stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Καλη επιτυχια φιλε σου ευχομαι..!!
ενταξει αρχηγε δεν δινει και πανελληνιες να πηδηξει παει
Καλη επιτυχια φιλε σου ευχομαι..!!
με την ευχή μουσε μισή ωρίτσα πάλι ραντεβού με το μωρό μου...
ενταξει αρχηγε δεν δινει και πανελληνιες να πηδηξει παει
Και κεφια να μην εχει αυτος θα ερθει μετα και θα πει οτι γαμησε τη Jenna Jameson της Ελλαδας..ενταξει τι να λεμε τωρα..τη χρειάζεται την ευχή. γιατί αν δεν έχει κέφια η πουτάνα σήμερα, δεν θα έχει επιτυχία το γαμήσι
τη χρειάζεται την ευχή. γιατί αν δεν έχει κέφια η πουτάνα σήμερα, δεν θα έχει επιτυχία το γαμήσι
Και κεφια να μην εχει αυτος θα ερθει μετα και θα πει οτι γαμησε τη Jenna Jameson της Ελλαδας..ενταξει τι να λεμε τωρα..
Α και μη ξεχνιομαστε..φτου φτου σκορδα αγορι μου..να σου γινει τεραστια,να τη σκισεις τη σκροφα..παρε και ματακι μαζι σου..
δεν σου "μυριζει" λιγο εδω διαφημιση ???????
Εδω Βουλγαρα απο Φ.67...Επιασε φωτια το μ...ι μου απο αλους εσας σημερα.
Απο αυριο θα βαλω μηχανακι οπως στις τραπεζες με νουμερο
Εκ της τροχαιας αττικης παρακαλουνται οι κυριοι να κανουν 2 σειρες δεξια αυτοι τα κατεβασμενα σωβρακα και αριστερα οσοι τα εχουν ακομα επανω..Ευχαριστω...Ελα κεντρο ολα ενταξειη ουρα ξεκιναει απο την πλατεια βικτωριας ηδη κατεφθασαναν οι αστυνομικες αρχες να ρυθμισουν την κυκλοφορια καθως το μενομενο πληθος συρρεει κατα χιλιαδες στην φυλης
Εκ της τροχαιας αττικης παρακαλουνται οι κυριοι να κανουν 2 σειρες δεξια αυτοι τα κατεβασμενα σωβρακα και αριστερα οσοι τα εχουν ακομα επανω..Ευχαριστω...Ελα κεντρο ολα ενταξει
Μονα-ζυγα και δακτυλιος..Κυριακη ρεπο εχω ξεμ..στη λεμεμε αριθμο προτερεοτητας θα πηδανε οπως στις τραπεζες.
χαχαχαχχαχααχαχ θεοςδεν δινεις συντεταγμενες σε γεωγραφικο μηκος και πλατος ρε φιλε γιατι ειμαι με το καραβι μου ρε φιλε ....
εκανα ψαροντουφεκο στην μυτιληνη και μου τοπε ενας περαστικος δαυαγος πανω σεναν βραχο που του τοπε ενας ψαρας απο το αγρινιο
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
με αριστες μουσικες γνωσεις στα πνευστα.
δεν δινεις συντεταγμενες σε γεωγραφικο μηκος και πλατος ρε φιλε γιατι ειμαι με το καραβι μου ρε φιλε ....
εκανα ψαροντουφεκο στην μυτιληνη και μου τοπε ενας περαστικος δαυαγος πανω σεναν βραχο που του τοπε ενας ψαρας απο το αγρινιο