Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Σοβαρά τύπε;
Εσένα σου κάνει για σοβαρό άτομο ο Κμαν; Που απλά αποφεύγει να απαντήσει σε όποιον τον αμφισβητεί στα ίσια για τις μαλακίες που γράφει και το μόνο που έχει να κάνει να πει είναι: πού είναι οι φωτογραφίες σας;

Που του λες ότι πληρώνεις για να γαμήσεις σε κάνει απλά ένα κινητό πορτοφόλι για τις καριόλες και εκείνος το παίζει Δον Ζουάν και ότι είναι ο γαμιάς της γειτονιάς, όταν προφανώς οποιοσδήποτε με τα φράγκα του θα γαμούσε τα ίδια και καλύτερα μουνέτα.
Ώπα φίλε.Ότι και να λέμε πληρώνει και γαμάει με το κιλό.Κάντο και εσύ και τα λέμε μετά.Εγώ πάντως δεν το κάνω και τον χαίρομαι.Τώρα όσα δεν πιάνει η αλεπού......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kman ένας αρχάριος καινούργιος παίκτης Από ποιο site μπορεί να βρει σπονσορετες;;
Και γω θέλω να φώτα σου σε αυτό.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα στο νήμα του Άρχοντα, προβλέπω μακελειό...
PreciousRegalCrustacean-size_restricted.gif

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.Μια Πολωνεζα απο το Mazury μου το πρωτοεμαθε.Εκτοτε εχω σπονσοραρει καμια πενηνταριά γκόμενες.Το καλύτερο είναι το live sponsoring χτυπάς τη γκόμενα στα κλαμπ ή στο δρόμο.Το ονλαιν σπονσορινγκ είναι καινούργιο σχετικά φρούτο.
Το ονλαιν είναι πάντα πιο επικίνδυνο γιατί οι σπονσορετς καραδοκούν να σε μαδησουν,είναι για πιο έμπειρους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Το μουνί έχει πραγματική αξία είναι το νόμισμα ενώ ο πούτσος δεν έχει καμία αξία.Καμία δεν αγοράζει πούτσο.Πόσα μπορδέλα υπάρχουν για άντρες και πόσα γυναίκες?Πόσες είναι οι πουτάνες και πόσοι οι ζιγκολό?Απλά καμία σχέση.
Το μουνί έχει πλασματική υπεραξία που την έχουν ορίσει οι πυρφόροι. Και μια που αναφέρονται πρώην σοβιετικά κράτη, πόσοι δεν γαμούσαν τζάμπα, επειδή έτσι τις είχαν εκπαιδεύσειι .Η γυναίκα είναι σαν το σκυλί. Όπως την έχεις, θα μάθει. Υπάρχουν και άλλοι που πούλησαν το τομάρι τους ακριβά. Και δεν φορτώθηκαν μια άφραγκη τρύπα. Αλλά πήραν τρύπα με προίκα. Και μια που σύγκρινες ζιγκολό με πουτάνα. Ο ένας παίρνει μερικά εκατόμπαλα αμοιβή. Ενώ η άλλη μερικά ευρώ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
σε ρυθμο κερκιδας πανιωνιου

σε φωναζουν σκουλικη σε λενε ερπετο
και της φαπας αφεντικο
ολο κι ολο στο βολο ενα μπαραζ
ολο με το κωλο γαμας
ΑΡΗ για σενα η Β εθνικη
ρωταει και ανυσυχει
Η Δοξα δραμας και η προοδευτικη
τετοιο πελατη που να ξαναβει

πανιωλε ολε ολεο σκουλικι αρειακο
εισαι η ντροπη του βορρα
Απο την ζεστη??

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.Μια Πολωνεζα απο το Mazury μου το πρωτοεμαθε.Εκτοτε εχω σπονσοραρει καμια πενηνταριά γκόμενες.Το καλύτερο είναι το live sponsoring χτυπάς τη γκόμενα στα κλαμπ ή στο δρόμο.Το ονλαιν σπονσορινγκ είναι καινούργιο σχετικά φρούτο.
Το ονλαιν είναι πάντα πιο επικίνδυνο γιατί οι σπονσορετς καραδοκούν να σε μαδησουν,είναι για πιο έμπειρους.
Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες τι θα έκανες καλύτερα τι λάθη έχεις κάνει στο σπονσοριλικι ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το μουνί έχει πλασματική υπεραξία που την έχουν ορίσει οι πυρφόροι. Και μια που αναφέρονται πρώην σοβιετικά κράτη, πόσοι δεν γαμούσαν τζάμπα, επειδή έτσι τις είχαν εκπαιδεύσειι .Η γυναίκα είναι σαν το σκυλί. Όπως την έχεις, θα μάθει. Υπάρχουν και άλλοι που πούλησαν το τομάρι τους ακριβά. Και δεν φορτώθηκαν μια άφραγκη τρύπα. Αλλά πήραν τρύπα με προίκα. Και μια που σύγκρινες ζιγκολό με πουτάνα. Ο ένας παίρνει μερικά εκατόμπαλα αμοιβή. Ενώ η άλλη μερικά ευρώ.
Και σ'είχα παρεξηγήσει... :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ώπα φίλε.Ότι και να λέμε πληρώνει και γαμάει με το κιλό.Κάντο και εσύ και τα λέμε μετά.Εγώ πάντως δεν το κάνω και τον χαίρομαι.Τώρα όσα δεν πιάνει η αλεπού......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με ξέρεις και από χτες παληκάρι μου;
Ή γράφεις ότι σου πέσει από το κεφάλι; Πού ξέρεις τι γαμάω και πόσο συχνά εδώ που είμαι και από τι προέλευση;

Μήπως γνωρίζεις και για όλο το υπολοιπο φόρουμ για το πόσο συχνά γαμάμε και τι γαμάμε;

Δικαίωμα σού να κάνεις θεό τον τυπάκο που πληρώνει 500ρικα για μερικά γαμήσια, αλλά μην μας τον πασάρεις και εμάς ότι είναι κάποιος.
Γιατί σίγουρα υπάρχει κόσμος που γαμάει ωραία μουνιά και με πολύ λιγότερα χρήματα και με λιγότερη έπαρση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες τι θα έκανες καλύτερα τι λάθη έχεις κάνει στο σπονσοριλικι ;

Εχω κάνει κάποια λαθη αλλά οχι τοσο πολλά.Αν γυριζα το χρόνο πίσω μαλλον δε θα έκανα τη στροφή απο τις Τσεχες στις Πολωνεζες που έκανα το 2010.Μέχρι τοτε ειχα καμια δεκαριά διμετρες Τσεχες που εναλασσα για πληρωμένες διακοπες και τις αντικατεστησα με 10 Πολωνεζες με σπονσοριλικι.Βεβαια ήμουν Αθήνα τοτε και συνεφερε κάπως.Ισως έπρεπε να επιμεινω Ουκρανία που ήταν πιο εύκολα πάντα.Αλλα δε μετανιωνω.Εζησα ολες τις καλες εποχες σε Τσεχες,Πολωνεζες,Ουκρανεζες που δε γυρνανε πισω και συνεχιζω ακάθεκτος.
Στο ονλαιν σπονσοριλικι εφαγα παπα στην αρχη και εχασα λεφτά σε απατεωνισσες γιατι ήμουν αμαθος αλλα σιγά σιγά εμαθα.
Καπου το 2012 ειχε γίνει φανερό στα καμακια του μπλοκ οτι η φαση εξελισσόταν ταχεως στο καθαρο σπονσοριλικι οι ρομαντισμοι και τα γαμπριλικια σιγα σιγα τελειωναν.Οποτε έπρεπε να προσαρμοστούμε στη νεα πραγματικότητα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.
Το ενοικιάζω διαδικτυακες εκδιδόμενες είναι και αυτό μεράκι. Τόσο πλούσια είναι η γλώσσα μας. Ας μην χρησιμοποιούμε ξενόγλωσσες λέξεις.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Με ξέρεις και από χτες παληκάρι μου;
Ή γράφεις ότι σου πέσει από το κεφάλι; Πού ξέρεις τι γαμάω και πόσο συχνά εδώ που είμαι και από τι προέλευση;

Μήπως γνωρίζεις και για όλο το υπολοιπο φόρουμ για το πόσο συχνά γαμάμε και τι γαμάμε;

Δικαίωμα σού να κάνεις θεό τον τυπάκο που πληρώνει 500ρικα για μερικά γαμήσια, αλλά μην μας τον πασάρεις και εμάς ότι είναι κάποιος.
Γιατί σίγουρα υπάρχει κόσμος που γαμάει ωραία μουνιά και με πολύ λιγότερα χρήματα και με λιγότερη έπαρση.
Ενώ εσύ ξέρεις τον Kman απο χθες;κανέναν δεν κάνω θεό.Ανεβάζει πράγματα και γράφει αναλυτικά αυτά που θέλει να πει.Στην τελική αυτός εκτίθεται είτε είναι σωστός είτε όχι.Εσύ κάνεις το ίδιο για να υπάρχει το ίδιο μέτρο σύγκρισης.Στην τελική αν εσύ γαμάς περισσότερα και καλύτερα μουνιά με λιγότερα ποιός ο λόγος που θες να κριτικάρεις με αυτό τον τρόπο.Υπάρχουν και άλλοι που γαμάνε σάπιες και πάλι μπορεί να έχουν έπαρση.Σου ξαναλέω ανεβάζει,δείχνει,εκτίθεται και μόνο για αυτό τον χαίρομαι.Είπα ότι τον χαίρομαι δεν είπα ότι είναι θεός.Επιπλέον αναφέρθηκα γενικά στο νήμα πιο πριν σε όλους και απάντησες εσύ και μου λες ότι δεν θα έπρεπε να χαίρομαι για κάποιον που πληρώνει για να γαμάει μουνιά.Κάνω λάθος ή είμαστε σε νήμα με θέμα το σπονσορινγκ και το σεξοτουρισμό;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης το σπονσοριλικι εχει τοπικο χρωμα.Αλλιως παιζει Ουκρανία αλλιώς Πολωνία αλλιως Τσεχία και αλλιώς Ρωσία και Λευκορωσία.Υπαρχουν γενικοί κανόνες αλλά τοπικές διαφορές.
Τώρα με την παγκοσμιοποιηση βέβαια σιγά σιγα οι τοπικές διαφορές εξομαλυνονται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.549
Πόντοι
22.266
Δλδ βγαίνω στο καριμπιαν ή στο τσι Κίεβο κ οποία μου αρέσει την κόλαση κ της λέω θες για δύο μέρες να σε σπομσοραρω να βγούμε να φάνε να πράξουμε ξενοδοχείο κ να σου δοκω πχ τόσα ευρώ;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φαντάσου να είχαμε προσθετική, αφαιρετική ,τοπική ,κατεύθυνσης

Στην αρχαία ελληνική αποδίδονται με την δοτική
Στα σανσκριτικά που μελετώ για να πάω να γαμησω Ινδη αφού σλσυες δε μου κάθονται,,,, τα έχουν ξεχωριστα
Ηφαιστειε θα μας κανεις προξενιο καμια Ινδη;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δλδ βγαίνω στο καριμπιαν ή στο τσι Κίεβο κ οποία μου αρέσει την κόλαση κ της λέω θες για δύο μέρες να σε σπομσοραρω να βγούμε να φάνε να πράξουμε ξενοδοχείο κ να σου δοκω πχ τόσα ευρώ;;;;

Παλια δηλαδή προ τριετίας ας πούμε πριν τη φρι βίζα πηγαινες Carribean κερναγες μια γκόμενα μη πουτανα χουφτωνες τσιμπαγες τηλέφωνο και την επόμενη μερα την καλουσες σε ρεστωραν κοντα στο διαμέρισμα και μετά βουρ στο διαμέρισμα για πούτσο.Αμα σου αρεσε της έδινες χατζηλικι 100 ευρώ για να την ξαναγαμησεις την επόμενη μερα.Που σου αρεσε εννοείται.Ειχε πολλές γκομενες εμφανισιμες με νορμαλ επαγγελματα που έκαναν αρπαχτές.Τωρα το Chi εχει κλείσει και το Carribean έχει μόνο μέτριες πουτανες οποτε το σκηνικό τη νύχτα εχει δυσκολέψει αρκετά.
Το κόλπο είναι πας π.χ στο κλαμπ Πολωνία Ουκρανία Λευκορωσία κερνας τη γκόμενα και της προτείνεις συνάντηση για ψώνια την επόμενη μέρα οτι θες να της πάρεις ενα ωραιο δώρο.Ολες τρελαίνονται με τα δώρα και δε θέλουν να χάσουν την ευκαιρία. Βέβαια πρέπει να έχεις κόψει τη γκόμενα σωστά μερικες τσιμπανε το δωρακι και εξαφανίζονται,δεν τρώνε το πουτσακι.
Αμα πεις στην άλλη θα σου πάρω το φόρεμα ή τις μποτες αν μου κάνεις μια ωραία πίπα εννοείται οτι πιάνεις τα αρχιδια σου πρέπει να είσαι διακριτικός.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σοβαρά τύπε;
Εσένα σου κάνει για σοβαρό άτομο ο Κμαν; Που απλά αποφεύγει να απαντήσει σε όποιον τον αμφισβητεί στα ίσια για τις μαλακίες που γράφει και το μόνο που έχει να κάνει να πει είναι: πού είναι οι φωτογραφίες σας;

Που του λες ότι πληρώνεις για να γαμήσεις σε κάνει απλά ένα κινητό πορτοφόλι για τις καριόλες και εκείνος το παίζει Δον Ζουάν και ότι είναι ο γαμιάς της γειτονιάς, όταν προφανώς οποιοσδήποτε με τα φράγκα του θα γαμούσε τα ίδια και καλύτερα μουνέτα.
Προσυπογράφω και συμπληρώνω τα εξής:
Συχνά πυκνά ποστάρει τις ίδιες και τις ίδιες φώτο.
Όταν του πεις την αλήθεια,τσαντίζεται,σπάει εύκολα και μπινελικώνει άσχημα (γιατί ως γνωστόν χύνει τους αμφισβητίες στην μάπα τρομάρα του και λέει στους άλλους να πιάσουν τα αρχίδια του).
Να μην μιλήσω για τους κανόνες (εδώ γελάμε) του παίγνιου (εδώ ξαναγελάμε).Φαντάσου χάνει σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος ορίζει τους κανόνες κατά το δικό του συμφέρον (Με τον Αμερικανό που γάμησε μπροστά του μια "σπονσορέτα" του,εκείνη που του είπε πως βρωμάει,χώρια μια άλλη που από ότι διάβασα,
την έπεφτε σε άλλους μπροστά του).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom