Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΠΟΥΣΤΛΕΡ...

Τα ψιλοτακουνα που φοραγες τη κυριακη το βραδυ στη Συγγρου που ησουν μες τα νευρα και σου κορναρα και εκανες οτι δε με ειδες, τα δινεις και στον Πουσταδουρο;;;

Φορατε το ιδιο νουμερο στις γοβες;;

Γι αυτο σου πασαρε τα δωρα του Αλγερινου που δεν ηθελε;;

:confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Εχετε σκεφτει οτι ΚΜΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ και ΛΑΚΗΣ απλα επειδη εχουν προσωπικη ΖΩΗ μας εχουν γραψει στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ τους ολους εμας τα ναυαγια εδω μεσα;
Να μπουν να κανουν τι; :confused:
το αστείο της χρονιάς
Το βραβείο πάει σε...Καρα-μάνη

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυποι το νημα παει για αργο θανατο, οσο κμαν και δημητρακης κανουν αποχη. τυπος καραμανης ειναι καλος αλλα δεν ειναι αρκετος για να επιβιωσει το νημα:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πεθανε πσοφησε το νημα...

Τα καθικια διωξανε Κμαν, Δημητρακη, Μαρκελλο και Λακη!
Και μετα φυγανε κι αυτοι.. Ο Πουστλερ πλεον μπαινει σπανια γτ ειναι καθε μερα πιατσα Συγγρου, ο Πουσταδουρος ζει τον ερωτα του κι εχει πεσει με τα μουτρα στον Αλγερινο,!τα υπολοιπα ναυαγια, ρεντ, ξενιτεμενος μπαλκονατος, αρλουμπα-ουερ δεν εμπαιναν ουτως η αλλως... ο ΒΠ μετα τα αισχη του Λενινγκραντ κρυβεται να γλιτωσει το αυτοφορο απο την Ιντερπολ...

Ποιος εμεινε;

Εγω, εσυ και τα μυστ...!εεε.. ο μπουνισμενος και καθυστερημενος Ουκας Χαζοχαρης... :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το νήμα ανήκει στον άρχοντα,θα επιστρέψει επί της ουσίας!

Καραφλομήτσαινα πήρε αυτό που της άξιζε,δεν άντεξε το σκληρό γαμήσι και την απαξίωση,προσπάθησε με κλώνους ναυάγια-πούστηδες να γυρίσει το παιχνίδι αλλά η Αχίλλειος πτέρνα του(καράφλα) τον πρόδωσε!:grin:
Υπάρχει και άλλο υλικό για πάρτη του,θα δημοσιευτεί όταν βγει από το λαγούμι του.:grin:

Αγράμματοι υπάνθρωποι τύπου ΠουΣτράτου απλά μοστράρουν τον κώλο τους και προσπαθούν να κλέψουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ από την Μαρκέλλα.:confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε γαμωτο στην οδυσσο συνεχεια διαβαζω καθε λιγες μερες,επεστρεψε ναυτικος μετα απο 6-8 μηνες με 20,000 δολαρια
και παντα παιφτει θυμα ληστειαιχε ς απο αγνωστους μεσα η εξω στο ιδιο του το σπιτι!φιλο μου ληστεψε φιλος του μια
μερα που εκαναν σουβλακι κατω στην αυλη και επιναν παρεα!συχνα διαβαζω εφυγε με μεγαλο ποσο απο τραπεζα
και τον περιμενουν 4-5 με μασκες,οπλα,ροπαλα και τους τα παιρνουν,πως τα ξερουν ουκρανια?
μια μερα ημουν στο συναλαγμα και παρατηρω ενα αυτοκολητο ιδιοτικης εταιριας σεκιουριτι για τις καμερες.
σκεφτωμουν η ιδια εταιρια προσεχει αλλα μαχαζια,τραπεζες,συναλαγματα και γυρνανε με στολες,αυτοκινητα
ακομα και με πολιτικα αυτοκινητα μαζερατι και φεραρι βλεπω εξω απο το γραφειο αυτης της εταιριας.
δηλαδη η μαφια εγινε νομιμη ιδιοτικη εταιρια προστασιας.καπεια αλλα μαχαζια και τραπεζες εχουν αυτοκολητα
πανω στα ταμια απο αλλες ιδιοτικες εταιριες σεκιουριτι.οδυσσο περσι και προπερσι γινωταταν πολεμος μεταξυ 2 εταιριων.
πυροβοληθηκαν 2 ομαδες στο κεντρο στα βιβλια που ειναι τα συναλαγματα που πας και αλλαζεις στο παζαρι.
εβαλαν μετα βομβα στον αρχηγο μιας απο τις ιδιοτικες εταιριες.που θελω να καταληξω με το σκεφτικο αυτο.
επιδει μιλησα και με φιλους ουκρανους,μου ειπαν σε βλεπουν απο πιο δρομο πας ερχεσε καθημερινα και υπολογιζουν
σε ποια περιοχη μενεις και παρακολουθουν την περιοχη αυτη.αν πας καθημερινα σε 2-3 αναλακτηρια διπλα σου οπως εγω
και αλλαζεις 300-500 ευρο την μερα οπως εγω γινεσε στοχος.παρατηρησα οτι τα αναλακτηρια διπλα μου ανηκουν
σε συγκεκριμενη εταιρια που ελεχει και το καζινο διπλα μου,σουπερμαρκετ,μαχαζια και το πρακτορειο ποδοσφαιρου
που βρισκωνταν οι τυποι που με κτυπησαν!λογο της στολης που ηταν οι ιδιοι υπεθεσα ειναι σεκιουριτοι καπου γυρω.
ετσι συνεχως παρακολουθουσα μηνες το πρακτορειο,καζινο και 2 μαχαζια πιο περα.
την επεσα σε καπειον που χεστηκε ετσι τον εβγαλα απο τις λιστα με τους υποπτους

