτό από που προκύπτει ;

δεν το λέω με κακία φιλικά του το λέω ν' αλλάξει στάση ζωής, στα υπόλοιπα ξέρω κάτι παραπάνω και τα γράφω δεν τα κατέβασε η κούτρα μου

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
478
Πόντοι
36
ο Βαλκάνιος σου είπε να πας στο φεστιβάλ όχι τόσο πολύ για να πηδήξεις αλλά για να κοινωνικοποιηθείς λίγο.
Δηλαδή τι να κοινωνικοποιηθεί; Να κάνει πχ φίλους στο Οκτομπερφεστ που να γίνουν κολλητοι για μια ζωή και να βλέπουν Τετάρτη βράδυ παρέα Champions League μέχρι τα βαθειά γεράματα; Κατ αρχήν ο κμαν είναι στην άλλη άκρη της Γερμανίας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
δεν το λέω με κακία φιλικά του το λέω ν' αλλάξει στάση ζωής, στα υπόλοιπα ξέρω κάτι παραπάνω και τα γράφω δεν τα κατέβασε η κούτρα μου
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάω πάσο αλλά και τι νόημα έχει να ασκούμε κριτική για την ζωή κάποιου άλλου ; Αυτός δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν τις ιστορίες του γράφει ενήλικας είναι ότι θέλει κάνει τσολιάδες στα αρχιδια του θα γίνουμε ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή τι να κοινωνικοποιηθεί; Να κάνει πχ φίλους στο Οκτομπερφεστ που να γίνουν κολλητοι για μια ζωή και να βλέπουν Τετάρτη βράδυ παρέα Champions League μέχρι τα βαθειά γεράματα; Κατ αρχήν ο κμαν είναι στην άλλη άκρη της Γερμανίας

ρε συ δεν το έπιασες το νόημα η κοινωνικοποίηση δεν είναι μόνο να έχεις φίλους και φίλες στο τόπο που ζεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάω πάσο αλλά και τι νόημα έχει να ασκούμε κριτική για την ζωή κάποιου άλλου ; Αυτός δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν τις ιστορίες του γράφει ενήλικας είναι ότι θέλει κάνει τσολιάδες στα αρχιδια του θα γίνουμε ;

δεν του ασκώ κριτική ίσα ίσα του λέω κάποια πράγματα σε εντελώς φιλικό πλαίσιο ώστε να δει με άλλη οπτική την ζωή του.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
δεν του ασκώ κριτική ίσα ίσα του λέω κάποια πράγματα σε εντελώς φιλικό πλαίσιο ώστε να δει με άλλη οπτική την ζωή του.
Δεν τον κόβω για δυστυχισμένο στην Ελλάδα άτομα της δίκης του εμφάνισης και ηλικίας παίζουν πρέφα στον καφενέ αυτός φυτίλιαζει ευρω για να γλύφει σλαβικά κοκαλάκια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θέλουμε μυθιστόρημα Kman με τα κατορθώματα στο ανατολικό μπλοκ. Ρώτησα το Copilot και βρήκε πλατφόρμες αυτοέκδοσης στη Γερμανία. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι, επειδή θα είναι στα ελληνικά θα πρέπει να το γράψει ο ίδιος. Εκτός αν βρει ghostwriter εκτός πλατφόρμας. :coffee:

ΥΓ Επίσης αυτή τη φάση με την τανάλια δεν την ξέρω. Τι έγινε ακριβώς;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν τον κόβω για δυστυχισμένο στην Ελλάδα άτομα της δίκης του εμφάνισης και ηλικίας παίζουν πρέφα στον καφενέ αυτός φυτίλιαζει ευρω για να γλύφει σλαβικά κοκαλάκια

δεν είπα ότι είναι δυστυχισμένος μην ερμηνεύεις λάθος τα ποστ μου.
είπα ξεκάθαρα ότι είναι αντικοινωνικός και δεν έχει φίλους και ζει σε μια ψευδαίσθηση ότι τα τριήμερα στο μπλοκ είναι η μόνη διέξοδος όταν η Γερμανία είναι γεμάτη με σλάβες.

επίσης μην βάζεις σε σύγκριση τον μέσο Έλληνα +50 με τον Κάημαν γιατί ο μέσος έλληνας στην ηλικία του ανέχεται την κάθε χοντρή που του ρίχνει και παντόφλα. Μπήκες σε άτοπη σύγκριση

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.801
Πόντοι
1.056
Μάλλον θα πάω Πολωνία το επόμενο ΣΚ να ρίξω κανάν πούτσο.Εχει και φανταστικό καιρό τώρα,μιλάμε για κλιματική αλλαγή.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
δεν είπα ότι είναι δυστυχισμένος μην ερμηνεύεις λάθος τα ποστ μου.
είπα ξεκάθαρα ότι είναι αντικοινωνικός και δεν έχει φίλους και ζει σε μια ψευδαίσθηση ότι τα τριήμερα στο μπλοκ είναι η μόνη διέξοδος όταν η Γερμανία είναι γεμάτη με σλάβες.

επίσης μην βάζεις σε σύγκριση τον μέσο Έλληνα +50 με τον Κάημαν γιατί ο μέσος έλληνας στην ηλικία του ανέχεται την κάθε χοντρή που του ρίχνει και παντόφλα. Μπήκες σε άτοπη σύγκριση
Τι φίλους να έχει μετανάστες στο κωλομερος που μείνει εργάτες στην φάμπρικα εστιάτορες και οδηγούς που κάνουν το σκατο τους παξιμάδι να κατεβάσουν μια μπεμβε στο χωριό τον Αύγουστο ; Ίδιες ανησυχίες και θέλω έχει με όλη αυτή τη μούργα ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι φίλους να έχει μετανάστες στο κωλομερος που μείνει εργάτες στην φάμπρικα εστιάτορες και οδηγούς που κάνουν το σκατο τους παξιμάδι να κατεβάσουν μια μπεμβε στο χωριό τον Αύγουστο ; Ίδιες ανησυχίες και θέλω έχει με όλη αυτή τη μούργα ;

καλά ότι πεις δεν επιμένω. Έχεις την άποψη σου, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Ας κάτσει μόνος του λοιπόν μέσα στη τρώγλη του χωρίς φίλους και να περιμένει το επόμενο τριήμερο για να πάει στο μπλοκ

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
478
Πόντοι
36
Ο μόνος φίλος που θα ταίριαζε στον κμαν στη Γερμανία είναι ο paralimnios

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.843
Πόντοι
2.606
καλά ότι πεις δεν επιμένω. Έχεις την άποψη σου, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Ας κάτσει μόνος του λοιπόν μέσα στη τρώγλη του χωρίς φίλους
Δεν είπα ότι είναι σωστή δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουνε απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον ειρμό της σκεψης σου όταν το μοναδικό πράγμα που ξέρουμε για αυτόν και μας επέτρεψε να μάθουμε είναι ότι μένει σε ένα σπίτι σαν κοντέινερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν είπα ότι είναι σωστή δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουνε απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον ειρμό της σκεψης σου όταν το μοναδικό πράγμα που ξέρουμε για αυτόν και μας επέτρεψε να μάθουμε είναι ότι μένει σε ένα σπίτι σαν κοντέινερ

εγώ όπως σου είπα σε προηγούμενο ποστ ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα για την ζωή του Κάημαν από τον μέσο αναγνώστη που διαβάζει τα γραφόμενα του εδώ. Και του τα λέω εντελώς φιλικά ενώ κάποιοι γελάνε μαζί του και τον κοροιδεύουν

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom