Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.860
Πόντοι
3.186
Oχι φιλε, ΕΙΝΑΙ. 10 χρονια τωρα, τους λεμε παραπλανημενους. Δεν υπαρχει δικαιολογια. Ειναι απλως καποιοι φασιστομουτρα.
Δεν είναι παραπλανημενοι.. για μένα τουλάχιστον.. διαμαρτυρόμενοι είναι, σε τέτοιο βαθμό που τώρα ρίχνουν εκεί μήπως τους λάβει κανείς υπόψιν

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256
Oχι φιλε, ΕΙΝΑΙ. 10 χρονια τωρα, τους λεμε παραπλανημενους. Δεν υπαρχει δικαιολογια. Ειναι απλως καποιοι φασιστομουτρα.
Ο κοσμος εχει κριτηρια,χρησιμοποιει πολλη φαια ουσια για το ποιον θα ψηφισει.Εδω πηραν απο 4,5% δυο κομματα με μονο συνθημα το "εχω τις επιστολες του Ιησου" και οι "Ειμαστε χριστιανοι,Χριστος Ανεστη,ευλογια κυριου και ελεος".:confused::confused::confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
ΚΑΛΩΣ η ΚΑΚΩΣ :think:

ο κασι τα εβαλε, με την διευθαρμενη εκτελεστικη-δικαστικη εξουσια, τους ολιγαρχες και τα τσιρακια τους ψευτοδημοσιογραφους, με τους 10 χιλ αναρχοαπλυτους της φυσαινας εξω στα εφετεια

και τους νικησε με ενα καρτοκινητο που του το κοψαν κι αυτο τον τελευταιο μηνα

ξυδακι ....
Να ένας, σας έψαχνα ρε τύπε αλλά είστε λούηδες...
Για πε στο παρακάτω...
Να ρωτήσω σοβαρά τους υποστηρικτες των σπαρτιατών/κασιδιάρη.
Α. Πιστευετε στη δημοκρατία?
Β. Πιστευετε ότι κόμμα κασιδιάρη μπορεί να ειναι δημοκρατικό?
Γ. Αν παραδέχονταν ανοιχτά ότι είναι φασίστες θα τους ξαναψηφίζατε?
(Όμοια ερώτηση και για τους συριζοκομμουνιστες φασίστες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.724
Πόντοι
6.256
Πουλησαν τα μμε την εικονα του κατατρεγμενου,αδικημενου για το διποδο ζωο και ετρεξαν να τον ψηφισουν οι σοφοι Ελληνες.Βεβαια θα μου πεις φτυνει και βριζει(ενω τον κρατανε 10 μπατσοι ή ειναι 100 φασισταρια απεναντι σε 1) γιατι αλλιως καπου στραβωνει η δουλεια.Νοικοκυραιοι,νομοταγεις τον ψηφιζουν που τους αρεσει να βλεπουν ξυλικι και μανουρα στην τβ αλλα αν δουν κανενα σκηνικο λαιβ χανονται σε χρονο ντε τε:coffee::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.205
Πόντοι
6.056

Ρε τύπε ..... δεν είναι όλοι τόσο ανθεκτικοί .....

Να είναι 30 χρόνια ιατροί , δικηγόροι , μηχανικοί , οικονομολόγοι ....

με ιχ 30 ετών 1000cc , χωρίς θέρμανση , χωρίς μαντήλι να κλάψουν .... χωρίς δόντια ....

και να θεωρούν ότι η κατάσταση είναι οκ ... και κυριλέ ....

μην κρίνεις εξ ιδίων ....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.458
Πόντοι
6.256
Συμπέρασμα Αν ήταν έξω ο Κασιδιάρης θα παίρνε από 8 με 10%
Τους ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΤΟΓΙΑΚΟΥς ΜΜΕ ΒΟΡΙΔΗΔΕς ΚΛΠ ΠΑΠΑΡΕΣ
Ο ψυχακιας εκανε προεκλογικο αγωνα απ τη φυλακη. Βεβαια κανεις δε θα τιμωρηθει γι αυτο.

OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.320
Πόντοι
34.538
Ο ψυχακιας εκανε προεκλογικο αγωνα απ τη φυλακη. Βεβαια κανεις δε θα τιμωρηθει γι αυτο.
Καλα εκανε....ψηφισε κιολας..
ΔΕΝ του εχουν αφαιρεθει τα πολιτικα δικαιωματα,για να μην το κανει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
Να ένας, σας έψαχνα ρε τύπε αλλά είστε λούηδες...
Για πε στο παρακάτω...
Ας απαντήσω εγω που ναι μεν δεν ψήφισα Σπαρτιάτες ... αλλά πιό πολύ απο φόβο οτι μπορεί να τους κόψουν μετά τις εκλογές. Ψήφισα όμως τον Πατριωτικό Συνασπισμό που πάνω κάτω ίδιες θέσεις νομίζω είχαν με το κόμμα Κασιδιάρη και με τους Σπαρτιάτες.

Πιστεύω οτι το κόμμα Κασιδιάρη μπορεί να είναι δημοκρατικό , στην τελική αν έχει αλλάξει ο Βορίδης γιατί όχι και ο Κασιδιάρης ;

Επίσης συμφωνώ με τις τοποθετήσεις των Πετράκου και Φαρσαλινού οι οποίοι τα λένε καλύτερα απο εμένα καθότι πιό μορφωμένοι :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ας απαντήσω εγω που ναι μεν δεν ψήφισα Σπαρτιάτες ... αλλά πιό πολύ απο φόβο οτι μπορεί να τους κόψουν μετά τις εκλογές. Ψήφισα όμως τον Πατριωτικό Συνασπισμό που πάνω κάτω ίδιες θέσεις νομίζω είχαν με το κόμμα Κασιδιάρη και με τους Σπαρτιάτες.

Πιστεύω οτι το κόμμα Κασιδιάρη μπορεί να είναι δημοκρατικό , στην τελική αν έχει αλλάξει ο Βορίδης γιατί όχι και ο Κασιδιάρης ;

Επίσης συμφωνώ με τις τοποθετήσεις των Πετράκου και Φαρσαλινού οι οποίοι τα λένε καλύτερα απο εμένα καθότι πιό μορφωμένοι :confused:

Φίλε μου καταρχάς δεν απάντησες σε καμία ερώτηση από τις τρεις.
(Άλλο πράγμα κόμμα κασιδιάρη κι άλλο ο χ,ψ αλλαγμένος κασιδιάρης του μέλλοντος μέσα σε ένα όντως δημοκρατικό κόμμα με άλλον αρχηγό - η μέρα με τη νύχτα).
Οπότε απάντησε και στα τρία και κάνουμε διάλογο. Σοβαρό διάλογο, δεν είναι σκοπός απλά να "την πω" ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.013
Πόντοι
12.756
Πουλησαν τα μμε την εικονα του κατατρεγμενου,αδικημενου για το διποδο ζωο και ετρεξαν να τον ψηφισουν οι σοφοι Ελληνες.Βεβαια θα μου πεις φτυνει και βριζει(ενω τον κρατανε 10 μπατσοι ή ειναι 100 φασισταρια απεναντι σε 1) γιατι αλλιως καπου στραβωνει η δουλεια.Νοικοκυραιοι,νομοταγεις τον ψηφιζουν που τους αρεσει να βλεπουν ξυλικι και μανουρα στην τβ αλλα αν δουν κανενα σκηνικο λαιβ χανονται σε χρονο ντε τε:coffee::confused::confused::confused:

κάτι σαν το μπου περιγράφεις δηλαδη .. που δεν παει κανεις στο τελος σε ραντεβου θανάτου

OP
OP
ΦΑΚΙΡΗΣ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.320
Πόντοι
34.538

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Σας τα λεγα. Δεν ψηφίσατε Βαβουλ...ε Βοβολη και τώρα θα λουστείτε Σπαρτιάτες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
(Άλλο πράγμα κόμμα κασιδιάρη κι άλλο ο χ,ψ αλλαγμένος κασιδιάρης του μέλλοντος μέσα σε ένα όντως δημοκρατικό κόμμα με άλλον αρχηγό - η μέρα με τη νύχτα).
Οπότε απάντησε και στα τρία και κάνουμε διάλογο. Σοβαρό διάλογο, δεν είναι σκοπός απλά να "την πω" ....
πονατε οι νεοζαιοι τροτσκιστες:rockon::rockon::rockon:

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.142
Πόντοι
1.071
Εισαι παπαγαλος τελειως
Επαναλαμβανεις το σανο που σε ταϊζουν
Γιατι ειναι καλο να υπαρχει πληθωρισμος;
Γιατι πρεπει ολα συνεχεια να ακριβαινουν;
Ποια λογικη βλεπεις εσυ σαυτο;
Κολπο ειναι ρε βλημα
Να βγαζουν λεφτα οι πλουσιοι και να χανουν οι φτωχοι
Οι πλουσιοι εχουν επενδυσεις που αναπτυσσονται γρηγοροτερα απο τον πληθωρισμο
Οποτε χωρις να κανουν τιποτα πλουτιζουν κιαλλο
Αντιθετα οι φτωχοι χανουν και τα λιγα που εχουν λογω του πληθωρισμου
Καθε μηνα οι πενιχρες καταθεσεις σου χανουν αξια
Και που νομιζεις οτι παει αυτη η αξια;
Στην τσεπη του πλουσιου του οποιου οι επενδυσεις βγαζουν λεφτα περισσοτερα απο τον πληθωρισμο
Κατ'αρχήν εγώ φιλαράκι δεν σε έβρισα..Δεν θα κάτσω να σου μάθω μαθηματικά και οικονομικά γυμνασίου.. Πήγαινε πάλι πίσω στο σχολείο ή διάβασε κάποιο βιβλίο βασικών οικονομικών μήπως και ξεστραβωθείς.. Ενας υγιείς πληθωρισμός της τάξεως του 2-3 % ετησίως είναι αναγκάιος για να λειρουργήσει καλά μία οικονομία..Οσο για τα υπόλοιπα περί πλουσίων και φτωχών δεν έχουν καμία υπόσταση εκτός και αν είσαι κουμουνιστής οπότε το έχεις φάει πολύ καλά το παραμύθι σου χρόνια τώρα..Αντε κάνε μας τη χάρη τώρα ζώον όρθιο που θα ανοίξω μαζί σου και κουβεντα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Μια φάση έχει που φτυνει και βρίζει και την έδειχναν τα κανάλια 2 μήνες κάθε μέρα.
Δεν έχουν δείξει ποτε τις βρώμικες των λαδοποντικων πολιτικων γιατί είναι κρυφές
Εν πασει περιπτωσει αν έφταιξε κάπου πληρωνει στη φυλακή
Να δουμε αν θα παει φυλακή κάποιος από τους πολιτικους που εγκληματησαν στα τεμπη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
Το Γ. είναι υποθετική ερώτηση ... αλλά αν έλεγαν οτι είναι φασίστες τότε ΟΧΙ , όσο για το Α πιστεύω στην δημοκρατία αλλά όχι τόσο σε αυτή που ζούμε ... αλλά πιο πολύ σε κάτι σαν αυτή της Ελβετίας που γίνονται συχνά δημοψηφίσματα , όχι όπως εδω που γίνεται ένα κάθε 50 χρόνια και εκείνο αν τηρηθεί το αποτέλεσμα.

Δηλαδή ιδανικά μάλλον Κούβελα έπρεπε να ψηφίσω , γιατί είναι ο μόνος που υποσχόταν δημοψηφίσματα ... η αν το έκανε και κανένας ακόμη και δεν τον άκουσα δεν ξέρω.

Όσον αφορά το Β νομίζω απάντησα , γιατί πιστεύω πως έχει αλλάξει ήδη ο Κασιδιάρης , είτε μέσα σε άλλο "δημοκρατικό" κόμμα , είτε σε δικό του κόμμα. Στην τελική δεν υποτίθεται οτι για αυτό τον λόγο φυλακίζεται κάποιος , ωστέ να σωφρονιστεί ; Δηλαδή απο αυτά που τον άκουσα να λέει στα βίντεό του μου φάνηκε ήδη αλλαγμένος , αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936
Ο κοσμος εχει κριτηρια,χρησιμοποιει πολλη φαια ουσια για το ποιον θα ψηφισει.Εδω πηραν απο 4,5% δυο κομματα με μονο συνθημα το "εχω τις επιστολες του Ιησου" και οι "Ειμαστε χριστιανοι,Χριστος Ανεστη,ευλογια κυριου και ελεος".:confused:
Eδω ψηφιζουν και με τα δυο χερια ενα χρεοκοπημενο κομμα που μας οδηγησε στο παρελθον σε μια χρεοκοπια. Το οποιο αμα λαχει ριχνει φεσι ακομη και στη Δεη του. Στις επιστολες του Ιησου κολλησες εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom