Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Στο μεταξύ .... οι τράπεζες που γαμήθηκαν ... επειδή έδιναν τρελά δάνεια σε πεθαμένους οικονομικά ....

έχουν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα στην κατοχή τους !!!!!!!

και ούτε πουλάνε, ούτε νοικιάζουν !!!!!!

δεν μας λένε ότι είναι ιδιωτικές εταιρείες ;;;;

οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία αν φαλάριζε ....
δεν θα βγάζαν στο σφυρί τα ακίνητα που έχει ;;;;;;;;;;;;

των τραπεζών δεν τα βγάζουν ........ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!!!!!!!!

ξαφνικά ... επειδή δεν τους βγαίναν .........

μηδένισαν το αφορολόγητο (σταδιακά) για επαγγελματίες .....
έβαλαν φόρο που δεν αντιστοιχεί σε εισόδημα (φόρο επιτηδεύματος)
έβαλαν ... προκαταβολή φόρου .......

και αύξησαν εισφορές ..... που θα δώσουν μικρότερη σύνταξη από τις μειωμένες εισφορές που έδιναν όλοι μέχρι το 2010 !!!!!!!!!
Ισχυει αυτο που είπε ο Βαρουφάκης, μας εβαλαν στην ΕΕ για να μας δανείσουν και μετά να μας παρουν τα σπίτια

Οχι ότι δεν φταίνε κι αυτοί που πηραν υπερβολικά δάνεια φυσικά..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.683
Πόντοι
3.656
Ισχυει αυτο που είπε ο Βαρουφάκης, μας εβαλαν στην ΕΕ για να μας δανείσουν και μετά να μας παρουν τα σπίτια

ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι ο Έλληνας στο 60% τουλάχιστον είναι ΑΜΕΑ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536
FzuB0zCXgAEoQMe.jpeg

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816

Που να φανταζόταν οι Ευρωπαίοι ότι θα πετύχαινε το σχέδιο τους σε χρόνο ρεκόρ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Κανονικά θα έπρεπε αυτός που δεν χρωστάει τίποτα σε τραπεζα, να επιβραβευεται π. χ. να μην ξαναπληρωσει ενφια. Διότι για να μην χρωστάει σημαίνει ότι μάλλον δεν πήρε δάνειο ή το ξεπληρωσε. Για να μην πήρε δάνειο σημαίνει ότι απλωθηκε μέχρι εκεί που μπορούσε και μάλλον δούλευε σαν σκύλος και έχει το ίδιο αυτοκίνητο 15 χρόνια ή πήγαινε διακοπές στο χωριό του. Βεβαίως, δεν τα τσουβαλιαζω όλα, υπάρχουν και άνθρωποι που έκαναν το κουμάντο τους και η ζωή τα έφερε τούμπα. Μιλάω για τους άλλους, διακοποδανεια, εορτοδανεια κλπ...
Περιγράφεις τον πατέρα μου στο σχόλιο σου τύπε...

Βέβαια δεν ξέρω αν του αξίζει η επιβράβευση που λες ή το βραβείο της ανοιχτής παλάμης...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736

Έλεγε και ο Κούβελας σε μια πρόσφατη συνέντευξη για τα χρέη , οτι μπορούν και δανείζουν αέρα λεφτά οι τράπεζες. Δηλαδή αν το κατάλαβα καλά έλεγε οτι δάνειζε η τράπεζα σε εμένα πχ 10000 ευρώ και ηταν να πάρει πίσω πχ 15000 ευρώ , αμέσως μετά αυτά τα 15 χιλιάρικα μπορούσε να τα δανείσει σε κάποιον άλλο και ούτω καθεξής. Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που έλεγε η αν τα θυμάμαι καλά , αλλά τίποτα δεν αποκλείεται ... δηλαδή απο την μια φταίνε αυτοί που πήραν τα δάνεια , απο την άλλη φταίνε και οι τράπεζες αν μπορούσαν να δανείζουν αέρα λεφτά.
Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που ακούγεται απο διάφορους ... οτι οι τράπεζες ναι μεν ακακεφαλαιοποιήθηκαν , αλλά τα δάνεια παρέμειναν όλα όπως έχουν. Ενω λογικά θα έπρεπε να είχαν κουρευτεί ; Τέλος πάντων δεν τα ξέρω καλά τι θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευτυχώς εγω δεν έχω κανένα δάνειο , ούτε και οι δικοί μου.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Έλεγε και ο Κούβελας σε μια πρόσφατη συνέντευξη για τα χρέη , οτι μπορούν και δανείζουν αέρα λεφτά οι τράπεζες. Δηλαδή αν το κατάλαβα καλά έλεγε οτι δάνειζε η τράπεζα σε εμένα πχ 10000 ευρώ και ηταν να πάρει πίσω πχ 15000 ευρώ , αμέσως μετά αυτά τα 15 χιλιάρικα μπορούσε να τα δανείσει σε κάποιον άλλο και ούτω καθεξής. Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που έλεγε η αν τα θυμάμαι καλά , αλλά τίποτα δεν αποκλείεται ... δηλαδή απο την μια φταίνε αυτοί που πήραν τα δάνεια , απο την άλλη φταίνε και οι τράπεζες αν μπορούσαν να δανείζουν αέρα λεφτά.
Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που ακούγεται απο διάφορους ... οτι οι τράπεζες ναι μεν ακακεφαλαιοποιήθηκαν , αλλά τα δάνεια παρέμειναν όλα όπως έχουν. Ενω λογικά θα έπρεπε να είχαν κουρευτεί ; Τέλος πάντων δεν τα ξέρω καλά τι θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευτυχώς εγω δεν έχω κανένα δάνειο , ούτε και οι δικοί μου.
Όντως τύπε έτσι λειτουργούσαν οι τράπεζες και ίσως έτσι να λειτουργούν ακόμα απλά τα δάνεια που δίνονται είναι πλέον πιο βιώσιμα άρα κ το ρίσκο μικρότερο..

Είναι γεγονός ότι για να γίνουμε μπουρδέλο έγιναν πολλές ακρότητες από όλους τους εμπλεκόμενους... Λογικά κάποιοι τραπεζίτες έκαναν γερές μπάζες...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.883
Πόντοι
6.536

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Περιγράφεις τον πατέρα μου στο σχόλιο σου τύπε...

Βέβαια δεν ξέρω αν του αξίζει η επιβράβευση που λες ή το βραβείο της ανοιχτής παλάμης...
Επιλογές είναι όλα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που όλα λειτουργούν ανάποδα, ο κλέφτης θεωρείται μάγκας και ο έντιμος θεωρείται βλακας. Τα έχουμε πει αυτά. Ο καθένας επιλέγει να ζει όπως θέλει.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Επιλογές είναι όλα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που όλα λειτουργούν ανάποδα, ο κλέφτης θεωρείται μάγκας και ο έντιμος θεωρείται βλακας. Τα έχουμε πει αυτά. Ο καθένας επιλέγει να ζει όπως θέλει.
Τύπε δεν είπα ότι πήγαινε με το σταυρό στο χέρι... Απλά σε όλη του τη ζωή ήξερε μόνο να δουλεύει και να μην έχει πάρε δώσε με τράπεζες..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
Οχι αγαπητέ, να μην πουμε αυτο. Αλλού μίλησα για το whataboutism, και εχω κουραστει με αυτο το ζητημα.
Ειπες οτι 30 χρονια δεν εχουν νεκρα παιδια απο ατυχηματα.
Σου απεδειξα οτι σε 2 χρονια ειχαν 326 παιδια νεκρα.
Και αρχισες να λες για πληθυσμους, και μετα να λες "ναι αλλά στην Ελλαδα....τα τρακτερ" (What about Greece....)
Να μαθετε να συζητατε καποια στιγμη. Ληξις
Μάγκα το άρθρο που έβαλες, είναι για τον πούτσο .
Αναφέρει ονόματα και τοποθεσίες ;
Θυμίζει τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς επί χούντας που λένε οι κομμουνιστές .... χωρίς κανένα άλλο στοιχείο ........

ή τις χιλιάδες νεκρούς του πολυτεχνείου ....

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ .... ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946

Ο ΓιάΝΝΝης είχε πει ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ στα ΑΤΜ να βγάλει χρήματα, όταν ρωτήθηκε μετά την επιβολή των C.C. Για τέτοιο λαμπρό πατριώτη και ιδιοφυΐα μιλάμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.683
Πόντοι
3.656
Ο ΓιάΝΝΝης είχε πει ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ στα ΑΤΜ να βγάλει χρήματα, όταν ρωτήθηκε μετά την επιβολή των C.C. Για τέτοιο λαμπρό πατριώτη και ιδιοφυΐα μιλάμε.
Παρόλα αυτά πρέπει να γέλαγε μαζί μας η μισή ευρώπη που δεν είχαμε μάθει ακόμα να χειριζόμαστε τις χρεωστικές κάρτες και τα pos....

ο Έλληνας ο λαμπρός επιστήμονας νόμιζε ότι τον αφήνουν να χαλάσει μόνο 60 ευρώ την ημέρα....

και μέσα σε όλα αυτά αν χαλάσεις 60 ευρώ την ημέρα έχεις χαλάσει 1800 ευρώ το μήνα....σα να λέμε πήξαμε στους καλοπληρωμένους :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Ολοι οπλα συμφωνο
Το οτι ειναι επικινδυνο δεν ειναι επιχειρημα
Οποιος προσεχει δεν διατρεχει κινδυνο
Αλλιως ειναι επικινδυνα και τα μαχαιρια
Τι να κανουμε;
Να τρωμε μονο με πλαστικα
Ειναι επικινδυνα και τα αυτοκινητα
Τι να κανουμε;
Να πηγαινουμε ολοι με τα ποδια
Ας κλειστουμε ολοι σπιτια μας και να μην κουνιομαστε γιατι εκει εξω ειναι επικινδυνα :confused:
Στα σχολεια το προβλημα δεν ειναι τα οπλα
Ειναι η Αμερικανικη νοοτροπια του bullying και του εξωστρακισμου
Εδω στην Ευρωπη δεν υπαρχει
Ακομα κι ο βλαμμενος της ταξης υπηρχε αγαπη προς αυτον
Στην Αμερικη τρωει ξυλο καθε μερα και τον ληστευουν
Τον αποφευγουν ολοι
Ε καποια μερα τρελλαινεται και τους καθαριζει ολους
Τα όπλα δεν είναι επικίνδυνα τύπε.
Οι κάφροι, οι ουρακοτάγκοι και οι άσχετοι είναι, γι αυτό και καλύτερα να μην έχουν εύκολη πρόσβαση...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Εδώ παρακολουθησαμε βίντεο του τάγματος Αζοφ μέσα στην ελληνική βουλή (όποιος θέλει ας ψάξει για τον ιδρυτή τους τον Μπιλετσκι και θα καταλάβει..) αλλά κατά τα άλλα μας ενοχλούν τα ακροδεξιά κόμματα...
Μάλιστα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείς ότι θα είναι ανεβασμένο; λογικό, ο ισπανικός λαός είδε και τους ποδεμος...
Ακόμα ρωσσόφιλος τύπε?
Ήμαρτον...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Παρόλα αυτά πρέπει να γέλαγε μαζί μας η μισή ευρώπη που δεν είχαμε μάθει ακόμα να χειριζόμαστε τις χρεωστικές κάρτες και τα pos....

ο Έλληνας ο λαμπρός επιστήμονας νόμιζε ότι τον αφήνουν να χαλάσει μόνο 60 ευρώ την ημέρα....

και μέσα σε όλα αυτά αν χαλάσεις 60 ευρώ την ημέρα έχεις χαλάσει 1800 ευρώ το μήνα....σα να λέμε πήξαμε στους καλοπληρωμένους :confused:
Δεν διαφωνώ στο ότι βρισκόμασταν πίσω ο καθένας, ατομικά, στο ηλεκτρονικό χρήμα, αλλά δεν είναι αυτό που θίγω παραπάνω.

Είναι η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ από το ΚΚΕ Εσωτερικού (Σύριζα) , όταν διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε απολύτως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με τις τράπεζες και όλα καλά, ενώ ΗΔΗ οι βουλευτές του ΚΚΕ Εσωτερικού (αλλά... πιθανόν και άλλων κομμάτων, ίσως και όλων) έκαναν ενέργειες να βγάλουν τα χρηματά τους ΕΚΤΟΣ Ελλάδος. Δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τζογάρουν με τα χρήματα του κόσμου και με λαοπλάνες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις, ΑΣΧΕΤΩΣ πόσα μπορούσε να πάρει ο καθένας καθημερινά από το ΑΤΜ(αδιάφορο) .

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846

Stories

Νέο!