geremy δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά ΠΟΣΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΕΣ κυκλοφορούν στην αγορά; Σε όλη την ελλάδα να είναι 5? 10? Η πιθανίτητα να μου πάρει τσιμπούκι δίγλωσση είναι μικρότερη από τον γαμήσω τριχωτό καραφλό νάνο ενώ αυτός τσιμπουκώνει ξανθιά τραβεστι :-)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Split tongue (γλώσσα φιδιού)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Βγαινει και σε αντρικη βερσιον? γιατι και αυτο θα ειχε ενδιαφερον
τι ακριβως σας ενδιαφερει μανδάμ ??????
υ.γ. πούτσαι συ μπρε ??????
no hard feelings geremy οκ? Λέμε κανά καλαμπούρι να περνάει και η ώρα :-)
no worries ;) και 5-10 διγλωσσες στην ελλαδα? μακαρι! με τοθφεκι θα μουνα τωρα...
εδω απαγορευεται να το κανεις.
ναι ναι, υπαρχει και σε αντρικη αλλα οπως ειπα εδω δεν υπαρχει studio που να το κανει. αν εχεις καποιον υπ οψην βγαλτου ticket για ολλανδια/γερμανια
εγω απο την πλευρα μου εκανα πολλα στα 20-24 αλλα αυτο δεν ηταν μεσα σε αυτα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
καλα ειδα ολοκληρη εκπομπη μια μερα πως σου κανουνε αυτην τη μαλακια...!!σορυ γιατι μαλακια ειναι για μενα...!!ειδα επισης τι πονο τραβας οταν σου κοβουνε την γλωσα....!!
ελεος ρε παιδια δεν ειμαι κανας οπισθοδρομικος εχω και γω piercing tatoo αλλα αυτη τη μλκια δεν θα την εκανα....!
ελεος ρε παιδια δεν ειμαι κανας οπισθοδρομικος εχω και γω piercing tatoo αλλα αυτη τη μλκια δεν θα την εκανα....!
ειχα δει ενα σχετικο βιντεο αλλα δεν με επεισε οτι ειναι πραγματικο.
και οσο για το split tongue απ οτι μου ειπε η κοπελα στο λονδινο περνει περιπου 2 βδομαδες μεχρι να γινει καλα. απο το operation ομως σχεδον δεν το θυματε γιατι ειχε μπει σε σοκ αδρεναλινης απο την ιδεα.
και οσο για το split tongue απ οτι μου ειπε η κοπελα στο λονδινο περνει περιπου 2 βδομαδες μεχρι να γινει καλα. απο το operation ομως σχεδον δεν το θυματε γιατι ειχε μπει σε σοκ αδρεναλινης απο την ιδεα.
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ γιατι θα του ξεφευγε η κλειτοριδα σου αγαπη!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ γιατι θα του ξεφευγε η κλειτοριδα σου αγαπη!
μα οχι ισα ισα θεωρω οτι γιαυτο το λογο ακριβως θα ειχε ενδιαφερον
τι ακριβως σας ενδιαφερει μανδάμ ??????
υ.γ. πούτσαι συ μπρε ??????
εδω ειμαι........εξαφανισμενη.........καλοκαιριασε και αμολιεμαι στους δορμους
μα οχι ισα ισα θεωρω οτι γιαυτο το λογο ακριβως θα ειχε ενδιαφερον
για την ακριβια θα αγγαλιαζε την κλειτοριδα απο δυο πλευρες αντι απλα να περναει απο πανω.
αν δει καποιος τουσ δονητες που ειναι και για clit orgasm εχουν διχαλα μπροστα.
κατι ξερει η mounitsa
Επισκέπτης
Τριχάλα υπάρχει;
Τριχάλα υπάρχει;
απ οσο ξερω οχι αλλα αν σε κανα sex shop βρεις καμια ΤΡΙχοτη δι-ΧΑΛΑ πες το και σε μας
Επισκέπτης
Ναι θα τα πάρω σβάρνα. Ωραίο λογοπαίχνιο χεχε
Πάντως προτιμώ τις κανονικές και απλές. Αν κάνουν σωστά την δουλεία τους δεν χρειάζονται να διχοτομηθούν
Πάντως προτιμώ τις κανονικές και απλές. Αν κάνουν σωστά την δουλεία τους δεν χρειάζονται να διχοτομηθούν
Επισκέπτης
Αν θέλω εξτρα χεράκι ζηταω την βοήθεια του κοινου ¨Εχει και ζέστη μην με προκαλείς !