Νέα

Σπασιμο fecebook και viper γινετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Λοιπον επειδη πηρα πολλα πμ και δε μπορω να απανταω στον καθενα ξεχωριστα δειτε εδω πως ειναι το σπασμενο viper!

http://[URL unfurl="true"]www.inautonews.com/wp-content/uploads/2012/04/1996-dodge-viper-crash-florida-11.jpg[/img[/URL]]

Αμα εχει κανεις σας viper και θελει βοηθεια να το σπασω παρακαλω πμ!

[b]ΠΟΥΣΤ[/b]ΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλητερα να τα δουμε φιλε να ξερουμε τι μας γινετε και οχι να μινουμε με την αμφιβολια γαμιετε αλλου δεν γαμιετε ? αν το κανει τουαχιστον λες δεν αξιζει η πουτανα και πας για αλλα .
όχι τυπε ΔΕΝ εχεις το δικαίωμα να παραβιασεις προσωπικα της δεδομενα για να δεις αν σε απατα.
δεν εισαι συζυγος της για να εχεις τετοιο δικαίωμα.
αν δεν την εμπιστεύεσαι απλα χωρισε την και τελος.
αλλιως εσυ εχεις αδικο και εισαι για καταγγελια στην αστυνομια αμεσως.
εγω θα σε καρφωνα, ποσο δε μαλλον η γκομενα που θα σε μισησει για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που πας να κανεις.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Φίλε δεν θα βρεθεί λύση,αν μου επιτρέπεις,ασχολισου με τα όμορφα της ζωής και πάνε παρακατω . είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή σου αυτός που σπαταλάς σε κάτι που δεν αξίζει.
Sorry που κανω παραθεση στον εαυτο μου αλλα το παραπανω το εγραψα απο προσωπικη εμπειρια και εγω ειχα τετοιες υποψιες παλαιοτερα με μια συντροφο μου,σε εμενα ηταν ποιο ευκολα τα πραγματα γιατι χρησιμοποιουσαμε το ιδιο pc και με ενα keylogger ειχα <προσβαση> ακομα και στις σκεψεις τις(ειχα κωδικους απο τα παντα εβλεπα μεχρι και τις αναζητησεις που εκανε στο internet).Και μαντεψε...οι υποψιες ειναι κατι το οποιο συμβαινει και απλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.Ξεκόλα και προχωρησε παρακατω .Αυτο που υποψιαζεσαι αυτο συμβαινει.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
όχι τυπε ΔΕΝ εχεις το δικαίωμα να παραβιασεις προσωπικα της δεδομενα για να δεις αν σε απατα.
εγω θα σε καρφωνα, ποσο δε μαλλον η γκομενα που θα σε μισησει για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που πας να κανεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει,καλυτερα παρανομος παρα χαπατο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι θα πει χαπατο?
αν ανησυχεις φευγεις. τοσο μελι εχει η συγκεκριμενη ή δεν βρίσκεις αλλου πορτοκαλιες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Λοιπον επειδη πηρα πολλα πμ και δε μπορω να απανταω στον καθενα ξεχωριστα δειτε εδω πως ειναι το σπασμενο viper!

http://[URL unfurl="true"]www.inautonews.com/wp-content/uploads/2012/04/1996-dodge-viper-crash-florida-11.jpg[/img[/URL]]

Αμα εχει κανεις σας viper και θελει βοηθεια να το σπασω παρακαλω πμ!

[b]ΠΟΥΣΤ[/b]ΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
καλητερα να τα δουμε φιλε να ξερουμε τι μας γινετε και οχι να μινουμε με την αμφιβολια γαμιετε αλλου δεν γαμιετε ? αν το κανει τουαχιστον λες δεν αξιζει η πουτανα και πας για αλλα .
Τυπε ποσο χρονων εισαι 15 γιατι μονο τα πιτσιρικια σκεφτονται τετοιες μαλακιες με σπασιματα κωδικων

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
  και πως ξερεις αν ειναι παρδεμενη? φιλε .εχω μιλισει προσοπικα εδω σε ενα μελος με πμ πιστεψε με δεν εχεις καν υδεα τι ειναι αυτη η γυναικα για μενα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες .

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
  και πως ξερεις αν ειναι παρδεμενη? φιλε .εχω μιλισει προσοπικα εδω σε ενα μελος με πμ πιστεψε με δεν εχεις καν υδεα τι ειναι αυτη η γυναικα για μενα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες .

ευχαριστω

:hi:

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Τυπε ποσο χρονων εισαι 15 γιατι μονο τα πιτσιρικια σκεφτονται τετοιες μαλακιες με σπασιματα κωδικων
ρε φιλε  ασε τις εξιπνανδες εσενα αν στα φορουσε η γυναικα σου θα ηθελες να σπασεις τον κοδικο τις ναι η οχι ? οπιος θελει βοιθαει αλλα το τι θα κανω αστο σε μενα και αν με κλισουν μεσα .

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ασε τις βλακιες ρε χλεμπονιαρη και κοιτα να αποκαταστησης τα κοριτσια σου την ιακοβο κι ετην εντουρα/κροσσ

:takethis: :takethis: :takethis:
ΠιπΑλεκο κανονιστηκαν καποια ραντεβου θανατου με τεντυ αν ενδιαφερεσαι :hi: :S :S :S

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Sorry που κανω παραθεση στον εαυτο μου αλλα το παραπανω το εγραψα απο προσωπικη εμπειρια και εγω ειχα τετοιες υποψιες παλαιοτερα με μια συντροφο μου,σε εμενα ηταν ποιο ευκολα τα πραγματα γιατι χρησιμοποιουσαμε το ιδιο pc και με ενα keylogger ειχα <προσβαση> ακομα και στις σκεψεις τις(ειχα κωδικους απο τα παντα εβλεπα μεχρι και τις αναζητησεις που εκανε στο internet).Και μαντεψε...οι υποψιες ειναι κατι το οποιο συμβαινει και απλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.Ξεκόλα και προχωρησε παρακατω .Αυτο που υποψιαζεσαι αυτο συμβαινει.
Και τι ανακαλυψες παιχταρα μου? Για πες κανα σκηνικο? Τι εκανες μετα?
Ειχε και viper? Το εσπασες???

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Viber δεν είχε στο pc,αλλά όλα όσα είδα φτάνουν και περισσευουν,.και για το λόγο ότι είμαι καλός άνθρωπος εκτύπωσα μερικά από αυτά που έπρεπε και τα έστειλα με το ταχυδρομείο στους δικούς τις.εμεινα λίγο ακόμα μαζί της μόνο και μόνο για να δω την δυστυχία της(κάθαρμα) και το απόλαυσα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν εχω προσβασει στον υπολογιστη της ουτε στο κηνιτο της αν ειχα ολα ειναι ευκολα με το lazarous add firefox
αποθικευση  η οχι το paswword .παιδια αν μπορει να βοηθεισει καπιος εχει καλος .αλλα παρακαλω πολυ μην το ξεφτιλισουμε το θεμα οπος γινετε σηνηθως και να ειναι η γκομενα μου .και ειμαι συγουρος οτι κατι παιζει με καπιον παπαρα αλλα δεν εχω αποδιξεις . :S :helpplea:

για να σπάσεις κωδικούς απαιτεί γνώσεις
και σε τελική αν δεν την εμπιστεύεσαι τι το ψάχνεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε φιλε  ασε τις εξιπνανδες εσενα αν στα φορουσε η γυναικα σου θα ηθελες να σπασεις τον κοδικο τις ναι η οχι ? οπιος θελει βοιθαει αλλα το τι θα κανω αστο σε μενα και αν με κλισουν μεσα .
αν υποψιαζομασταν οτι μας τα φοραει η γυναικα μας θα την χωριζαμε δεν θα την παρακολουθουσαμε.
χωρις αποδειξεις, χωρις στοιχεια, ετσι απλα γιατι δεν την εμπιστευομαστε πια.

ξεκολα.

κατηγορουμε τις γυναικες για ζηλοτυπιες και κατινιες και εσυ εισαι χειροτερος.

γινε αντρας ρε.

χωρησε την και πηγαινε παρακατω.

δεν χρειαζεται να της το δικαιολογησεις με στοιχεια,

ας κατσει μονη της να σκεφτει τι εφταιγε,

δεν της χρωστας για να της εξηγησεις οτι υποψιαζεσαι κερατα και να γινει τσακωμος και να στα πρηξει.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ρε φιλε  ασε τις εξιπνανδες εσενα αν στα φορουσε η γυναικα σου θα ηθελες να σπασεις τον κοδικο τις ναι η οχι ? οπιος θελει βοιθαει αλλα το τι θα κανω αστο σε μενα και αν με κλισουν μεσα .
Πρωτον δεν εχω μυαλο 15χρονου να καθομαι να σκεφτομαι πως θα σπασω κωδικο fb viber κτλ και δευτερον αν ειχα υποψιες οτι μου τα φοραει η γυναικα μου τυπε με μυαλο 15χρονου αν ημουν τοσο αποφασισμενος να μαθω την αληθεια θα εβαζα καποιον να την παρακολουθησει αν οχι θα επαιρνε τον μπουλο και τερμα δε θα καθομουν σα 15χρονο παιδακι να προσπαθω να δω πως θα σπασω κωδικο fb viber ανοιγωντας θεμα και ρωτωντας σε ενα site για πουτανες

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646
τυπε, σκέψου επίσης αν δεν είσαι αυτό που της αξιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom