Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Καταβαθος Αναρχακι είσαι
Καταβαθος Αναρχακι είσαι
Ξερω και εγω τι ειμαι πραγματικα ομως?Καταβαθος Αναρχακι είσαι
oυαου!!! το βυνιλιο ειναι σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση , το εξωφυλλο αν δεις στο C εχει σαν.... να εχει ξυστει λιγο.. (πρεπει να ειχε φαγουρα ) δεν θυμαμαι γιατι ειναι αυτο το σημαδακι. το ειχα παρει απο rock city 450 η 500 δραχμες... θα σου ζητησω κατι αν γινετε... λεω να κατσω σιγα σιγα και να βλεπω απ το discogs το τι εχω και ποσο πανω κατω θα εχουν τα lp μου. ποια ειναι ησωστη διαδικασια που να κανω;; μπορω να τα αποθηκευω εκει, ενα-ενα αλλα μονο για εμενα, οχι να τα βγαλω στο σφυρι... γινεται αυτο;; αν θες για να μην ζαλιζουμε τον κοσμο εδω, ΑΝ ποτε βρεις χρονο, στειλε μου το σε μυνημα! ευχαριστω!!100 $ σέ κατάσταση G+ σέ κατάσταση VG έως NM 150-200 $.
Τζαμίλης, Αντώνης, Ντίνα, Κολοβός.
Οταν αξιολογούμε-βαθμολογούμε ένα δίσκο βινυλίου, βαθμολογούμε αυστηρά καί τό εξώφυλλο.oυαου!!! το βυνιλιο ειναι σε παρα παρα πολυ καλη κατασταση , το εξωφυλλο αν δεις στο C εχει σαν.... να εχει ξυστει λιγο.. (πρεπει να ειχε φαγουρα ) δεν θυμαμαι γιατι ειναι αυτο το σημαδακι. το ειχα παρει απο rock city 450 η 500 δραχμες... θα σου ζητησω κατι αν γινετε... λεω να κατσω σιγα σιγα και να βλεπω απ το discogs το τι εχω και ποσο πανω κατω θα εχουν τα lp μου. ποια ειναι ησωστη διαδικασια που να κανω;; μπορω να τα αποθηκευω εκει, ενα-ενα αλλα μονο για εμενα, οχι να τα βγαλω στο σφυρι... γινεται αυτο;; αν θες για να μην ζαλιζουμε τον κοσμο εδω, ΑΝ ποτε βρεις χρονο, στειλε μου το σε μυνημα! ευχαριστω!!
ευχαριστω!!Οταν αξιολογούμε-βαθμολογούμε ένα δίσκο βινυλίου, βαθμολογούμε αυστηρά καί τό εξώφυλλο.
Οι δίσκοι πού τά εξωφυλλά τους έχουν αυτοκόλλητα, κομμένες γωνίες, δυχτυλίδια στό χρώμα, σημάδια κτλ,
η αξιολόγησή τους πέφτει ραγδαία π.χ από NM πάει σέ G+ VG τό πολύ.
Αυτό πού λές -Αποθήκευση δίσκων- γίνεται...στό Disgogs!!
-Δημιουργείς μία λίστα μέ τούς δίσκους πού θέλεις καί τούς κάνεις αποθήκευση-
ιστορικο πλεον κ αυτο κ το split me ancient rites
Τα "ντέφια" είναι δίσκος πιο κοντά στην εποχή του και με καλύτερες συνθέσεις.για το πρώτο κανα 30 άρι να υποθέσω ?
για το 2ο καμία σχέση....το Φλου είναι καλύτερος ....γνώμες ειναι αυτές φυσικά...
Το δισκάρα ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και δεν χρειαζεται να το επισημανης οπως και αλλα LPs σε αυτο το νημα χωρις παρεξηγηση...Artist: Black Sabbath - Paranoid
Label: Vertigo – 6360 011
Country: UK
Released: Sep 22, 1970
Genre: Rock
Style: Hard Rock, Heavy Metal
Price: mid Κόπια μπορεί να πάει και 400 ευρώ το πρώτο Press....
δισκάρα.....
Βεβαίως τό Blue Ring είναι Specialty Pressing, πολύ ακριβό σέ σχέση μέ άλλες εκδόσεις.@Ακροατής_ αυτό το βλέπω να έχει φτάσει σχεδόν μέχρι τα 200$??? καλά βλέπω;; είναι με blue ring cover.