Για προλογο να πω οτι στην εικοσαετη μασαζοκαριερα μου ειναι ζητημα να πηγα 5 φορεσ με ελληνιδα μασατζου.
Ας δουμε λοιπον που μπορει να φτασει μια Ελλεϊνιδα.
Σημερα επισκεψη στον οικο. Στην πορτα Μαρινα και στην παρελαση Ιζαμπελα, Σασα, Αλεξια (παρουσιαστικο οπως πιο πανω γραφεται) και η Βαλεντινα. Η πιο ψηλη απο ολες με ωραιο σωμα θυλικο την οποια επελεξα. Πληρη συμφωνια για το προγραμμα οπως παντα πριν μπω μεσα. Οταν ζητησα πιπα ακα μου ειπε ναι αλλα να σε πλυνω εγω. Στο μπανιο λοιπον και μου εβαλε και batadin. Λεω και εγω μεσα μου μπραβο. Στο δωματιο αρχισε με λιγα φιλακια στο σωμα και κατευθειαν πιπα ακα. Ωραια πιπα, δεν μπορω να πω αλλα της ζητησα να μην βιαζεται και να δωσουμε κανενα γλωσσοφιλο.Με ακουσε για λιγο και μετα παλι στην πιπα. Σε λιγο εχοντας το μυαλο μου να την περιποιηθω και εγω σηκωνομαι και την στριμωχνω στον τοιχο με φιλακια στα βυζια ενω αυτη τριβει με μανια το νιμου της. Δεν με αφηνει να βαλω δαχτυλο μπροστα και μου λεει "μου αρεσει να τον εχω στο στομα" Καθομαι στο μασαζοκρεβατο και αρχιζει μια ετονη πιπα για να με τελειωσει. Τη σταματαω και με λιγη πιεση τη βαζω να τη γλυψω. Και τι βλεπω αγαπητοι μου. Ολη η περιοχη κατακοκκινη απο αιμα και λερωμενο και το χαρτι του μαζαζοκρεβατου. της λεω τι ειναι αυτο και μου λεει betadin. Μαλακιες. Περιοδος καραμπινατη. Κανω οτι την πιστευω (δεν ειμαι της φασαριας) και μου προτεινει κωλο. Συμφωνω και παω να της βαλω κρεμα. Μου λεει μονη μου. Ο.Κ. λεω και μετα ενω προσπαθω να τη βαλω στον καναπε, παει και στηριζεται στο καλοριφερ και μου τον βαζει μεσα. αμεσως καταλαβα οτι μπηκε μπροστα και οχι στον κωλο. Αλλα οπως στηριζοταν στο καλοριφερ ηταν σχεδον σαν ορθια προφανως σκεφτομενη οτι δεν θα δω ότι μπηκε μπροστα και οχι πισω. Κανω το μαλακα και μετα απο λιγο τον βγαζω και πριν προλαβω να τον δω τον χουφτωνει με τα χερια και βγαζει το προφυλακτικο. Τελειωμα στο προσωπο και στα βυζια.
Πριν φυγω της ειπα οτι ειχα καταλαβει τι γινεται, της εδωσα το 60αρι και εφυγα.
Στο δρομο σκεφτομουνα οτι δεν μου εχει συμβει αυτο με καμια απο τις εκατονταδες αλλοδαπων αυτα τα 20 χρονια.
Μα καλα για τοσο μαλακες μας περνανε ρε συ καποιες ελλεϊνιδες? αν ειναι δυνατον.