Νέα

Σπεύσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τη χρειάζεται την ευχή. γιατί αν δεν έχει κέφια η πουτάνα σήμερα, δεν θα έχει επιτυχία το γαμήσι
Και κεφια να μην εχει αυτος θα ερθει μετα και θα πει οτι γαμησε τη Jenna Jameson της Ελλαδας..ενταξει τι να λεμε τωρα..
Α και μη ξεχνιομαστε..φτου φτου σκορδα αγορι μου..να σου γινει τεραστια,να τη σκισεις τη σκροφα..παρε και ματακι μαζι σου.. :uglystupid:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τη χρειάζεται την ευχή. γιατί αν δεν έχει κέφια η πουτάνα σήμερα, δεν θα έχει επιτυχία το γαμήσι

αφου ειναι επιπεδου στουντιο,τα κανει ολα,μαγειρευει καλο παστιτσιο και και και......................
σιγουρη εγγυηση δεν χρειαζονται ευχες. :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Και κεφια να μην εχει αυτος θα ερθει μετα και θα πει οτι γαμησε τη Jenna Jameson της Ελλαδας..ενταξει τι να λεμε τωρα..
Α και μη ξεχνιομαστε..φτου φτου σκορδα αγορι μου..να σου γινει τεραστια,να τη σκισεις τη σκροφα..παρε και ματακι μαζι σου.. :uglystupid:

δεν σου "μυριζει" λιγο εδω διαφημιση  ??????? :think:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εδω Βουλγαρα απο Φ.67...Επιασε φωτια το μ...ι μου απο αλους εσας σημερα.
Απο αυριο θα βαλω μηχανακι οπως στις τραπεζες με νουμερο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καλα μιλαμε η saint μπροστα στο μωρο δεν πιανει μια.θελει στην καθισια του 10 saint και 20 jameson :2funny: :headbang:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εδω Βουλγαρα απο Φ.67...Επιασε φωτια το μ...ι μου απο αλους εσας σημερα.
Απο αυριο θα βαλω μηχανακι οπως στις τραπεζες με νουμερο

η ουρα ξεκιναει απο την πλατεια βικτωριας :2funny: ηδη κατεφθασαναν οι αστυνομικες αρχες να ρυθμισουν την κυκλοφορια καθως το μενομενο  πληθος  συρρεει κατα χιλιαδες στην φυλης :2funny:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ουρα ξεκιναει απο την πλατεια βικτωριας :2funny: ηδη κατεφθασαναν οι αστυνομικες αρχες να ρυθμισουν την κυκλοφορια καθως το μενομενο  πληθος  συρρεει κατα χιλιαδες στην φυλης :2funny:
Εκ της τροχαιας αττικης παρακαλουνται οι κυριοι να κανουν 2 σειρες δεξια αυτοι τα κατεβασμενα σωβρακα και αριστερα οσοι τα εχουν ακομα επανω..Ευχαριστω...Ελα κεντρο ολα ενταξει

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εκ της τροχαιας αττικης παρακαλουνται οι κυριοι να κανουν 2 σειρες δεξια αυτοι τα κατεβασμενα σωβρακα και αριστερα οσοι τα εχουν ακομα επανω..Ευχαριστω...Ελα κεντρο ολα ενταξει

με αριθμο προτερεοτητας θα πηδανε οπως στις τραπεζες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

σήμερα απογευματινή βάρδια στο Φ. 67.
με μία λέξη TOP!
Βουλγάρα η κοπέλα, δεν συγκράτησα όνομα (μάλλον λένι ή κάτι τέτοιο), κοκκινοσκουφίτσα, μελαχροινή και τούμπανο παιδιά , πραγματικό τούμπανο!!!
σκάει δωμάτιο και αρχίζει στριπ τιζ και τέτοια.
Με είχε προιδεάσει ο αδερφός μου ότι φτύνει καυλί.
Μου σκάει για πίπα και πάει να μου φτύσει τον πούτσο.
Επειδή δεν γουστάρω τέτοια της λέω no i don't like this. Απάντηση: Νο? ΦΤΟΥ!!!
αρχίζει πίπα ποιήμα ανοίγοντας τα πόδια σε ένα απίστευτο άνοιγμα που νόμιζα ότι γαμούσα την πετρουλάκη, αφήνοντας ταυτόχρονα μουνοδάκτυλα, κωλοδάκτυλα κτλ και κοιτάζοντας με στα μάτια.
Μην μπορώντας να κρατηθώ την βάζω στα 4 και αρχίζει τα fuck me babe και τα σχετικά.
Χουφτώνοντας την πέτρινη κωλάρα της δεν άντεξα και πολύ και της τα έδωσα.
Value for money boys.
Και μόνο με 20 γιούρια.
Σπεύσατε πριν την κάνει για studio.
H κοπέλα έχει αστέρι...
Υ.Γ. επίσκεψη σήμερα απόγευμα

επισης ειναι απο καλη οικογενεια,πολυ καλη μαγειρισα με αριστες μουσικες γνωσεις στα πνευστα.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν δινεις συντεταγμενες σε γεωγραφικο μηκος και πλατος ρε φιλε γιατι ειμαι με το καραβι μου ρε φιλε ....
εκανα ψαροντουφεκο στην μυτιληνη και μου τοπε ενας περαστικος ναυαγος πανω σεναν βραχο που του τοπε ενας ψαρας απο το αγρινιο

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν δινεις συντεταγμενες σε γεωγραφικο μηκος και πλατος ρε φιλε γιατι ειμαι με το καραβι μου ρε φιλε ....
εκανα ψαροντουφεκο στην μυτιληνη και μου τοπε ενας περαστικος δαυαγος πανω σεναν βραχο που του τοπε ενας ψαρας απο το αγρινιο
χαχαχαχχαχααχαχ θεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εκανα ψαροντουφεκο στην μυτιληνη και μου τοπε ενας περαστικος δαυαγος πανω σεναν βραχο που του τοπε ενας ψαρας απο το αγρινιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φυλης 71 κατω σημερα απογευμα,ελλη η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom