Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Αυτο τους αποκλειει αυτοματα οπως λενε καποιοι. Με ποιον τροπο; Στοιχειοθετει υποκρυπτομενη ηγεσια Κασιδιαρη στο κομμα;
Πανεύκολα, τύπε.

Κόμμα κομήτης χωρίς θέσεις, χωρίς γραφεία, χωρίς στελέχη, τα κανάλια ήταν έξω από μια πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο και χτυπούσε ο τύπος το κουδούνι για να μπει μέσα.

Είναι τόσο παπάρας δε ο αρχηγός τους, που ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη με τη μία μπροστά στις κάμερες! Άτομο καταδικασμένο για κακουργήματα.

Ανύπαρκτοι τύποι από διάφορους εθνικιστικούς χώρους, τους έδωσε ξεκάθαρη γραμμή και πήραν 5% χωρίς καν υποψήφιους βουλευτές. Στο Βόρειο Τομέα που ψηφίζω εγώ, είδα 1 άτομο στο ψηφοδέλτιο (Κατσιβάρδας), όταν η Ανταρσύα είχε 20 (μετρημένα).

Αχυράνθρωπος, μπροστινός, ένα τίποτα είναι ο τύπος. Πανεύκολα στοιχειοθετείται η υπόθεση στο εκλογοδικείο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πανεύκολα, τύπε.

Κόμμα κομήτης χωρίς θέσεις, χωρίς γραφεία, χωρίς στελέχη, τα κανάλια ήταν έξω από μια πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο και χτυπούσε ο τύπος το κουδούνι για να μπει μέσα.

Είναι τόσο παπάρας δε ο αρχηγός τους, που ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη με τη μία μπροστά στις κάμερες! Άτομο καταδικασμένο για κακουργήματα.

Ανύπαρκτοι τύποι από διάφορους εθνικιστικούς χώρους, τους έδωσε ξεκάθαρη γραμμή και πήραν 5% χωρίς καν υποψήφιους βουλευτές. Στο Βόρειο Τομέα που ψηφίζω εγώ, είδα 1 άτομο στο ψηφοδέλτιο (Κατσιβάρδας), όταν η Ανταρσύα είχε 20 (μετρημένα).

Αχυράνθρωπος, μπροστινός, ένα τίποτα είναι ο τύπος. Πανεύκολα στοιχειοθετείται η υπόθεση στο εκλογοδικείο.
Ετσι ειναι. Οπως ειπε και ο Παπαχελας, <κομμα του youtube>
Μεχρι και το ΕΑΝ του εισαγγελεα ειχε δυο γραφεια, προσωρινα βεβαια, ενα στο Χαλανδρι, ενα στην Αθηνα της Αλεξοπουλου. Και ο μπαρμπας ο Στιγκας των Σπαρτιατων δεν εβαλε το χερι στη τσεπη να νοικιασει ουτε για 1 μηνα ενα γραφειο στην Αθηνα.
Αλλα δεν νομιζω να μπορει να στοιχειοθετηθει υποκρυπτομενη ηγεσια, οπως καταλαβα μονο ετσι θα τους διωξουν απο τη Βουλη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
Αλλα δεν νομιζω να μπορει να στοιχειοθετηθει υποκρυπτομενη ηγεσια, οπως καταλαβα μονο ετσι θα τους διωξουν απο τη Βουλη.
Εγώ αν ήμουν ο Κουμουτσάκος, θα κυνηγούσα την υπόθεση και στ' αρχίδια μου.

Θα δούμε τι θα παιχτεί πάντως.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγώ αν ήμουν ο Κουμουτσάκος, θα κυνηγούσα την υπόθεση και στ' αρχίδια μου.

Θα δούμε τι θα παιχτεί πάντως.

Και απλος πολιτης-ψηφοφορος της καθε περιφερειας μπορει να κανει ενσταση στο εκλογοδικειο.
Ετσι εχασε την εδρα της και η Βλαχοπουλου, απο καρφωτη ψηφοφορου <η βουλευτοποιησις ειναι ακυρος>

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Πανεύκολα, τύπε.

Αν δεν υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις του Κασίδα
με τον Στίγκα, και δεν υπάρχουν μεταφορές χρημάτων εκατέρωθεν,
δεν μπορεί να κάνουν τίποτα.

Ο ομ. καθηγητής Συνταγματολόγος Μανιτάκης θεωρεί ότι δεν
μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή.

https://www.neakriti.gr/ellada/1722...hetai-thema-eklogodikeioy-gia-toys-spartiates

Αντώνης Μανιτάκης: «Δεν τίθεται θέμα Εκλογοδικείου για τους Σπαρτιάτες»​

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Μανιτάκης, «κατά τη γνώμη μου όχι. Δεν υπάρχει αρμοδιότητα του Εκλογοδικείου. Ενήργησε (σ.σ. ο Κασιδιάρης) ως οπαδός κόμματος που χαίρεται για τη νίκη ενός κόμματος που κατέβηκε νόμιμα».

Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε,
τα δικαστήρια βγάζουν αποφα΄σεις ότι νάναι !
Λιγνάδης ελεύθερος, φιλιππίδης ελεύθερος κτλ

:2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.122
Πόντοι
1.346
Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε,
τα δικαστήρια βγάζουν αποφα΄σεις ότι νάναι !
Λιγνάδης ελεύθερος, φιλιππίδης ελεύθερος κτλ

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Κάπου πήρε το μάτι μου Google feeds ότι αυτός ο συφλιτικός (Φιλιππίδης) βγήκε όξω και θα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση...
Άντε να μπολιάσει καμμιά...
Τέσπα πώς τα πας, ρίχνεις καμμιά ντούντα σε μικρούλες;
Όχι πάνω από 40 (μην φανώ αυστηρός και πω 35) γιατί οι μικρούλες μπορούν να μπολιαστούν, οι άλλες είναι ζαμπονόγριες :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.468
Πόντοι
3.936
Ολοι οι μπραβοκουληδες ανοιγουν σαμπανιες που εφυγε ο alexis απο την πολιτικη σκηνη. Οταν βγει ο Ηλ. Κασι. εξω να δουμε ομως τι θα κσνουν. Μηπως οι δυσαρεστημενοι ψηφοφοροι βρουν εναν νεο Τσιπρα στο προσωπο του για να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους απο το ελεγχομενο σαθρο πολιτικο συστημα. Και τοτε βοη λαου, οργη Θεου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Κάπου πήρε το μάτι μου Google feeds ότι αυτός ο συφλιτικός (Φιλιππίδης) βγήκε όξω και θα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση...
Άντε να μπολιάσει καμμιά...
Τέσπα πώς τα πας, ρίχνεις καμμιά ντούντα σε μικρούλες;
Όχι πάνω από 40 (μην φανώ αυστηρός και πω 35) γιατί οι μικρούλες μπορούν να μπολιαστούν, οι άλλες είναι ζαμπονόγριες :2funny:

Κηφισού 30 και 60

Καλά τεμάχια < 25 :rockon:
:rockon::rockon::rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Ολοι οι μπραβοκουληδες ανοιγουν σαμπανιες που εφυγε ο alexis απο την πολιτικη σκηνη. Οταν βγει ο Ηλ. Κασι. εξω να δουμε ομως τι θα κσνουν. Μηπως οι δυσαρεστημενοι ψηφοφοροι βρουν εναν νεο Τσιπρα στο προσωπο του για να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους απο το ελεγχομενο σαθρο πολιτικο συστημα. Και τοτε βοη λαου, οργη Θεου
Aπ οτι φαίνεται τους ειχε γινει εφιάλτης δεν εξηγείται γιατί ασχολούνται τοσο πολυ μαζι του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Aπ οτι φαίνεται τους ειχε γινει εφιάλτης δεν εξηγείται γιατί ασχολούνται τοσο πολυ μαζι του.
Ο φασισμός θα επρεπε να ειναι εφιάλτης για ολους. Γιατί οταν δεν σε τρομαζει το τέρας, εχεις αρχισει να του μοιαζεις.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
Ο φασισμός θα επρεπε να ειναι εφιάλτης για ολους. Γιατί οταν δεν σε τρομαζει το τέρας, εχεις αρχισει να του μοιαζεις.
συμφωνώ...
ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ το ζουμε τον φασισμό

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
υπαρχουν αλλοι λογοι μειωσης της εγκληματικοτητας, αν συμβαινει. ο κοσμος ειναι κολλημενος μπροστα απο μια οθονη, πιο μαλθακος απο ποτε, τα χρηματα πλεον ειναι ηλεκτρονικα σε τεραστιο ποσοστο αρα οι ληστειες αυτοματα ειναι ασυμφορες εως και παντελως αχρηστες, τυχαια παραδειγματα. Επισης η αμερικη βρισκεται σε πολυ καλυτερη οικονομικη κατασταση απτην ελλαδα (ας το πουμε αναπτυξη) και εχει αναλογικα σαφως πιο μετρημενη εισροη -φτωχων- μεταναστων που θα αναγκαστουν να εγκληματησουν

Δεν ειναι οτι επειδη ολοι εχουν οπλα η εγκληματικοτητα μειωνεται απο φοβο, με αυτη τη λογικη καποιες ασφαλεις βορειοευρωπαικες χωρες που δεν οπλοφορουν ουτε οι μπατσοι θα επρεπε να βρισκονται στο χειλος του εμφυλιου πολεμου καθε μερα, ή αντιθετα στην παλια Αγρια Δυση της αμερικης θα επρεπε να μην κουνιεται φυλλο μιας και ολοι οι πιστολερο ειχαν 5 οπλα ο καθενας απτα 10 τους.....

Με την ιδια λογικη, εφοσον η πλειοψηφια πληρωνει τον Ενφια σημαινει οτι ολοι συμφωνουν με την υπαρξη του. Λαθος. Μεγαλο ποσοστο οσων παρουν οπλα θα γινει απο φοβο για να προστατευτουν απο τους αλλους που πηραν οπλα. Εγω ειμαι κατα της ελευθερης οπλοκατοχης, αν γινει νομιμη και παρει η Σαρα και η Μαρα ενα assault rifle για να κανει το χαβαλε της, προφανως θα προμηθευτω αντιστοιχα και εγω οπλο για την προστασια μου. Δεν συμφωνω μεν, ειμαι υποχρεωμενος να αγορασω ενα δε. Δεν ειναι αναγκη να εισαι χιπης ειρηνιστης.

Η σωστη νομοθεσια υπαρχει για να προλαβαινει ατυχηματα, οχι για να τα λυνει αφου παρουσιαστουν. Το οτι δεν μας επιτρεπονται οπλα δεν ειναι απλα "λογικη", ειναι προληψη. Απαξ και νομιμοποιηθουν σε ενα κρατος σαν το δικο μας που δεν μπορουμε να τηρησουμε ουτε τις βασικες αρχες του ΚΟΚ, τοτε απλα θα εχουμε ανοιξει τον ασκο του Αιολου. Μονο απτα ατυχηματα των ηλιθιων θα γεμισουν τα νοσοκομεια, ποσο μαλλον απτα εγκληματα.
Τα οπλα στις ΗΠΑ δεν ταχουν για προστασια απο τον κλεφτη
Τα χουν για προστασια απο το κρατος
Ειναι γεγονος οτι αν ολοι παρουν οπλα οι θανατοι απο οπλα θα αυξηθουν
Αλλα ειναι το τιμημα που πληρωνει κανεις για να ειναι πραγματικα ελευθερος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.549
Πόντοι
22.266
Τυπε η Ροζίτα κ η dyana μου όμως είμαι με κασσιδα:cry::cry:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Eσας σας τρόμαξε που αρπαξε την εξουσία μεσα απο τα χερια σας χωρίς να λεγεται μητσοτακης η καραμανλης. Δημιούργημα των λαθών των προηγούμενων κυβερνήσεων

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Οι Σπαρτιάτες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα ωφέλιμο
για την Ελλάδα κόμμα.
Θα δούμε.
Ίσως .
ΔΕΝ είναι επαγγελματίες πολιτικοί,
δλδ επαγγελματίες απατεώνες.

8NmYsfBCt4MIxvUs4qWM4HNqXKpTCXjeIqiAbGX44WU5S0PkGkoXtQlRrLh0MSacYSQgRq03brZn3bwjg2tZ=s0

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Οι Σπαρτιάτες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα ωφέλιμο
για την Ελλάδα κόμμα.
Θα δούμε.
Ίσως .
ΔΕΝ είναι επαγγελματίες πολιτικοί,
δλδ επαγγελματίες απατεώνες.

8NmYsfBCt4MIxvUs4qWM4HNqXKpTCXjeIqiAbGX44WU5S0PkGkoXtQlRrLh0MSacYSQgRq03brZn3bwjg2tZ=s0

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Προς το παρών τωρα που σβηνει ο τσιπρας θα ασχολούνται με αυτούς για να περνανε τα νομοσχέδια στα κρυφα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Προς το παρών τωρα που σβηνει ο τσιπρας θα ασχολούνται με αυτούς για να περνανε τα νομοσχέδια στα κρυφα
μια χαρά του έκατσε του Μητσοτάκη ,
τα ορφανά 17Ν εαμ-ελασ τατσόπουλοι ψαριανοί κλεφτοπασόκοι λαθρογκέουλες τουρκοσκοπιανοσυριζαίοι βρήκαν νέο βιολί ,
προσεχώς αναμένονται και οι ρομά στην Σπαρτακιάδα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom