sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.549
- Πόντοι
- 22.266
Kman ένας αρχάριος καινούργιος παίκτης Από ποιο site μπορεί να βρει σπονσορετες;;
Ώπα φίλε.Ότι και να λέμε πληρώνει και γαμάει με το κιλό.Κάντο και εσύ και τα λέμε μετά.Εγώ πάντως δεν το κάνω και τον χαίρομαι.Τώρα όσα δεν πιάνει η αλεπού......Σοβαρά τύπε;
Εσένα σου κάνει για σοβαρό άτομο ο Κμαν; Που απλά αποφεύγει να απαντήσει σε όποιον τον αμφισβητεί στα ίσια για τις μαλακίες που γράφει και το μόνο που έχει να κάνει να πει είναι: πού είναι οι φωτογραφίες σας;
Που του λες ότι πληρώνεις για να γαμήσεις σε κάνει απλά ένα κινητό πορτοφόλι για τις καριόλες και εκείνος το παίζει Δον Ζουάν και ότι είναι ο γαμιάς της γειτονιάς, όταν προφανώς οποιοσδήποτε με τα φράγκα του θα γαμούσε τα ίδια και καλύτερα μουνέτα.
Και γω θέλω να φώτα σου σε αυτό.Kman ένας αρχάριος καινούργιος παίκτης Από ποιο site μπορεί να βρει σπονσορετες;;
Ποτέ καφέ στο νήμα του αρχηγού
Το μουνί έχει πλασματική υπεραξία που την έχουν ορίσει οι πυρφόροι. Και μια που αναφέρονται πρώην σοβιετικά κράτη, πόσοι δεν γαμούσαν τζάμπα, επειδή έτσι τις είχαν εκπαιδεύσειι .Η γυναίκα είναι σαν το σκυλί. Όπως την έχεις, θα μάθει. Υπάρχουν και άλλοι που πούλησαν το τομάρι τους ακριβά. Και δεν φορτώθηκαν μια άφραγκη τρύπα. Αλλά πήραν τρύπα με προίκα. Και μια που σύγκρινες ζιγκολό με πουτάνα. Ο ένας παίρνει μερικά εκατόμπαλα αμοιβή. Ενώ η άλλη μερικά ευρώ.Το μουνί έχει πραγματική αξία είναι το νόμισμα ενώ ο πούτσος δεν έχει καμία αξία.Καμία δεν αγοράζει πούτσο.Πόσα μπορδέλα υπάρχουν για άντρες και πόσα γυναίκες?Πόσες είναι οι πουτάνες και πόσοι οι ζιγκολό?Απλά καμία σχέση.
Απο την ζεστη??σε ρυθμο κερκιδας πανιωνιου
σε φωναζουν σκουλικη σε λενε ερπετο
και της φαπας αφεντικο
ολο κι ολο στο βολο ενα μπαραζ
ολο με το κωλο γαμας
ΑΡΗ για σενα η Β εθνικη
ρωταει και ανυσυχει
Η Δοξα δραμας και η προοδευτικη
τετοιο πελατη που να ξαναβει
πανιωλε ολε ολεο σκουλικι αρειακο
εισαι η ντροπη του βορρα
Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες τι θα έκανες καλύτερα τι λάθη έχεις κάνει στο σπονσοριλικι ;Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.Μια Πολωνεζα απο το Mazury μου το πρωτοεμαθε.Εκτοτε εχω σπονσοραρει καμια πενηνταριά γκόμενες.Το καλύτερο είναι το live sponsoring χτυπάς τη γκόμενα στα κλαμπ ή στο δρόμο.Το ονλαιν σπονσορινγκ είναι καινούργιο σχετικά φρούτο.
Το ονλαιν είναι πάντα πιο επικίνδυνο γιατί οι σπονσορετς καραδοκούν να σε μαδησουν,είναι για πιο έμπειρους.
Και σ'είχα παρεξηγήσει...Το μουνί έχει πλασματική υπεραξία που την έχουν ορίσει οι πυρφόροι. Και μια που αναφέρονται πρώην σοβιετικά κράτη, πόσοι δεν γαμούσαν τζάμπα, επειδή έτσι τις είχαν εκπαιδεύσειι .Η γυναίκα είναι σαν το σκυλί. Όπως την έχεις, θα μάθει. Υπάρχουν και άλλοι που πούλησαν το τομάρι τους ακριβά. Και δεν φορτώθηκαν μια άφραγκη τρύπα. Αλλά πήραν τρύπα με προίκα. Και μια που σύγκρινες ζιγκολό με πουτάνα. Ο ένας παίρνει μερικά εκατόμπαλα αμοιβή. Ενώ η άλλη μερικά ευρώ.
Το καλύτερο είναι το live sponsoring χτυπάς τη γκόμενα στα κλαμπ ή στο δρόμο
Με ξέρεις και από χτες παληκάρι μου;Ώπα φίλε.Ότι και να λέμε πληρώνει και γαμάει με το κιλό.Κάντο και εσύ και τα λέμε μετά.Εγώ πάντως δεν το κάνω και τον χαίρομαι.Τώρα όσα δεν πιάνει η αλεπού......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν γύριζες τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες τι θα έκανες καλύτερα τι λάθη έχεις κάνει στο σπονσοριλικι ;
Το ενοικιάζω διαδικτυακες εκδιδόμενες είναι και αυτό μεράκι. Τόσο πλούσια είναι η γλώσσα μας. Ας μην χρησιμοποιούμε ξενόγλωσσες λέξεις.Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.
Ενώ εσύ ξέρεις τον Kman απο χθες;κανέναν δεν κάνω θεό.Ανεβάζει πράγματα και γράφει αναλυτικά αυτά που θέλει να πει.Στην τελική αυτός εκτίθεται είτε είναι σωστός είτε όχι.Εσύ κάνεις το ίδιο για να υπάρχει το ίδιο μέτρο σύγκρισης.Στην τελική αν εσύ γαμάς περισσότερα και καλύτερα μουνιά με λιγότερα ποιός ο λόγος που θες να κριτικάρεις με αυτό τον τρόπο.Υπάρχουν και άλλοι που γαμάνε σάπιες και πάλι μπορεί να έχουν έπαρση.Σου ξαναλέω ανεβάζει,δείχνει,εκτίθεται και μόνο για αυτό τον χαίρομαι.Είπα ότι τον χαίρομαι δεν είπα ότι είναι θεός.Επιπλέον αναφέρθηκα γενικά στο νήμα πιο πριν σε όλους και απάντησες εσύ και μου λες ότι δεν θα έπρεπε να χαίρομαι για κάποιον που πληρώνει για να γαμάει μουνιά.Κάνω λάθος ή είμαστε σε νήμα με θέμα το σπονσορινγκ και το σεξοτουρισμό;Με ξέρεις και από χτες παληκάρι μου;
Ή γράφεις ότι σου πέσει από το κεφάλι; Πού ξέρεις τι γαμάω και πόσο συχνά εδώ που είμαι και από τι προέλευση;
Μήπως γνωρίζεις και για όλο το υπολοιπο φόρουμ για το πόσο συχνά γαμάμε και τι γαμάμε;
Δικαίωμα σού να κάνεις θεό τον τυπάκο που πληρώνει 500ρικα για μερικά γαμήσια, αλλά μην μας τον πασάρεις και εμάς ότι είναι κάποιος.
Γιατί σίγουρα υπάρχει κόσμος που γαμάει ωραία μουνιά και με πολύ λιγότερα χρήματα και με λιγότερη έπαρση.
Δλδ βγαίνω στο καριμπιαν ή στο τσι Κίεβο κ οποία μου αρέσει την κόλαση κ της λέω θες για δύο μέρες να σε σπομσοραρω να βγούμε να φάνε να πράξουμε ξενοδοχείο κ να σου δοκω πχ τόσα ευρώ;;;;Εγώ το σπονσορινγκ το ξεκίνησα το 2008.Μια Πολωνεζα απο το Mazury μου το πρωτοεμαθε.Εκτοτε εχω σπονσοραρει καμια πενηνταριά γκόμενες.Το καλύτερο είναι το live sponsoring χτυπάς τη γκόμενα στα κλαμπ ή στο δρόμο.Το ονλαιν σπονσορινγκ είναι καινούργιο σχετικά φρούτο.
Το ονλαιν είναι πάντα πιο επικίνδυνο γιατί οι σπονσορετς καραδοκούν να σε μαδησουν,είναι για πιο έμπειρους.
Ηφαιστειε θα μας κανεις προξενιο καμια Ινδη;Φαντάσου να είχαμε προσθετική, αφαιρετική ,τοπική ,κατεύθυνσης
Στην αρχαία ελληνική αποδίδονται με την δοτική
Στα σανσκριτικά που μελετώ για να πάω να γαμησω Ινδη αφού σλσυες δε μου κάθονται,,,, τα έχουν ξεχωριστα
Δλδ βγαίνω στο καριμπιαν ή στο τσι Κίεβο κ οποία μου αρέσει την κόλαση κ της λέω θες για δύο μέρες να σε σπομσοραρω να βγούμε να φάνε να πράξουμε ξενοδοχείο κ να σου δοκω πχ τόσα ευρώ;;;;
Προσυπογράφω και συμπληρώνω τα εξής:Σοβαρά τύπε;
Εσένα σου κάνει για σοβαρό άτομο ο Κμαν; Που απλά αποφεύγει να απαντήσει σε όποιον τον αμφισβητεί στα ίσια για τις μαλακίες που γράφει και το μόνο που έχει να κάνει να πει είναι: πού είναι οι φωτογραφίες σας;
Που του λες ότι πληρώνεις για να γαμήσεις σε κάνει απλά ένα κινητό πορτοφόλι για τις καριόλες και εκείνος το παίζει Δον Ζουάν και ότι είναι ο γαμιάς της γειτονιάς, όταν προφανώς οποιοσδήποτε με τα φράγκα του θα γαμούσε τα ίδια και καλύτερα μουνέτα.