Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ SPA Massage, Σόλωνος 102 όροφος 5 κουδούνι SPA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GeorgePapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Agapitoi filoi kai emena mou exei sumvei kati paromoio se paromoio idruma alla i kopela eixe molis adiathetisei,katantrapike kai mou proteine na paro kapoia alli.kai pisteuo oti stin parapano periptosi to idio sunevei giati sigoura den tha anoige ta podia tis an to iksere.sumfono oti mas exoun gia xazous alla oxi kai gia tuflous!!!sugnomi gia ta greekglish!!!ego tha pao na rikso mia matia gia alexia tattoo girl!!hope i won't regret!!i'll let you know!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.206
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα , πήγα στοχευμένα για την μελαχρινή Αλεξία με τα πολλά τατού , μου είπαν ότι μόλις είχε φύγει...είχε ακόμα Σάρα , μελαχρινή  με το μαλλί αλογοουρά , χοντρούλα με 3άρια βυζιά , Ιζαμπέλα ξανθιά πιτσιρίκα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί , ρώτησα αν είναι καλή , μου τα μάσαγαν και έτσι την επέρριψα και Κάρμεν ξανθοκάστανή γκίλφ η οποία είπε ότι είναι απο Χιλή , κανονικό σώμα 2άρια βυζία.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχει πάρει κανεις την Αλεξία;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αυτό υπάρχει η πάπαλα?
Πέρασα σήμερα αλλά δεν έβρισκα κουδούνι. Πρέπει να είχε παλιά γιατί έχω ξαναπάει.
Υποθέτω οτι ξέβαψε το χαρτί στο κουδούνι ή οτι έκλεισε

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πρέπει να έκλεισε φίλε μου γιατί έχω ανέβει και στον πέμπτο όροφο και δεν άνοιγαν.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Αυτό υπάρχει η πάπαλα?
Πέρασα σήμερα αλλά δεν έβρισκα κουδούνι. Πρέπει να είχε παλιά γιατί έχω ξαναπάει.
Υποθέτω οτι ξέβαψε το χαρτί στο κουδούνι ή οτι έκλεισε
πριν 7-8 μηνες ειχα περασει απο κει...μετριο ροστερ,μετριο προγραμμα με μια μελαχρινη...φοβισμενες μου φανηκανε...μαλλον αποσυρθηκαν απο το(συγκεκριμενο) σπορ...

Επισκέπτης
οτος το συκεκρμενο μαγαζι εχι κιλσι....περασα πριν απο ενα μνινα πρεριπο και ειχαν κολλησει ενα ενοικιαστηριο για τον ππτο ορφο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.206
Πόντοι
46.232
έχει κλείσει , πέρασα πριν δυο εβδομάδες , δεν υπήρχε χαρτάκι στο κουδούνι και όταν ανέβηκα πάνω(μιας και η πόρτα κάτω είναι πάντα ανοιχτή)
και στην πάνω πόρτα δεν είχε χαρτάκι στο κουδούνι ούτε η πινακιδίτσα που υπήρχε στην πόρτα ...

Επισκέπτης
έχει κλείσει , πέρασα πριν δυο εβδομάδες , δεν υπήρχε χαρτάκι στο κουδούνι και όταν ανέβηκα πάνω(μιας και η πόρτα κάτω είναι πάντα ανοιχτή)
και στην πάνω πόρτα δεν είχε χαρτάκι στο κουδούνι ούτε η πινακιδίτσα που υπήρχε στην πόρτα ...
:thumbsup:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
οτος το συκεκρμενο μαγαζι εχι κιλσι....περασα πριν απο ενα μνινα πρεριπο και ειχαν κολλησει ενα ενοικιαστηριο για τον ππτο ορφο...
το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις...κολλημενο πληκτρολογιο.. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom