Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ soufi spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
S

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχω παρει μαρινα ξεπετα καργα εβελινα αν λες τη ξανθια με το μικρο βυζακι και αυτη μετρια επισης δουλευει και μια ρουμανα της οποιας μου διαφευγει το ονομα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Οι γνώμες διχάζονται άρα δεν πάμε. Αν και το 100άρικο από μόνο του είναι δεν πάμε..........

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Εγω παω παντως και περναω καλα... και αμα σε μαθουν παιζουν και αλλες κοπελες τυπου γκεστ-σταρ
που λεμε, οι οποιες δεν ειναι σταθερες, κλεινεις ραντεβου κανα δυο μερες πριν και αξιζει τον κοπο!
Μη στειλει παρακαλω κανεις πμ για το τι και πως, σεβομαι την επιθυμια τους και δε λεω, αλλα αξιζει!
Μολις γνωριστει καποιος με την υπευθυνη  τα λεει μονη της...
Απλα χρειαζεται λιγο χρονο κατα συνεπεια και χρηματακι, οχι για τις κοπελες αυτες, που δε στοιχιζουν
πολυ παραπανω, αλλα για τις επισκεψεις και την εμπιστοσυνη που απορεει σιγα-σιγα.
Αυτα ειναι τα περισσοτερα που μπορω να πω χωρις να "κροσαρω" τη γραμμη.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εγω παω παντως και περναω καλα... και αμα σε μαθουν παιζουν και αλλες κοπελες τυπου γκεστ-σταρ
που λεμε, οι οποιες δεν ειναι σταθερες, κλεινεις ραντεβου κανα δυο μερες πριν και αξιζει τον κοπο!
Μη στειλει παρακαλω κανεις πμ για το τι και πως, σεβομαι την επιθυμια τους και δε λεω, αλλα αξιζει!
Απλα χρειαζεται λιγο χρονο κατα συνεπεια και χρηματακι, οχι για τις κοπελες αυτες, που δε στοιχιζουν
πολυ παραπανω, αλλα για τις επισκεψεις και την εμπιστοσυνη που απορεει σιγα-σιγα.

να τον ακούτε τον gary ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
κατατοπιστικοτατος...οντως οτι λεει ο φιλος,ισχυουν 100% για το μαγαζι..μαλιστα οι γκεστ που αναφερεις,ειναι μερικες φορες τουμπανα... ;) :sunglasses:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τουμπανα μεν αλλα οι περισσοτερες με πενιχρες και πανακριβες υπηρεσιες

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Τουμπανα μεν αλλα οι περισσοτερες με πενιχρες και πανακριβες υπηρεσιες
...στην αρχη,χορχε,θελουν το κατοσταρικο τους...συμφωνω με το πανακριβες...με το πενιχρες,δεν θα το ελεγα...αναλογως το ατομο...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Δεν ειναι πανακριβες, αφου αντι για 100ρικο που παιρνουν οι στανταρ αυτες παιζουν στο 120
και μιλαμε για κοπελες που το αξιζουν, δεν μπορω να πω παραπανω σορρυ...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Δεν ειναι πανακριβες, αφου αντι για 100ρικο που παιρνουν οι στανταρ αυτες παιζουν στο 120
:thumbsup: :thumbsup:...2-3 φορες εχω παει παλιοτερα απο το μαγαζι,και οι κοπελες, πραγματικα ηταν πολυ ομορφες και περασα αρκετα καλα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν διαφωνώ με τους προλαλήσαντες... Τις ακρότητες πχ του παλιου καλού Κ48 ή Σ29 πάντως δεν τις βρίσκεις στα 60 + 20... Ωριαίο ραντεβού με όντως τούμπανο με φούλ έξτρα το πλήρωσα 200.... Δεν είναι δυό φορές πάνω?

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ 12 ΦΑΛΗΡΟΥ 15 ΣΚΟΥΦΑ 10 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΦΕΡΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΣ 110 Η 120 ΕΥΡΩ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ 12 ΦΑΛΗΡΟΥ 15 ΣΚΟΥΦΑ 10 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΦΕΡΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΣ 110 Η 120 ΕΥΡΩ
φιλε μου ΜΗΝ γραφεις κεφαλαια.βαλε και καμια τελεια...

tziobani7

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οκ περασα βολτα χτεσ απο εκει ειδα δυο κοπελεσ ,πολυ καλεσ ελληνιδεσ δουλευει με ραντεβου ,τα κουπονια που ειπε καποιοσ φιλοσ ειναι για τισ γυναικεσ για μακιγιαζ,νυχια τετοια .

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1

όταν θέλεις είσαι πολύ διακριτικώς ,καλό αυτό , κάποιες φορές όμως δίνεις ψυχρά

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
καλημερα απο τα ακριβα μαγαζια αλλα παντα η κοπελεσ που εχει ειναι πολυ καλεσ και ωραιοσ χωροσ

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Νουρου παίζει στο ίδρυμα αν πάω αύριο;  θέλει πρώτα τηλέφωνο για συνεννόηση για τα περαιτέρω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom