Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ soufi spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
παντου παιζει νουρου.καλυτερα πηγαινε απο κει,για να συννενοηθεις Live...
Οκ. Απλά σκέφτομαι μη φάω καμιά φόλα και δεν παίξει κάτι στο τέλος ή ζητηθεί εξτραδακι πλέον των 120. Είμαι και δίπλα με τα πόδια οπότε γλυτωνω πάρκινγκ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Οκ. Απλά σκέφτομαι μη φάω καμιά φόλα και δεν παίξει κάτι στο τέλος ή ζητηθεί εξτραδακι πλέον των 120. Είμαι και δίπλα με τα πόδια οπότε γλυτωνω πάρκινγκ
οτι θες το ξεκαθαριζεις απο την αρχη.αφου γινει συννενοηση,προχωρας.αν δεις κατι αλλο,η ζητηθει κατι αλλο,απλως φευγεις.αυτα.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
συναγωνιστη, κανε μας και μια περιγραφη , γιατι ειναι σχετικα μακρια το μαγαζι , μη παω τσαμπα.
επισης χρειαζεται και παρασυνθημα η καποια συσταση απο παλαια μελη , η πας ετσι χυμα .

ευχαριστω

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
συναγωνιστη, κανε μας και μια περιγραφη , γιατι ειναι σχετικα μακρια το μαγαζι , μη παω τσαμπα.
επισης χρειαζεται και παρασυνθημα η καποια συσταση απο παλαια μελη , η πας ετσι χυμα .

ευχαριστω
Ζητας ξεκαθαρα αυτο με θες, με ευγενεια κ σχετικη διακριτικοτητα κ θα δεις...
Αν για καποιο λογο σου πουν "μα-μου" τη κανεις για αλλου.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ 12 ΦΑΛΗΡΟΥ 15 ΣΚΟΥΦΑ 10 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΦΕΡΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΣ 110 Η 120 ΕΥΡΩ

Τα άλλα δύο που είναι φίλε μου? Εκτόνωση εννοείς απλή χειρονακτική ή και απλή μπριζολίτσα χωρίς πολλές σάλτσες κλπ..?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τα άλλα δύο που είναι φίλε μου? Εκτόνωση εννοείς απλή χειρονακτική ή και απλή μπριζολίτσα χωρίς πολλές σάλτσες κλπ..?

Δεν νομίζω να έχει αλλα μαγαζιά αυτού του είδους στην Ν.Σμύρνη......αλλωστε,μην ξεχνάς ότι το ποστ στο οποιο έκανες παράθεση είναι από τον Αυγουστο........ :idiot:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
τελικα πηγε κανεις να μας κανει καποια περιγραφη για τις λαδοκορες ;

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
594
Πόντοι
4.440
Mε τις τιμες που εχουν λιγο δυσκολο να δουν κοσμο  :P

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.337
Πόντοι
5.916
πάντως έχει τρίπατα...

Alvy Singer

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2015
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα παιδιά του thread.

Κύριοι θέλω μια χάρη.
..όποιος γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει θα τον παρακαλέσω να μου στείλει ένα pm για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο
αν μπορώ να πάω συστημένος από τον ίδιο.
Αν θέλει μπορώ να βρεθώ μαζί του για να γνωριστούμε και αν με κόψει από την φάτσα ότι είμαι φερρέγυος (λολ) και θέλει
να με στείλει θα το εκτιμήσω βαθύτατα.. και για αυτή του την πράξη θα τον κεράσω μάσαζ της αρεσκείας του (δίνω μέχρι 80€)  :dancing:
..από το να τα δώσω μέχρι να με γνωρίσουν (και αν)! λέω να πάω με αυτό τον τρόπο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτόν που θα θελήσει..
Alvy
:hi:

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Καλησπέρα στα παιδιά του thread.

Κύριοι θέλω μια χάρη.
..όποιος γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει θα τον παρακαλέσω να μου στείλει ένα pm για το συγκεκριμένο θεραπευτήριο
αν μπορώ να πάω συστημένος από τον ίδιο.
Αν θέλει μπορώ να βρεθώ μαζί του για να γνωριστούμε και αν με κόψει από την φάτσα ότι είμαι φερρέγυος (λολ) και θέλει
να με στείλει θα το εκτιμήσω βαθύτατα.. και για αυτή του την πράξη θα τον κεράσω μάσαζ της αρεσκείας του (δίνω μέχρι 80€)  :dancing:
..από το να τα δώσω μέχρι να με γνωρίσουν (και αν)! λέω να πάω με αυτό τον τρόπο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτόν που θα θελήσει..
Alvy
:hi:

φιλος αυτο που ζητας νομιζω το καταλαβενεις δυσκολο να υλοποιηθει. νομιζω πιο πρακτικο και πιο ευκολο για σενα να δοκιμασεις μονος. αν εχεις καποια εμπειρια απο αλλα μαγαζια ο τροπος που θα μιλησεις και θα συμπεριφερθεις στο δωματιο και στο κοριτσι θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα. στη τελικη ..ολα αυτα τα μαγαζια ΘΕΛΟΥΝ να παρουν τα λεφτα σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom