Νέα

Σπασιμο fecebook και viper γινετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
τυπε μια και ξερεις κλειδαραδες και ιδιωτικους ντετεκτιβ,μηπως εχεις και κανενα γραφειο για γαμους γιατι παντρευεται το τραβελι ο πιπαλεκος;       :orchestra: :effemine: :gay:
θα ντυθει νυφουλα τυπε :think: :S :S :S

Συνημμένα

• guy.jpg
    guy.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 51

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.473
Πόντοι
3.425
δεν μπορεις να σνιφαρεις κωδικους, καθως το φβ ειναι εδω και χρονια https. Καποτε ηταν ευκολη διαδικασια.
Αυτο που μπορεις να κανεις, οπως ακουστηκε, ειναι να βαλεις εναν keylogger στο pc της, αν εχεις προσβαση, και να σου στελνει οτι γραφει. Ετσι θα παρεις και τον κωδικο της.
Αν το κανεις απλα, αν εχει antivirus, ορισε εξαίρεση στον keylogger για να μην της βαρεσει.
Επισης, φτιαξε μια μουφα εμαιλ, τα logs να πηγαινουν εκει, κι οχι σε κανενα δικο σου εμαιλ που μπορει να σε βρει.

Αλλα οπως επισης ειπωθηκε, αν σε κερατωνει, χεσε την, τι νοημα εχει να αποδειξεις ; Δεν αλλαζει κατι.
Πηγαινε για αλλα καλυτερα μαν μου.

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
45
Πόντοι
16
δεν εχω προσβασει στον υπολογιστη της ουτε στο κηνιτο της αν ειχα ολα ειναι ευκολα με το lazarous add firefox
αποθικευση  η οχι το paswword .παιδια αν μπορει να βοηθεισει καπιος εχει καλος .αλλα παρακαλω πολυ μην το ξεφτιλισουμε το θεμα οπος γινετε σηνηθως και να ειναι η γκομενα μου .και ειμαι συγουρος οτι κατι παιζει με καπιον παπαρα αλλα δεν εχω αποδιξεις . :S :helpplea:

Άν ή γαμιόλα γαμιέται μέ άλλον γαμιά, γαμησέ την.

Ξέχνα την, δέν άξίζει καί βρές άλλην. Μήν τής δώσεις σημασία γιατί θά τό πάρει καί πάνω της.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
παιδια σε πριβε μηνημα εξιγισα τι παιζι με την συγκεκρημενη γυναικα .θα ξαναπω για πολοστη φορα δεν εχω προσβαση στον υπολογιστη για το key loger που ιποθικε.παντος για τα παληκαρια που προσεφερθικαν να βοιθισουν ενα μεγαλο ευχαριστω αν και προς το παρον δεν εχει βρεθει λυσει .

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Φίλε δεν θα βρεθεί λύση,αν μου επιτρέπεις,ασχολισου με τα όμορφα της ζωής και πάνε παρακατω . είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή σου αυτός που σπαταλάς σε κάτι που δεν αξίζει.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Θα σου δωσω μια συμβουλη,μην ασχοληθεις με σπασιμο κωδικων κλπ. Μπορει αν τα καταφερεις να "μαθεις" πραγματα που μπορει να σε "γαμησουν" στην κυριολεξια. Αν εχεις αμφιβολιες για αυτη και σε τρωει τοσο πολυ,απλα παρακολουθησετην ο ιδιος και θα βγαλεις ακρη.Δεν ειναι δυσκολο,απλα πες οτι θα εισαι εκτος Αθηνας ενα σκ για δουλεια,αυτη θα βρεθει με αυτον που υποψιαζεσαι οτι βγαινει.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Φιλε και εγω ειμαι της αποψης να την παρακολουθησεις να δεις αν οντως εχει αλλον μετα ριξτης ενα γαμησι να το θυμαται και στειλτην στο διαολο μετα!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
665
Πόντοι
3.015
Το βαιμπερ σπαει με λιγες γνωσεις... Το ΦΒ δεν σπαει...ο αλγοριθμος ειναι τρομερα πολυπλοκος... Μπορεις μονο να βρεις τον κωδικο της στελνοντας εναν ιο "ψαρεματος"... Αλλα εκει θες χακερ....

Ολα γίνονται, μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται :

URL]]

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Το fb δεν χακαρετε με cmd γατονια όλοι εδώ μέσα,, γίνατε ειδικοί!!!

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Ολα γίνονται, μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται :

http://[URL unfurl="true"]www.pen-tests.com/blog/wp-content/uploads/2011/12/backtrack_5_r1-300x216.jpg[/img[/URL]]

[/quote] αυτο που λες θελει linoux φιλε μου και ο κοδικος στο faccebook σπαει .εχω πολους φιλους και φιλες που τουσ το σπανανε και προσφατα μαληστα το πως δεν το γνοριζω και παω στιχιμα οτι πολι απο εδω μεσα θα θελανε να μαθουν το πως γινετε .αν μπορει καποιος να βοιθισει ας στιλει πμ .και ελεος ρε παιδια ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα .

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
δεν εχω προσβασει στον υπολογιστη της ουτε στο κηνιτο της αν ειχα ολα ειναι ευκολα με το lazarous add firefox
αποθικευση  η οχι το paswword .παιδια αν μπορει να βοηθεισει καπιος εχει καλος .αλλα παρακαλω πολυ μην το ξεφτιλισουμε το θεμα οπος γινετε σηνηθως και να ειναι η γκομενα μου .και ειμαι συγουρος οτι κατι παιζει με καπιον παπαρα αλλα δεν εχω αποδιξεις . :S :helpplea:

Αφού μπήκες σε υποψίες χοντρές τύπε σίγουρα παίζει κάτι με άλλον. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Θα σου πρότεινα καλύτερα να τελειώνεις μαζί της χωρίς πολλά πολλά γιατί αν χακάρεις μπορεί και να δεις ότι είσαι τάρανδος και να στραβώσεις περισσότερο, όπως είπε ένας συναγωνιστής μπορεί να δεις πράγματα που αγνοούσες και δεν θα σου αρέσουν καθόλου μα καθόλου!

greek_mon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
193
Πόντοι
280
Στειλτε να ησυχάσεις.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.387
Πόντοι
486
Υπάρχει εφαρμογή για Android που να την φυτευεις σε κντ και να βλέπεις τι στέλνει σε Facebook, viber κτλ;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Εννοείτε σπάνε ολα.. ξέρω το τρόπο..

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
Αφού μπήκες σε υποψίες χοντρές τύπε σίγουρα παίζει κάτι με άλλον. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Θα σου πρότεινα καλύτερα να τελειώνεις μαζί της χωρίς πολλά πολλά γιατί αν χακάρεις μπορεί και να δεις ότι είσαι τάρανδος και να στραβώσεις περισσότερο, όπως είπε ένας συναγωνιστής μπορεί να δεις πράγματα που αγνοούσες και δεν θα σου αρέσουν καθόλου μα καθόλου!
καλητερα να τα δουμε φιλε να ξερουμε τι μας γινετε και οχι να μινουμε με την αμφιβολια γαμιετε αλλου δεν γαμιετε ? αν το κανει τουαχιστον λες δεν αξιζει η πουτανα και πας για αλλα .

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγω ξερω να σπαω viper αν ενδιαφερεται κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom