iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε εχω χτισει περιουσια με τη βοηθεια των μελων του bouτυπε κι εγω η βοηθεια που παιρνω απο τα μελη του μπου για να ζησω δεν περιγραφεται
Τυπε εχω χτισει περιουσια με τη βοηθεια των μελων του bouτυπε κι εγω η βοηθεια που παιρνω απο τα μελη του μπου για να ζησω δεν περιγραφεται
(Θα φαω μπαν σημερα… )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχυει κι αυτο που λες τυπε μου …
Όσο περνάει ο καιρός όλο και κάτι από αυτά θα κατασκευάζεται.Τιποτα όμως δεν μπορεί να αποτρέψει το κακό από την αυτοσυγκράτηση.Δεν χρειάζεται ταχύτητα δε χρειάζεται με τέτοια αυτοκίνητα μεσα σε τέτοιο οδικό δίκτυο τέτοια ταχύτητα.Πρέπει όλες οι κατασκευαστικές εταιρίες αυτοκινήτων, υποχρεωτικά να βάλουν gps σε κάθε αυτοκίνητο (εάν δεν έχουν ήδη αυτοκίνητα τύπου πόρσε) και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή (ή και αλλού) ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ
Όταν τρέχεις με 200 σε δρόμο που το ανώτατο είναι 50 ή 70, παίζεις ρώσικη ρουλέτα, όχι μόνο τη δική σου ζωή αλλά και των περαστικών.
Επίσης να μπει σε κάθε αυτοκίνητο μηχάνημα που να ελέγει την αναπνοή του οδηγού για αλκοόλ και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ
Απλά πράγματα με την τωρινή τεχνολογία, που θα έσωζαν πολλές χιλιάδες ζωές παγκοσμίως κάθε χρόνο
Τυπε εχω χτισει περιουσια με τη βοηθεια των μελων του bou
Αυτό πήγα να ρωτήσω; Ξέρουμε τι μοντέλο ήταν η porche του;Παρτάλι το πόρσε που είχε, πρέπει να ήταν 20ετίας σίγουρα...
Μπήκε με 1000 το νούμερο στη στροφή για να πετάξει κώλο....
Περνάω συχνά από εκεί.
ποιό είναι το σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ δεν εχω καταλάβει ακριβώς ομολογωΣε εκεινο ακριβως το σημειο εχω 2 δικα μου ατομα που εχουν τρακαρει.
Ο ενας ταξιτζης εκει εφυγε με πολυ λιγα χιλιομετρα. Εκανε τετακε 360 μοιρες (ισχυριζεται οτι ειχε λαδια η ασφαλτος)
Μικρη στροφη παρατεταμενη που σε ξεγελαει οτι το εχεις αλλα κακο οδοστρωμα και μερικη κλιση που φευγεις χωρις να καταλαβεις τι εγινε.
ποιό είναι το σημείο ΑΚΡΙΒΩΣ δεν εχω καταλάβει ακριβώς ομολογω
Σε ευχαριστω μόλις έκανα τη διαδρομή στο google maps... ναι το βλέπωΣτην εκκλησια της φανερωμενης στο καβουρι. Αμεσως μετα τη πλαζ βουλιαγμενης οπως ερχεσαι.
Στη bp πηγε για μπαντιλικι fast and furious και εφυγε
Aυτό που φαίνεται πιο πάνω στο gif,είναι μία 944 του 1986+Αυτό πήγα να ρωτήσω; Ξέρουμε τι μοντέλο ήταν η porche του;
πορσε 911 ητανAυτό που φαίνεται πιο πάνω στο gif,είναι μία 944 του 1986+
Από τα συντρίμια που είδα,πιστεύω ότι οδηγούσε αυτό
δεκαετίας 2000
Έχω οδηγήσει το 4s του 2005,απίστευτα φρένα,αλλά δεν σε γλιτώνουν από το να σκοτωθείς άμα κάνεις καγκουριλίκια
????200 στη στροφή και με ρωτάνε «μαμά»;
Όχι, δεν είναι «μαμά»
Να με βρουν οι μπάτσοι ψάχνουν ξανά
Θα 'μαι στονΠαναμάΣΑΤΑΝΑ
Ποιος;τελικα ειναι σοβαρα?