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διαβαζα τωρα τα νεα απο οδυσσο για αυτο εγραψα ασχετο με το θεμα μας γιατι πανω απο ολα ειναι η
υγεια και η ασφαλεια μας εμας που ειμαστε συχνοι επισκεφτες και καπιοι ακομα παραπανω αν και δεν
μπορουμε πρωσωρινα να ειμαστε μονιμα γιατι εχουμε και αλλου δουλειες οπως εγω και ο δασκαλος ιωσηφ
σε ελλαδα και σοφια.μην μοιραζεστε ποτε με κανενα τα σχεδια σας,η ποσα λεφτα κρατατε γιατι δεν υπαρχουν φιλιες.
οσα επαθα εκει 30 χρονια που ανεβαινω τα επαθα 99% απο φιλους,γνωστους και διαφωρους που ψαρεψαν πλιροφοριες
για μενα.για πουτανες,σπονσορινκ και αλλα σας εγραψα χρονια πριν που ασχολουμουν με αλλα νικ.
πλεον δεν ασχολουμε με το παιγνιο,ιδικα οδυσσο που δεν υπαρχει τιποτα.
να φερνω γκομενες απο ρωσια τα εκανα πριν 20 χρονια στα 20 μου που εφερνε μεσο φιλου πουτανες απο μοσχα.
σας εγραψα που εκανα φιγουρα παλαιοτερα με τις πουτανες λεγωντας ειναι γκομενες μου δηλαδη αυτα που κανει
ο αρχοντας τα τελευταια χρονια.μια μερα με εκανε ρεζιλι γνωστος μου ρωσος στην μοσχα διευθηντης σε αεροπορικη εταιρια.
του παρουσιασα μια γκομενα που δεν φενωταν σπονσορετα και του λεω ειναι η γκομενα μου.
με ρωτα στο αυτι ποσα της εδωσες?ηθελα να ανοιξει η γη και να με καταπιει χαχαχαχαχα.
τωρα θυμαμε ποσο ρεζιλι και ποσο δουλεμα θα εκανε ο κοσμος πισω μου οταν κυκλοφορουσα με σπονσορετεσ.
πλεον ντρεπομε να το κανω ιδικα οδυσσο που με ξερουν ολοι και οπως λεει ο θειος μου εδω οπου παμε
ειναι υπαληλοι με τις οικογενειες τους,μας ξερουν αστυνομια,ολοι ειναι ντροπη να μας βλεπουν με πουτανες.
για αυτο παω κανα σαλον που δεν σε βλεπει κανεις αλλα και αυτα ποιοτικα δεν λενε πλεον

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυπε ουκχαρης μην μετανιωνεις για οσα εζησες. με 30 χρονια εμπειρια στον χωρο σου αξιζει ανετα να διευθυνεις εσο το νημα.του σπονσορινγκ.
εδω αλλοι σε αλλα νηματα το παιζουν ψαγμενοι με 25 χρονια εμπειριας μονο:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
ρε γαμωτο στην οδυσσο συνεχεια διαβαζω καθε λιγες μερες,επεστρεψε ναυτικος μετα απο 6-8 μηνες με 20,000 δολαρια
και παντα παιφτει θυμα ληστειαιχε ς απο αγνωστους μεσα η εξω στο ιδιο του το σπιτι!φιλο μου ληστεψε φιλος του μια
μερα που εκαναν σουβλακι κατω στην αυλη και επιναν παρεα!συχνα διαβαζω εφυγε με μεγαλο ποσο απο τραπεζα
και τον περιμενουν 4-5 με μασκες,οπλα,ροπαλα και τους τα παιρνουν,πως τα ξερουν ουκρανια?
μια μερα ημουν στο συναλαγμα και παρατηρω ενα αυτοκολητο ιδιοτικης εταιριας σεκιουριτι για τις καμερες.
σκεφτωμουν η ιδια εταιρια προσεχει αλλα μαχαζια,τραπεζες,συναλαγματα και γυρνανε με στολες,αυτοκινητα
ακομα και με πολιτικα αυτοκινητα μαζερατι και φεραρι βλεπω εξω απο το γραφειο αυτης της εταιριας.
δηλαδη η μαφια εγινε νομιμη ιδιοτικη εταιρια προστασιας.καπεια αλλα μαχαζια και τραπεζες εχουν αυτοκολητα
πανω στα ταμια απο αλλες ιδιοτικες εταιριες σεκιουριτι.οδυσσο περσι και προπερσι γινωταταν πολεμος μεταξυ 2 εταιριων.
πυροβοληθηκαν 2 ομαδες στο κεντρο στα βιβλια που ειναι τα συναλαγματα που πας και αλλαζεις στο παζαρι.
εβαλαν μετα βομβα στον αρχηγο μιας απο τις ιδιοτικες εταιριες.που θελω να καταληξω με το σκεφτικο αυτο.
επιδει μιλησα και με φιλους ουκρανους,μου ειπαν σε βλεπουν απο πιο δρομο πας ερχεσε καθημερινα και υπολογιζουν
σε ποια περιοχη μενεις και παρακολουθουν την περιοχη αυτη.αν πας καθημερινα σε 2-3 αναλακτηρια διπλα σου οπως εγω
και αλλαζεις 300-500 ευρο την μερα οπως εγω γινεσε στοχος.παρατηρησα οτι τα αναλακτηρια διπλα μου ανηκουν
σε συγκεκριμενη εταιρια που ελεχει και το καζινο διπλα μου,σουπερμαρκετ,μαχαζια και το πρακτορειο ποδοσφαιρου
που βρισκωνταν οι τυποι που με κτυπησαν!λογο της στολης που ηταν οι ιδιοι υπεθεσα ειναι σεκιουριτοι καπου γυρω.

τυπε ουκχαρη οταν γραφεις οτι ο φιλος σου με τον φιλο του "εκαναν μαζι σουβλακι" στην αυλη τι εννοεις? κολλαγανε κρεας πανω στην πιτα? :confused::confused:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Φιλος retro νομιζω αντιπαθουμε τα ιδια ατομα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εεε

Πιθικιι

Πιθικακοοοο

ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΕΕΕ

εσενα μιλαω μωρη αριστερηηη

ΞΟΥ ΡΕ ΑΠ ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ

ΞΟΥ ΡΕ!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυπος tigerhead σκαει λαθραια μεσα στο νημα ακαλεστος, περιπλανιόταν μεσα στα νηματα των πολιτικων μεταφεροντας το κλιμα των social media:confused:

τυπος καραμανης τον υποδεχεται με καψόνι σας πιο παλιος στο νημα του σπονσορινγκ. :confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

τυπε ουκχαρη οταν γραφεις οτι ο φιλος σου με τον φιλο του "εκαναν μαζι σουβλακι" στην αυλη τι εννοεις? κολλαγανε κρεας πανω στην πιτα? :confused::confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εκαναν μπαρπεκιου για τα γενεθλια του φιλου και μαζευτηκαν ακαλεστοι και μερικοι αλλοι γειτωνες να φανε.
εψηναν σιασλικ τα σουβλακια τους και εκοψαν σαλαμι,τυρι ψωμι και αλλα τζιμπηματα.
καποια στιγμη ο ενας ακαλεστος γειτωνας αφου εφαγε και ηπιε βρηκε ευκαιρια και μπηκε
στο σπιτι του γνωστου μου καπετανιου που ελειπε ταξιδι αλλα η γυναικα του ηταν μαζι μας.
οι γειτωνες του φιλου μου ειναι και δικοι μου φιλοι αφου γνωριζομαστε απο τα γενεθλια του
καθε χρονο, το τραπεζι και τα ποτα παντα ειναι απο μενα κερασμενα.:cheesy:
μετα απο μηνες που ρωτησα τον φιλο τι εγινε ο αστειος ακαλεστος γειτονας που ηρθε και ετρωγε
με 3 στομαχια σαν να ηταν καλεσμενος?μου ειπε εχασες επισοδεια,εκλεψε απο το σπιτι
του καπετανιου λεφτα και τα κινητα της γυναικας του.τον προδοσαν αλλοι και του εφεραν αστυνομια.
χεστηκε και τα εδωσε πισω,ειπε υταν μεθυσμενος και καταλαθος μπηκε στο σπιτη της γειτονεισας.
πολλες φωρες την γλιτωσα και εγω απο καλεσμενους οχι μονο να με κλεψουν αλλα και να με καθαρισουν.
εγραψα παλαιοταιρα την ιστορια κιεβο με φιλο μου χρονια κολητο που θα μου εκανε κακο και εγραψα
και για βιζιτα που αρπαξε το μαχαιρι και φωναζε σαν τρελη γιατι της εδωσα 50 ευρο και ηθελε αλλα 100!
περασμενο καλοκαιρι απο τα πολλα που εγιναν οδυσσο μου εκανε η ιστορια που σας εγραψα τοτε
που 2 κοπελες 15 ετων μαχαιρωσαν 65 χρονο ελβετο μετα που του εριξαν σπρει και του εκλεψαν
λεφτα και τον υπολογιστη του.τελευταια φωρα που προσπαθησαν να με στησουν οδυσσο γκομενες
ηταν πριν 3 και 5 χρονια.απο τοτε εδω και 4 χρονια ειμαι μονος εκει χωρις γκομενες,ουτε μιλαω καμιας
και στα αρχιδια μου.δεν χανω τιποτα που δεν ασχολουμε με αυτες.αν βρω κατι στο σαλον που αξιζει θα πληρωσω
μεχρι 50-60 ευρο και τελος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και τον σαλονικιο τον εστησαν οδυσσο,τον γνωριζει ο διμητρακης,ο ντερτι ,ο αλλαν,σλαβιανι και ο τασος τον σαλονικιο.
αυτον τον εστηναν απο ιτερνετ,μιλουσε με μικρουλες και ερχωνταν διαφοροι παλικαραδες.
ποτε ομως δεν τον εδειραν,τραβουσε και εφευγε χωρις να δωσει σημασια.μονο μια φωρα
οταν περπατουσε προς το παζαρι τον κτυπησε καπειος μια γροθια,πηρε το κινητο του και εφυγε.
σηνηθησμενο αυτο στην οδυσσο,μεχρι και φιλης μου ομορφη κοπελα οπως εκανε γυμναστικη
την κτυπησε περαστικος και της πηρε το κινητο.στο κιεβο εξαρτατε που εισαι και τι ωρα.
περπατανε οι περισοτεροι χρισατικ που ειναι τινγα σε αστυνομια και λενε ειναι ακινδυνα.
τραβα σε κανα μετρο που περνας 15 -25 λεπτα απο παρκα και δασακια βραδι οπως καποια μετρο
που εγραψα παλαιοτερα περιοχες πιο πανω απο το σταθμο του τρενου και θα δεις αν τολμας να βγεις εκει
που δεν εχει κανενα να κατεβαινει.σουλιαβκα,νιβκι περιοχες

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ

ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΧΡΕΣΑΤΙΚ

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ!

:grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ο ΚΜΑΝ θα επανελθει δυναμικα ειμαι σιγουρος. Δεν ειναι Σαββιδης να φυγει νυχτα.

Τελειωνει η χρονια, ολες οι εταιριες εχουν δουλεια τωρα.

Χτυπαει υπερωριες για να γεμισει το οπλοστασιο του με βαλκανικους πυραυλους.

Μετα , το Γεναρη του 2021 προβλεπω, θα ξεχυθει στις ακομα χιονισμενες ευρασιατικες στεπες της Ουκρανιας και θα ποσταρει μαζικα τα θυματα των πυραυλων.

Εκει που δεν θα τον περιμενουν και που οι αμυνες θα εχουν καταρευσει θα επιτεθει. Η ανωτεροτητα του τσοπανη μοιραια θα επικρατησει. Βαλκανικη ανωτεροτητα.

Ο Μητσος σαν δημιουργικη φυση που ειναι (χεσιματα, κατσικακια, σατανισμος) θα επιστρεψει οταν γυρισει και ο ΚΜΑΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom