Νέα

Σπαλιαρας (ωπα ρε μεγαλε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maximos555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 541
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
γελατε αμπαλα γατακια ,αλλα δε λεει παραμυθα ο σπαλ.... ;)...Οσοι ξερουν σκηνικα ,το νουμερο ειναι καπου εκει μεσα..για να βοηθησω κατι πονηρους που κανουν υπολογισμους ....εχουμε και λεμε 41-16=25χρονια.....
για πες εσυ που ξες τα σκηνικα;;;; :huh:

blackprince

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΜΥ ΝΑΜΕ......ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ......ΓΑΤΑΚΙΑ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εχω πετύχει τον συγκεκριμενο τύπο στον Μολυβο Λέσβου να συνοδεύται απο 2-3 πιτσιρικες αρτιστες.
Οι ελλεηνιδες ειναι χειροτερες απο οτι μπορει να φανταστει ενας υγειης νους

Συνημμένα

• padad.jpg
    padad.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 39

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Εχω πετύχει τον συγκεκριμενο τύπο στον Μολυβο Λέσβου να συνοδεύται απο 2-3 πιτσιρικες αρτιστες.
Οι ελλεηνιδες ειναι χειροτερες απο οτι μπορει να φανταστει ενας υγειης νους

τουλαχιστον ο "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" εχει γραψει και τα μισα ελληνικα τραγουδια των τελευταιων 50 χρονων.Μη συγκρινουμε την πουτσα με τη βουρτσα.Μετα τιμης  :hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Και να έχει γαμήσει 4.000 γυναίκες μαλάκας είναι που το καυχιέται, σαν να έλεγε σε μια συνέντευξη ο Μπιλ Γκέητς πόσα λεφτά έχει βγάλει.
Μόνο που ο τελευταίος δεν θα το κάνει διότι έχει παιδεία ενώ ο Σπαλιάρας είναι καραγκιόζης.

Και επί τέλους ας του πει κάποιος ότι υπάρχουν παλιές πουτάνες της Φυλής (συχνά μάλλον μέτριες σε εμφάνιση) που έχουν πάρει ίσως και 40.000 άντρες και τις πλήρωναν κι όλας...
ασε ρε γατι που θα κρινεις κιολας.....ο σπαλ ειναι καλο παιδι και γαματος για παρεα...νταξει εχει μυαλου 18χρονου αλλα στα αρχιδια του και καλα κανει..βγηκατε να κραξετε αμεσως καραγκιοζης και φιδεμπορας και τα λοιπα.....που για να δειτε μουνι βγαζετε κυαλι..σας το παιζουνε κυριες  και δυσκολες και ειναι με το μουνι στο πιατο εκει που θελουν και κυριως ΤΣΑΜΠΑ....ΒΑΛΤΕ μυαλο ,καλα τα ειπε ο ψηλος.....γαμιουνται για μια τυροπιτα  και σεις τις χρυσωνεται για μια πιπα!  και οι 4κ λιγες ειναι...μπορουσε διπλες!   ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ασε ρε γατι που θα κρινεις κιολας.....ο σπαλ ειναι καλο παιδι και γαματος για παρεα...νταξει εχει μυαλου 18χρονου αλλα στα αρχιδια του και καλα κανει..βγηκατε να κραξετε αμεσως καραγκιοζης και φιδεμπορας και τα λοιπα.....που για να δειτε μουνι βγαζετε κυαλι..σας το παιζουνε κυριες  και δυσκολες και ειναι με το μουνι στο πιατο εκει που θελουν και κυριως ΤΣΑΜΠΑ....ΒΑΛΤΕ μυαλο ,καλα τα ειπε ο ψηλος.....γαμιουνται για μια τυροπιτα  και σεις τις χρυσωνεται για μια πιπα!  και οι 4κ λιγες ειναι...μπορουσε διπλες!   ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!
ο σπαλ ειναι καιο 1.90 φετες
θα μας πεις κανα σκηνικο;
εστω με πμ

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Τον ρωτησαν με ποσες γυναίκες εχει παει και ειπε περιπου 4.000  :rockon: :rockon: :rockon:
Νικας, Μανικας, Λιας, Καραμπαλικας, Γενικολιας ,Βουρδουμπας, Κεντρικοπουλος και μπροστα μονος του ο Νικονας.................  :2funny:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν το βρισκω καθολου παραλογο!!Αν υποθεσουμε πως ειναι περιπου 35 χρονων (δεν ξερω,λεω) και οτι πηδαει απ τα 15...δηλαδη 20 χρονια....θα μπορουσε στο ανετο να εχει παει με τοσες!!(ο σπαλιαρας... οχι κανενας τυχαιος,μην τρελαθουμε)Ποια θα αρνιοταν να παει μαζι του;Οποια ηθελε θα την ειχε!!
Επισης στην συνεντευξη του ειπε πως σε μια μερα εχει παει ακομα και με 3 διαφορετικες γυναικες!!(και οτι εχει κανει σεξ σε νεκροταφειο,αλλα ακυρο :2funny:)

Λιγο εντυπωση μου κανει πως μετραει ομως..:S :think: Θα μπορουσε να πει πως εχει χασει το μετρημα!

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
μονο οι μορφωμένοι εχουν δικαιωμα να γαμανε δλδη? :think:

οχι ρε μαν , απλα καποιοι μπορουν ευκολα , εκει που καποιοι αλλοι (εμεις), ουτε με σφαιρες.Ετσι ειναι οι γκομενες , αμα γουσταρουν γαμιουνται αβερτα και αμα δε γουσταρουν δε σου καθονται ποτε.Ε τωρα αμα εισαι και γνωστος , με φετες κοιλιακους ή κουλτουριαρης σαν τον προεδρο , ναι , γαμας αβερτα ακομα και στα 80 σου :woldman: :woldman: :woldman:

Επισκέπτης
Εγω δεν το βρισκω καθολου παραλογο!!Αν υποθεσουμε πως ειναι περιπου 35 χρονων (δεν ξερω,λεω) και οτι πηδαει απ τα 15...δηλαδη 20 χρονια....θα μπορουσε στο ανετο να εχει παει με τοσες!!(ο σπαλιαρας... οχι κανενας τυχαιος,μην τρελαθουμε)Ποια θα αρνιοταν να παει μαζι του;Οποια ηθελε θα την ειχε!!
Επισης στην συνεντευξη του ειπε πως σε μια μερα εχει παει ακομα και με 3 διαφορετικες γυναικες!!(και οτι εχει κανει σεξ σε νεκροταφειο,αλλα ακυρο :2funny:)

Λιγο εντυπωση μου κανει πως μετραει ομως..:S :think: Θα μπορουσε να πει πως εχει χασει το μετρημα!

Πρεπει να ειναι 40.
Εννοειται πως θα μπορουσε να ειχε οποια θελει,αλλα 4000 ακουγεται υπερβολικα μεγαλος αριθμος!

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Το ξύλο το χρεος και το μαμιση δεν ξεχνούνται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom