iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Αραγε θα επαιρνε προφυλαξεις με τις κοπελες ?
Τυπε μπορει να του αρεσουν τα παιδακια. :S
Αραγε θα επαιρνε προφυλαξεις με τις κοπελες ?
Συγνώμη αλλά δεν διάβασα τα προηγούμενα γιατί βαριέμαι αλλά έχει αναφερθεί ότι ο Σπαλιάρας πριν κανενα 2χρονο περίπου έμαθε ότι έχει AIDS και άρχισε να ειδοποιεί ολες τις πρώην.
Το θυμάται κανείς;
Και όμως,επειδή είμαι στο χώρο και μαθαίνω πολλά,όσοι ήξεραν εκεί πήγε το μυαλό τους γιατί είχε ξεσαλώσει με καμία προστασία.Αν θυμάσαι ταινίες,παρουσίες και μετά τίποτα.fake είδηση man
Ο τρίτος της παρέας των πάνω είναι αυτός που μιλάει στο MAD Greece με τα στραβά μάτια αλλά κόλλησα τώρα!
Ο Σπαλιάρας κυκλοφορούσε πολύ Μύκονο και δεν πλήρωνε ευρώ γιατί τα είχε όλα έτοιμα από πλουσιογκόμενες αλλά από κάπου την πάτησε,μάλλον από κάποιο πουρό,όχι νεαρή!
Απλώς φαίνεται ότι πάει να ξαναμπεί στο χώρο και θέλει να ακουστεί το όνομά του πάλι.
Τον έχεις πετύχει σε κανά τσάρδι μύστη;Στανταρ ειναι συναγωνηστης , αλλα και παλυ μεγαλος ο αριθμος δεν βγαινει
Δε νομιζω να αναφεροταν σε κατι τετοιο.Επειδη διαβασα συνεντευξη του σημερα στο Εθνος της Κυριακης ερωτηθεις γιατι εκανε κατι τετοιο,απαντησε απλως επειδη μπορουσα.Μεγαλη προσφορα εκ μερους των γυναικων δηλαδη.Λογικο μου ακουγεται.Στανταρ ειναι συναγωνηστης , αλλα και παλυ μεγαλος ο αριθμος δεν βγαινει
Η απλη λογικη λεει οτι πηγαινε η σε μπουρδελα η σε στουντιο η με εσκορτ..πιο πιθανο το τελευταιο...Δε νομιζω να αναφεροταν σε κατι τετοιο.Επειδη διαβασα συνεντευξη του σημερα στο Εθνος της Κυριακης ερωτηθεις γιατι εκανε κατι τετοιο,απαντησε απλως επειδη μπορουσα.Μεγαλη προσφορα εκ μερους των γυναικων δηλαδη.Λογικο μου ακουγεται.
Γιατι το αποκλειεις;πρεπει να ειμαστε ανοιχτομυαλοι.Αγνωσται αι βουλαι των γυναικων.Οπως ειπα και προηγουμενως μπορει να ειχε απεριοριστη προσφορα.Εδω οπως ειπε και ο ΝτεΒιτο,ο μαυρος μπασκετμπολιστας Γουιλ Τσαμπερλαιν ειχε παει με χιλιαδες γυναικες.Εμας μας φαινεται περιεργο και ενοχλητικο ισως αλλα δε παυει να ειναι και αληθεια.Η απλη λογικη λεει οτι πηγαινε η σε μπουρδελα η σε στουντιο η με εσκορτ..πιο πιθανο το τελευταιο...
Ειμαι συγουρος οτι δεν παιζει κατι τετοιο....Παντος μαγκια του που ξοδεψε τοσο χρημα σε εσκορτνς υποκλινομεΓιατι το αποκλειεις;πρεπει να ειμαστε ανοιχτομυαλοι.Αγνωσται αι βουλαι των γυναικων.Οπως ειπα και προηγουμενως μπορει να ειχε απεριοριστη προσφορα.Εδω οπως ειπε και ο ΝτεΒιτο,ο μαυρος μπασκετμπολιστας Γουιλ Τσαμπερλαιν ειχε παει με χιλιαδες γυναικες.Εμας μας φαινεται περιεργο και ενοχλητικο ισως αλλα δε παυει να ειναι και αληθεια.