poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ζεσταινει το δεξι ο σεργιος να της σβουρηξει κολοσκαμπιλακι της ατακτης φρ΄άουΜε ερεθισε αυτο το σκηνικο........!
ζεσταινει το δεξι ο σεργιος να της σβουρηξει κολοσκαμπιλακι της ατακτης φρ΄άουΜε ερεθισε αυτο το σκηνικο........!
Μόνο δέος.Πάρε μια γεύση παλιού καλού kman
Φαντάσου πόσα Τσιμπουκια έχει κάνει αυτό το σουργελο και πόσους πολιτικούς κοιλαραδες έχει ανακουφισει για να την κάνουν minister of state.. Εχει πιει τα χισια με το κιλο?Η Αγγλιδα υπουργός εξωτερικών δεν αναγνωρισε τη ρωσικη κυριαρχία σε Ροστοβ Βορονεζ.Για τον πουτσο εντελώς.
Επεισοδιακή συνάντηση Λαβρόφ με τη Βρετανίδα ομόλογό του, τι συνέβη όταν η Λιζ Τρας δεν αναγνώρισε ρωσικά εδάφη
Οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Βρετανία είναι κακές εδώ και χρόνια - Έφτασαν στο χαμηλότερο επίπεδό τους με τη δηλητηρίαση και τον θάνατο του Αλεξάντερ Λιτβινένκο, στο Λονδίνο το 2006 και με την απόπειρα δολοφονίας του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στο Σόλσμπερι το 2018www.protothema.gr
Τι θλιβερό να λέγεσαι Ουκρανία δλδ στε ελεύθερη μετάφραση τα σύνορα το τέλος ή προς το τέλος Υ= πρόθεμα κατεύθυνσηςΗρθε το πληρωμα του χρονου νομιζω ,αλλωστε οταν η Μεγαλη Αικατερινη απελευθερωσε τα σημερινη εδαφη της Ουκρανιας απο τους Οθωμανους δεν υπηρχε τοτε Ουκρανια ... τα ονομασε Νεα Ρωσια
Novorossiya - Wikipedia
en.wikipedia.org
τυπε μπροστα της ο τσιπρας που μιλαγε για λεσβο και μυτιληνη φαινεται πανεπιστήμοναςΦαντάσου πόσα Τσιμπουκια έχει κάνει αυτό το σουργελο και πόσους πολιτικούς κοιλαραδες έχει ανακουφισει για να την κάνουν minister of state.. Εχει πιει τα χισια με το κιλο?
Εγω θα τον ρωτουσα στα ισια πως ειναι δυνατον μια χωρα 150εκ. κατοικων να την γλεντανε κατι χωρια ala Νορβηγια, Αυστρια και Σουηδια..... Ποσο αταλαντοι πρεπει να ειναι δηλ. οι Ρωσοι ;;;Έπρεπε να βγάλει την πουτσα εξω ή το καμουτσικι και να της ρίξει μια στον κωλο όπως έφευγε.Θα ήταν και μήνυμα για τη Δύση.
Το μεγαλο λαθος του Γιανουκοβιτς που το παραδεχθηκε ο ιδιος ηταν οτι δεν εβγαλε τον στρατο στους δρομους τον Φλεβαρη του 2014 για να τελειωσει μια και καλη απο τα ουκρανικα φασιστικα στοιχεια.Τι θλιβερό να λέγεσαι Ουκρανία δλδ στε ελεύθερη μετάφραση τα σύνορα το τέλος ή προς το τέλος Υ= πρόθεμα κατεύθυνσης
Κραι δηλδ τέλος
Να = κατάληξη παθητικής μετοχής ή επιθέτου θυληκου γένους..
Δλδ το σύνορο το τέλος της Ρωσίας κ εσύ σαν Ουκρανός πχ να ζητάς ανεξαρτησια
Τι εννοεις γαμπριλικι; Το παιζεις εσυ επιδοξος γαμπρος η ζητανε αυτες γαμους και τα συναφη;Εχω βρει κάτι Ρωσίδες κορυφές και μιλάμε με γαμπριλίκι όχι με σπονσοριλίκι.Ξεφεύγεις τελείως.Να δούμε πώς θα οργανώσω την εξόρμηση.
Πολύ άνετες οι Ρωσίδες ειδικά αν ασχοληθείς με επαρχία.
Ναι αλλά εγώ είμαι υπέρ των Αμερικανών τυπεΤο μεγαλο λαθος του Γιανουκοβιτς που το παραδεχθηκε ο ιδιος ηταν οτι δεν εβγαλε τον στρατο στους δρομους τον Φλεβαρη του 2014 για να τελειωσει μια και καλη απο τα ουκρανικα φασιστικα στοιχεια.
Οι Ναζι εντος και εκτος Γερμανιας ακομη δεν μπορουν να χωνεψουν την ηττα απο τον Κοκκινο Στρατο ,ογδοντα χρονια μετα και η Unternehmen Barbarossa εξακολουθει να τους στοιχειωνει
Βλεποντας τα νηματα που ανοιγεις συντροφε πιστευα οτι ησουν υπερ των Αφρικανων ...Ναι αλλά εγώ είμαι υπέρ των Αμερικανών τυπε
Κολεγκα ακόμα κ να χάσουν οι Αμερικανοί από τον πουστη πολιτικά στρατιωτικά ,κατάφεραν μέσω του καπιταλισμού να εδραιώσουν το δυτικό τρόπο ζωής όχι μόνο στους Ρώσους Κινέζου αλλά ακόμα κ στους ΖουλούΒλεποντας τα νηματα που ανοιγεις συντροφε πιστευα οτι ησουν υπερ των Αφρικανων ...
ενας αγνος ιδεολογος κομμουνιστης οπως εγω ας πουμε
Ο κμαν είναι παλιόςΤυπε εχεις σκοράρει ποτέ με αγγλιδα ή σουηδεζα απο καμάκι και μόνο; Οχι πληρωτικά ή πλατωνικά
Ο κμαν είναι παλιός
Αγγλίδες σουηδεζες φιλανδες οποίος ήταν Κω ροδο το 90 γάμουσε άνετα μετριες
Εγκώ που ημουν και τοπ γκομενο τότε γκαμουσα μουναρομουναρες που ίδιες ξαναγαμισα μόνο 10 15 χρόνια μετά Μολδαβία κ Ουκρανία το 2005 και μετά
Άρα ο κμνα σίγουρα αγγλιδες σουηδεζες έχει πάρει αν σύχναζε σε πουτδονησια Κω ροδο Κρήτη
Πότε σκέφτεσαι να το οργανώσεις;;;Το ιδανικό είναι να πας μια βδομάδα Μόσχα η Πιτερ και να συναντήσεις 5 γκόμενες ντόπιες και από επαρχία.
Οι Ρωσίδες λένε ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχέση και πετάνε μπούτια,βυζια,κωλους.Είναι παρά πολύ καλά ειδικά επαρχία.Και στο σπονσοριλικι βέβαια.
Εχω πολύ δυνατά κοννε δίμετρα άλογα να δούμε πως θα οργανωσω τη φάση,
Ο παπάς που είναιKman uber alles
Έχεις προσόντα να ακολουθήσεις τον άρχοντα σε σπονσορέτς ινσταντ φαξ πυραύλους κλπ?Πότε σκέφτεσαι να το οργανώσεις;;;
Αν είναι κάπου στον Μαϊο είμαι μέσα, άμα ψάχνεις παρέα!!!