εκαναν μπαρπεκιου για τα γενεθλια του φιλου και μαζευτηκαν ακαλεστοι και μερικοι αλλοι γειτωνες να φανε.
εψηναν σιασλικ τα σουβλακια τους και εκοψαν σαλαμι,τυρι ψωμι και αλλα τζιμπηματα.
καποια στιγμη ο ενας ακαλεστος γειτωνας αφου εφαγε και ηπιε βρηκε ευκαιρια και μπηκε
στο σπιτι του γνωστου μου καπετανιου που ελειπε ταξιδι αλλα η γυναικα του ηταν μαζι μας.
οι γειτωνες του φιλου μου ειναι και δικοι μου φιλοι αφου γνωριζομαστε απο τα γενεθλια του
καθε χρονο, το τραπεζι και τα ποτα παντα ειναι απο μενα κερασμενα.
μετα απο μηνες που ρωτησα τον φιλο τι εγινε ο αστειος ακαλεστος γειτονας που ηρθε και ετρωγε
με 3 στομαχια σαν να ηταν καλεσμενος?μου ειπε εχασες επισοδεια,εκλεψε απο το σπιτι
του καπετανιου λεφτα και τα κινητα της γυναικας του.τον προδοσαν αλλοι και του εφεραν αστυνομια.
χεστηκε και τα εδωσε πισω,ειπε υταν μεθυσμενος και καταλαθος μπηκε στο σπιτη της γειτονεισας.
πολλες φωρες την γλιτωσα και εγω απο καλεσμενους οχι μονο να με κλεψουν αλλα και να με καθαρισουν.
εγραψα παλαιοταιρα την ιστορια κιεβο με φιλο μου χρονια κολητο που θα μου εκανε κακο και εγραψα
και για βιζιτα που αρπαξε το μαχαιρι και φωναζε σαν τρελη γιατι της εδωσα 50 ευρο και ηθελε αλλα 100!
περασμενο καλοκαιρι απο τα πολλα που εγιναν οδυσσο μου εκανε η ιστορια που σας εγραψα τοτε
που 2 κοπελες 15 ετων μαχαιρωσαν 65 χρονο ελβετο μετα που του εριξαν σπρει και του εκλεψαν
λεφτα και τον υπολογιστη του.τελευταια φωρα που προσπαθησαν να με στησουν οδυσσο γκομενες
ηταν πριν 3 και 5 χρονια.απο τοτε εδω και 4 χρονια ειμαι μονος εκει χωρις γκομενες,ουτε μιλαω καμιας
και στα αρχιδια μου.δεν χανω τιποτα που δεν ασχολουμε με αυτες.αν βρω κατι στο σαλον που αξιζει θα πληρωσω
μεχρι 50-60 ευρο και τελος.