Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.690
Πόντοι
12.756
Λακη επειδη εχω βγει με καποια μελη απο εδω μεσα και με γυναικες που εμπαιναν παλια καποιες ηταν αξιογαμευσιμες και επισης ατομα εδω πολυ αξιοπρεπη που κραταω ακομα επαφες μαζι τους και βγαινουμε ακομα...επισης καλο ειναι να μην π[ιστευουμε τι μας λενε σε πμ γιατι συνηθως ειναι μαλακιες...βλεπε Μπαροκ που εχει και μασουρια κλπ κλπ:)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Απ τα λιγα που χω καταλαβει μπαροκ και μπραμπ πρεπει να ναι μεσοκοποι γυρω στα 55+ ευκαταστατοι με καλες δουλειες...
μπορει και να πεφτωωεξω δε ξερω... :confused:
Δεν είσαι κανας μαλακας κάνει μπαμ
Μέσα έπεσες ακριβώς
Κι έξω έχει χιονια

Δεν έχει παγκάνι ο brabus67 ;;;
Με απογοητεύεις !
Εγώ κατά βάθος είχα την ελπίδα ότι είχε και θα μας πήγαινε βόλτες !

Ξέρεις κανέναν άλλο που θα μπορούσε να έχει παγκάνι ;;;

Δεν είναι λογικό , ένας με παγκάνι , λαμπορκίνι και amg να μπαίνει εδώ και να κάνει καμάκι 20.000posts
σε γυναικεία προφίλ ;;;;;

Βρίσκεις κάτι το περίεργο ;;;;;

Χιόνια έχει τώρα ! Και μάλιστα με -61 C !!!!!

Ιδού !!!!!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δυστυχως οι μικροζυθοποιειες βαρανε πολυ τις τιμες... ε δε γινεται να μου χεις μικρο μπουκαλι στα 2-2,5€ λες και ειναι chimay η leffe!
Λογικο να στραφω τις αλφα η τις ακομα πιο φτηνες ξενες που φερνουν αποκλειστικα καποια μαρκετ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Δύο Μ3 ;;;

Μόνο ;

Κάτι για όλες τις Μ5, 20 παλιές φεράρι , όλες τις λάμπο, δύο παγκάνι , μια μπουκάτι και μερικά εγγλέζικα , άστον μάρτιν , μόργκαν και μπέντλεϋ δεν λέγαμε ;;;
Δεν ξέρω
Αυτός που μου τοπε λέει τάχει δεί
Αλλά από την άλλη ούτε μια φωτό ένα λεβιέ κ μια δυο αποδείξεις 80ευρα βενζίνη...
Κάτι δεν κολλάει φίλε Μπραμπ
πως να κολλάει δηλαδή εγώ 20 ευρώ απλή βάζω και περνάω βδομάδα το τι σου είπε κάποιος είναι υπόλογος αυτός όχι εγώ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Δύο Μ3 ;;;

Μόνο ;

Κάτι για όλες τις Μ5, 20 παλιές φεράρι , όλες τις λάμπο, δύο παγκάνι , μια μπουκάτι και μερικά εγγλέζικα , άστον μάρτιν , μόργκαν και μπέντλεϋ δεν λέγαμε ;;;
Δεν ξέρω
Αλλά από την άλλη ούτε μια φωτό ένα λεβιέ κ μια δυο αποδείξεις 80ευρα βενζίνη...
πως να κολλάει δηλαδή εγώ 20 ευρώ απλή βάζω και περνάω βδομάδα το τι σου είπε κάποιος είναι υπόλογος αυτός όχι εγώ

Εγώ τύπε με 20 απλή περνάω ένα μήνα και βάλε, πάρε νταιτονα να σωθείς και συ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.690
Πόντοι
12.756
Δύο Μ3 ;;;

Μόνο ;

Δεν ξέρω
εγω βαζω καθε Τριτη Μπραμπ 30 ευρω v-power 98 οκτανια σε προσφορα:grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μου κάνει αίτημα φιλίας ο ... barock !!!!!!!

Το φόρουμ είναι σουρεαλισμός !!!!!!!!

Δυστυχώς , δεν έχω πολύ χρόνο .

Χαβαλέ είχε το μπινελίκωμα αν και ξέφυγε και το παραχέσαμε.

Πέρα από το μπινελίκωμα και παρόλο που θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ κουραστικοί όσοι έχουν γίνει ... ουρές μου,
δεν θα ήθελα κάποιος να πάθει κακό . Θα με στεναχωρούσε .Στην τελική μαλακίες λέμε.
Οπότε αν τα ... τινάξει κάποιος (σαφώς δεν το εύχομαι) , όταν ξαναμπώ , μη μου το πείτε, γιατί θα τον λυπηθώ ακόμη κι αν χεζόμασταν σε τακτική βάση !

Χαιρετίσματα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
μισή ώρα ακόμη ή χάλασε το ρολόι μου ;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Δύο Μ3 ;;;

Μόνο ;

Δεν ξέρω

Τουρμπάτος κι εσύ τύπε, ή απλά θύμα του μάρκετινγκ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
98αρες .... παίζουν σε τούρμπο και κάτι εμ πάουερ μπεεμβε και πορσικά ......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δυστυχως οι μικροζυθοποιειες βαρανε πολυ τις τιμες... ε δε γινεται να μου χεις μικρο μπουκαλι στα 2-2,5€ λες και ειναι chimay η leffe!
Λογικο να στραφω τις αλφα η τις ακομα πιο φτηνες ξενες που φερνουν αποκλειστικα καποια μαρκετ...

Ναι, όντως μερικές φορές οι τιμές τους είναι πολύ ψηλές.

Αλλά, υπάρχουν ορισμένες μίκρο που κάνουν πολύ καλή δουλειά όπως η Βόρεια και η Σεπτέμ. Ποιοτικές και με συνέπεια.

Τώρα στα σουπερμάρκετ υπάρχουν από αυτές που φέρνει το Λιντλ μέχρι αυτές που φέρνει ο Μάρκετ Ιν. Παίζει και εκεί η ποιότητα.

Παρόλα αυτά ο κόσμος θέλει κάτι το διαφορετικό. Δεν είναι τυχαία η μεγάλη διάδοση της Μάμος ενώ έχει πλέον ξεχαστεί η Μύθος.

Και εκτός της Αθηναϊκής υπάρχουν πάντα οι μεσαίες όπως η Βεργίνα και η Έζα.

Αλλά για να μην είμαστε οφτόπικ, ιδού και μία μπύρα Ελληνο- πολωνικής συνεργασίας:

pintastrange-brew-disco-athens-050lt.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Μου κάνει αίτημα φιλίας ο ... barock !!!!!!!

Το φόρουμ είναι σουρεαλισμός !!!!!!!!

Δυστυχώς , δεν έχω πολύ χρόνο .

Χαβαλέ είχε το μπινελίκωμα αν και ξέφυγε και το παραχέσαμε.

Πέρα από το μπινελίκωμα και παρόλο που θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ κουραστικοί όσοι έχουν γίνει ... ουρές μου,
δεν θα ήθελα κάποιος να πάθει κακό . Θα με στεναχωρούσε .Στην τελική μαλακίες λέμε.
Οπότε αν τα ... τινάξει κάποιος (σαφώς δεν το εύχομαι) , όταν ξαναμπώ , μη μου το πείτε, γιατί θα τον λυπηθώ ακόμη κι αν χεζόμασταν σε τακτική βάση !

Χαιρετίσματα.
τραλαλακη με συγκινήσεις ρε μπαγασα ένα δάκρυ έτρεξε στο μάγουλο μου αλλά να ξέρεις δεν σκέφτομαι να τιναξω τα πέταλα πριν σε δω να σηκώνεις την κούπα στον αέρα του μπου :grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.690
Πόντοι
12.756
Δύο Μ3 ;;;

Μόνο ;

Δεν ξέρω

Τουρμπάτος κι εσύ τύπε, ή απλά θύμα του μάρκετινγκ;
θυμα μαρκετινγκ:grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.690
Πόντοι
12.756
και η κουτση Μαρια βαζει αφου καθε Τριτη η σελ την εχει ενα λεπτο μονο παραπανω απο την κανονικη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Λάκη μας ζαλίσες τα μεζεα

Με τα νεοελληνικά σου πρότυπα
Μπεμπες πορσικα κλπ μλκιες αλλά αγόρασες Λεόν
ΛΕΟΝ ΡΕ ΠΟυΣΤΗ ΜΟΥ
ΣΕΑΤ ΛΕΟΝ??
ΚΑΙ ΝΤΙΖΕΛ??? ΝΤΙΖΕΛ????ΚΑΙ ΜΕ ΔΌΣΕΙΣ??????
παρεμκαι ένα παπί σαν τον μπαρόκ να είσαι κομπλέ

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Μαμμος ωραια μπυρα! Οπως και Βεργινα και Εζα (η πιλσνερ) Επισης αξιολογες κραφτ, ζεος, φρεσκια μπυρα χιου (αν και ακριβη...)
Οταν ομως θελω να λιωσω (10-12 μεγαλες και ανω) Αλφα η για ακομα πιο φθηνα τιμια μπιριτσα η Royal Dutch του bazaar με 0,89€ η μεγαλη η το μπυρονι του market in με 0,85€

Επαναλαμβανω ομως μονο για ποσοτητα η με παρεα σπιτι οπου μετα τη 10η δε καταλαβαινεις και τη διαφορα με τις ακριβοτερες!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.690
Πόντοι
12.756
ωρα 12 και 20 μετα τα μεσανυχτα....το μπου δεν θα ειναι ποτε ξανα το ιδιο...ο Λακης λυγισε...αποχωρησε με κατεβασμενο κεφαλι...ΑΝΤΙΟ Λακη....θα θυμομαστε τον παλιο Λακη με τα φυσεκλικια,τα χεσιματα στους ταφους,τις χλιδες...το μνημονιο τσακισε και σενα τελικα...RIP:undecided::cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom