Νέα

Split tongue (γλώσσα φιδιού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.bmezine.com/news/lizardman/20050726-dustin.jpg[/img[/URL]]

ξερω οτι το θεαμα θα φρικαρει τους περισσοτερους εδω, αλλα απλα θελω να πω οτι αν δεν σας εχει παρει πιπα ποτε γκομενα με split tongue πολυ απλα δε ξερετε πως ειναι μια πραγματικη πιπα  :headbang3:

η συμβουλη μου: αν τυχει να βρειτε... οσο και να μη σας αρεσει η τυπισα σα στυλακι, ειναι κατι πραγματικα εξω απο αυτον τον κοσμο.

αρκει να πω οτι οι δυο ακρες κινουνται αυτονομα η μια απο την αλλη...

αναμνησεις....  ;D

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bmezine.com/news/lizardman/20050726-dustin.jpg[/img[/URL]]

ξερω οτι το θεαμα θα φρικαρει τους περισσοτερους εδω, [color=yellow]αλλα απλα θελω να πω οτι αν δεν σας εχει παρει πιπα ποτε γκομενα με split tongue πολυ απλα δε ξερετε πως ειναι μια πραγματικη πιπα  :headbang3:[/color]

η συμβουλη μου: αν τυχει να βρειτε... οσο και να μη σας αρεσει η τυπισα σα στυλακι, ειναι κατι πραγματικα εξω απο αυτον τον κοσμο.

αρκει να πω οτι οι δυο ακρες κινουνται αυτονομα η μια απο την αλλη...

αναμνησεις....  ;D
[/quote]

Δηλαδή, τόσα χρόνια, γενιές και γενιές ανδρών έζησαν και πέθαναν χωρίς να μάθουν τί είναι πραγματική πίπα; :think:

OP
OP
G

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
:2funny:

τζου....

μονο μια μικρη εκταση αυτης  :cheesy:

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
  :think:.....  το καλυτερο που μπορει να κανει η τυπισα με τη γλωσσα της ειναι να σαλιωσει ταυτοχρονα 2 γραμματοσημα......

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
να χωρισουμε και εμεις το καυλι μας στα 2 ωστε να πηδαμε τις γκομενες συνχρονως και απο τις 2 τρυπες.ρε εχουμε ξεφυγει εντελως

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τι διχαλα ειναι αυτη!!!!!!!

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
  :think:.....   το καλυτερο που μπορει να κανει η τυπισα με τη γλωσσα της ειναι να σαλιωσει ταυτοχρονα 2 γραμματοσημα......

ισως ειναι κι ΜΟΝΑΔΙΚΗ που θα μπορει να παρει πιπα και να κανει γλυφομουνι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Να βγάλει αυτή τη γλώσσα να σε φιλήσει  :grin:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Tο ερωτημα ειναι βλεποντας αυτο το θεαμα πως να καυλωσω για να μαθω πως ειναι η "πραγματικη πιπα" οπως λεει και ο φιλος geremy...?

OP
OP
G

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχαχα, οπως ειπα παιδια, δεν ειναι θεμα αν σας αρεσει η οχι, απλα αν σας τυχει ποτε, θα ειναι μαλακια να προσπερασετε ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Με την ίδια λογική όποιος δεν έχει δοκιμάσει πίπα απο φαφούτα που έχει βγάλει την μασέλα δεν ξέρει τι χάνει...
Ομοίως αν δεν σου έχει παίξει μαλακία γιαγιά με πάρκισον, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...

:grin:

Σοβαρά πάντως φίλε geremy, μπορεί η κατάσταση που περιγράφεις να είναι καλή, αλλά το θέαμα είναι λίγο σιχαμερό...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Καποτε λεγαμε φιδισιο κορμι τωρα θα λεμε και φιδισια γλωσσα??

OP
OP
G

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Με την ίδια λογική όποιος δεν έχει δοκιμάσει πίπα απο φαφούτα που έχει βγάλει την μασέλα δεν ξέρει τι χάνει...
Ομοίως αν δεν σου έχει παίξει μαλακία γιαγιά με πάρκισον, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...

φαφουτα το εχω ξανακουσει, αλλα γιαγια με παρκισον πρωτη! θεος!

μαλλον επρεπε να το βαλω στα φετιχ και οχι στα γενικα :P

παντως ενα εχω να πω, οτι μου χε τυχει μια τυπισα στο λονδινο και απο τοτε τιποτα δεν ειναι το ιδιο... τωρα πια ελλαδα και αυτα που βεβαια.... παω στο ελ.βελ. τωρα το καλοκαιρι και κοιταζω τις τουριστριες μπας και ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Εχει 40 βαθμους ζεστη ΕΛΕΟΣ με τις μαλ..κιες :jerking: :headbang:

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
[size=16pt]Και όποιος δεν έχει γαμήσει τριχωτό καράφλα νάνο ενώ αυτός (ο νάνος) τσιμπουκώνει άγρια Τραβεστί, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙ !!![/size]

http://[URL unfurl="true"]www.babes-for-fun.com/100gals/foxyangel/12/pics/05.jpg[/img[/URL]]

Προφανώς κάποιους του έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι :-)

OP
OP
G

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
[size=16pt]Και όποιος δεν έχει γαμήσει τριχωτό καράφλα νάνο ενώ αυτός (ο νάνος) τσιμπουκώνει άγρια Τραβεστί, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙ !!![/size]

http://[URL unfurl="true"]www.babes-for-fun.com/100gals/foxyangel/12/pics/05.jpg[/img[/URL]]

Προφανώς κάποιους του έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι :-)
[/quote]

τωρα με βαζεις σε πειρασμο :P

περα απο πλακα, εγω περιεγραψα μια φαση που μου εκατσε και ειπα οτι ειπα για να τονισω το ποσο καλο ειναι. οπως εγραψα στην αρχη, δε περιμενω οτι θα γουσταρουν ολοι, απλα προτρεπω αν ποτε τυχει, αξιζει και το πουλι σας θα σας ευχαριστει ;)

btw iso η κλαρα στελνει χερετισματα ;D

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω παντα ελεγα οτι δυο γλωσσες ειναι καλυτερες απο μια........... :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom