Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Troll mode off

Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά έχω αποκαλέσει κατά καιρούς τον ΣΥΡΙΖΑ τσίρκο , σούργελα και πολλά άλλα και τα εννοώ , αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχουν δίκιο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Eπειδη δεν γουσταρω φασιστες?
Μπαααα....δεν νομιζω
Δεν κατανοείς και απλό κείμενο ;
Είσαι χαζός, επειδή ενώ είσαι μπατήρης, υποστηρίζεις κόμματα ολιγαρχών και μεγιστάνων .

Για τους φασίστες .... δεν σε παίρνει να το αναλύσεις .....
Εννοώ σε μη γίδια.

Τι εννοείς με το φασίστες ; Σκοπεύουν να επαναφέρουν το Μουσολίνι στην εξουσία και να επιτεθούν στην ελλάδα, σε συνεργασία με τους αλβανούς , όπως το 1940 ;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Ναι εσύ όμως έξυπνε alex71 γουστάρεις φασίστες με δήθεν δημοκρατικό προσωπείο. Έλα τώρα αυταρχική προσωπικότητα είσαι κι εσύ, τα έχεις κατά βάθος τα αισθήματα κατωτερότητας σου, θέλεις να υπερέχεις και νομίζεις ότι έχεις πετύχει εδώ μέσα τους χαζούς για να τους δουλεύεις, ενώ αναμφισβήτητα παριστάνεις συνέχεια τον διεστραμμένο προπαγανδιστή που διαστρεβλώνει συνέχεια την αλήθεια. ''Δεν μπορείς να μπεις δύο φορές στο ίδιο ποτάμι'' έλεγε ο Ηράκλειτος και το ποτάμι της ανθρωπότητας ακολουθεί την εξέλιξη του, πηγαίνει διαρκώς μπροστά. Η αντιδραστική ιδεολογία που υποστηρίζεις θέλει να τα κρατάει όλα στάσιμα, αλλά η μάχη με την φύση των πραγμάτων να ξέρεις ότι είναι πάντα εκ προοιμίου χαμένη. Γίνε λίγο πιο σοφός και επαρκής σαν άνθρωπος γιατί μόνο ο εαυτούλης σου σε νοιάζει, η καλοπέραση σου...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Ακόμα με τους Σουλιώτες ασχολείστε;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ακόμα με τους Σουλιώτες ασχολείστε;
Κομμουνιστή μου εσύ!!!!!!! .προχτές θα έπαιρνα το καράβι απέναντι να ερχόμουν να σας δω αλλά έχασα στη ρεδαιστο την ταυτότητα .ου γαμω το στανιό μου .......τελικά την βρήκα Μαγνησία καταχωμενη στο σαξο

Έτσι είναι ,,,,αμα έχεις μεγάλο σαλόνι αυτοκινήτου χάνεις εύκολα τα πράγματα ,,,έτσι @athinaios44 ??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Κομμουνιστή μου εσύ!!!!!!! .προχτές θα έπαιρνα το καράβι απέναντι να ερχόμουν να σας δω αλλά έχασα στη ρεδαιστο την ταυτότητα .ου γαμω το στανιό μου .......τελικά την βρήκα Μαγνησία καταχωμενη στο σαξο

Έτσι είναι ,,,,αμα έχεις μεγάλο σαλόνι αυτοκινήτου χάνεις εύκολα τα πράγματα ,,,έτσι @athinaios44 ??
Ε πάρε ένα πιο μπας κλας αυτοκινητάκι και 'σύ, που πας με το πολυεργαλείο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ε πάρε ένα πιο μπας κλας αυτοκινητάκι και 'σύ, που πας με το πολυεργαλείο.
Άσε πριν λίγο αγόρασα κ ασφάλεια κ κατά λάθος χρεώθηκαν για αποκατάσταση αερόσακων..να πάμε να γαμηθουν εκεί στην ασφαλιστικη

• Θυμός
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και είναι διαφορετική η ομάδα που προέρχονται οι νεκροί στα δύο συστήματα.

Στις ΗΠΑ , με πρόσβαση στα όπλα , στις πολιτείες που οπλοφορούν οι γυναίκες στις ερημιές πχ δεν γίνονται εύκολα βιασμοί .
Δεν τρώνε εύκολα παπούδια οι πάσης φύσεως βρωμιάρηδες.
Δεν κάνουν εύκολα μπούκες σε σπίτια.

Τα σπίτια τους είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Χωρίς σιδερένιες πόρτες. Χωρίς φράχτες με αγκαθωτά. Χωρίς συναγερμούς πολύ συχνά.

Ατυχήματα με όπλα σε παιδιά, έχουν εξαφανιστεί σχεδόν εδώ και 3 δεκαετίες. Έγινε σχετική καμπάνια και ενημέρωση .
Υπάρχει γνώση σε όλους περί όπλων .

Αρνητικό είναι το ότι βουτάνε βλαμμένα όπλα, χωρίς να δικαιούνται και βαράνε σε σχολία και πρεζάκηδες και τρελοί ,
που σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται πρόσβαση σε όπλα.

Στην ελλάδα, χωρίς όπλα, έχεις βιασμούς και φόνους νοικυραίων .

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΔΗΜΑΡΧΩΝ , ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΑΕ , ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ...
δεν νομίζω ότι γίνεται ποτέ κουβέντα. Ή τίθεται θέμα .... ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ .
Αυτοί , έχουν πάντα.
Ολοι οπλα συμφωνο
Το οτι ειναι επικινδυνο δεν ειναι επιχειρημα
Οποιος προσεχει δεν διατρεχει κινδυνο
Αλλιως ειναι επικινδυνα και τα μαχαιρια
Τι να κανουμε;
Να τρωμε μονο με πλαστικα
Ειναι επικινδυνα και τα αυτοκινητα
Τι να κανουμε;
Να πηγαινουμε ολοι με τα ποδια
Ας κλειστουμε ολοι σπιτια μας και να μην κουνιομαστε γιατι εκει εξω ειναι επικινδυνα :confused:
Στα σχολεια το προβλημα δεν ειναι τα οπλα
Ειναι η Αμερικανικη νοοτροπια του bullying και του εξωστρακισμου
Εδω στην Ευρωπη δεν υπαρχει
Ακομα κι ο βλαμμενος της ταξης υπηρχε αγαπη προς αυτον
Στην Αμερικη τρωει ξυλο καθε μερα και τον ληστευουν
Τον αποφευγουν ολοι
Ε καποια μερα τρελλαινεται και τους καθαριζει ολους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ατυχήματα με όπλα σε παιδιά, έχουν εξαφανιστεί σχεδόν εδώ και 3 δεκαετίες. Έγινε σχετική καμπάνια και ενημέρωση .
326 νεκρά παιδια απο ατυχηματα το διαστημα 2014-2016 συνιστά "εξαφανιση από 3 δεκαετιες"?
Μήπως παλι κατι δεν καταλαβαινω απο το κειμενο?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
326 νεκρά παιδια απο ατυχηματα το διαστημα 2014-2016 συνιστά "εξαφανιση από 3 δεκαετιες"?

Ρε Αλέξανδρε μην πάρεις όπλο εσύ αφού δεν θες...
Είναι τόσο απλό...
Εμείς θέλουμε και θα πάρουμε να πούμε...
Από την άλλη δες τα νεκρά παιδιά των Τεμπών που οι
συναγωνιστές σου μακελεψαν και άσε τα δάκρυα για τα χαμένα παιδιά
θύματα της αλόγιστης οπλοκατοχής...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Ρε Αλέξανδρε μην πάρεις όπλο εσύ αφού δεν θες...
Είναι τόσο απλό...
Εμείς θέλουμε και θα πάρουμε να πούμε...
Από την άλλη δες τα νεκρά παιδιά των Τεμπών που οι
συναγωνιστές σου μακελεψαν και άσε τα δάκρυα για τα χαμένα παιδιά
θύματα της αλόγιστης οπλοκατοχής...

Να πάρεις φίλε μου όσα όπλα θες, και στην εθνική μας εορτή να βγεις και εσύ με το καλασνικοφ αδειάζοντας γεμιστήρες στον αέρα,

και οταν η αντιτρομοκρατική σου φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι.....εμείς εδώ στο ΜΠΟΥ θα σε κάνουμε ήρωα.

Στο πάνθεον των ηρώων θα σε βάλουμε και εσένα!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Να πάρεις φίλε μου όσα όπλα θες, και στην εθνική μας εορτή να βγεις και εσύ με το καλασνικοφ αδειάζοντας γεμιστήρες στον αέρα,

και οταν η αντιτρομοκρατική σου φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι.....εμείς εδώ στο ΜΠΟΥ θα σε κάνουμε ήρωα.

Είσαι αλάνι μεγάλο...
Αφού θα με θυμάσαι και εσύ που λογοφερνουμε
που και που θα φύγω ξεκούραστος και ωραίος...
Ας είμαι και λίγο παγωμένος δεν γαμιεται..:headbaning2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι αλάνι μεγάλο...

Είσαι αλάνι μεγάλο...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656

326 νεκρά παιδιά σε 3 χρόνια σε 310 εκατομμύρια πληθυσμό ..........

Για το Ελλαδιστάν σου, έχει καμία στατιστική ....σε χώρα 10 εκατομυρίων .... με αγροτικό πληθυσμό ούτε 2 μύρια .....

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ;;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

έχει αντιτρομοκρατική γαμάουα στο ελμπασάν, σπρώχνουν όλο το χόρτο στην Ευρώπη :rockon:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Όσο υπάρχει φτώχεια, ανεργία και "αμορφωσιά", ο λαός θα ψαχε πάντοτε διέξοδο σε κάτι άλλο. Η ταμπελοποιηση ότι ο ένας είναι ακροδεξιός και ο άλλος φασιστας είναι παρωχημένη. Στην Ιταλία εξελέγη η Μελονι, δεν είδαμε να κάνει τις διάφορες ακροτητες των κινδυνολογων. Ο Ορμπαν στην Ουγγαρία, εξελέγη τέταρτη φορά, η Ευρώπη μια χαρά φιλικά τον αντιμετωπίζει. Η Λεπέν στη Γαλλία, τολμάει κανείς να της πει ότι είναι ακροδεξιά και ότι δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στις εκλογες; Δεν ανήκω πολιτικά σε αυτούς τους χώρους αλλά δημοκρατία δεν σημαίνει να σεβόμαστε τη λαϊκή βούληση μόνο όταν αυτή συμφωνεί με τα δικά μας πιστεύω.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ.
παρά ν χει ολα αυτά τα βιβλία από πίσω του ως ντεκορ θα ηθελα αν γινότανε να βλέπαμε και το πτυχίο της νομικής γιατί κάτι μου λέει οτι ούτε απ εξω δεν έχει περάσει!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Όσο υπάρχει φτώχεια, ανεργία και "αμορφωσιά", ο λαός θα ψαχε πάντοτε διέξοδο σε κάτι άλλο. Η ταμπελοποιηση ότι ο ένας είναι ακροδεξιός και ο άλλος φασιστας είναι παρωχημένη. Στην Ιταλία εξελέγη η Μελονι, δεν είδαμε να κάνει τις διάφορες ακροτητες των κινδυνολογων. Ο Ορμπαν στην Ουγγαρία, εξελέγη τέταρτη φορά, η Ευρώπη μια χαρά φιλικά τον αντιμετωπίζει. Η Λεπέν στη Γαλλία, τολμάει κανείς να της πει ότι είναι ακροδεξιά και ότι δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στις εκλογες;
Να δεις το Vox στην Ισπανία πως θα πάει 23/7/2023 στις εκλογές.

παρά ν χει ολα αυτά τα βιβλία από πίσω του ως ντεκορ θα ηθελα αν γινότανε να βλέπαμε και το πτυχίο της νομικής γιατί κάτι μου λέει οτι ούτε απ εξω δεν έχει περάσει!
Δεν θα έπαιρνε άδεια ασκήσεως χωρίς πτυχίο .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ.
ο τύπος ήταν στον συνδυασμό του Κακλαμάνη (ΝΔ) εκλεγμένος σύμβουλος, ανέκαθεν δεξιός
Στη συνέντευξη τα τελευταία που είπε για τους πλειστηριασμούς δεν νομίζω πως ακουμπάνε τους ψηφοφόρους του ,
προτιμούσα να πεί ότι πρέπει να ανταμοιφθούν πχ με φοροαπαλλαγές αυτοί που δεν χρωστάνε ή έστω εξυπηρετούνε τα δανεικά τους
Οποιαδήποτε μείωση ή διαγραφή χρέους(ν.Κατσέλη) επιβαρύνει όσους ΔΕΝ χρωστάνε , η τράπεζα δεν χάνει σεντς,
οι μακάκες που δεν χρωστάνε πληρώνουν δισάκι τα μαμησιάτικα των μπαταχτσήδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom