Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
για αυτο,και η συγκεκριμενη φωτο προφιλ?
για αυτο,και η συγκεκριμενη φωτο προφιλ?
για πες εσυ που ξες τα σκηνικα;;;;γελατε αμπαλα γατακια ,αλλα δε λεει παραμυθα ο σπαλ.... ;)...Οσοι ξερουν σκηνικα ,το νουμερο ειναι καπου εκει μεσα..για να βοηθησω κατι πονηρους που κανουν υπολογισμους ....εχουμε και λεμε 41-16=25χρονια.....
αλληλεγγυη στον γιαννη?
ο τυπος φαινεται να ναι πολύ χωμένος!φαντασου λεει τον σπαλιαρα "σπαλ"!!για πες εσυ που ξες τα σκηνικα;;;;
Εχω πετύχει τον συγκεκριμενο τύπο στον Μολυβο Λέσβου να συνοδεύται απο 2-3 πιτσιρικες αρτιστες.
Οι ελλεηνιδες ειναι χειροτερες απο οτι μπορει να φανταστει ενας υγειης νους
;)τουλαχιστον ο "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" εχει γραψει και τα μισα ελληνικα τραγουδια των τελευταιων 50 χρονων.Μη συγκρινουμε την πουτσα με τη βουρτσα.Μετα τιμης
ποσο χρονων ειναι;
μονο οι μορφωμένοι εχουν δικαιωμα να γαμανε δλδη?Τυπε μιλαμε για το Λευτερη Παπαδοπουλο . Μην τρελαθουμε κιολας , αυτοι δεν εχουν ηλικια
ασε ρε γατι που θα κρινεις κιολας.....ο σπαλ ειναι καλο παιδι και γαματος για παρεα...νταξει εχει μυαλου 18χρονου αλλα στα αρχιδια του και καλα κανει..βγηκατε να κραξετε αμεσως καραγκιοζης και φιδεμπορας και τα λοιπα.....που για να δειτε μουνι βγαζετε κυαλι..σας το παιζουνε κυριες και δυσκολες και ειναι με το μουνι στο πιατο εκει που θελουν και κυριως ΤΣΑΜΠΑ....ΒΑΛΤΕ μυαλο ,καλα τα ειπε ο ψηλος.....γαμιουνται για μια τυροπιτα και σεις τις χρυσωνεται για μια πιπα! και οι 4κ λιγες ειναι...μπορουσε διπλες! ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!Και να έχει γαμήσει 4.000 γυναίκες μαλάκας είναι που το καυχιέται, σαν να έλεγε σε μια συνέντευξη ο Μπιλ Γκέητς πόσα λεφτά έχει βγάλει.
Μόνο που ο τελευταίος δεν θα το κάνει διότι έχει παιδεία ενώ ο Σπαλιάρας είναι καραγκιόζης.
Και επί τέλους ας του πει κάποιος ότι υπάρχουν παλιές πουτάνες της Φυλής (συχνά μάλλον μέτριες σε εμφάνιση) που έχουν πάρει ίσως και 40.000 άντρες και τις πλήρωναν κι όλας...
Αυτος ο μαλακας μονο στα ονειρα ομως...Και ο ...Πετρος Τατσόπουλος έχει γαμίσει τη μιση Αθήνα..
ο σπαλ ειναι καιο 1.90 φετεςασε ρε γατι που θα κρινεις κιολας.....ο σπαλ ειναι καλο παιδι και γαματος για παρεα...νταξει εχει μυαλου 18χρονου αλλα στα αρχιδια του και καλα κανει..βγηκατε να κραξετε αμεσως καραγκιοζης και φιδεμπορας και τα λοιπα.....που για να δειτε μουνι βγαζετε κυαλι..σας το παιζουνε κυριες και δυσκολες και ειναι με το μουνι στο πιατο εκει που θελουν και κυριως ΤΣΑΜΠΑ....ΒΑΛΤΕ μυαλο ,καλα τα ειπε ο ψηλος.....γαμιουνται για μια τυροπιτα και σεις τις χρυσωνεται για μια πιπα! και οι 4κ λιγες ειναι...μπορουσε διπλες! ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!
Νικας, Μανικας, Λιας, Καραμπαλικας, Γενικολιας ,Βουρδουμπας, Κεντρικοπουλος και μπροστα μονος του ο Νικονας.................Τον ρωτησαν με ποσες γυναίκες εχει παει και ειπε περιπου 4.000
μονο οι μορφωμένοι εχουν δικαιωμα να γαμανε δλδη?
Εγω δεν το βρισκω καθολου παραλογο!!Αν υποθεσουμε πως ειναι περιπου 35 χρονων (δεν ξερω,λεω) και οτι πηδαει απ τα 15...δηλαδη 20 χρονια....θα μπορουσε στο ανετο να εχει παει με τοσες!!(ο σπαλιαρας... οχι κανενας τυχαιος,μην τρελαθουμε)Ποια θα αρνιοταν να παει μαζι του;Οποια ηθελε θα την ειχε!!
Επισης στην συνεντευξη του ειπε πως σε μια μερα εχει παει ακομα και με 3 διαφορετικες γυναικες!!(και οτι εχει κανει σεξ σε νεκροταφειο,αλλα ακυρο )
Λιγο εντυπωση μου κανει πως μετραει ομως..:S Θα μπορουσε να πει πως εχει χασει το μετρημα!
Εγω δεν το βρισκω καθολου παραλογο!!Αν υποθεσουμε πως ειναι περιπου 35 χρονων (δεν ξερω,λεω) και οτι πηδαει απ τα 15...δηλαδη 20 χρονια....θα μπορουσε στο ανετο να εχει παει με τοσες!!(ο σπαλιαρας... οχι κανενας τυχαιος,μην τρελαθουμε)Ποια θα αρνιοταν να παει μαζι του;Οποια ηθελε θα την ειχε!!
Επισης στην συνεντευξη του ειπε πως σε μια μερα εχει παει ακομα και με 3 διαφορετικες γυναικες!!(και οτι εχει κανει σεξ σε νεκροταφειο,αλλα ακυρο )
Λιγο εντυπωση μου κανει πως μετραει ομως..:S Θα μπορουσε να πει πως εχει χασει το μετρημα!