Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
πονατε οι νεοζαιοι τροτσκιστες:rockon::rockon::rockon:
Άλλος ένας...
Καταρχάς αν αποκαλείς εμένα ζαίο τροτσκιστή...:confused::think:
Τέλος πάντων δώσε κι εσύ μια απάντηση στα ερωτήματα για να μιλήσουμε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Ο Χατζηνίκος έχει φεσώσει τις τράπεζες, γλυφει την εκάστοτε κυβέρνηση, κυκλοφορεί με πανακριβα αυτοκίνητα, στην Αράχωβα κλπ
Ο άλλος πολιτης αν χρωστάει του παιρνουν το σπιτι

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Να ρωτήσω σοβαρά τους υποστηρικτες των σπαρτιατών/κασιδιάρη.
Α. Πιστευετε στη δημοκρατία?
Β. Πιστευετε ότι κόμμα κασιδιάρη μπορεί να ειναι δημοκρατικό?
Γ. Αν παραδέχονταν ανοιχτά ότι είναι φασίστες θα τους ξαναψηφίζατε?
(Όμοια ερώτηση και για τους συριζοκομμουνιστες φασίστες)
Τύπε το Α είναι μεγάλο ερώτημα... Είναι για παράδειγμα δημοκρατία αυτό που έχουμε; Αν σε καλύπτει δεν είμαι αντιδημοκρατης.
Και το Β δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, σίγουρα μπορεί να είναι δημοκρατικό.. όλοι αλλάζουν
Για το Γ έχω να πω ότι αν είναι άξιοι να λύσουν τα προβλήματα του τόπου οι φασίστες ειμαστε άξιοι τις μοίρας.. αν φτάσουμε σε σημείο να θεωρώ ότι κανένας άλλος δεν είναι άξιος να υπηρετήσει την πατρίδα ναι θα ψηφίσω φασίστες στο μέλλον

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Άλλος ένας...
Καταρχάς αν αποκαλείς εμένα ζαίο τροτσκιστή...:confused::think:
Τέλος πάντων δώσε κι εσύ μια απάντηση στα ερωτήματα για να μιλήσουμε...
αφου τον τροτσκισμο ενισχυει ο εφιαλτακης ρε νεοαζαιε:rockon::rockon:

αργα ξυπνησες:2funny::2funny::2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Κατ'αρχήν εγώ φιλαράκι δεν σε έβρισα..Δεν θα κάτσω να σου μάθω μαθηματικά και οικονομικά γυμνασίου.. Πήγαινε πάλι πίσω στο σχολείο ή διάβασε κάποιο βιβλίο βασικών οικονομικών μήπως και ξεστραβωθείς.. Ενας υγιείς πληθωρισμός της τάξεως του 2-3 % ετησίως είναι αναγκάιος για να λειρουργήσει καλά μία οικονομία..Οσο για τα υπόλοιπα περί πλουσίων και φτωχών δεν έχουν καμία υπόσταση εκτός και αν είσαι κουμουνιστής οπότε το έχεις φάει πολύ καλά το παραμύθι σου χρόνια τώρα..Αντε κάνε μας τη χάρη τώρα ζώον όρθιο που θα ανοίξω μαζί σου και κουβεντα
Ο πληθωρισμος στα τρόφιμα είναι διψήφιος κι εκει είναι που θα πονεσει ο πολιτης
Δεν πειραζει, μάλλον ο Κασιδιάρης φταιει

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Χαίρομαι να είμαι φασίστας στη ψευτοδημοκρατια σας χαβουζιαρη
Μείνε συντονισμένος τα καλύτερα έρχονται
Ψοφα
Και μόνο που αυτοπροσδιορίζεσαι σαν φασίστας έπρεπε να ντρέπεσαι φίλε.. Αλλά τι να περιμένει κανείς.. Αμφιβάλω αν ξέρεις τι σημαίνει φασισμός και εθνικοσοσιαλισμός και αν έχεις καμία τη παραμικρή ιδέα κατά που πέφτει το Αουσβιτσ

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Το Γ. είναι υποθετική ερώτηση ... αλλά αν έλεγαν οτι είναι φασίστες τότε ΟΧΙ , όσο για το Α πιστεύω στην δημοκρατία αλλά όχι τόσο σε αυτή που ζούμε ... αλλά πιο πολύ σε κάτι σαν αυτή της Ελβετίας που γίνονται συχνά δημοψηφίσματα , όχι όπως εδω που γίνεται ένα κάθε 50 χρόνια και εκείνο αν τηρηθεί το αποτέλεσμα.

Δηλαδή ιδανικά μάλλον Κούβελα έπρεπε να ψηφίσω , γιατί είναι ο μόνος που υποσχόταν δημοψηφίσματα ... η αν το έκανε και κανένας ακόμη και δεν τον άκουσα δεν ξέρω.

Όσον αφορά το Β νομίζω απάντησα , γιατί πιστεύω πως έχει αλλάξει ήδη ο Κασιδιάρης , είτε μέσα σε άλλο "δημοκρατικό" κόμμα , είτε σε δικό του κόμμα. Στην τελική δεν υποτίθεται οτι για αυτό τον λόγο φυλακίζεται κάποιος , ωστέ να σωφρονιστεί ; Δηλαδή απο αυτά που τον άκουσα να λέει στα βίντεό του μου φάνηκε ήδη αλλαγμένος , αλλά μπορεί να κάνω λάθος.
Άρα εσύ αισθάνεσαι δημοκράτης, δεν θες τους φασίστες και υποστηρίζεις σπαρτιάτες πιστευοντας ότι ο κασιδιάρης που κάνει κουμάντο έχει αλλάξει, απέκτησε δημοκρατικά πιστεύω κι ότι είναι απλά ενα κόμμα πατριωτικό κι όχι μια συγκαλυμμένη χρυσή αυγή.

Προσωπική μου άποψη αν αυτά ισχύουν όπως τα κατάλαβα είσαι αφελής ή εξαπατημένος. Έχεις καλά πιθανότατα κίνητρα, αλλά πολύ λάθος επιλογή.
Κασιδιάρης, στίγκας και οι πρώην "έλληνες" (χρυσαυγίτες) νομίζω τα λένε όλα...
Ο ίδιος ο κασιδιάρης δεν κρύβει τι πιστεύει...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Οι Έλληνες είναι εμφανώς καθυστερημένος λαός και ευθεία απόδειξη αυτού είναι πως ένας φυλακόβιος σήκωσε ένα τηλέφωνο, έκανε ένα ποστ στο Τουίτερ και πήρε 6%
Μιλάμε για εντελώς αμεολαό
Εδω σηκωσαν αλλοι το τηλεφωνο και τους μπολιασαν 4 φορες.(Ειπαν κ ευχαριστω.) Τους επεισαν και γι αυτο τα μ.μ.ε. ξημερωσης

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    mitsotakis-pleyris-voridis-georgiadis.jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Άρα εσύ αισθάνεσαι δημοκράτης, δεν θες τους φασίστες και υποστηρίζεις σπαρτιάτες πιστευοντας ότι ο κασιδιάρης που κάνει κουμάντο έχει αλλάξει, απέκτησε δημοκρατικά πιστεύω κι ότι είναι απλά ενα κόμμα πατριωτικό κι όχι μια συγκαλυμμένη χρυσή αυγή.

Προσωπική μου άποψη αν αυτά ισχύουν όπως τα κατάλαβα είσαι αφελής ή εξαπατημένος. Έχεις καλά πιθανότατα κίνητρα, αλλά πολύ λάθος επιλογή.
Κασιδιάρης, στίγκας και οι πρώην "έλληνες" (χρυσαυγίτες) νομίζω τα λένε όλα...
Ο ίδιος ο κασιδιάρης δεν κρύβει τι πιστεύει...
Νομίζω είναι εμφανές ότι πρόκειται για νοσταλγούς του Χίτλερ (Σπαρτιάτες) ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από ΧΑ

Ο Στίγκας δεν υπήρξε ποτέ στη ΧΑ αν δεν κανω λάθος.

Θα σου φανεί αφελής η ερώτηση μου αλλά ειλικρινά δεν το ξέρω. Ο Κασιδιάρης έχει δηλώσει (φανερά) νοσταλγός του Χίτλερ..; έχω την εντύπωση ότι δηλώνει πατριώτης ..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Πριν κατηγορήσουν ορισμένοι σαν φασίστες ατομα σαν τον Κοντή, τον Κατσιβαρδα, τον Στιγκα, καλο θα ήταν να έριχναν μια ματιά στα βιογραφικά τους
Αλλά ειπαμε, ότι πει η Κοσιώνη...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Θα σου φανεί αφελής η ερώτηση μου αλλά ειλικρινά δεν το ξέρω. Ο Κασιδιάρης έχει δηλώσει (φανερά) νοσταλγός του Χίτλερ..; έχω την εντύπωση ότι δηλώνει πατριώτης ..
Μια που το πηγες τοσο μακρυα. Αυτοι οι περιεργοι τυποι της αριστοπαρεας αν ζουσαν στην κατοχη με ποιους θα ηταν.. με τους γερμανους Ή με τους συμμαχους;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Πριν κατηγορήσουν ορισμένοι σαν φασίστες ατομα σαν τον Κοντή, τον Κατσιβαρδα, τον Στιγκα, καλο θα ήταν να έριχναν μια ματιά στα βιογραφικά τους
Αλλά ειπαμε, ότι πει η Κοσιώνη...
Τύπε ομολογώ ότι δεν διάβασα τα βιογραφικά τους... Δεν το έχω σκοπό να το κάνω άμεσα να πω την αλήθεια αλλά πώς γίνεται ένα πατριωτικό κόμμα να έχει για χρώματα το κόκκινο (αίμα) , το μαύρο (τιμή) κ το χρυσό (δεν χρειάζεται παρένθεση) τα οποία είναι και τα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Μια που το πηγες τοσο μακρυα. Αυτοι οι περιεργοι τυποι της αριστοπαρεας αν ζουσαν στην κατοχη με ποιους θα ηταν.. με τους γερμανους Ή με τους συμμαχους;
Δεν ξέρω ποιός το πήγε μακριά αλλά θα απαντήσω με ερώτηση. Αυτή η αριστεροπαρεα θα σκότωνε Έλληνες μετά την κατοχή;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Oχι φιλε, ΕΙΝΑΙ. 10 χρονια τωρα, τους λεμε παραπλανημενους. Δεν υπαρχει δικαιολογια. Ειναι απλως καποιοι φασιστομουτρα.
Ξύλο στα πανεπιστήμια από ΝΔ ειναι κανονικότητα.
Πνίξιμο στο Αιγαίο είναι φύλαξη συνόρων
Κρατική βία σε διαδηλωτές με μπάτσους που δεν δικάζονται ποτέ και πάνε ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου είναι νοικοκυριό.
Βασανισμός Πακιστανών στα κρατητήρια είναι τήρηση νόμων.
Pass είναι φιλολαϊκή και κοινωνική πολιτική.
Εκποίηση εθνικής περιουσίας είναι επενδύσεις.
Ωστόσο ο Ηλίας είναι φασίστας και ναζί, για τα υπόλοιπα φταίει ο Τσίπρας και το χρόνιο βάρος της αριστεράς.

Ξύλο από ΧΑ σε Ταλιμπάν όμως είναι εγκληματική ενέργεια (αφού δεν το κάνουν οι μπάτσοι) και ο εθνικισμός του Ηλία τον κάνει φασίστα, ναζί και χιτλερικό.

Αρνητικό IQ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Αυτό δεν σημαίνει ότι το 4,6% είναι νοσταλγοί του Χίτλερ
εννοειται τυπε μου.
4.6% ειναι μονο οι φανεροι που ψηφισαν σβαστικοφορο κασιδιαρη.
το κανονικο ποσοστο ειναι μεγαλυτερο :confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.137
Πόντοι
1.346

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ξύλο στα πανεπιστήμια από ΝΔ ειναι κανονικότητα.
Πνίξιμο στο Αιγαίο είναι φύλαξη συνόρων
Κρατική βία σε διαδηλωτές με μπάτσους που δεν δικάζονται ποτέ και πάνε ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου είναι νοικοκυριό.
Βασανισμός Πακιστανών στα κρατητήρια είναι τήρηση νόμων.
Pass είναι φιλολαϊκή και κοινωνική πολιτική.
Εκποίηση εθνικής περιουσίας είναι επενδύσεις.
Ωστόσο ο Ηλίας είναι φασίστας και ναζί, για τα υπόλοιπα φταίει ο Τσίπρας και το χρόνιο βάρος της αριστεράς.

Ξύλο από ΧΑ σε Ταλιμπάν όμως είναι εγκληματική ενέργεια (αφού δεν το κάνουν οι μπάτσοι) και ο εθνικισμός του Ηλία τον κάνει φασίστα, ναζί και χιτλερικό.

Αρνητικό IQ
Αφου ειναι φασιστας και ναζι τυπε, να του αλλαξουμε τα πιστευω;

106086g-156186_10151093273663043_1971555804_n.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom